Moj savjet K750 iako ne volim SE...
Printable View
Moj savjet K750 iako ne volim SE...
mislim da ti je dobro receno, da dodas koji navac vise i uzmes w810.. nisam imao u ruci k610 al mi je w810 ljepsi i solidnije napravljen nego k750
po meni je glupo uzet w810...prckam po tom i k750 i meni nikakve velike razlike...jedino sto je w810 dosta skuplji....jedino sto kazu ako bas slusas pjesme na mobitelu..ja imam samo jednu skracenu i to mi je za zvonjavu...u ovoj temi se rasprravlja o k610 ili k750,al ak cemo vec dodavat tolko para dodo bi par kuna vise i kupio k800 koj je u svemu bolji od w810...veci display bolja rezolucija,kamera dosta bolja...
ako realno gledate i kupujete mobitel za neki dulji period vremena k750i barem meni ne bi bio izbor, presstar je, ofucan a da ne spominjem da ga ima svaki seljak......iako k610 naizgled se čini kao slabiji mobitel, on to baš i nije.......jako je lijep, napredan i noviji........ja osobno nikad ne bi kupila mobitel koji svi imaju........i koji će uskorobiti izvan upotrebe............
I jedan i drugi su masovni proizvod.
Pitanje je zašto su postali masovni.Vjerojatno zato jer imaju dobru kvalitetu, karakteristike i cijenu.
Ako briješ na ekskluzivu, kupi neki mobitel slabih karakteristika i visoke cijene koji nitko ne želi.
dobra:thumbup: k750 je trenutno najbolji mobitel s obzirom na cijenu, mislim da se za 1000kn ne moze naci bolji, a i slike su mrak:spin:= Citat =:
Izvorno postao konan1
kome ne smeta sto je k750 vec dugo na trzistu i sto je pomalo isfuran sigurno za te novce nece naci bolji telefon:thumbup:
Kupit cu k610i .
Najnoviji je.
K750i ima moj brat. nebi htio kopirati njega.
Netreba mi radio i svijetlo
Moči cu gledati tv na mobu. Cuo sam da to ima 3g.(ali se placa)to je poput maxadsl na mobu
Neko je reko da se na k610i ne dobivaju slusalice. Ja sam zvao vip sluzbu za korisnike rekli su da se dobiva.
K 610i podrzava vise formata za video MPEG4, 3GP, Real Video, WMV
dok k715 podrzava samo MPEG4 (to sam procitao na t-mobileu na usporedivanju)
k610 ima 72-kanalne polifornije a k750i 40 kanalne
(zvuk je bolji)
Sto se tice joysticka nema ga. Ali mi ne smeta. Meni je ovo bolje nego joystick večina drugih proizvođača ne radiju to.. joystick ce neko vrijeme raditi i onda se pokvariti. Navi pad je bolji ako pišete poruke tj brže pišete poruke.
OVO OSTALO SAM USPOREDIVAO NA STRANICI SONYERISCONA
Ovo nema k750i
RSS IZVORI
DIGITALNI ZOOM
Bluetooth stereo (A2DP)
WEB PREGLEDNIK - ACCESS NET FRONT PREGLEDNIK
3D IGRE
PUSH E POŠTA
VIDEOPOZIV
ZRAKOPLOVNI RAD
Joooj kako mrzim priche tipa: ma kupit chu mobitel A, a ne mobitel B saaamo zato jer mi brat, sestra, prijatelj, otac, mater imaju mob B ili...kupit cu mob A samo zato jer vech previshe ljudi koje poznajem ima mob B.
Grow up, goddamit!!!
Ja chu u ovoj dilemi ipak dati glas za K750. Kad objektivno pogledamo, jedina prednost K610 jest 3G. A taj 3G jaako malo ljudi koristi i chisto sumnjam da che u skoroj buduchnosti postati popularan. Dati nekoliko stotina kuna vishe za taj 3G - i nije bash naisplativije.
S druge strane, kako je vech recheno, K750 ima nekoliko feature-a koje K610 nema.
