100GB... šmrc. zašto sam takva škrta ***** i ne dam 238kn za flat :-/
Printable View
100GB... šmrc. zašto sam takva škrta ***** i ne dam 238kn za flat :-/
Ovisi o raspolozenju!
Recimo 12 mjesec oko 60 Download / 25GB upload ... oko 70-80 GB mjesecnog prometa
Do sada ovaj mjesec 47GB. Imam 5GB paket, ali dobivam u školi free megabajte (Net u školi), Ovaj mjesec 42GB :)
Kak taj net u školi funkcionira??? Šta moram napraviti??? I jel to isto vrijedi i za dial-up korisnike??= Citat =:
Izvorno postao Dark
Svaka škola dobije minute za dial-up (mislim da je u mojoj oko 300h) i pakete od 256MB (u mojoj je 300GB) koje onda dijeli učenicima. Sad neznam da li to ima svaka škola, ali u mojoj je ovo bilo još od kad sam se upisao (4 godine), a megabajti su počeli tek u 11. mjesecu
...oko 2-3 GB...i to sve u dva dana koliko budem kod kuće kad dođem na vikend iz vojske...
Prošli mjesec 131 Gb prometa.
Ovaj mjesec sam malo više jeo i pio pa sam sad u zaostatku.
Samo:
Ukupni promet: 21.233,90 MB
Dolazni promet: 16.294,96 MB
Odlazni promet: 4.938,94 MB
Blago se vama na DSL a ja na dial-up u 4 mj. sam skinuo 333MB:thumbdown
Da da samo se vi smijte:lmao: :lmao: ali kada ja dobijem dsl nebo ce mi biti granica,namjeravam ga kupiti za nekih mjesec dana:)
kako su T-šumovci pametne lopuže to nema nigdi, sa onom akcijom namamili me na flat u ona 2 mjeseca za koje sam skinuo oko 250Gb, sada se sa 5GB već prebacujam na Flat jer mi je MALO, u 12. mjesecu sam potrošio 7GB a štedio sam i skidao na Faksu uglavnom, sada sam na Flatu i već imam 27GB za 1. mjesec, sljedeći ću opet bit na 5GB i tako u krug dok ne pojeftini...
Ja sam u 1. mjesecu skinuo 9Gb
ja sam imao 1 gb pa sam skidao 1.5-2, sad sam uzeo od 5 gb pa cemo vidjeti sljedeci mjesec kolko ce biti
večinu si obavim na poslu tak da doma šparam
skidam od 2 do 4 ali nikad preko 4 gb
što znači do 1gb
60GB mjesečno u prosjeku, otkako sam dobio flat ;D
i ja ću toliko kad dobim flat
prošli mjesec 4gb
u prosjeku između 75 gb pa do 130 gb....s time da imam konekciju 1 mb/sek...
komp kuri 24/7
nikad preko 5gb...
ali kada dobijem flat...
Vrtim se oko 7gb.
oko 40 GB :)
obično bude onako.. do 10gb..
...oko 5GB jer toliki mi je i paket... osim ovaj mjesec - imat ću oko 10GB...
Ja skidam od 5 do 10 GB mjesečno, imam paket 5 Gb.
Ukupni promet za 04/2007: 46.45 GB stim da je danas 16.04
Prvi mjesec flata ;D
Iskoristavam akciju, moj frend skoro nikad nekoristi internet, ali je iskoristio 2 puta onu akciju ˝dovedi novog korisnika i postani korisnik FLATA˝ pa ima 2 mjeseca flata (3. i 4. mjesec) dao mi je lozinku i skidam ko lud, uglavnom skino sam nekih 50-60gb, ali inace ja imam paket od 5 giga, pa toliko i skinem... :headbang: :headbang:
Ja imam paket 5 gb, trosim od 5 pa do 10 mx 12 gb
isto paket od 5gb, prije je bilo ono max 10gb ali sad se pokusavam drzat ogranicenja.
Meni je ogranicenje 1GB ali uvijek prijeđem do 4. A ne da mi se mijenjati ugovor.
Ja ocito jedini na modemu lol, jer kod mene jos nema dsl tu. A valjda bude uskoro, ja se nadam. ;)
Inace, imam oko 200-300kn interneta mjesecno.
Mjesečno skidam oko 3-4gb i to mi je više nego dovoljno...većina toga ode na surfanje, YouTube, te skidanje tu i tamo koje mp3-ice...
