neznam sto sumnjate u te neke "no name" mobitele, ja imam nekakav "dragon 1916" dobio iz slovenije, fakat je 50% LG a 50% samsung, po izgledu i po funkcijama, ja prvi put cuo za njega kad sam ga dobio a PREZADOVOLJAN sam s njim
Printable View
neznam sto sumnjate u te neke "no name" mobitele, ja imam nekakav "dragon 1916" dobio iz slovenije, fakat je 50% LG a 50% samsung, po izgledu i po funkcijama, ja prvi put cuo za njega kad sam ga dobio a PREZADOVOLJAN sam s njim
ne treba sumnjati da i neki no name proizvodjaci imaju dobre proizvode,ali ponavljam opet:ko ce to servisirati?:confused:
oni su se već unaprijed osigurali= Citat =:
all China Phones do not come with warranty
pa na cemu oni onda grade svoj optimizam?kako misle uspjeti na tako zahtjevnom trzistu kad ni garancije ne nude.:thumbdown :thumbdown :thumbdown
i kakav je taj mob dragon ?
može malo tvojih iskustva ?
ma koooooo zmaj :D, mobitel je extra na slikama koje sam nasao na netu je ruzan al uzivo je bas simpa, ima java igrice, ima 2 displeja, extra melodije, MMS, ima cam s extra slikom, a izgledom je nesto izmedju samsunga i LG, rasklapanje...
nema BT, IR
dosad me nikad nije izdao, samo me ebe sto nemam data kabal za njega, a neznam nikog u sloveniji da vidim za to
Kaj su to peri-deri mobiteli??:notooth:
Al ak su kvalitetni ko kineski auti...nije dobro:thumbdown
baš me zanima koliko zrače...
to im vjerojatno nije vazno,a sumnjam da su uopce i testirali.
Al svejedno bi mi bio bed doć u birc i stavit taj telefon na stol...koliko god je lijep, istina je bolna kad bi te netko pitao koji je to mob ;D
što se tičer ovog dragona kojeg koristi kolega mirness , malo 0,27W/kg
a za ostale ove china mobitele kako je već neko rekao pitanje da li su ih uopće testirali , ali ako se pojave u državama EU u prodaji onda će morat bit testirani i pisat podatak o količini zračenja...
Ovo stoji u potpunosti... http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e035.gif
Nemam pojma.. Ne patim od izgleda telefona, najvažnija stvar meni je - osjećaj u ruci; da ne škripi i (najbolje) da je od nekog metala.. A još najbolje kad takav telefon ima malo ljudi (npr Benefon ESC, Nokia E61 itd...)
ili neki Sharp,Nec...
Jel mi se čini ili se može pregovarati?? :D hehe
USD 175
Suggest a price
lol, da su kakvi, nitko ih kod nas nema! bit će fora! a tu su još funkcije da boli glava! lol, mob sa 5 MPX kamerom, za 1000 kuna ganc novi! pa uzimam čim stignem!! Jebeš kvalitetu! da traje godinu dana, kad ionako mjenjam mobitele ko gaće!
ti mobiteli su vecinom dualci,sa losim kamerama. ja imam Vaic t800+,mob ima tv,fm,touch od 3incha,dual sim je,2gb,bateriju od 2800mA koja traje tjedan dana makar gledo tv svaki dan. mobitel je zvjer.
ima sada već dosta dobrih modela koji ima Gps, wifi, 2 ili 3mpx kamera
sa win mobile sustavom... :comp:
ja sam nedavno kupio novi mobitel GO goclover fone 500,male pare ali super,nigdje ga nevidim a nitko o njemu niti nepiše,ima zastupnik za hrvatsku,da li je tko od vas to vidio,dobre su mu specifikacije,ja zadovoljan
Zar nije to navigacija s mogućnošću telefoniranja? Nešto poput MIO P700.
ima ga u Links-u GO goclover fone 500
kažu ljudi koji rade u pojedinim servisima mobitela da po specifikacijama nije loš,ja osobno isto vidim da je mobitel ok,pogotovo za tu lovu,slike su ok,sve ima i sve šljaka besprekorno,danas neznači ako je nešto skupo da je i kvalitetno a što se tiče made in china,hehehehe,a koji to danas proizvod ima a da nema made in china,kupi mercedes i nije proizveden u njemačkoj već pitaj boga gdje
moguce..ali za iste novce mozes kupiti i bolji kao npr. PRESTIGIO 4322 DUO