Onda se to u međuvremenu promjenilo što je totalno jadno. Šta onda oni koji ni nemaju komp doma. Šta će im adsl :creep::creep:= Citat =:
Izvorno postao jay
S tim će izgubiti dosta ljudi
Printable View
Onda se to u međuvremenu promjenilo što je totalno jadno. Šta onda oni koji ni nemaju komp doma. Šta će im adsl :creep::creep:= Citat =:
Izvorno postao jay
S tim će izgubiti dosta ljudi
Situacija sa MAXTVom je ista kao i sa adsl-om u početku. Samo su neki mogli dobiti dsl liniju i čekalo se prilično dugo. Jedan tip kilometar od mene čekao ga je 9mjeseci nakon što je potpisao ugovor. Za 2 godine će i taj MAXTV bit dostupniji ali bi do onda već i kabelska mogla postati digitalna.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
To je ono što sam naveo - ciljna skupina im je promašena - velik broj ljudi koji su im potencijalni korisnici ni nemaju doma kompjuter tako da im je dsl linija za internet koju moraju platiti bačne novac,kad bi ljudima omogućili samo MAXTV tada bi imalo smisla(ako zanemarimo tehničke nedostatke mreže i nemogućnost instaliranja u mnogim predjelima RH) budući da se radi o kutiji s daljinskim i grafičkim korisničkim sučeljem te je korištenje usluge jednostavno.
ja sam bas danas provjerila dal mogu imati maxtv i ne mogu (dubrava),decko koji je na tresnjevci isto nemre...oboje imamo adsl...ma sr**e...ali tak je kak je,...i za adsl im je trebalo da mi ga ponude...ah
inace bi bilo super kad bi mogla to imat...gore nema apsolutno nista od programa - i nova i rtl su mi dosta losi...al ono...
a jel imaju oni mogucnost teleteksta ili kak to ide?
Mislim da imaš neku varijantu EPG-a(electronic program guide) tj. imaš popis programa i emisija i filmova sa opisima istih.= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Hahahaha jebeno. Ponude novu uslugu i onda je nitko ne može uvesti :lmao::lmao:
Evo ni ja je isto ne mogu uvesti
faq na maxtv sajtu
Kada će biti omogućeno spajanje više televizora istovremeno?
Mogućnost je predviđena do kraja godine.
fenomenalno:guitar:
što se tiče dostupnosti ,vjerujem da če rapidno rast.
Maxtv ima jako dobar feature. Možeš vidjeti šta se trenutno prikazuje na svim kanalima i šta slijedi i to sve na jednoj listi. I recimo možeš gledati jedan kanal a u doljnjem dijelu šaltaš po kanalima i gledaš šta je trenutno na tom kanalu= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Pretpostavljlam da će tu mogućnost vezati za nadogradnju na adsl2 ili adsl2+.= Citat =:
Izvorno postao sodom
A teletext nema?= Citat =:
Upravo my point, samo nisam htio koristiti riječ "promašaj" da neispadnem preagresivan :lmao:= Citat =:
Izvorno postao blueled
Inače, baš sam pogledao i meni je dostupan (centrala udaljena 50m od mene).
Ajd da postavim par pitanja posto prvi put cujem za ovo, najte se srdit ak je bilo vec.
Znaci to je tipa kabelske ali ide preko telefonske linije ugrubo receno?
Jel mora komp bit upaljen da bi se to gledalo?
Tih 65kn mjesecno je nevezano za adsl promet na kompu i vrijeme provedeno gledajuc maxtv?
To je digitalna televizija koja ide preko adsl-a. On je neovisan o adsl-u i nema veze sa kompom jel dobiš uređaj koji se preko scarta spoji na tv. Ne plača se promet nego samo mjesečna pretplata i postoji video on demand aka pay per view itd. što znači da možeš naručiti filmove koji oni nude i platiti ih naravno.= Citat =:
Izvorno postao BM0021
2 jay: Ima i teletext
= Citat =:
daj mi reci jel ovo gore navedeno radi na svim tv aparatima ili...