Josh bih se samo slozhio sa konstatacijom kako niti W810 ne opravdava toliko vechu cijenu naspram K750. Jedina vazhna razlika je u EDGE-u kojeg W810 podrzhava a K750 - ne. Po svemu ostalom, to su gotovo identichni mobiteli. I opet se vracham na onu staru: dati nekoliko stotina kuna vishe samo za EDGE - WTF???
sigurno su u veličinu cijene uključili i veću karticu pa je zato skuplje:jehon:
Ako misliš uzeti mob samo zbog toga da bi na njemu gledao TV jer ima 3G, onda ti u nije neki razlog za kupovinu moba...= Citat =:
Izvorno postao Marko355
K610 je u prednosti na K750 jer ima malo veći displey (ali ne previše), malo kvalitetnije kućište i nema joystick nego navi-pad, i ima 3G (ali koliko je to prednost, ovisi koliko ćeš to koristiti)... Ja bi rađe radio na mobu nego 3G, jer onda mogu slušati radio i šetati se, a ne piljiti u mob i šetati... (no to je moje mišljenje) To što je noviji neznači da je bolji...
Što se tiče slušalica, ja ih nisam dobio kad sam kupio k610 u t-mobile-u...
To što k610 podržava Real Video i WMV, znači da ćeš to gledati preko 3G (unači plaćati), a K750 podržava i 3gp (provjereno znam), tako da k610 i nema tu neku prednost...
Ovo oko polifonih melodija, hm, razliku ćeš možda primjetiti ako si neki audiofil, jer ja nisam primjetio neku značajnu razliku... možda jedino k610 ima tik glasniji zvučnik od K750.
Što se tiče joysticka, to je boljka na K750, ali nemora značiti da će ti otići nakon nekog vremena, možda se u međuvremenu nešto popravilo po tom pitanju. A osobno meni je puno brže tipkati SMS_ove kad imam joystick nego "navi-pad"...
I K750 ima digitalni zoom, samo u novim verzijama softa nema na najvećoj rezoluciji... Ali nije ni bitno, jer kada koristiš digitalni zoom slike ispadaju dosta lošije. (tako da to nije prednost K610)
Ajde A2DP je OK, samo što stereo služalice dođu dosta para...
Što se tiče Browser-a, oba imaju isti: WAP 2.0/xHTML, HTMLAjde, zrakoplovni rad, koliko ti iskreno koristi... misliš iksljučiti mob i slušati mp3, tj da mob koristiš kao mp3 player... Meni je ta opcija isključena kod paljenja moba... A na K750 se to da lako riješiti stavljanjem softa od W800... :spin:
Ako nevjeruš što sam napisao, pogledaj ovu uporedbu...
ispričavam se na podužem postu
pa ni k610 nema zuma...
DEefinitivno uzmi k750. Tko kaže da nema zoom. K750 ima 4x digitalni zoom, i na kraju krajeva je puno isplativiji mobitel od k610
niste spomenuli jednu vaznu stvar koju sam saznao prije 2sata...brzina...listam slike na k750 i da prebacim na drugu sliku ili otvorim treba oko 3sekunde ...stvarno sporo otvara sto je koma ako mislite pregledavat slike na mobu,jos kad je ful screen također...dok na k610 slike pune velicine otvara u trenutku..nisam mogao vjerovat ali isti tren cim se stisne gumbic dalje...kako je moguce da je k610 toliko brzi??
jer je noviji soft:bunny:
pa za k750 stalno izaze novi poboljsani softveri kak nisu ubrzali to...al ovo je nemoguce brzo ....prema ovoj sporosti k750. jos se ja cudim ok radi al sporo otvara slike i to,mislio to je kod svih mobova al se iznenadio...dakle...puno brzi,veci display,3g 2kamere, tanji,elegantniji ljepsi,jedino sto fali je taj af i blic sto ustvari nije blic nego lampica...al ne kuzim,slike ful ok ispadaju..izgleda da je k610 bolji izbor i samo sto je brzi opravdava vecu cijenu u ducanu...a na crno su tu negdje cijene...
