Idem ja preko mosta i čujem tup tup pogledam prema dole i vidim mob kako letu u jezeri, lagano tone, pogledam prema doli i nastavim hodat:spin:
Printable View
Idem ja preko mosta i čujem tup tup pogledam prema dole i vidim mob kako letu u jezeri, lagano tone, pogledam prema doli i nastavim hodat:spin:
:lol:...ovo je bio skoro pa haiku
prije par godina škvadra na jednom parkingu međusobno uspoređivala i komentirala vozni park... muvanje, preparkiravanje...kad jedan pita - di je moj t28? svi se dali u potragu - klečanje, gledanje ispod svakog auta, al bez uspjeha...
kad se gužva kasnije raščistila i parking skoro ispraznio, skužili smo da je bio ispod kotača Volva karavan. jedina šteta je bila mala pukotina na zaštitnom staklu displaya
Meni je bager zgazio SonyEricsson T630. Kad sam ga nakon 2 sata traganja napokon našao, bio je tanki ko Motorola i više nije radio - pitam se zašto ;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D
Moj K700i je propatio mnogo. Evo jedan malo lakši događaj. Bio sam osnovna škola 8 razred. Bio je odmor i ja lijepo kao kreten strgam stolicu gornji dio naslonjač. Stavim ga na pod i pođem se ja skejtati... krenem ja i naiđem na neku izbočinu naslonjač(skate) ode iza mene a ja padnem na bok i strgam mobitel koji je bio u džepu zajedno s ključevima. Puknuo mi je ekran i kamera je pretala raditi popravak sam skupo platio i naučio sam lekciju na teži način.
Evo još jedne (ne)zgode. Bilo je jutro a ja sam jeo nesquik, imao sam nokiu 3310, stari me nsmijavao a ja sam imao mobitel u rukama. Rekao je nešto smiješno i ja sam se poćeo smijati a imao sam puna usta mlijeka i svo mlijeko iz usta mi je otišlo po mobitelu a od tolikog šoka mi je mobitel ispao u zdjelicu i utopio se. Ja sam ga izvadio rastavio obriso osušio i radio je.
Moj stari još uvijek ima mobitel siemens c25 ataj mobitel nema ni sata ni datuma.
Puno puta mu je pao na pod jednom je upao u miješalicu za beton pa ga je osušio i oprao i radio je. Najbolji mobitel nema šta a star je od 1997.
Kad se radila rijecka zaobilaznica nije mi se dalo u skolu pa sam otisao sa braticem na teren da se zajebavamo, u tijeku su bila asfaltiranja :-/ I bratic nes sere a ja mu opalim 2 iza uha i on pocne trcat zamnom i kad me sustigo i malo iscepirao ja skuzim da mi nema mobitela (T630), i sta cu kako cu ja se vracam svuda kuda sam dosao i bananko zatim je on zvao i nista kaze ona kuja iz vipa da je ugasen :-/ wtf sada sav snuzden idem prema autu i mislim si kako skupit pare za drugi mob i doleti jedan sljaker do nas i kaze da dojdemo vidjet nesto urnebesno... Mobitel se stopio s asfaltom, iscupali smo ga samo da maznemo sim karticu da ne bude sve izgubljeno ali sve je isparilo i jos nam je tip na valjku psovao sve po spisku sto smo rascupali asflat ali kad je vidio o cemu je rijec nije se prestajao smijat :wstupid: Neki dan sam vidio par sljakera koje sam onda upoznao i gamad se samo sjeca da sam ja popusio mobitel :(
Joj, kod mene je bilo svega... :D
1. Motorolu v50 zaboravila izvaditi iz džepa, hlače skinula i bacila na krevet, a Motorola ravno u zid :D . Otišao ekran, ali popravljena je, još i sad radi.
