Hoće moć N73 čitat ovu novu ULTRA II miniSD 1 GB... Jel tko ikad probao tu karticu??
Ovdje: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902114
Printable View
Hoće moć N73 čitat ovu novu ULTRA II miniSD 1 GB... Jel tko ikad probao tu karticu??
Ovdje: http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=2902114
Znaš kako, na MR forumu se priča da N73 "'ladno" prima kartice od 2 Gb, a o jednom da i ne pričam. Ali i vrstama se ne priča, valjda zato što prima sve vrste. Ja sam uzeo takeMS, i nije loša, za sada radi odlično. Evo link: Genelec.ba. Imaju dostavu po Hr. Tako piše :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
I by the way, tražio sam po forumima i netu i mogu potvrditi da sam se malo, ma znate već, zahebo. N73 ipak imam 220 MHz.
Ma znam da može čitat 1 GB i 2 GB ali sam mislio ove brže ULTRA II kartice... al izgleda da može...našo sam negdje na netu gdje piše da ih podržava tj može čitat...
http://img260.imageshack.us/img260/7...iregijaaj8.gif
Ej ljudi, ova aplikacija postoji na ovom telefonu. Koristi GPRS ili UMTS, ali to nije ni važno, uglavnom ima u nekim većim zemljama (Italija, vidi sa slike) raspored puteva i sve to. Nešto kao google maps. Zanimljivo. Inače, to je Search sa ove slike:
http://www.mobilnisvet.com/img/upl/m.../001/084/1.jpg
http://www.mobilnisvet.com/img/upl/m.../001/084/1.jpg
Koje je uopće boje tvoja nokia??? Naprijed i nazad???
Naprijed je siva (srebrna), a nazad je tamno plava (šljiva - plum, kako bi rekli u Nokiji).= Citat =:
Odgovaram za njega pošto je u školi :)
Plava??? nikad vidio... ima koja slika :throw:
Naravno da ima. Evo šta kaže Google images na jednostavan upit "n73".= Citat =:
Ipak je to boja šljive, nije bukvalno plava:
http://www.mobil.nu/ArticlePages/200...4/01_n73_s.jpg
ma to nije šljiva, al ok izgleda :thumbup:
Šljiva ili ne, tako Nokia naziva tu boju.
I moja crna 6230 je bila Graphite.
Marketinški nazivi, brate.:spin:
Fala tebi brate na odgovoru, ali ipak da te ispravim. Nije to tamno plava boja, to je ljubičasta. Dobija se spajanjem crvene i plave :lmao: ;D
Ma to nije ni plum, ni purple ni blue ni plavo ni modro ni šljiljovito..... sam izmišljaju... ;D
svijetlo crni i finito
Hoćeš reć tamno sivi ;D= Citat =:
Izvorno postao L.L.
Šljiva i gotovo. Da stavimo tačku na raspravu :p
I to ona boja šljive kad sa nje zgulite onaj prvi, plavkasti sloj :p
Ok, ok, nemoj samo tući :)
Ja, btw, volim crvenu boju, mnogo mi je lijepa, ali šteta što nisam mogao da biram boju.
Koje je funkcija te LED-ice?= Citat =:
Izvorno postao djomla
Ona zmiga, svijetli....?
Kad je neodgovoren poziv ili samo znak da je tel. na mrezi?
Hvala
Ja brijem da svijetli samo kada je bluetooth upaljen
= Citat =:
Nemam pojma, još nisam skontao. Sad sam namjerno isključio BT, pa čekam da se ugasi ekran. A do toga, evo tekst iz ove teme: 27422= Citat =:
Izvorno postao Zabac1
= Citat =:
Above the display you'll find a blue LED that flashes brightly when the phone is asleep
The blue light is turned on (to indicate that the phone is powered on) and the screen is turned off to save the battery after the phone has not been in use for some time.
That blue led is an option that you can activate under the settings>Screen menu.