Na svima koji imaju scart jel se scartom spaja na tv= Citat =:
Izvorno postao renči
simplaticno, ali mislim da cu ipak pricekat dok se ne stavi u pogon funkcija za vise tv-a
Pa ja mislim da je ovo dovoljno. Jel to je kao i digitalna satelitska. Sumnjam da svi imaju par digitalnih recivera za svaki tv= Citat =:
Izvorno postao renči
broadband tv ili satelit? satelit.ali broadband*tv ima buducnost...ali ovo sto sada nude, mene ne zanima.
LOL, evo da vas razočaram, ja mogu dobiti MaxTV :)
Meni je lik iz t-com-a prije koji dan kad je postavljo ADSL, rekao da mogu dobiti max TV, i da zato na ADSLU (onome modemu) imam 4 "izlaza", 2 su za komp, a 2 za MAX TV... :notooth:
Al još uvijek mi je to nekako skupo, bar mi se čini, pa ću ostat na digitalnoj satelitskoj, jer i ovako i onkao TV ne gledam baš previše otkako idem na fax...
postoji komplet za bežični prijenos signala sa kompa,dvd playera isl. na tv - jedan uređaj ide na tv out npr. dvd playera a drugi na scart ulaz od tv-a pa možeš gledat na televizoru u drugoj sobi. Ne znam ima li ta kutija za MAXTV 2 izlaza(npr 2 scarta) ali ako ima možeš na slobodni spojit takav bežični odašiljač i gledaš i u drugoj sobi - i daljinski ti radi jer prenosi signal od njega do uređaja spojenog na dvd/sat receiver itd. Ili razvučeš kabele do druge sobe kroz zidne instalacije ako imaš mjesta.:)= Citat =:
Izvorno postao renči
LOL, ovi iz Dubrave ne mogu a ti mozes :notooth:= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Ali onda su na oba tulivizora isti programi jelda? Meni bi trebalo nesto da se gledaju razliciti programi na 2 tv, 2 recivera je jedino rjesenje jelda? Jel ima takvih recivera u slobodnoj prodaji da si nadokupim jos jedan?
Nema ih u slobodnoj prodaji, a i da ima ne bi mogao spojiti dva recivera. Bar ne sad..= Citat =:
Izvorno postao BM0021
ja jos ne mogu imati - kazu da se moram strpiti 7dana da provjere modem
ali jedva cekam da ga uvedem - jer sam na nepovoljnom polozaju i signal za tv mi je slab (slika je donekle dobra ali zvuk zna šumiti - prokleto brdo)
ono sta me zanima je sljedece:
imam adsl vec skoro 2god a najvise sam se zeznuo sto sam uzeo obiscan modem (ako ne racunam to sto sam ga uveo za 600kn 2tjedna prije akcije za 1kn:creep: ) a ne bezican tj. wlan a posto sam vidio da uvodenje maxtv-a za postojece adsl korisnike kosta 0,50 i 1,00 kn zanima me da li mogu sada uzeti ovaj bezicni za 1,00kn ili moram isto ovaj s zicom
jer mi stvarno treba wlan
da bih odmah izbjegao odgovor da sam samo trebao prdouziti ugovor za 24mj i uzeti wlan - pokusao sam i nije uspjelo
jer telefon glasi na moju baku koja je preminula a onda se to u ostavinskoj
jako zakompliciralo i onda se telefonski broj podijelio na nasljednicima (a u nekom papiru pise da broj nije ...nesto...neznam... da ostaje u stanu - tak nesto) pa treba potpis tete koja ju njemackoj i strica koji je umro ....
da li je tko ima slicno iskustvo? (sumnjam ali ...)
i sad me brine da li cu uopce moci uvesti MAXtv bez tih potpisa
Da se pohvalim, meni je dostupan MaxTV, ali nisam zainteresiran :notooth:
Možda kad bi imao dvije telefonske linije pa da imaš i dvije dsl linije. Samo što bi to bilo skroz neisplativo,osim ako su npr. u istoj kući dva domaćinstva koji svatko ima svoju tel. liniju i sam snosi troškove. Ali koliko sam skužio tebi treba takvo rješenje gdje svatko može gledat svoj program da ne dođe do "konflikta" meksička sapunica vs nogometna utakmica:notooth: npr.= Citat =:
Izvorno postao BM0021
Dobro si skuzio! Nema mi smisla to uvodit onda za sad jer ja imam odvojen stan u kuci i trebalo bi mi nesto da ja gledam svoje a starci dole svoje, nema smisla placat da bi se svadali ko ce gledat koji program a i nema smisla placat 65kn mjesecno da bi samo ja mogao gledat to, polovicno rjesenje... Ipak dig satelitska za sad.
pretpostavljam da se taj MAXtv ne može uvest kod korisnika iskonovog ADSL-a???? nisam nešto ni zainteresiran, ali eto ako u budućnosti budem da znam.
Ja mislim da je T-com zaslužio titulu ''najbezobraznija tvrtka u Hrvatskoj''!!!:argue:
uvode tu neke super usluge po europskom standardu, a još nisu pokrili cijelu Hrvatsku DSL-om! pa to je stvarno GLUPO!!! Ja vec dvije godine cekam na DSL, i svaki put mi kažu: minimalno za tri mjeseca..... :tomato:
o MaxTV-u mogu samo sanjat!!
Nema veze dal si iskonov korisnik (osim ako misliš kasnije potpuno preći na iskon, onda sigurno nećeš moći). Meni je recimo dostupno, ali ne mislim davat t-comu dodatnih 65kn na već preskupe usluge, sad pogotovo kad dolazi konkurencija.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
E vidiš ja bi baš to uveo a gamad mi ne da. I opet gube korisnike :)= Citat =:
Izvorno postao ojpi
Napusti postojeći priključak i izmi dodatni novi sad ga možeš dobiti za 1kn uz ugovor, isto tako onda uz ugovore riješi adsl, adsl promet i maxtv.= Citat =:
Izvorno postao phil
Samo što će ti za odjavu postojećeg priključka trebati potpis tete iz Njemačke i strica koji je umro ;D
Ili najjednostavnije, prestani plaćati račune, pa nek tuže tetu i strica, ako su face :spin:
Nisam zainteresiran za MAXTV,ali onako iz znatiželje htio bih provjerit da li ga mogu uvest. Jel za to treba zvat 08009000 ili ima negdje gdje se upiše broj telefona pa izbaci da li je dostupno ili ne kao što je za dsl. Ako je netko to već naveo ispričavam se - u tom slučaju nisam pažljivo pročitao.
ovdje upišeš broj http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/= Citat =:
Izvorno postao blueled
Mogu dobit maxtv. Valjda je novija ili nadograđena centrala. Zašto u Dubravi ne može? Ono je ipak Zagreb, a ja sam na selu na potezu između Zagreba i Samobora.
Jel ima stranih programa (njemačkih???) i koliko programa sve zajedno ima
Ima li što od programa sa fusbalooom?
Jel netko ima taj MAXTV doma da ukratko iznese svoja iskustva jer iako je tek sad krenuo komercijalno neki su ga testirali proteklih par mjeseci. Zanima me kako u praksi funkcionira - jel trokira nekad,da li se set top box blesira, kakva je kvaliteta slike - trebala bi biti dvd kvaliteta,propusnost velika itd ali me zanima stvarnost ne marketiške informacije.
Ima neko tehničke specifikacije set top box-a, ili neki link na netu, zanima me na kakavom hardwareu je bazirana ta kutija - mogu se kladit da se grije ko peć.
Jedino DSF. Od sporta 4 kanala: DSF,ESPN Classic,Motors TV i Extreme sports channel.= Citat =:
Izvorno postao andrija
Ovdje je popis svih programa http://www.tportal.hr/maxtv/fset.html
Sve imas ovdje:= Citat =:
Izvorno postao blueled
http://www.gadgethive.com/maxtv.htm i http://www.gadgethive.com/maxtv_dod.htm
Specifikacije kreatela:
http://www.kreatel.com/downloads/Kre...P-STB_1710.pdf
Uzasno se grije, sadrzaja jos uvijek nema, slika je dobra, ali se primjecuje muljanje kod brzih scena, blokira tek jednom tjedno, mozda dva puta.
Ja ga nemam doma ali ga frend već dosta dugo ima i testira. Mene je oduševilo. Taj box je dosta mali i ne grije se previše. Izbornik(GUI) je user friendly i jako dobro napravljen. Jedino je malo bilo problema sa sporošću što su vjerojatno riješili. Slika savršena, zvuk također. Ali i slika i zvuk ovisi o televizoru. Ja sam gledao na starom Sony-u i slika je bila super. U svakom slučaju čim budem imao mogučnosti uvesti ga ja ću ga uzeti
Koji se uopće format koristi za prijenos slike: MPEG-2, H.264 ili WM9 ??
Pogledao linkove - mislim da ti sitni nedostaci u slici se ne trebaju uzimat kao zamjerka jer kabelska kod nas "boluje" od mnogo ozbiljnijih tegoba zbog toga što je analogna. U tehničkim podacima kreatelova uređaja piše usb port for peripherals - znači li to da se može spojit eksterni HDD pa snimat program? Iako ne vjerujem da je ta opcija podržana, također piše macrovisio copy protection optional - može li se barem analogno na dvd recorder spojit i snimit ako nema zaštitu od toga?
Ostajem ja kod svog sat. receivera:) Osim mnoštva solidnih nekodiranih programa stalno se nešto može gledat i od kodiranih. Mogu i snimit što hoću preko USB-a na komp(iako je ovo vrlo mušičavo pa nekad hoće nekad neće) i ne treba mi više od toga.
Ima taj MAXTV perspektivu, samo kad bi dodali D+ paket ili Premiere - iako bi bilo skuplje mislim da bi bilo zainteresiranih budući se legalno ne mogu nabavit kod nas kartice za te pakete. I po meni nužan uvjet da ga ponude bez obveze dsl internet priključka jer je ovako ljudima kojima ne treba za net nego kao zamjena za kabelsku ili njena alternativa gdje nema kabelske to preskupo.
1)sta su to big brother canali1,2,3
2)jel ima il ce bit eurosport
Ja imam MAXTV, ali ne znam dal sam ja lud ili šta, ali nemam ni jedan film od ovih navedenih tu: http://www.tportal.hr/maxtv/fset.html
:rifle: :rifle: :rifle:
Ja u Dubravi ne mogu dobiti ni ADSL ! Pih! Susjed ima telefonski broj za deset manji od moga i on može !!! Zovem HT da pitam kako to, a ženska mi tvrdi da se radi o čisto fizičkom problemu odnosno da ne stane oprema pokraj mog broja u centrali !!???= Citat =:
Izvorno postao blueled
Čini mi se da je najveći problem sučelje.
U testnoj fazi bilo je presporo!
Je li to sad riješeno?
Frend kaže da je to riješeno= Citat =:
Izvorno postao mach1
ajd nek mi netko kaze zasto bi placao sve to kada su programi sa satelita koje mogu gledati FREE (veliku vecinu)?!
u krajnjem slucaju da uzmem seemoze paket, mislim da bi bolje prosao :)
sve je to jos jedan nacin DOBRE zarade !!
Pa ****** jel vi čitate šta ja pišem? Prvo pročitaj pa onda daj pametan komentar. Ovo je INTERAKTIVNA televizija. Kod nas je to još na početku ali u americi je to sasvim normalna stvar. Više skoro nitko nema satelitsku ili zemaljsku tv nego sve ide preko ipTV-a. Ne znam jeli tko čuo za TIVO u americi. Veoma dobra stvarčica, a kad se kod nas iptv tako razvije to će biti prava stvar= Citat =:
Izvorno postao robee
tko nije čuo za tivo u americi :D= Citat =:
potpuno se slažem sa cyberom
Ne znam je li baš tako u Americi, no u Europi IPTV baš i nije privukla previše korisnika. Digitalna satelitska i kabelska i dalje su broj 1.= Citat =:
Zato što ljudi ne shvačaju prednosti interaktivne televizije.
nebi reko da baš ne razumiju prednosti,što bi značilo da su europljani u prosjeku gluplji od amerikanaca u što sumnjam ;) ovdje najbitniju ulogu imaju oni veliki igrači,marketing i profit ,no u americi je to u punom cvatu,i apple je predstavio novi uređaj za ovakav način gledanja televizije zajedno sa novim ipodima prije nekoliko dana.= Citat =:
TiVo nema veze sa IPTV-em, nije mu vazno od kud prima TV signal nego je fora u vezi s kojom je spojen sa centrom od kud prima informacije o programu i slicno.= Citat =:
Oko 87% amera koristi kabelsku ili satelitsku TV, sto je u sukobu s ovim sto ti tvrdis (http://www.tvtechnology.com/features...Beachman.shtml) dok se IPTV bas i ne koristi toliko.
tivo je samo recorder,ono što cyber cjelo vrijeme priča je interaktivnost,kome je to važno odabrat če maxtv preko dvb-s ,dakle prema potrebama. osobno bi radije vidio tivo no :zzz:
Točno to. Hvala bogu da netko razumije o čem pričam= Citat =:
Izvorno postao sodom
Ma razumijem, zbog toga najvise i volim maxtv, no uzeo si krivu usporedbu ranije.= Citat =:
Osobno se najvise veselim virtual DVR-u i ostalim web uslugama iz fotlje koje niti jedna druga vrsta TV prijenosa nece omoguciti.
točno,dvr na server, fantazija...nemoramo sve novo popljuvat,konačno da se nešto počelo razvijat na našim prostorima i osobno dočeko sam sa raširenim rukama! samo neka se okreče, malo optimizma,podiže mi moral za budučnost :spin:
jel mi moze neko rec da li mogu imat maxtv ako imam Vodafone Homebox, A NE MAX ADSL?
tj
DA LI SE MOZE MAXTV SPOJITI PREKO BILO KOJEG ADSL-A ILI BAS MORA BIT T-COMOV MAX ADSL???
Mora ići preko t-com-a jel se sve to nalazi na njihovom serveru. Vodafone homebox?? Šta je to?= Citat =:
Izvorno postao asimilation
= Citat =:
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22312564&idnews=363141
Vidiš vidiš.. Nisam još za to čuo :creep:= Citat =:
= Citat =:
oops,krivi link
ovaj je pravi.
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=22312564&idnews=363121
steta sto se nemoze..a si ziher????? 100%?????
Sigurno ne može jel mora ići preko t-com-a sve zato što je kod njih server= Citat =:
Stvar ne ide ako imaš Vodafone Homebox :-|
A vjerovatno je i bitno sto Homebox koristi UMTS za internet i propusnost do cca 300Kb a za MaxTV ti treba oko 5Mb= Citat =:
Izvorno postao ttperic
Teoretska propusnost WCDMA mreze je zapravo puno veca (dosad je poznato da ide do 3.6Mbit/s), ali ona zapravo ovdje ne igra ulogu, nego zbog nacina na koji IpTV funkcionira...
jasno je mesi sto je maxtv, no ja sam govorio o ponudi ...jednostavno se ne isplati uzeti taj paket programa, kada ih mogu imati besplatno :)
amerika je druga prica...mi smo siromasna zemlja i tesko je takve stvari gurati kod nas....mozda ce to za 5 god biti normalno, no sada je to skup sport :)
ja samo gledam ulozeno/dobiveno...
cak i kod zabave? Gdje je ulozeno = 0= Citat =:
Izvorno postao robee
Ma grozno je uspoređivati se sa amerima kojima je položaj takav
kao kada bi mi u Hrvatskoj dobili 170 "kvalitetnih" programa za cijenu od cc 120KN.
Naveliko se priča o proširenju hrvatskog satelitskog paketa Seemore, pa bi bilo dobro malo pričekati i odvagnuti koja je ponuda bolja/povoljnija.
Velika prednost Seemore-a je što će biti dostupan odmah svima, dok će na MaxTV mnogi dugo čekati.
http://www.satelitv.net/jumpto.asp?r...&cat=4&id=1791
Ma meni je satelitska bez veze. Imam je od kad se prvi put digitalna satelitska pojavila u hrvatskoj i dok je reciver sam koštao 5k kn. I u tih ne znam kolko godina nije se skupa 10 puta radila. Živcira me što ima 500 švapskih programa od kojih qrca ne kužim. Ovdje su bar odabrani oni kanali koji nešt vrijede. A i redovito će se povečavati broj kanala
Kod digitalne satelitske dobijes samo programe i to je to, dok kod MAXtv-a dobijes hrpu dodataka i perksa.= Citat =:
Izvorno postao robee
Po pitanju IPTV-a, Hrvatska je trenutno jedna od najnaprednijih u Europi, vjerovali ili ne.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Da to je tocno,razgovarala sad sa T-comom moze biti signala na 2 televizora samo isto kao i sa hbo-om(ja tako imam doma)tamo gdje je reciver ta televizija odreduje drugoj koji program ce se gledati.Znaci u dvije prostorije se mora gledati isti program,za sada.= Citat =:
Izvorno postao blueled
Inace narucila max tv iz razloga sto imam kablovsku ali slika je ocajna i pola programa(boljih)koje nude ja ne mogu gledati.A placam mjesecno 65kn po novome(povisili cijenu sa 55kn)i nis od toga ne gledam jer je 80% toga na njemackom jeziku,a i za programe za koje su vazno najavljivali da ima hrvatski titl u vecini slucajeva ga nema.
Zanima me ako znas da li se bilo koji program moze snimiti na vhs ili dvd recorder,jer npr.nesto mi je interesantno a nisam doma???!!!Thanks= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Nisam isprobavao, no ovisi o programu; dal ima zastitu ili ne. No teoretski je moguce.= Citat =:
Izvorno postao chiraz
Interesira me, dali oni planiruju dodati jos programa u maxtv ili je to to?
Normalno da planiraju. I ne samo novi programi. Bit će još dosta dobrih stvarčica samo da to krene= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
e super onda. ja cu si upiknut taj maxtv cim bude bilo programa koji mene zanimaju jer ovo sto sada nude je katastrofa...zapravo, pohvalno je sto ima toliko nasih tv postaja, ali od ovih stranih je losa ponuda, a sportskih programa i nema. (ono ne ubrajam u sportske programe)
vjerovatno mi je negdje promaklo...ali,jel ima mogucnost da npr.mogu gledati neku emisiju koja je jucer bila a ja nisam stigla pogledat???i da li se moze snimiti negdje???vjerovatno se nemre strimat na komp pa jel ima neki web prostor (koji je kakti ukljucen u cijenu) pa da se eventualno moze nesto snimiti na to...
i,da li komp mora biti upaljen (i biti spojen na net) da bi se to moglo koristiti...ili ga samo onak upalim i on radi...
Nema još te mogučnosti ali polako. Vjerojatno će i to omogučiti. Ne treba biti komp upaljen. Jedino što je potrebno je da onaj router kojeg dobiš kad ti uvedu maxtv bude uključen= Citat =:
Izvorno postao tutlek
bilo bi super kada bi se u suradnji sa pc-om moglo snimati sa maxtv-a. i hrpa dobrih programa... onda to vec postaje opako.
Pa to se može izvesti. Spojiš maxtv box sa kompom, i programom WinDvr gledaš programe i snimaš šta hoćeš= Citat =:
da stvarno... sad razmilih malo.jedino trebas scart konverter.= Citat =:
Ma to je par kuna..= Citat =:
ma znam...al meni je uvijek teze nac takve stvari nego nesto veliko :Di nadam se da nece dizat cijenu povecanjem programa..
vjerovatno cu ga uvest (cim mi postane dostupan...) pa se raspitujem malo...