Uz paket od 5GB toliko obicno i skuidam, s time da mi je 6 plafon....
ja sljedeca 2 mjeseca flat,vec pravim popis sta cu skinuti:notooth:
Skidam 5 giga, ali mogao bi bez problema još toliko, ako ne i više.
ja živim u studenskom domu i imam besplatan net koji je ultra brz. nekad skinem 5gb nekad 100gb. nema pravila. zezaju nas admini mreže sa blokadom torenta a p2p je praktički neupotrbljiv zbog rutera i firewalla. ali snađem se. uspio sam nekako upogonit torente pa onda na taj način skidam kad mi nešto treba.
od 27.04 15:44:29 do 30.04 15:49:29 15.60 Gb (16746217470 B)
evo od 1.5 imam skinuto 14 gb
Zadnja sva mjeseca skidam po 4.5Gb
Evo ja mjesecno skinem max 2.5gb...
do 5GB max
proslo mjesec je bilo 69gb, sada sam tek na 30gb
meni je prosjek ok 30-40 gb, kako kad! :)
Kada stigne nekakva akcija, i dobijem flat tu se nabere i do 100gb, ali ovako mogu samo 5gb.
evo do sada 26 gb,racunad nekih 150 gb do kraja mjeseca.
skinjem mjesecno minimum 7 gb, filmovi,glazba...
ja bi flat, postoje li ikakve najave za smanjenje cijena?
oko 120gb mjesečno
blago vama kad imate adsl, ja bi ga već uzeo ali s obzirom da živim u pripizdini (oko ivanić-grada), mislim da su mi rekli da mi centrala nije podržana..... nisam računao kolko skidam, ali evo u zadnje vrijeme skoro svaki drugi dan po jednu pjesmu skinem - spajam se preko carneta, a imam i problema sa vezom: vrlo rjetko iznosi 50.6 kbps, u zadnje vrijeme je stalno 33.6 tak da mi jednu prosječnu pjesmu skida nešto više od pola sata......
slao sam debilima u t-comu onu potvrdu s njihove stranice ali nitko ne reagira :zzz: :-X
ma ja sam i sa obicnim skidala puno i imala racun ko pol place.Adsl mi je super,mada i tu sam pretjerala.Imam paket od 6gb,a prosli mjesec sam potrosila 12gb.;D moram se malo skulirat.Isla pogledat stanje 5,99gb...jeeeee dobro je..
Današnje stanje:
Ukupni promet: 104.367,54 MB
Dolazni promet: 80.604,87 MB
Odlazni promet: 23.762,68 MB
Ovo je još OK.
Prošli mjesec se je skupilo oko 154 Gb.
sad imam potroseno 4.7 / 5 GB a od sljedeceg mijeseca ce bit flat pa racunam 60 +
današnje stanje:
ukupni promet:136.750,08mb
dolazni promet: 98.962,93mb
odlazni promet: 37.787,15mb
nije loše:notooth:
dnevni promet:16,21 GB Nocni:28,88 GB
UKUPNO :45,09 GB ovo je skinuto sa 512/192 brzinom
17 dana jos mi ostalo 13 dana na 1mbitnoj vezi
P.s Napisite koje su brzine u pitanju
...ev dosad 7.5 Gb - s brzinom 3 Mbps/352 Kbps ...
65,38gb prosli mj.
sada sam na 8,2gb
malo mi je prevelik upload pa me to dodatno tlaci
al sta kad imam max adsl flat
Prosli mjesec cistog downloda 160gb,a danasnje stanje cistog downloada je 12,5 gb.:king:
ja skidam najvise filmova i igrica i to mjesecno oko 100gb
otprilike 2 gb na dan(2 compa jedan stalno skida a drugi surfa)
Ali kako ima flat rate uvjek:headbang:
Samo 3 GB mjesečno, vidio na računu. Razmišljem da uzmem flat...
evo 350 mb do sada,nemam vise flat:cry:
Evo skidam recimo 4gb mjesecno i odlucio sam preci na optimu samo pakete, taman 40kn ce mi odgovarati... :)
30ak GB mjesecno , prosli su dani kad samse žilio iskoristiti flat "do maximuma".
skinem kaj mi se svidi i to je to, za 50 kn koje dajem iskonu za flat nije mi zao i da 1 gb skinem :)
E uzeo bi i ja to, al da imam mogucnost... Cekam samo da dopadne nesto povoljno do mene, pa da mogu skidati sta pozelim, a ne da moram svaki mjesec paziti na pakete i tako...