If is enable, the phone will show the screen protector (date, time and other simbols like sms, missed calls, etc) until around 15mins, then the screen is off and the blue led is getting in action until you touch any button or receive any sms or call, etc
Izašao je novi firmware za N73: (još nije na popisu da se može preko neta prebacit na mob,)
Nokia N73
V 2.0628.0.0.3
27-07-2006
RM-133
EMEA
Evo promjena u odnosu na verziju prije:
Changes/improvements made
from v 2.0628.0.0.1 to v 2.0628.0.0.3:
Gallery
Fix for ‘Opening’ message is displayed and gallery locks up (General)
Bluetooth
Repeated BT device search results in "No BT device found" message(General)
Telephony:
"SIM card registration failed" note pops up sometimes when network is lost (General)
Packet Data:
Improvement to Slow PDP attachment ( Orange )
CPHS:
Improvement to Call Divert Flags (Orange)
User Agent:
Updated UA cenrep file for T-Mobile OSS UA Header requirement (TMobile)
Active Idle:
Updated active idle plug-in (H3G)
Applications:
Application installer does not install all Vodafone apps (Factory Improvement)
Pomalo OT, ali, zna li se hoće li ikada biti moguće i OTA nadograđivanje softvera za 6270?
PUNO offtopic...fulao si za cijeli podforum :drink:
Fulao do bola, ali da odmah to prekinemo. NEĆE. Samo za Symb. os 9.1 za sada.= Citat =:
Izvorno postao points
Loše briješ. Radi i kad se isključi BT. Radi uvijek, nisam uopšte skontao kad ne radi.= Citat =:
a hebiga...onda stalno svijetli ... :drink: :headbang:
Djomila ajde probaj ovo da vidim:
1)Imaš mob upaljen, sve normalno radi, poklopac za kameru je Zatvoren
2)Skini taj poklopac od baterije ali nemoj otvarat onaj slide za kameru da ju ne upališ
3)kad si skinuo poklopac mob još uvijek radi... i sad probaj uć u kameru softverski, preko tipki na mobu...kad uđeš probaj i izać preko tipki (sve to radiš bez zadnjeg poklopca
Jel ti hoće uć i izać iz kamere bez obzira na zadnji slide i poklopac??
I ti si fulao brate, i to kako. 6630 i 6680 su po tebi Symbian 9.1? ;D= Citat =:
Izvorno postao djomla
Na wikipedii piše da N73 koristi ovo:
Normal Applications : 330MHz ; Signal Processing : 220MHz ; 2D/3D Graphics Accelerator
Znači ipak ima više od 300 MHz??
više info na: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_N73
Aha, kako da ne! Pitao si o OTA nadogradnji sw-a. E pa dragi Ogi, da li je Miki nadogradio svoju 6630-ojku bežično ili preko kabela?= Citat =:
Izvorno postao points
Wow, wiki zakon...= Citat =:
Na wikipedii piše da N73 koristi ovo:
Normal Applications : 330MHz ; Signal Processing : 220MHz ; 2D/3D Graphics Accelerator
Znači ipak ima više od 300 MHz??
više info na: http://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_N73
Ej, probao sam i naravno da hoće da uđe, ali na sekundarnu kameru. A u opcijama nema da pređem na glavnu kameru.
