pošalješ sms u kojem piše "D" na broj 3636!
Printable View
pošalješ sms u kojem piše "D" na broj 3636!
E hvala ti! jer nisam to nigdje vidjela a neda mi ih se zvat i cekat pol sata na liniji...= Citat =:
Izvorno postao Vido
ja sam KUPI NOVI simpa broj i bon za 170kn samo zbog opcije UNLIMITED....
i ako to ukinu sada bacit ću ga u smeće... jer mi više ne treba simpa.... a za daljnje samo slanje poruka mi je i VIP dobar....
ali ako ne ukinu UNLIMITED,svaka im ćast.... neka povečaju na recimo 50kn ali neka ne ukinu!!!!!!!
ima ovdje tko iz T-COM?????? da tamo radi.... da potpišemo peticiju ili nešt šta ja znam....samo da ne ukinu to.... jer mene odmah gube kao korisnika
nece ga valjda ukinuti.. a ja se veca namjerio opet iznova nabaviti neki simpa broj zbog unlimiteda... ajd, cekati cemo neke konkretne informacije:)
uopće neću razmišljati o tome kaj će biti nakon 31.12. kad mi ukinu unlimited. tako sam se fino navikla na zvanje bez razmišljanja o kunama koje se cijede iz sekunde u sekundu.... gnjeee :(
Ma i 50 kuna je previše! S 25 kn dovoljno zaraduju ne brini se!= Citat =:
Izvorno postao Kera
Moram vas razočarati, ali 99,999% nema šanse da se ta opcija unlimeted nastavi za bonove. Stari mi je na pretplati i dobio je u onom promotivnom prospektu sa računom poruku, vješto "istaknutu" fontom 4 negdje ispod reklame da će nakon 31.12 opcija unlimeted i dalje biti dostupna pretplati, ali za 100 kn, umjesto 25 kn (za tarfine modele 60 i 150), a za veće tarifne modele je jeftinije, ali max do 50 kn za najveće tarifne modele. Zaključak - njima je cilj imati što više ljudi na pretplati i svaka akcija za prepaid ima primarni cilj navući ljude na pretplatu, stoga, nema šanse da će za 25 ili 50, pa čak i 100 kuna dati prepaid korisnicima tu opciju, jer bi se to jednostavno kosilo sa njihovom politikom.
Prema mojoj procjeni mogu se očekivati neki novi tarifni modeli na simpi, jer kada se unlimeted isključi prepaid usluga im sa obzirom na vip i tele2 postaje nekonkurentna, ali ne treba očekivati neke unlimitede za prepaid opet.
= Citat =:
Izvorno postao supercom
Ovo stoji i ne stoji. Nakon lita su svi mislili da je to to, ali ipak su opet da li opciju unlimited. S druge strane moja stara je vec dosta puta dobila da akcija 7 favorita traje do tad i tad pa su ipak produzili. Sve ovisi o procjeni. Meni je svejedno, ako ne bude kartica ide u ladicu, ako bude ja trosim. Pa kako im drago!
ako unlimited ostane 25kn na pretplati u opciji flex, ja prelazim na pretplatu... i eto im novog korisnika.... dobar potez...= Citat =:
Izvorno postao supercom
100kn je too much :bunny:
jeste li i vi dobili poruku da ce se i "najdrazih 7" naplacivati 25 kn? :-/
O tome se već pisalo u nekoliko navrata... Guba,a ?= Citat =:
Izvorno postao imatic
nisam bas citao pa pitam. Ma stvarno bezobrazno. sta makar ne stave kao t2 i vip makar na jedan broj besplatno, puno ljudi bi to koristili. ali ovako sad nam sve naplacuju. Jos ce i pozive poskupiti kako je krenulo :-/= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
= Citat =:
Izvorno postao imatic
da. Iako onda fakat ne vidim smisao Flexa. Ostaje jedino opcija Poruke koja je eventualno isplativa. Ovako ce biti glupo bez 7 Najdrazih i jeftinog Unlimiteda. Bezveze...
bas to. A i ja sad predem na pretplatu :-/ sta se bar nisam strpio (al ne, ja sam morao imati K800 za 1000 kn ;D ;D )= Citat =:
Izvorno postao basho
Gle, ako će i biti tako, za mjesec-dva će opet imati kakvo promotivno razdoblje... To tako funkcionira već godinama...