2. Samsung E530 ispao kroz prozor iz auta (srećom upravo se parkirala) - nije mu ništa :D
Ostalo nije baš zanimljivo, ali gotovo svi moji mobiteli su proživjeli puno šokova :D
- Još davno Alcatel (onaj bijeli :D ) pao niz betonske stepenice - ništa mu nije bilo.
- SonyEricsson T68i preživio nekoliko pića prolivenih po njemu.
- LG C1200 također preživio nekoliko prolivenih pića, močenje morskom vodom, pad po stepenicama...
bilo je i kod mene nekoliko nezgoda :
1. prva i najbolja je bila kad sam imao nokiu 3310 . bilo je ovako . ja i prijatelj idemo s košarke , sjeli na jedan zidić , meni bio šupalj džep , pa samo mob stavio na zidić (do mene) , nama dosadilo sjedat , te krenuli dalje , ja došo doma , shvatio da nema mobitela kod mene , popizdio , a onda tek roditelji kad su mi došli doma , oni su jaaaaaaaaako popizdili , ja se vratio na taj zidić i naravno nema mobitela , i tako ja doma sjedim sav ljut i sheban , ono zvoni telefon , ja se javljam , kad ono na telefonu onaj prijatelj što je sa mnom trenirao košarku i kaže :kako ti se otključava mobitel , ja sam ti ga posudio , vratit ću ti ga sutra . a ja kako sam popizdio na njega , imo sam ga prebit , otišo do njega , lupo po vratima , i uzeo mobitel , te naravno opalio klempu tome debilu :)
2.bio ja kod rođaka na nekoliko dana , pa se udomaćio , ostavio mobitel na stolu (3310) , gledo televiziju , ležo na kauču i tako ..... rođak mi uzme mob , a ja to nisam primjetio , popenje se na ploču (uz rub) , dolazim ja uz skaline , čujem njega tiho čita moje poruke , ja se malo jače zaderem na njega , on se naravno prepadne , poskoči , a mob mu izleti iz ruke visoko u zrak i padne dole (bili smo na ploči) s visine od jedno 2 i pol , možda malo više metara . ja se zaletio dolje , kad on ogrebala se (ito dobro) zadnja maska , te ispala baterija . ja sve sastavio , i radi i danas , bez problema .
3.ja i frendovi bili u šumi , te se sad jedan ide pravit važan , te je baco svoj t65 u zrak , te mu je tako jednom ostao na stablu . smijali smo se 15 min . stablo fakat veliko , te naravno ja sam posustao i odlučio0 se popeti na stablo da ga dokučim , mislim da sam se penjo jedno 20 min. a sišao sam brzo , i naravno taj prijatelj mi je ostao jako zahvalan
bilo je još smješnih događaja s mobovima , npr. kad smo igrali rukomet s t630 (od prijatelja) pa je jednom kolegi iz razreda koji je branio , doletio mob u glavu i prouzročio veeeeliku njoku
Mi smo se često dobacivali sa 5210 (jel se tako zvala ona gumena Nokia?)
Ja sam imao jednu neugodnu situaciju s Panasonicom GD-92. Naime, kako je navedeni mob bio stroj kad je izašao, mogao je za zvonjavu koristiti snimljene zvukove. Tako sam je fino snimio prdac i stavio kao zvono. Pošto je bilo ljetno doba, nosio sam kratke hlače i mobach u zadnjem džepu i tako sam otišao u banku. Naravno, gužvara za popizdit i dok sam stajao u redu, telefon počne "zvonit". Ja se hvatam za džep ali ne uspijevam ga izvući van jer mu je vražja antena zapela za onu rupu od dugmeta pa sam brzo izletio van iz banke. Možete mislit kak su me ljudi gledali, držim se za guzicu, a mobitel prdi. Izgledalo je kao da me uhvatila sraćka, joooj sramotee.