Šta god da sam rekao, samo me je zanimalo hoće li se moći nadograđivati sw za moju Nokiju preko neta i to je sve.:)
...da se nadovežem na temu, frend dobio n73, tj. starom uzeo, i nagovorio ga da mi ga malo posudi, moram reći da je to jedna od bolji njoka u zadnje vrijeme tj. oduševio me samo ekran i kamera (sudeći samo po slikama na mobu a ne na kompu) a ostalo sve klimavo, veličina je super jer sam mislio da je mob ogroman alli uopće nije i težina nije velika, plastika je za ocjenu nedovoljan, imam osjećaj kao da će mi se cijeli mob raspast u ruci i poklopac kamere je odmah na početku bio klimav, tak da mob ima super ekran i kameru ali plasik je grozna, baš šteta jer sam si htio nabavit taj mob ali ekran ljudi je prava milina.... tolko od mene :)
Nema šta, tvoj k750i je neuporedivo bolji :rolleyes: ;D
ma znam ja na što dečko misli i ja sam kupio pedericu kao dodatnu opremu otkad imam n70 nemogu zamislit da ga nosim u džepu dok za npr k750 kontaš da možeš otvorit bocu pive njime....svaki mobitel ima svoju svrhu hehehe....symbian se nosi i mazi i pazi a dumb phone je za jezero...= Citat =:
Izvorno postao Vex
Hmm, svakakvih gluposti ću ovdje pročitati :) Sve zavisi od toga koliko je korisnik bahat, kakve su mu navike, nekome uopšte nije bitna vanjština telefona. Evo dokaza
http://img207.imageshack.us/my.php?image=img0558yd4.jpg
Obrati pažnju na n70 ;D
istina je da nokia jos uvijeK dosta brljavi sa vanjstinom...i nikako da skuze da kupci zele kompaktno kuciste koje nece skripiti i djelovati jeFtino :)
no malo topljene plastike i spretnosti i vasa nova nokia ce biti kao nova...bez skripe :)
btW...ovako izgleda, po mom misljenju dobar fon (no ukusi su razliciti) ;)
http://img247.imageshack.us/img247/1...t30cnq1.th.jpg
eo jos jedan sa ''normalnom'' tastaturom :)
http://img384.imageshack.us/img384/3577/01sg6.th.jpg
hmm...a gle dizajn je ok...ali tipke moraju biti ispupčene da se lakše osjeti pritisak zbog bržeg korištenja.... ja sam uvijek na V3 užasno spor kod proslaska kroz meni i sms-a
ma ništa ja ne govorim za SE samo mi je fora mob i dosta je kvalitetan osim na joystik ali meni još radi.. i još je mali, ostalo mi sada više ne treba (smartphone, symbian...), imao sam nekoliko smarphonova ali sam sada htio dobru kameru...= Citat =:
Izvorno postao points
...kad sam imao 6600 pa sam mogao bacat u zid i ništa mu nebi bilo i frendu je stalno padao (samo se izgulila maska) i još nakon 2,5 godine mu radi kao i prvi dan.... :hrv:
p.s. ja sam inače htio od početka n73, još ga sigurno hoću ali ako padne ajme mene kukulele pa sve popuca, to mi je malo riski a opet mob 5-7kkn....
Ma daj pusti pointsa, u višku slobodnog vremena, nema šta drugo raditi nego zajebavati druge. Bože sačuvaj da neko izrazi svoje misljenje, koje se ne poklapa sa njegovim, a da on to ne prokomentariše sarkastično! Ali nije važno, ovo je off.= Citat =:
Izvorno postao Vex
Nego, ja bih vam dao dobar sajt za skidanje tema za ovaj telefon. Ja ih svaki dan mijenjam, tj. na dan više puta. Toliko su dobre. Evo link.
vidim n70 i neznam šta bi ti reko nadam se da ćeš dobit dobru cijenu za njega :lmao:= Citat =:
Izvorno postao points
djomla, to je bilo drsko :P ;D
iwek, srećom, nije moj telefon! :spin:
samo da se pohvalim i ja sam piknuo N73. Prvi su mi dojmovi OK, uočio sam da ima T9 na hrvatskom, mislim da je to prva Nokia s tim...
Jeli T9 radi bez dijakritickih znakova ili sa njima????= Citat =:
Izvorno postao Bećar
Da, ima, radi sa dijakritičkim znakovima al mi je malo glupo što recimo nemogu odmah napisati "ne" il i dr. :-/
Jeli su mozda uveli opciju da radi i bez znakova jer ovako salje u unicode formatu sto znaci da poruka da bi bila samo jedna nemoze sadrzavati 160 znakova.= Citat =:
Sorry ako tlacim!
mislim da ne, barem ja to nisam uspio pronaći...
Nemože bez dijakritičkih i stane dosta teksta u jednu poruku (160 znakova) ali nisam slao još.