nadam se da si u pravu, ali od pocetka unlimited-a ju koristim pa ce se biti tesko odviknuti od nje. i pogotovo sad kad jos najdrazih 7 naplacuju (koju vjerovatno necu aktivirati). Znaci, onda ce mi pozivi biti 1,20 u mrezi :-/ A i da aktiviram najdrazih 7 ispadne me 150+12,50+25=190 kn/mj sto je previse= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Onda ti predlažem da nakon 4. plaćenog računa od potpisivanja ugovora se spustiš na tarifu Flex 60... Barem to...
to sam i planirao, ali ako ovako nastave, necu nista moci pricati za tih 48 kn (+PDV 12) pa cu morati ostati na 150
Točno je da se nikad ne zna s t-mobileom, no primjetio samo da su sad stavili cijene za unlimited poslije 31.12., dok su te cijene prije bile samo u pdf-u.= Citat =:
Izvorno postao andro2001
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-05-50-00.asp
tema je o Simpi, a ovo su cijene za FLEX tarife :-/
e slazem se andro...ka bilo je da ce do lita biti unlimited...a onda je krenulo do nove godine...ma boje se oni toga da im ljudi neodu na druge operatere.....produzice oni opet....ako nece ja opet prestajem nadoplacivati simpa karticu, te kartica ide u ladicu...pa im bilo sretno...;D= Citat =:
Izvorno postao andro2001
ajd prebaci onda tamo u Flex temu :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Makar da vam velim da ne bi bilo loše da i stave UNLIMITED za onih 7 najdražih brojeva..... i dam im 25 kuna. Jer 25 kuna i makar 100kn da im dam za UNLIMITED je malo za tih 1500minuta jer i da plačamo samo 1 kunu za jednu minutu to je već 1500KN!!!!!! i sad vidite koliko gube oni.....1400kn....hm...
i to je već dosta s tih 7 brojeva isto samo da ne isključe....
jer onda ide kartica u ladicu, a možda i na neko drugo mjesto....
Ne gube oni ništa.Da nije besplatno, nebi pricao 1500min. Jedino negativno po njih je možda preopterecenje mreže.:thumbup:
Upravo tako, nema gubitka. A kad priko lita nije bilo preopterecenja, onda ne moze ni sad. Imaju oni dovoljno kapaciteta ;D= Citat =:
Izvorno postao konan1
Jel ima kakvih novosti.
Na forum.hr sam citao nešto, da su neki dobili poruku da pošalju sms na neki broj za unlimited do 1.2.2007.
Zna netko nešto o tome?
bio sam u ht-u u požegi jučer, pitao djelatnu osobu, i rekao je da ništa ne zna, d ai oni dobiju samo obavijest kad to službeno izađe. naznake nema, a i on "misli" da se neće produžit. iako mu se u očima vidi da nekak mulja.....
Meni sestra dobila tu poruku prije neki dan.. Izbrisala ju je, ali kaže da je trebala poslati 'simpa' na 1122 :-/ i skinu 25kn...= Citat =:
Izvorno postao konan1
to se momo braticu desilo ja nisam dobio nikakvu poruku
S obzirom da sam odma na početku aktivirao unlimited danas mi je došla ona standardna mjesečna porukadakle taman sutra, znači siječanj unlimited za mene :rolleyes:= Citat =:
Postovani, u sljedecih 24 sata istice 30 dana opcije Simpa Unlimited. Nakon toga ce se ponovno aktivirati i naplatiti 25 kuna.
Ti si pretpistavljam na Simpi. Kaj je sa nama pretplatnicima? Kaj ćemo samo mi plaćati 100 kuna? U tom slučaju sve šaljem k vragu...= Citat =:
Izvorno postao jay
opcija UNLIMITED se UKIDA!!!!
zvao sam službu za korisnike i dobio sam informaciju da se poslije 31.12. 2006. opcija UNLIMITED ukida i neće je više biti.
tako da simpa kartica ide u smeće..... ******. služila je otplatila je samu sebe i sada mi više ne treba jer nema više unlimited opcije.
sad br prebaci na vip pa ćeš dobit besplatne puruke godinu dana
a bas su u t-comu pametni....eto nema unlimiteda...i ja svoju karticu necu nadoplatiti i ide na dno kutije ...kad se ponovo vrati unlimited...onda opet ja vadim i nadoplacujem bon...ovako bye bye t-com..
Nije mi jasna poanta toga.. Daju nakja kaj je fenomenalno, ne naplacuju puno i onda ne dignu cijenu nego ukinu?