Druga anegdota je bila sa N 8210. Bio sam u robnoj kući i isprobavao odjeću, naravno mobitel sam ostavio u kabini i zaboravio ga. Nakon 10-ak minuta kad sam se sjetio da je ostao, bilo je već kasno, netko ga je maznuo. Tad sam uzeo mobitel od kolege policajca i nazvao ali niko se nije javljao, tek nakon par pokušaja javi se neka žena i ja joj kažem "Dobar dan, policija ovdje, odakle vam taj mobitel??? E, žena je bez riječi ostala. Onda sam joj rekao da me sačeka kod te robne kuće gdje sam ja s tim kolegom došao u policijskom autu po mobitel. Neka bakica je stajala s cekerom u ruci i ono, zbunjola. Ispričavala se do neba, tobože se nije znala odmah javit pa je pustila da zvoni, moš mislit. Al dobro, mob je bio vraćen, a ženska vjerovatno još ni dan danas nezna kak ju je murja skužila.
Servisiram mobače pa imam priča ko' pljeve... a imam i neispravnih....
sezona, riva, špreha na 6630 ( niko nezna da je neispravna ), gluma bijesa i let( mobača ) u more. Dva lika koji su se zapalili na šprehu i snimali situaciju bacili su se u more za mobačem ( tada je to bio pojam)i ronjali za njim.....
stvar je bila prestrašna kad je lik donio drugi dan mobač u servi " ako ga se može popraviti"......
donese baba telefon na popravak....baba 130 godina...mob 129....
popravim ga , stavim karticu ( njenu ) , pitam PIN a ona mrtva hladna ČETIRI ZVJEZDICE !!!!!!!!
kad sam došao k sebi zamolim je da ona upiše...gledam tipka ćetiri puta jedan... i komentira -- pa evo vidite 4 zvjezdice !
...bih jednom u tramvaju(7-ica), ispred mene treba sa 6230i i neš prćka,ja malo virim i vidim da joj je bluetooth upaljen, neku glupu sliku sa moba(6600) uzmem i pošaljem nekakvoj Maji, kad ono na njenom ekranu vidim primanje poruke, pošaljem par nekih glupih slika....i kad sam već morao kod velesajma izać-nabrzaka uslikam nju (od iza i mob u ruci!)i probam poslat kad ono prima!!!!!!!!!Na stanici se spremam van kad se ženska okrene i počne crkavat od smijeha....malo sam se i ja zacrvenio!!!
Živa istina...!:afro:
bilo to davno dok sam imao još siemensc c60. i sad idemo ti ja i moja mala u selsku trgovinu a znate kakvo je selo puno njiva i visoke trave. i s nama još išle dvije frendice. a ja ko svaki pravi dečec uz jednu curku imam još jednu rezervu. i sad mene frendica traži mob da igra igrice. ja joj dam. a curke ko curke ona počela čitati poruke u sebi a onda i na glas. a pošto je tamo bilo poruka i od druge male, ja moro sačuvati svoju privatnost.
i tako da se spasim od neugodne situacije maznem šakom po mobu koji je bio kod nje u ruci a mob izletio iz ruke i razletio se po cesti u sve moguče dijelove. našo sam sve osim zadnje maske koja je morala negdje u jarku ostat i kartice (hvala bogu) tako da se mala nije mogla uvjrit u one poruke. :cube:
al imo sam kod kuče drugu samo mi je šteta brojeva
ima ovome par godina, al posljedice se jos vide.
kad je u modi bila nokia 3210 i uglavnom prijateljca mi je imala taj mob.
i sjedimo mi kraj skoel na klupi, i ja ponio gitaru i sviruckam bezze, i opalim ja iz sprda geni kameni od tompsona. i dođe ona meni kao prestani to, pogodit cu te mobitelom, a ja uvjeren da nece i ja nastavim dalje kad ona iz sve snage mobitelom po meni i pogodi me u ruku i nacikne mi kost (sto veze srednjak i zglob). i jos uvijek imam malu grbicu tu jer nisam nikome nista rekao.