Tako i meni ispisuje da stane 160, ali kad stisnem na slanje kaze da ce poslati vise poruka pa me bas zanimalo jel su napravili T9ali da ne koristi te znakove!= Citat =:
..ma lako je meni za te SMS-ove, nego ništa ne mogu instalirati na novog ljubimca, što god pokušam, glatko odbije "Instalacija nije podržana", pa što uopće mogu instalirati????
Zna li itko kako i koji FExplorer, FSC, AgileMessenger, Alarm Manager,Quickoffice...mogu instalirati????
Unaprijed zahvaljujem na pomoći!
Tražiš za S60 programe ali ne za 7.0 ili 8.1 i sl nego za 9.1 3rd ...
Da, pogledaj na www.dotsis.com. Imaš tamo poseban odjeljak za SaMo tu verziju.= Citat =:
Kupim mobitel nakon dugo razmisljanja, malo je falilo da sam kupio N93, pa ipak odlucim N73 i sad mi je jako zao.
Naime, nakon tjedan dana koristenja, ispao mi joystick!
ispao sam od sebe, mobitel mi nijednom nije ispao, nisam udrio sa njim o rub icega pa da se joystick rasklimao. jednostavno je bio LOSE ZALJEPLJEN za stick na kojem stoji kapica joysticka.
ja ne mogu vjerovati da NOKIJA na ovakve mobitele joystick LJEPI sa LJEPILOM?!?!
i naravno, odnesem na servis, serviser ga zaljepi, osusi se ljepilo koje ljepi trajno. i sto, joystick ostane zaljepljen KRIVO, dakle, daljnja upotreba joysticka je nemoguca. sad je poslan na servis da mu se mjenja kompletan sistem joysticka, ja bez mobitela mjesec dana i bez kuna sto sam dao za njega.
jos jednom svaka cast nokiji. a mobitel cu prodati cim mi se vrati sa servisa, nebitno sto ce biti potpuno u funkciji i NOV. jednostavno sam postao odbojan prema mobitelima sa joystickom.
pada u vodu i ova n serija,očito...:closed:
ne pada, kupujem N93.= Citat =:
Izvorno postao smogovac
a sto se tice mobitela sa joystickom, pa to bila bilo koja marka mobitela, nece me viditi. imao sam sony ericsson davno sa joystickom, i nikad se nisam naviknuo na njega.
a ovu N73 sam uzeo jer sam ga probao i joystick nije los za koristiti ga, malo je nezgodno kod pregleda galerije slika, ali sam se i na to naviknuo jer sto se tice mogucnosti mobitela, stvarno sam zadovoljan sam njim.
ali nakon ovog ispadanja joysticka, samog od sebe , i jos se vidi da je to ljepljeno ljepilom od strane Nokije, ma kakvi. ne hvala sto se tice joysticka.
ipak mislim da sam ja jedini slucaj kome je to ispalo jer se nitko na netu nije bunio na to, a procita sam postova i postova iz cilog svita prije nego sam ga uzeo.
ali eto, ocu samo reci da im nije bija problem napraviti stick u jednom komadu.
a ocito da je.
a sto se tice N93, to je pravi mobitel, tipkovnica odlicna, NEMA JOYSTICK, pravi muski mobitel, a ovaj N73 je pomalo i pickasti mobitel :).
Znači što je mobitel već to je muškijki???..
Uzmi si onda nekoliko N93, to je ono pravo :thumbup:
Uostalom koje je podrijetlo mobitela? Gdje je kupljen i sl...ništa nisi naveo.