Mislim da ce puno izgubiti s time...
sad cu opet tele2 koristit
Eh kasno je za prebacivanje sad, rok je do sutra za besplatne poruke..= Citat =:
Izvorno postao libom
Ja sam to aktivirao 3.10. (u prvim danima kad su opet objavili akciju nakon ljeta) i čisto sumnjam da će mi 2.1.2007 doći obavijest o produljenju.= Citat =:
Izvorno postao jay
Ti si možda aktivirao to krajem mjeseca (npr 30.10.) i sad ti dolazi info za produljenje unlimiteda za 12.mj....
Koliko se sijećam ja sam aktivirao 2.10. (prvi dan akcije) i onda je taman sutra 90 dana :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
Znači 2.12. ti se produžio unlimited za 12.mj.= Citat =:
Izvorno postao jay
Kako si sad opet dobio poruku da se produžuje za 24h kad je danas 30.12.? Po nekoj logici bi je trebao dobiti 1.1. (što se neće dogoditi jer istječe rok). Čudno nešto, javi ako ti pozivi stvarno budu 'unlimited' u 1. mj. :thumbup:
Krivo si zbrojio dane 1.12. mi se zadnji put produžio unlimited :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
točno ja sam sve več odbacio bilo je lijepo kad je preplatnicima bilo 25kn kao i simpa korisnicima a sad nama na 100kn a njima ukidaju unlimeted.Najgluplji potez u novoj 2007 godini.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Moja draga je na pretplati pa još kada se prebaci na tarifu 60 + ovih 100kuna i ne izgleda skupo.= Citat =:
Izvorno postao Hoc
ALI ovo za Simpa korisnike su stvarno zasrali motku do kraja.:angry::angry::angry:
Bude im došlo iz guzice u glavu
kada budu preračunavali zaradu u prvome kvartalu 2007.
ček budete vidli!!!:evil::evil::evil:
Najbolje da nije skupo. Mjesečno sigurno potrošim više od tih 60 kuna, zapravo između 100 i 150 kn i kad bih još tome pribrojio tih 100 kn, dobijem cifru koju ne želim davati... Jedino da stvarno svakodnevno trkeljam na mob satima...
dunno :-/= Citat =:
Izvorno postao jay
Meni se trećeg u mjesecu produživao unlimited, znači točno 30 dana od dana aktivacije. Tako da sam u 12. mj. ako ga ukinu 31.12. izgubio 3 dana koja prelaze u 1. mj. i koje sam platio :rolleyes:
Anyway, Simpa se hladi, sada mi je Vip draži :evil:
Lik u službi mi je rekao da ne gubiš ta tri dana, dakle ako si dao 25kn da vrijedi 30 dana= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
to je točno to sam ja provjerio. a jučer sam ukinuo i aktivirao ociju unlimited i vrijedi mi di 27.1.2007.:licklips: :thumbup:
Kolko sam ja čul, unlimited se ne ukida, nek raste s 25 na 100kn....
To bi bila totalna glupost.....
To je već poznato neko vrijeme, a ovdje se raspravlja o unlimited opciji na simpi koja se očito ukida.= Citat =:
Izvorno postao geniusboy
kada sam zvao službu za korisnike nisam pitao dal se radi od PRETPLATNICIMA ili SIMPA korisnicima, nego sam samo pitao šta će biti sa opcijom UNLIMITED poslije 31.12.2006..... a oni su mi rekli da se UKIDA....
ajde nak netko još nazove 0981520 i pita.....da vidimo šta će reći... dal će biti ili ne opcije unlimited.
Meni su rekli da je NEĆE više biti
= Citat =:
Izvorno postao jay
Upravo stiglo :rolleyes:= Citat =:
Postovani, opcija Simpa Unlimited vam je ponovno aktivirana na 30 dana te vam je naplaceno 25 kn.
Ja imam kod njih tarifu 1000 pa imam aktiviranu opciju unlimited i opciju poruku(besplatne poruke za 098),tcom own sam kaj te nekada znaju sjebat
upravo zato sam ja odusto od opcije unlimeted jer isto kao i ti prije mi je dolazilo 150-200kn pa sad još +100kn e to je previše.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Za simpa korisnike,imate koju su aktivirali proimotivnu opciju unlimeted i ona vrijedi do 1.1.2007. tj.prekida se 31.12.2006. to vam piše na privremenim ugovorima koje možeš pročitat na netu a nama preplatnicima vrijedi ovako-nama kad su uveli koštala je 100kn + 60kn (flex60-moj slučaj) i onda zbog promotivne akcije spustili ju na 25kn+60kn i mi smo svi barem sa ja dobil poruku da mnakon 31.12.2006. da naknada za korištenje opcije unlimeted s 25kn ide natrag na staru cijenu 100kn.Ali ako u prosjeku razgovarate ko ja 30min i više jednostavno se isplati ali ja osobno sam odlučio prekinut jer kako kaze frish-KI rađe ču smanjit razgovore a ne di im od 150kn računa sad plačam 250kn.Ali moja preporuka ako je netko simpa i ako mu se sviđala opcija unlimeted nek prijeđe među preplatnike isto je samo što daješ 100kn više
ti si zvao 0981520 to je broj szk za SIMPA korisnikie! znači da se UKIDA. ja sam zvao szk za preplatnike. i rekli su mi da od 1.1.07. opcija UNLIMITED za PREPLATNIKE se nastavlja !!!= Citat =:
Izvorno postao Kera
cijena mjesečne naknade če biti od 50 do 100kn
opcija UNLIMITED za simpa korisnike se ukida.
toliko od mene
Prvo, ne treba closed jer možda će netko imati još kakvo pitanje, a tko zna, možda ju opet uvedu nakon nekog vremena, kao što su i prije znali raditi...
A drugo, caps lock ti ne treba prilikom pisanja jer svi dovoljno dobro vidimo...
U uvjetima korištenja piše da se opcija Simpa Unlimited prekida 30 dana nakon posljednje (re)aktivacije, a koja je moguća završno sa danas, znači po trenutnom Simpa Unlimited za one kojima je (re)aktivirana danas vrijedi završno s istekom perioda od 30 dana (29/30 siječnja).= Citat =:
Izvorno postao Hoc
Meni danas skinuli 25 kn i znači još 30 dana unlimiteda :thumbup:
Evo i meni poslali da je nemoguce aktivirati uslugu jer nema dovoljno na racunu,ali kad nadoplatim da mogu ponovno aktivirati unlimited.,:evil:
da u tom ti slučaju vrijedi jer si kasno aktiviro opciju ali na to sam mislio jer ja sam prelatnik pa taj nisam precizno čito meni su tako rekli kad sam ih zval za vas (jer brat mi ima simpa+unlimeted(s time da je on odmah aktiviro čim je krenula)) a za nas preplatnike da oni koji su na flex60 i 150 opcija unlimeted košta 100kn a oni na večim flex paketima da je cijena unlimeteda 50kn to znam= Citat =:
Izvorno postao jay
evo javili mi da za mene nema vise unlimiteda....a bas su pametni u t-comu...ja imam 2 broja simpa i tečac...od kad je bio ovaj unlimited obavezno sam svaki mjesec nadoplacivao 50-100 kuna...a sad...sad simpa ponovo ide u ladicu a igra samo telac...bas su pametni u t-comu....;D
Mislim da znaju oni kaj rade i da će uskoro izbaciti ili istu ili sličnu uslugu... Jer se više zafrkavat ne mogu sa korisnicima... Sad se prebacuju iz mreže u mrežu sam tako...
Ja isto mislim da ce sad netko malo baciti racunicu i kroz prvi misec ili smisliti nesto novo ili ponoviti ovo u drugom misecu...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Jer krcato ljudi je ovako trosilo puno vise nego inace, ali i pricalo puno vise nego inace! :spin: :spin: :spin:
odite na t-mobilove stranice i pise da do 31.12.2006. pretplata za unlimited iznosi 25 kn a poslije 31.12.2006. je 100 kn:notooth:
Netko nije čitao thread od početka... To znamo već duže vrijeme i to se odnosi samo na pretplatnike...= Citat =:
Izvorno postao Rocky_55
bili su mi 6.12 naplatili,znaci sigurno imam jos 3dana opciju aktiviranu??
Malo su neorganizirani u t-mobilu. Rekli su da je unlimited do 31.12.06.Meni su iskljucili a nekima još nisu.
Sad si moram uzeti tomato broj pored simpe.
meni isto još uvijek funkcionira :rolleyes:
Ljudi, piše vam na stranicama: imate unlimited opciju još 30 dana od zadnje aktivacije u prosincu... Znači, ako stre je aktivirali ili produžili 14. 12. 2006., onda imate unlimited opciju do 14. 01. 2007., a o prestanku unlimiteda bit ćete obaviješteni porukom... Najbolje je da nazovete službu za korisnike i pitate do kada imate aktiviranu unlimited opciju, za svaki slučaj...
Sinoc sam poslao poruku za aktivaciju i jutros su mi aktivirali opet na 30 dana,na simpi sam;D
a da??jeli to istina??= Citat =:
Izvorno postao Takahara
A zasto nebi bila istina?Probaj si aktivirati pa ces vidjeti.,:comp:= Citat =:
Izvorno postao revo
A ocito je da si sad vise nemre aktivirat :rolleyes: :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Takahara
Evo ja poslao poruku za aktivaciju pa cemo vidjeti, mada sumnjam da je istina.
Meni danas poslali poruku da mi u slijedeća 24 sata ističe promotivna opcija "Unlimited" - nažalost nema više :(
Nema više :nono: ;D gotovo je.
Ali da ste to napravili u prošlom mjesecu kao što sam ja imao prilike onda bi vam radilo još 30 dana od doplate.
Evo C/P poruke na dan 30.12.2006. (isprobano danas i naravno funkcionira kako su i rekli u poruci, ali kad to istekne onda je finito):
"Postovani, opcija Simpa Unlimited vam je ponovo aktivirana na 30 dana te vam je naplaćeno 25 kn."
Znači ovo je bilo zadnje obnavljanje...i to naknap ;D
nisu popustili i produžili...ipak
Ljudi ja 31.12. dobio poruku da mi sutra tj. 01.01. prestaje vaziti opcija simpa unlimited.
Onda sam poslao poruku za deaktivaciju opcije i opet za aktivaciju i nakon toga dobio odgovor da je mogu aktivirati tek kad mi prva aktivacija istekne.
onda sam jučer 01.01. opet poslao za aktivaciju i produžili su mi opciju za mjesec dana.:)
hmmm sad i mene zanima.25.11.dobila sam poruku da ce mi u slijedeca 24 sata biti produzena aktivacija opcije.Uredno su skinuli 25 kuna...
sta je konacno s tom opcijom..da li ide dalje ili ne???
Dobio jutros poruku da unlimited više ne vrijedi.= Citat =:
Izvorno postao konan1
opcija za one koji su aktivirali do 1.1.07 vridjedi do 31.1.07.. i to je to..
07.01.2007 15:37
Od: T-Mobile
Postovani, opcija Simpa Unlimited vam je prestala vrijediti.
Kratko i jasno :D
al naovodno su najavili da ce opet biti nekih pogodnosti od kraja ovog mjeseca.. i danas sam ceprkao po njihovom sajtu, al sam premamuran pa nemrem nis naci...
Ne piše da će bit do kraja ovog mjeseca nego da u ovoj godini simpa korisnike očekuju daljnje pogodnosti, što je i logično, ali unlimited za 25kn teško.= Citat =:
Izvorno postao Trapavi
Simpa ti&ja za 7 brojeva produzena do 31.3.2007.
http://www.t-mobile.hr/1/10-10-20-00-00.asp
Znaci ništa od unlimiteda za simpu???
Ma nabijem ih ja... kartica lezi u ladici zasad...
ima tko kakvih novih saznanja o Simpa unlimited usluzi?
moja prijasanj kartica od simpe je u ladici.....bice me jos vode kao korisnikat-coma...hehheh
Nema logike da ne bude, kao sto nema logike i da bude... uglavnom viditi cemo, ali po meni im to nije bio los potez i mislim da nisu bili u gubitku, vec samo u dobitku. Sad vjerojatno malo racunaju pa cemo viti s cim ce izaci.
A dok ne izadu, kartica je u ladici :chatter: :chatter:
Sve je već rečeno.
Ne postavljajte bedasta pitanja.
Dok se stanje ne promjeni ovo je
:closed:
Ajde da podignem malo temu....dal postoji još ovo unlimited?
Ima kaj slično možda sada? Nisam previše pratio događanja na tome području...
Sada imas Simpa Ekipu. Prebacis se na Simpa Ekipu i mozes aktivirati akciju u kojoj jednokratno platis 20kn i do 31.1.2008. placas samo prvu minutu poziva. Dakle nakon minute pozivi unutar T-mobile mreze ti se ne naplacuju.
Detaljnije: http://www.t-mobile.hr/1/10-10-10-00-00.asp