:lol: :lol:= Citat =:
i sjedimo mi kraj skoel na klupi, i ja ponio gitaru i sviruckam bezze, i opalim ja iz sprda geni kameni od tompsona. i dođe ona meni kao prestani to, pogodit cu te mobitelom, a ja uvjeren da nece i ja nastavim dalje kad ona iz sve snage mobitelom po meni i pogodi me u ruku i nacikne mi kost (sto veze srednjak i zglob). i jos uvijek imam malu grbicu tu jer nisam nikome nista rekao.
evo jedan friski od danas. glupi SE d750 nemoze imat ukljucene slusalice i da mu za to vrijeme skines poklopac od baterije. sto mi inace i nesmeta, al danas me lijepo za_ebalo.
sjedim u skoli (zadnja klupa) i slusam ja muziku ko kreten (na max.) i gledam neke slike bezze odjednom bloka mob, a muzika i dalje svira. nemogu ga izgasit nikako i nemogu smanjit zvuk jer tipke uopce ne reagiraju.
i idem ja skinut poklopac da izvadim bateriju da izgasim smece, kad ono smeta ulaz za slusalice i nemozes ga skinut da si bog, a ako istekam slusalice automatski se muzika reproducira na zvucniku sa straznje strane sto mi bas i ne ide na ruku jer ce mi OPET zapljenit mob i skoli.
i tako da me to bas izivciralo, pa samo onda pricekao do kraja pjesme i kad se stisalo morao sam na brzinu iskljucit slusalice i prije nego pocme iduca pjesma skinut poklopac i izvadit bateriju.....ETO
hehe,ima dobrih prica, ona s ukradenom torbom pred bircom i slikanjem trebe u tramvaju su smjeh-bilo bi fora kad bi svi imali ukljucen bt i onaj program bt chat da se dobiva s mobitelima...
i ja davnjih dana lezao na jarunu i kako imam kupace s malim đepom sa stane bas za mobitel, i dva bratica me prime i bace u vodu, ljut ja sto sam se izlezavao al dobro sad kad smo tu idemo plivat do otoka, nis tamo -natrag, neka igra picegin il bacanja su bila i zabrijem ja nesto vibrira u đepu, a ono 3310, za vribriranje sam samo zabrijo jer je vjerojatno krepo cim sam upo u vodu i naravno nije proradio vise...
3310- lezim ja s curom(tada tek frendicom, na jezeru na onom molu malom klimavom rupicastom, i nakupovali u mc'donaldu vrecu hrane, i tako zejebancija,a posto sam ja imao đepove stavio i njen mob kod sebe, i ko za inat bas njen upao u jezero-drek,glupa situacija al poslije smo se smijali... nekoliko dana poslije dao sam jos lg510, na kojem je uspjela razlit ekran,popravak 550kn i nakon godinu dana opet otiso ekran, i eto jos imam samo punjac od tog moba u ladici, oce kupit tko;) )
8310- opak mobitel tada, bila zima, i ja do auta(nisam ni vozacku imo tad), i padne mi iz đepa, nisam skuzio i autom pregazimo mob i par metara prođemo i skuzim da ga nema, uparkiramo se natrag i opet pregazim mob no to ne znam...idem gore do stana, i zovem se s kucnog nis ne zvoni-cudno, i pomislim mozda je ipak u autu,s drugim mobom zivkam i ono cuje se al nije upo u autu i pogledam ispred ono zatrpan u snijegu,po tragovima kotaca sam zakljucio da je presao ravno prek njega na srecu bas je bilo snijega a i mob u nekoj torbici pa mu nije nis bilo, osim malo mokar jer je zatrpan u snijegu a torbica promocila...