Najbolje je imate uvjek flate rate znaci taj paket ja imam taj;D
I nemoras se brinuti za protokol a ja sam i morao uvjek skinem vise od 10 gb a to je najmanji paket(i jedini sa ogranicenjem) kod mene
eto dosad 195 gigabayta 16 dana
4 mbita flat
i jos uvijek imam sto skidat,:)))
ajmo koji je rekord da ga lovim :D
ja sam jedan mjesec uzeo flat ali samo sa jednim megabitom, skinuo sam oko 90 gigabajta...to je bilo strašno....
tad sam i skinuo splinter cell onaj najnoviji od 9 gigabajta, jest da je trebalo 6 dana, al ajde...:respect:
ja sa 750/200 nemrem loviti više od 60 gb a skidam si filmove serije i igrice ali gotovo SVE sa www.pspiso.com i www.ps2iso.net tu ima SVEGAAAAA
i da sa lime wire muziku a programe isto gore linkovi i MALOOOOOO shareaza
Masu stvari skidam,mjesecno oko 3 gige ide na download,a na surfanje oko 2 gige
evo sada malo više skidam , 5gb mjesečno , zato jer imam takav paket :thumbup:
6 gb prosjecno ;)
između 6 i 10.. paket od 5 gigi
imam maxadsl s paketom od 1 gb al obično skinem 2 do 3
...sada u prosjeku trošim nekih 50-60Gb mjesečno...
kad sam na faxu skidam brzinom 100MBps pa se onda laptopov disk od 80GB svakodnevno prazni-puni...steta bi bilo neiskoristiti tih 100Mbps i 5-6 privatnih torrent siteova...i skidam samo legalni sadrzaj odmah da se razumijemo!
a inace kuci imam 28.8k dial-up vezu pa skinem kojih 30-ak MB mjesecno...i to surfanjem!
u najboljim danima 60gb skinuto, a 25 uplodano
1mbit
ja skidam oko 200gb mozda i vise nemam onaj mjerac potrosenih gb ali nema veze i evo jedna slikica brzine:
http://img527.imageshack.us/img527/2441/brzinaim8.jpg
fino, a zasto ti je otkljucan taskbar ;D... meni limit 3gb.
Evo dobio sam amis flat 5.8. i do sad sam potrošio preko 70 GB oko 60download i 10 upload
dosad 322 gigabyta mislim da ce bit 340 do kraja mjeseca :))))
ima tko vise?
ne potrosim vise od 5-6gb mjesecno.:lmao:
ma ja uvijek prekoracim...sa 1 gb na 3 i vise:respect:
ja prelazim u one koje skidaju vise od 100gb mjesecno.
presao s t-coma na optimu 2mbps Flat.:)
Teško je reći za cijeli mjesec ;D
Slika govori tisuću riječi:
http://img250.imageshack.us/img250/7...ometcx3.th.jpg
(ovo je promet napravljen za dva sata) :hrv::comp:
Bravo majstore
A moje skidanje(samo sa demonoida) je ovo:
Na stranici pise
SiemensCX70
Uploaded: 2.16 GB
Downloaded: 9.75 GB
+ skinuo jos 7 GB(externi pa mi se neracuna)
+ uplodovao jos 2 GB(externi neracuna se)
+PSP igre(pirate bay,isohunt,demonoid...) dodje mi D:15 GB\U:6 GB
--------------------------------------------------------------------------Ukupno:
Download: 9.75+7+15=31.75 GB
Upload:2.16+2+6=9.16 GB
I to sve za samo 10 dana:respect: :respect: (i to samooo torrenti-youtube+surfanje+ muzika... sigurno doju jos 1 GB)
I to sve na samo 758 kbps:respect:
Ajmo ko moze vise za 10 dana da ga lovim:crazy: :klap: :snagator:
30-ak.... Naravno MB :) Ipak sam na dial up-u ha ha ha :comp:
u prosjeku oko 250 na mjesec...
u prosjeku 2GB...al nekad i više...
01.08.2007 - 31.08.2007 upload - 66,0 GB download - 57,2 GB ukupno - 123,2 GB
3 GB jer mi je toliko limit :D . a sa free zone 150 GB
skidam oko 350GB mjesecno uploadam oko 100GB...
ici ce ti i na torrentleecheru jako brzo.
Meni je limit 92 a meni ide 95 kB :):):)
Pošto imam paket od 5Gb toliko i skidam, a kad sam imao flat znao sam i do 80Gb skidat... Ah, to su bili dani...
a da ovdje uvedemo pitanje i koliko uploadujete.jer 90% forumasa skida sa torrenata :D
e da btw.
Ovo moram ispricati kada sam prije 1 god. bio u usa imao sam priliku imati vezu 1 gbps(da jedan gigabit po sekundi)(posto mi stari od frenda tamo radi u nekom njihovom provideru:)).Za 15 dana sam skinuo 3 TB(3 terabajta).Bilo je tesko naci servere dovoljno brze ali nadje se:D.
Bilo je tu na 100-ne igara serija,filmova ma svegaaaa.Kako bi volio da ovdje imam tu vezu:(:(:(
ja imam dial-up:cry: :cry: :cry: :cry: oko 20 mb:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: