Stigao napokon i P990i... Cijene i detalji
Printable View
Stigao napokon i P990i... Cijene i detalji
Pa i nisu se baš pretrgli s cijenom P990.
Ali je zato cijena ovog K750i vrlo niska... To je još uvijek fenomenalan mob, a samog ga možeš dobiti za soma i pol kuna...
Da postavim glupo pitanje: Jel kodiran? :wstupid:
Pitam zato jer za neke uređaje daju unlock kod ako je kupljen bez ugovora
= Citat =:
Izvorno postao Drug Mile
ovo i mene zanima,znam da samo ne zaključavaju skuplje mobove ali što je s ovim?
ne zakljucavaju?? W810 kupljen bez ugovora (samo uredaj) za 2498 kn je zakljucan
Svi uredjaji u ponudi T-mobile su kodirani... Bilo koliko da kostaju.
Ako je netko vec uspio vidjeti T-mobileov K750i, zanima me da li na
samom uredjaju ima kakvih "unakazenih" dijelova?
(npr. natpis T-mobile umjesto QuickShare ili T-zones znak umjesto znaka za My shortcuts na srednjoj funkcijskoj tipki)
Vidjevsi kako je VIP/Vodafoneov "ukrasen" kad se pojavio u vip.me paketu, samo sam lagano odustao od ideje o kupovini i dekodiranju...
nisam jos nigdje vidio k750 u t-mobileu.ili se dobro prodaje ili ga jednostavno nema.
Od jucer je u ponudi T-m...= Citat =:
Izvorno postao zmija
(barem je u cjeniku; jel i u trgovinama - to je pitanje...)
Dosad ga nije bilo...
Jučer su ga uvrstili na stranice, što ne znači da će ga istog dana imati u prodaji... Obično prođe do par dana dok ga ne stave "na police"...
D750 je imao znak od T-moba (tj t-zones) za onaj brzi meni (my Shortcuts), ali se nije moglo tako lako (slučajno) pristupiti internetu... Nebi se čudio da je i na K750 taj znak na srednjoj tipki...= Citat =:
Izvorno postao dsancin
Što se tiče one naljepnice na dnu moba, sličnu je imao i K700, ali k700 iz t-mobile.a je dole imao T-mobile naljepnicu...
Ali opet, to me nebi smetalo... Jer je mob OK, a i po pitanju softa u T-mobu ne mijenjaju puno, samo umjesto jedne ikone za internet stave onaj T-zones... To mi se više sviđa nego kod vip-a i vodafoneovog softa...
Što se cijene tiče za K750
Cijena samog uređaj: 1498Kn
Pretplata na 1god, tarifa 60: 998Kn, a na 2god: 798Kn...
Isplativa kupnja... :thumbup:
isplativo jeste,samo nisam ga vidio jos u t-mobileu,a obisao sam tri centra.
A vjerojatno će doć ovaj ili idući tjedan... pa neće valjda 2-3 tjedna biti u cjeniku a da se nemože kupiti... bilo bi to bezveze... :-/ :spin:= Citat =:
Izvorno postao zmija
a k700 su drzali jedno dobra 4 mjeseca na cjeniku uz napomenu dostupne su velike kolicine a mobova u centrima nije bilo jer sve sto je stizalo je islo za Hep i jos jednog velikog pretplatnika , i od tada se ne cudim nicem od t-coma a ovom na webu ne vjerujem .
Koliko je meni poznato u Sisku su ih jučer dobili.
Upravo sam vidio da u Osijeku u T-mobile centru imaju K750i...
Zapažanja:
-Umjesto QuickShare naljepnice ima naljepnicu T-mobile
(sitna su slova, pa ne upada u oči kao Vodafone)
-srednja funkcijska tipka (My shortcuts) nosi na sebi normalan simbol,
znači nema na njoj t-zones znak (kao što ima D750) i ima svoju
normalnu funkciju (poziva My shortcuts izbornik)
-desna funkcijska tipka isto tako ima svoju normalnu funkciju i poziva izbornik,
a ne t-zones (kao npr. na T-mobileovom K700i)
-sam izbornik je skoro original SE. Ima promjenjeno 2 ili 3 ikonice;
t-zones i još neke...
Sve u svemu, T-mobile K750i je samo lagano brand-iran...
Vrlo zadovoljavajuće (u odnosu na VIP/Vodafone-ov)...
Kupujem...
i ja sam ga ubo danas,mob je prva liga,još sad kad stavim od w800 soft jer imam one zvučnike i slušalice od w800 pa će biti prava makona!