u autu, frend bio kupio samsung v200 ,spica mob, kamera bolesno jaka, skup ko noc, i sjedi on naprijed,ljeto otvoreni prozori, i prica na mob, i daje ovom iza da se javi,al ko za inat s vanjske strane auta kroz prozor dodavao i naravno mob ispao na pod u komadice, heh,nije ga imao ni tjedan dana...
neznam al kao da danas ljudi bolje cuvaju mobitele,vecina pricica se događala prije ili sa starijim mobitelima
jednog ljeta frend slavio rodjendan .... ubijali se od neke brlje ...kad je brlje nestalo oso ja po pivew koje su bile u bacvi (da se rashlade) kad nevidim ja jel zuja ili karlovacko i reko ja idem posvjetlit mobitelom (3230) kad on u bacvu i svjetlio je dok ja nisam oso po kompu da ga izvadi van.... mob jos uvjek imam i redi bez greske.
jednom sam se vozio busom kroz grad i onak izadem na stanici, izvadim mob iz ljevog dzepa i uzmem ga u desnu ruku upalim mp3, a bus se nesto dugo zadrzao na stanici, kad ono ljevu ruku stavim u dzep i skontam da nema moba :eek: prvo pomislim da mi je mob ostao u busu, kad ono par sekundi razmisljam gdje je mob da bi na kraju skonto da mi je u desnoj ruci. :notooth: srce me imalo strefit ccc
Dok sam ''obavljao nuzdu'' na wc-u pisao sam poruku na mobitelu. I jos sam imao 8 godina, imao sam neki alcatel i upao mi u skoljku...heh
Kad su dosli mobovi u hrvatku moj stari je imao neku motorolu i bili smo u getrou i stari je otisao u lift,pa smo ga ja i moj buraz zvali na mob i njemu zvoni i zvoni(mi smo mu narihtali drugu melodiju kao zvono) i on sav zivcan zdere se na nekog "kretencino jedna pa javi se mobitel ti zvoni",svi u liftu su rekli da nemaju mobove,a onda se moj stari sjeti da ga ima!
Meni je mobitel u sre zime pao u ledenu vodu,al nije u tome štos,štos je u tome što mi je mobitel bio u džepu,i još radi,nije radio prvi dan,gasio se...tipke su me z*****vale,al je nekako radio,odnio sam ga na servis i sad bar nešto radi
:):):):):)
Gađao jednom idiota na semaforu koji me skoro pokupio dok sam prolazi zebru, srećom bio je neki cigloviti od siemensa...
w710 danas zaronio do dna bazena (2,20m) , mob je prezivio a sim nije , mob kaze da kartice nema a ona je unutra
Pijan se bacio sam Siemensom C45 (kad je bio mašina) u more i plakao 3 dana :D
frend bio na WC-u, kenjo, i snimo, nije izaso van s mobom
;D ;D ;D
iso sam se tusirat i stavio nokiju 6630 na vesmasinu i majcu preko njega bacio, kad sam izaso iz tusa povuko sam majcu da ju obucem i mobitel upao u zdjelicu za vodu od psa, upaljenog sam ga izvadio, oprao u lavabou i rastavio da se osusi i kasnije je normalno radio :)
Kad sam išao spavati sam stavio sam mob pokraj jastuka, a kad sam se probudio bio mi je u gaćama.:klap: :klap: :bigjump: :bigjump: ;D ;D
...kako nokije imaju katasrofalno napravljene pop portove, tak kad god slusam mp3 i malo nakosim utikac, muzika se cuje preko zvucnika na mobu. ..i tako.. udjem u tramvaj, slusao sam neke 'teške' ciganske stvari..sjednem se-mob je bio u dzepu.. ubrzo mi dosadila pjesma, pa sam poceo vaditi mob iz dzepa..kad ono-muzika pocme krestit na vanjskom zvucniku i to bas kad je bio refren-ono zavijanje..lol bilo mi je malo bed..zatim na svaki pokret nogu muzka je pocela treštiti sve u šesnaest..tak da sam bio prikovan za stolac-doslovno. srećom nekako sam uspio sici na zeljenoj stanici:D
po prirodi sam šeprtljav, ali ovo....