Žao mi je što ti se to dogodilo. Nadam se samo da ti neće opasti u očima sama N73, jer je telfon stvarno dobar, na stranu taj bug :thumbup:
nisan rekao da ce mi opasti kvaliteta samog SOFTWAREA N73 u ocima.
dakle, sto se tice samog mobitela, bez maske i gluparija oko ljepljenja joysticka, on je stvarno odlican.
ali eto, stvarno me ovo razocaralo, tako DOBAR mobitel a da su isli joystick ljepiti ljepilom, ejjj, to je ljepilo SUPER ATTACK, nije da vam sad nabijam neki osjecaj, ali mozete se slobodno sad zamisliti kad pogledate taj joystick na N73, zamislite se, ma nemate se sto zamisliti , on je jednostavno ZALJEPLJEN LJEPILOM.
sama pomisao na to mi nabija paranoju. :)
ali kao sto sam rekao, mobitel kao mobitel, bez LJEPILA, je odlican. kamera odlicna, sam symbian bez greske, u usporedbi sa N91 , sto je velika steta jer sam se dvoumio izmedju N91 i N93, i na kraju uzeo ovo plasticno smece sa ljepilom, a sa tako dobrim programom OS-a i kamerom!! steta, ali mislim da mi ipak opada kvaliteta kucista u ocima, mislim da bi svakome nakon ovog. LJEPILO. . . uzas.
sto se tice velicine mobitela i muskosti, mislim da je ipak velicina kod muskarca bitna, u svakom pogledu. a sad , ako ste vi "maleni", to je onda jednostavno tako. :) ako niste, onda kuzite o cemu govorim.;D
A gle, ja te razumijem, i ja bi sad totalno pop*** da se to dogodi ali je***. Možda si jednostavno potrefio takav model.
Ja se odmah sjetim SE T68i... imao je isto yojstick, također ljepljeni (bijeli dio i onda ona plava kapica zaljepljenja)... ja sam ga imao godinu dana i padao mi je (jedanput sa nekih 20m na beton) i yojsticku ništa, frend ga je isto imao i to negdje 2 i pol godine, bacao ga u zid , i sl...tek mu je onda nakon puno udaraca i padanja otpao yojstick..isto je bio ljepljen....
Nekad se stvarno glupo odljepi a nekad preživi više nego obična tipka. Tak da ono.
Nisi rekao podrijetlo mobitela??
nisan ga rekao , zasto?!
zato jer neman pojma, nisan niti pogledao, otpa je botun nakon 2 dana sto sam ga imao. goddamn it.
ma ipak, nema spasa, joystick je ljepljen, to mi se nikako ne svidja, i da mi nije ispa joystick a da sam od nekog cuo da je ljepljen, ma proda bi mobitel odma jer je to stvarno primitivno rjesenje za takav mobitel.
ti mi spominjes taj SE, ma sto ti usporedjujes sa ovakvim mobitelom?!?
ne bi me to toliko grizlo da je to neki mobitel od 1000kn, ali ovo. . .
tj. dobra usporedba, bolje kvalitete taj SE od ovog...sramota. ma ne da mi se niti pricati o ovome mobitelu.
sad me zanima sto uzeti drugo , KVALITETENIJE sto se tice joysticka!
i da, ljut sam uzasno radi ovog.
Gle, SE T68i je u to vrijeme koštao oko 4000 kn...što nije jeftino i on je u svoje vrijeme bio hit. Više manje SVI joysticki su ljepljeni bilo ti na vrhu ili kraju.
Pod podrijetlo sam mislio gdje? Dučan, oglasnik, druga država?
i zasto su bas na mome morali staviti manje ljepila nego na ostale?!:rolleyes:
kupio sam ga na crno, mobitel dosao iz italije. di je proizveden ne znam.na kutiji pise samo MADE BY NOKIA.:spin:
i sad vidim na kutiji da tip na N73 ima prikljucen adapter za slusalice?!
onaj isti sto ide sa N91, dakle, mogu se ubosti bilo koje slusalice u njega.
da li to ima gdje kupiti, taj adapter i koliko kosta?!
I ja sam sad pogledao kutiju. to ti nije adapter, nego one slušalice što dobiješ u kutiji (za radio i mp3). A adapter možeš kupiti u crazyshopu za 80 ili 100 kn tak negdje, ali su ti mono. Ima i stereo ali ja nisam vidio u HR za kupit.
= Citat =:
nisu ono na kutiji slusalice koje se dobiju sa mobitelom.
pogledaj malo bolje. ono je adapter, vidi se da na slusalicama ima kontrole za play,pause, next track...
samo je pitanje da li su stereo. tribale bi biti.