Ma dajte ljudi, ovdje samo iznosite subjektivna misljenja!! Ekipa koja ima K750 prića kako je bolji, a ekipa koja ima k610 govori suprotno ... kako i nebi kad svako voli svog ljubimca ;-)
Ovako: K610i je moderniji, boljeg dizajna,brzi,manji,laksi,veci diplay,3G... jedino ima malo losiju kameru jer nema AF, ali na danjem cvijetlu slike izgledaju podjednako dobro... K750 ima radio, ali ko jos slusa radio na mobu??? teoretski bi i na k610 mogli slusat neki internet radio... i da k750 nema bljeskalicu kao npr k800 nego samo diodu koja svijetli i nema neki poseban ućinak(trik da privuce kupce)... Ja dajem prednost novijem K610i ,zato jer je 3G budućnost, mozda sad malo korisnika ima 3G mobitele, ali za pola godine K750 će bit zastario!!
k610:nono:_____________________k750:jump:
k610 definitivno
moja frendica ima k750,mp4 filmove joj sprema pod pjesme, i šteka joj joystick
Ja bi uzeo K750 jer ima radio a K610 nema :spin:
k750 ima i jeftinije i dostupnije memorijske kartice:klap:
slazem se, imao sam i i k800, a imam i k610 i k750, razlika je strasna, ali opet samo zelim reci da nakon sto sam imao oba mobitela, da mi je k750 puuuno bolji, unatoc sporosti, jer kamera je bolja(slike u mraku) ali mislim da je ovdje vec sve receno i da bi ovo vec lagano moglo :closed:
i jedan i drugi mob su mi pri ruci i probat cu biti objektivan makar je k610 moj a k750 od cure.
k750 je stvarno dobar,nevjerovatno je koliko je to u biti star mob.fotic mu je jednostavno bolji,i zbog af i zbog blica. po noci su fotke neusporedivo bolje dok su po danu tu negdje.a meni je i ta lampica bas 'fora'. ima i radio i to sigurno ne moze lose posluziti. stvari koje mi se ne svidjaju su taj joystick(opet, neki ga vole..), i ta sporost koja je stvarno ocita, bar u usporedbi s 610!a to inace ima veze s mem. karticom jer ne idu iste u oba moba.i da, mob nije ruzan, ali je 610 svakako puno ljepsi.
k 610 je ima dobar fotic,sluzi me solidno i u biti mi ne treba vise.ove 3g stvari trenutno nisu bitne ali ubrzo ce sigurno dobro doci.uz to ima nekih stvari koje je sad glupo nabrajat,ali su korisne npr. glazbena tipka radi uvijek,a ne kao kod 750 samo kad su slusalice ukopcane.i ima tipku precaci koja je meni stvarno korisna.
tolko rijeci,a nista i dalje..no da, svatko po osobnom nahodjenju..:)
k610i je bolji izbor(3G),samo je lošiji sto nema AF
dobro je sto nema joystick
i da, sto se memorijskih kartica tiče...bas sam mislio danas uzeti karticu od gige za k610, kao 'skoknut' cu do ducana.u njega inace ide ta nova m2 kartica koja je dostupna tek mjesec dva.performanse su joj kao sto znate odlicne jer mob samo pegla, nema cekanja.i fino 250 kn u džep,idemo...al šipak! kartice od gige su od 460 do 580 kn, dok ove od k750 dodju nes tipa 140 kn. mislim past ce njima brzo cijena, al eto, ja se za sad moram krpat s tih 64 mb. čisto da udje u zapisnik...
Yo pa k750i je milju svjetlosnih god. ispred k610.Bio sam i ja u toj situaciji i odlučio za k750i,prvenstveno zbog AF,ali i zbog poklopca na kameri!
1.k610i je u svemu bolji ili bar jednak sa k750i jedino sta nema:dunno: "blic" kojeg k750 "IMA" (to uopće nije blic nego mala lampica koja cijelo vrijeme svijetli kada je uključite):ideja:
2. bolje je onda staviti odnosno naknadno kupiti bljeskalicu za k610i i imati gotovo savršen mobitel:lol:
ja još uvijek mislim da je pobjednik K750i. to je mob sa osobnošću, imenom i prezimenom , uglavnom mob ima identitet. k610 ja fake od k750i , sa jednom, barem meni nepotrebnom mogućnošću više.:mega:
Mene užasno živcira mob dok sporo radi tj sporo te slike otvara zato moj glas ide k610 iako i sam imam skoro k750 tj ja imam w800. E da i bolji je k610 jer nema joystick i nisam za sada od nikkoga čuo da se k610 zblokso tj sam se resetiro ko k750.
...ovo se stvarno razvuklo...mislim da je i previše i predetaljno opisano koji je mob bolji tak da ovo može :closed: ...