bio sam na stanici, sa curom. svi frendovi oko mene, s jednim se nadvikujem za nogomet kasnije. svi me gledaju zbog toga... mob mi vibrira, vadim ga. mama me zove, neke treba. ne znam ni sam kako, ali sam se valjda zelio brzo javiti, i najedanput se mob nasao par metara od mene, u par djelova. dok su se svi drzali za trbuh od smijeha, ja sam trazio bateriju. hvala Bogu, garancija + Vip servis + 2 tjedna = mob i dalje super!
davnih dana kada mobiteli os nisu uzeli ovoliko maha,kad je i moj bosh (nemam pojma koji) bio ok mob,eto za 30kn sam ga bacio iz skole i naravno nije prezivio,ali ja sam imao 30kn,:) :)
jedan dan u skoli sam se potukao, neki me izivcirao, i mob mi slucajno bio u ruci i slusalice u usima, mob ispade na pod sav se proklizao, svi ga sutali redom i na kraju udario u radijator, al sve u svemu ostao je ziv, tek neznatne ogrebotine pozadi. radilo se o k700i
Moj dozivljaj s mpx200,ja sam bio u skoli i kladio sam se s nekim da taj mob moze prezivjeti bilo sta(ipak je tezak ko cigla) i siknem ja njega i pogodim nekog klinca u glavu,mali se rasplakao,a ja kod pedagogice pricao!!!
potrčao u more za nečim a zaboravio da imam mobitel u gaćama.............:angry:
Moj je proputovao cijelu kanalizaciju.Mali brat mi ga bacio(Nokiu 3210) u skoljku i pustio vodu na proljece,da bi ga ja na ljeto nasao u rijeci dok sam ronio i lovio ribu.Naravno nije vise radio i nakon susenja...
Upravo tako
Neki dan ja na motoru... Napravim tako par kilometara,i dodem kuci. Taman da cu izvuc mob iz dzepa,kad ono prazno. A sad...? Kontam negdje je u kuci osto... Uzmem bezicni fon i krenem. Javi mi se frend i uvjeri me da nisam zvao svoj broj vec njegov. Ja poklopim,i provjerim te sam skonto da sam sebe zvao. Zovem kasnije s bratovog moba,javlja se drugi frend i opet isto. Ispostavilo se je da mi je ispao iz dzepa na motoru,pa ga neki klinac skupio i dao frendovima jer je na njih naletio. Na kraju su oni zvali mene doma na fiksni i rekli da donesem pivo!!!:beer: Par kvalitetnih ogrebotina i par piva...:hrv:
Ja sam imao šiptara za zvonjavu (teljefonj zvonji, bre) i usred nastave, joj koji smijeh:jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :bigjump: :bigjump: :bigjump:
daj tu melodiju
Ja upo u rijeku a mob mi bio u džepu...nasreću još radi
A ja sam jednom... ček... meni se nikaj smješnog nije desilo s mobom.
Šit.
:notooth:
SonyEricsson T68i, pao sa visine od 10 metara na beton, uhvaćen rukama za glavu nježno sam sišao dolje, kad on u par rastavljenih djelova... sve sklopim i skužim da mi je pukla tipka sa strane za pojačavanje stišavanje. PRobam ga upalit i radi, radio je i dalje bez greške, odnio ga na popravak tipke od 120kn, dan danas neznam kako je taj mob to preživio...
Da, da, extra je ta melodija :) Samo šteta što nisu napravili noviju verziju, ovako kad zvoni čini se kao da imaš pokvarenu 3310 hehe
Ja imam nokiu kaj tak crkava i to sam starome metnul za zvonjavu, a on bio na nekom pitaj Boga sastanku, i netko ga je nazvao......:lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
Ovako bilo je to jednog lijepog sunčanog.......... da skratimo priču bio sam na bazenima i sa svojim dragocijenim K810i (nesvjestan da sam ga nosio u đepu) unutra ja plivao ronio skakao a on u đepu hehe dođem ja van skužim da e mob u hlačama ja se oču zaklat(al stvarno vrijednost je to) i ja ga izvadim ocu upalit......nece drugi put.....nope....treci put..... ma neeee.... i onda ja njim lupim o glavu i kažem proradi !#"$%&# itd. i onda vidim slikica se pokaze i proradi. Heehee aaali screeeeeeeeeeen cijeli zeleni dok ga nisam osušio fenom nažalost samo sam trebao mijenjat zvučnik on se nije dao osušit fenom srećom unutra se pločice nisu uništile joj da je i taj mob propo ufffff. sve sreća nije i to vam je to:-)
E decki, ja proslu nedjelju iso do jakusevca, da si vidim kakav auto...prolazim pokraj lika s mobitelima na standu, i stanem...gledam ja sad koje mobove ima i vadim od starog t630...i pitam covjeka hoce li se mijenjat za 6600, naravno prvo provjerim dal sve radi???lik veli ok..moze..."samo ti necu dat punjac"...ja reko ok, nemas beda...i ja i on se zamijenimo....e.nebi to bilo to...sve radi ko od sale...nemas frke..da bi taman kad sam dosao kuci...se zgasio..nisam ga mogo upalit...
....covjek misli da je negog prevario....a onda se sjeti da je prevaranta tesko prevarit!
hahaha,samo steta kaj nije radio..
Navece bio malo popio u parkicu, isfurao se nesto, i razbijem M55 o beton, i naravno, raspao se, nasao bateriju, poklopac ne, i nosio ga tako u 'cabrio' verziji par dana.Nakon par dana, opet sjedio u tom parku, i frend naleti na taj poklopac, i sad je tu, samo sto sam odradio 'tetovazu' na poklopcu sad, da se ne nerviram vise.
Prije 2 mjeseca, slicna scena, iznervirao se, i zakucam telefon (opet m55) svom snagom o zid, raspao se naravno :) ,nasao bateriju, poklopac opet par dana kasnije.
Sreca tad da mi je cx70 bio ispraznjen pa sam prebacio karticu u m55, da je on bio u ruci, letio bi o zid, al' vjerovatno bi se raspao u milion djelova.
a i poznato je da je m klasa prilicna sto se tice izdrzljivosti :)
Bacio ga od zid...hehe...i raspo se u 3oo dijelova...h....
Meni je nedavno mob ukraden Samsung Z500v.
Bio na danima piva u Karlovcu s frendom i bila je utakmica Hajduk-Sampdoria i bio sam živčan pa stavio mobitel na stol.
Utakmica je bila napeta pila se piva a na mob nisam pazio.
Poslje utakmice gledam gdje je mob ,nema ga neko ga ispred nosa popalio.:tomato:
prije dvije tri godine sam imao siemens s55...imam slobodni sat i neznam kaj cu radit,a posto je s55 imo dosta cvrstu masku ponudio se ja da imam loptu,al nije bio bed poslje fuce na betonu nije bio ni previse ostecen!
a imao sam i siemensa sl45i (inace prvi mobitel sa mogucnosti slusanja mp3 muzike i memory cardom) i otiso mu softver pa ga nisam ni htio popravljat,izvadio mmc i iso ga ratavljat,razvalio ga totalno i da ga ne bacim u smece ja i frend isli na autobusnu stanicu,on imo mob sa snimanjem videa a ja strgani mob i ja kao sjedim na stanici i ispadne mi mob pored mene ja se dignem i samo produzim dallje i par ljudi dmo tak digli na foru...mislili su se lako docepat mobitela al nisu ocekivali da nece bit zadnjeg dijela kucista i da nece bit displaya i jos sitnica!