PrimalConcrete, zvučiš mi pomalo iskompleksirano sa tim glupavim komentarima o veličini telefona.
Da se razumijemo, i ja imam velik telefon, ali imao sam i 6510 jednom davno.
Na ovom forumu sam pročitao svakakvih gluposti.
da gluposti...ima na netu gluposti i gluposti.
ali nije nikom to uzeti za zlo, ljudi jednostavno ne znaju, pa pisu svasta.
mogu i sebe uzeti u primjer, mozes i ti sebe, moze se svatko naci u nekoj situaciji da napise glupost. ali je to sve dobronamjerno, ali eto, zna zavrsiti crno jer su neki preozbiljni.
a takve rado stavljam u ignore listu.
Čovječe, isto se i meni desilo. Uf, prije neki dan. Ne znam šta da radim, kod mene nema niko ko bi to mogao napraviti, moram nositi u ZG ili negdje, a ne znam da li njima treba telefon na više dana ili to može biti odmah gotovo? Umrijeću od tuge :(= Citat =:
Izvorno postao PrimalConcrete
Evo ovako...ubiti vama koliko sam ja otkrio malo nakon istraživanja se nije odljepio joystick nego je nešto puklo što drži onu srebrnu kapicu.
Kad malo proučite joystick vidjet ćete da se sastoji od dva dijela. Jedan je crni koji ide izravno na matilnu a drugi je srebrni kao kapica koja je nabijena na crni dio i ima mali locker na svakom.
Taj srebrni dio odpada, ne odljepljuje se nego izgleda puca, ili pukne crni fiksni nosač...
http://img225.imageshack.us/img225/3...tickn73wn8.jpg
Da, upravo tako. Samo, prije da se odlijepi, jer taj crni debeli dio na slici, koji je glavni dio joysticka, ostane čitav i može se baratati njime.= Citat =:
Kome sad da vjerujem?
I ja sam oducio uskoro uzeti N73, ali nakon nekoliko procitanih postova
sam poceo sumnjati u to da ga kupim, ali opet ima i pozitvnih stvari na njemu.
Ipak cu da ga uzmem, bez obzira na nekoliko kritika. :thumbup:
Ja sam sa svojim N73 super zadovoljan. Naravno nadam se da se i meni neće dogoditi to otpadanje joysticka.
Onda se nije odljepilo, nego je nešto puklo unutar te kapice... jer je ona kada je čitavo onako loker, klima se (a to znači da nikako nemože biti zaljepljeno) nego ga nešto drži...= Citat =:
Izvorno postao djomla
upravo to, nije pukla kompletna poluga od joysticka, vec je otpala ta kapica koja stoji na sticku a koji je povezan sa maticnom.
i nema tu sto pucati, joystick je ljepljen ljepilom.
na polugi moje N73 se jasno vidu tragovi ljepila nakon sto mi je otpala kapica.
i jos nesto, bolje da TO NE IDETE SAMI LJEPITI!
znam pricu kad je isao covik sam ljepiti kapicu, kapnulo mu ljepilo na maticnu.
moja kapica je ljepljena kod servisera, on ju je pazljivo zaljepio, ali ju nije centrirao i sto onda, onda mi je opet joystick bio neuporabljiv, ja bi kliknuo da mi otvori galeriju , on bi otvorio nesto sasvim drugo jer bi kursor pobjegao sa centra...
onda mi je mobitel slan u italiju, tamo nisu mogli skinuti ovu kapicu jer je ovo ljepilo snazno, postalo je jedno tijelo, kompletan novi joystick nisu mogli naruciti jer za ove nove mobitele nema jos dijelova...
na kraju mi ju je covjek u Italiji nekako sredio uz puno muke, smanjio mi je hod joysticka, bla bla, ne znam ni ja sto, tako da je sad malo tvrdji,kraci hod ima , ali radi, tako da mi ne smeta, naviknuo se na njega.