znaci,prakticki se moze snimiti na komp? :)
ma joj kad im je dubrava uvijek zadnja rupa na svirali...joj... :cry:
Jednostavnije ti je kupiti DVD Recorder (ja imam Sony RDR-HX910 :D) i snimati na hard (250GB cc100sati na SP) kao što ja koristim za skidanje programa sa kablovske ako ne stigne pogledati!= Citat =:
Izvorno postao tutlek
Imaš pravo vezano za brojnost i kvalitetu programa kada se radi o nekodiranim programima, no ponuda programa koji se mogu gledati kupnjom određene kartice je bogata i kvalitetna - ovdje mislim na Europu ne na RH. Problem je što kod nas ne možeš legalno kupiti vani vrlo popularne programske pakete - vjerujem da za to kod nas ima "publike" tj. ljudi koji si mogu priuštiti i skuplje pakete. Ako je netko imao prilike gledati npr. njemački Premiere(koji je u određenom periodu bio provaljen) zna o čemu govorim - programi jesu njemački ali emitiraju nove filmske hitove sa njemačkom sinhronizacijom i sa originalnim tonom,a kako je 95% filmova SAD produkcija sa razumijevanjem nema problema - za one koji znaju engleski.= Citat =:
Prednost satelitskog programa je u tome što već i sa receiverom cijene 800kn možeš gledati kvalitetan program - bitno je da imaš card reader - receiveri u tom cjenovnom razredu imaju. Mi imamo peh što je seemore paket pušiona tj. preskup za ono što nudi. Maxtv je baziran na naprednoj tehnologiji i nudi opcije koje satelitska ne nudi ali zato satelitsku možeš gledat i u vikendici bez elektroinstalacije(ako imaš agregat) i jedini trošak je najam kartice + cijena recievera koja je zanemariva ako se podijeli na neki vremenski period 12-24mj. koliko se potpisuje ugovor za maxtv i dsl da bi set top box dobio besplatno. Nasuprot tome - imamo dsl koji je nedostupan u mnogo područja a dostupnost maxtv-a je je još manja jer nije dostupan svima koji mogu uvest dsl - dakle tamo gdje je maxtv alternativa kabelskoj ili gdje kabelska nije dostupna pa je jedini izbor za kvlaitetan program u mnogo slučajeva nije ga moguće uvesti. Ako je priljučak moguć dodatni trošak postojećem korisniku dsl-a koji ga koristi za pristup internetu je 65kn ali nekome kome treba samo televizija a ne i internet trošak je dsl pretplata + 65kn dakle cijena maxtv-a je veća od oglašavane jer preduvjet za tu uslugu je plaćanje za nju vezane usluge. U tom slučaju korisniku koji želi samo televiziju a ne može dobit kabelsku isplativija varijanta je sat. receiver.
MAXTV smatram inovativnom uslugom ali da bi rekao kako je isplativa ili kvalitetna usluga treba se ispunit uvjet dostupnosti većini korisnika tel. linija.
gdje ima za kupiti solidan dvd recorder a da nije preskup?= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Vjerovao ili ne Pevec LG DVD Recorder samo ima mali hard disc, a košta oko 2000kuna!= Citat =:
Izvorno postao chiraz
Ali nemojmo sada OFF!!
Neki programi imaju zastitu i ne mogu se snimati na sve recordere.
Ne da neki programi, nego neke emisije ili filmovi imaju -ne znam kako se to piše na njemačkom ali se izgovara "cvajton"(dvotonski)= Citat =:
Izvorno postao rospaya
Samo jedna napomena, ako signal ide preko Scarta onda je on na tom mjestu analogni, a analogni signal se može snimiti. Eventualne zaštite mogu se zaobići.
Koliko znam, Macrovision jos nije probijen.
...neznam jel to bilo pitanje, al kaj mi je bolje uzeti MAXtv ili vodatelov tv?...
Ili se rabi TV s ugrađenim HDDom poput novog LG LCD TVa?= Citat =:
Ili to. Ali pošto je to trenutno jedini takav tv onda ga nisam ni spominjao= Citat =:
Izvorno postao mach1
Nije, ali isto tako ne štiti ni analogni signal ;)= Citat =:
Izvorno postao rospaya
dostupan mi je maxTV!!!! :jump: :jump: :jump: :jump:
područje dubrave...sutra idem mamu nagovarat :) hehehe
jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
znaci,moze se snimati nekako na komp???