ALI, sto se dalje dogadjalo, cijeli su mi mobitel rastavljali, kad su ga rasklapali, sklapali, nacikla mi maska, PROŠKRIPAO je cijeli, rasklima, ozuljali mi ga itd.
dakle, RJEŠITI SE MOBITELA PRIJE NEGO PROZIVITE OVO ili nesto slicno sa njim. a ocete nesto sigurno.
steta, a mobitel je odlican kad se pogleda koje mogucnosti ima.
eh da , sad se sjetih, i zvuk na donjem zvucniku mi je pun distorzije...
prodajem N73 za 2500kn. :)
Opet ti dijelis mobitele na muske i zenske, muskarcino!! Eto sad bi mi otpao ;D joystick da sam tebe poslusala i uzela N73 a ne "muski" N80. :evil: ;D :evil:= Citat =:
Izvorno postao PrimalConcrete
i sad kad je ovaj tip popljuvao najbolji mob na tržištu sad bi svi trebali reču fujjj??
ma to se dogodi na svakome modelu..
svaki mob s joystickom ima tu mogučnost..
i kaj ve??
ja ga imam isto i mob je super..
a najbolji dio na njemu je joystick.. he he..super je precizan i mogu se kladiti u bilo kaj da će ostatit takav kakav je još 3 god bar ako nebude neželjenih slučajeva..
dakle uz normalno rukovanje..
pogledajte neke od joystika iz serije SE ako ima tko od vas starije od 6 mj..pa da vidite što je loše..
A onaj što piše da mu nakon 2 dana otpao..
ajd dogodise valjda...jer ionak ga na crno kupio.pa ništ čudno..
kupio ga i ja na crno..
al nije svatko za mobitel..netko bi se trebao i za lopatu uhvatiti..
pa se onda iskaži..
a mislio sam ga bocnut....al nakon što sam ovo pročitao više i nisam baš tako siguran:-/
Gle, tak su i meni svasta rekli za N80 pa sam ga uzela i zadovoljna. Ne mora te poljuljat sad sto se jednom korisniku od svih ovdje to dogodilo. Mozda je on naisao bas na takav. Vidis da svi ostali hvale taj mob.= Citat =:
Izvorno postao mobman
nemoj slušati jednog korisnika...uzmi mob,riskiraj...ak nečeš,mučit će te to cijeli život;D
I ja sam čuo puuuno pričao o mercedesima i onima koji su ih htjeli isped vladine zgrade zapalit....a i dalje se prodavaju i tvrtka i dalje zarađuje :thumbup:
@jolie @ smogovac : ma i to što kažete , al evo nedavno sam imao velikih problema s e1000 mot , pa nebi želio još jedan poluproizvod....
al to moje dvoumljenje završi nakraju uvjek da uzmem;D .... samo se nadam da onda neću i požalit:-/
istina , istina i najboljima se može dogodit najgore:spin:= Citat =:
daleko od toga da je ova njoka poluproizvod,pa i SE je ima pehova sa k750 i stickovima...
koliko ja vidim , i DJOMLA ima isti problem, na istom smo forumu, to je nas dvoje na jednom "malom" forumu. na nas 10ak sto tu imamo N73, nama dvojici otpao joystick. . . pa prebaci to u postotak pa ces viditi da i nije bas neki pozitivan postotak...= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
a tko zna koliko ima jos takvih slucajeva... a vjerujem da nismo nas dvojica jedini kojem se ovo dogodilo.
stoga, ako volite riskirati, kupite, probleme znate, sami ste krivi, upozoreni ste bili, ovo je samo napomena sto je moguce da vam se dogodi ako se uzme ovaj mobitel. a ja, da sam ovo procitao prije nego sam ga uzeo, ne bi ga sigurno uzeo. i sto sad, sad imam problem, nemogu ga prodati za neku normalnu cijenu.
ali kao sto rekoh, koristim ga samo za MP3. tako da mi dobro dodje u svakom slucaju, N93 se koristi uglavnom. :)
tu je u biti stvar srece kao i sa se k750i nekima se kvario a nekima ne