Mislim da bi taj aparat mogo ponovo završiti u mojoj kući...
Jedino se nadam da nema previše onih t-mob slika, screensavera-a i ostalih gluposti... :rolleyes:
ima ti na gašenju i na paljenju screensaver i zvuk njihov,dolje samo t-mobile naljepnica i dvije ikone download i t-zones u imeniku i to ti je to!
Pa šta ga onda ne kupiš u Electromagic-u po znatno većoj cijeni:bunny:= Citat =:
Izvorno postao Ico86
@teac-tascam: ključna riječ u mom postu je bila: previše!
Imao sam D750 koji je imao na srednjem gumbu t-zones naljepnicu, i to mi je malo ružno izgledalo...
ALi to što ima scree-saver to se da promjeniti, a valjda se da promijeniti i zvuk kada pališ/gasiš mob, a ako ne, onda isključiš zvuk na mobu i nečuje se... A tih par sitnica me nesmeta... Glavno da nema cijeli izbornik drugačiji ko kod VIP-a... zato i ne namjeravam kutpiti u EM-u...
Ali back on topick:
T-mob je u zadnje vrijeme u ponudu ubacio dosta novih mobitela... Samo neka tako nastave... a pogotovo da nastave ko sa cijenom od K750...
uopce mi ne smeta tih par sranja u softveru,samo da ne bude kao kod vip-a!
Ne znam jeste li primjetili, ali Simpa paketi su značajno pojeftinili... Primjerice, K750 je sada svega 1.298 kn (1.498 do prije nekoliko dana), Nokia 6070 je 798 kn (bila je 998 kn), BenQ-Siemens EL71 dođe 998 kn...
Isto tako su i neki mobiteli u pretplati pali dolje... K800i je kao sam uređaj sada jeftiniji za 500 kn - 2.998 kn...
Pa to su nove cijene od danas, jučer sam gledao i primjećujem znatan pad. Pogledajte samo koja je sad razlika u cijeni recimo Simpa PEBL-a u odnosu na Vip-me pakete.
Dobra stvar... konkurencija:thumbup:
da se nadovežem, da nove su cijene od danas
@s.silva
ima ti na gašenju i na paljenju screensaver i zvuk njihov,dolje samo t-mobile naljepnica i dvije ikone download i t-zones u imeniku i to ti je to!
kupih K510i i ima samo na tim mjestima t-brand
i Sagem my501c je pao sa 998 na 798 i imaju ih podosta sam cuo.
da.sad konacno imaju dovoljne kolicine sagema,jer se prodaje kao lud!;D ;D
gdje si to vidio na stranicama ga nema? ja bi si ga kupio= Citat =:
Izvorno postao zmija
Nema ga na stranici , ali ga imas u t-comu u Jurisicevoj sam gledao jucer .
Sto se tice Simpa paketa cijene nisam pratio, ali sto se tice Flex opcija tu su cijene pale samo za ugovore od 24 mjeseca i od tarife 150 pa na vise.
Izgleda da je promjena operatera pocela donositi neke rezultate koje t-m zeli usporiti dobrim cijenama ali uz ugovor na 24 mj.
vidio sam ga u nekoliko t-com centara.= Citat =:
Izvorno postao Router
Novo , Konzum vikend akcija
sony ericsson Z300i 298kn simpa paket......
Dobra ponuda za drugi uređaj u štalici.
Postoji kvaka u niskoj cijeni: vrijedi samo za korisnike Konzum Plus Card kartice. Znači ako nemate onu karticu za skupljanje bodova koštat će vas više-nemam informacija koliko.= Citat =:
Izvorno postao mobman
Po mojem mišljenju taj paket se ne isplati, isplati se za one kojima mob ništa ne predstvalja osim za razgovore i sms. :thumbup:
Novi uređaji u ponudi za pretplatnike:
Nokia 8800 Sirocco
Motorola MOTOKRZR K1
Evo sad listam T-mobov PoslovniPuls, i koliko vidim, za jesen 2006. su najvljeni slijedećo modeli:
Nokia N73 (dostupno krajem studenog),
Samsung D900 (dostupno krajem studenog),
SonyEricsson W850 (dostupno krajem studenog),
Nokia 6111 (dostupno tijekom studenog),
Nokia 5300 (dostupno tijekom prosinca)
Samo me zanimaju cijene koje će biti... posebno za D900 i N73
Novo u pretplatničkoj ponudi: Nokia 6111... i još k tome - roza... ;D
I u Simpi za 1.698,-
Samo se nadam da n73 ne bude u boji t-mobila.= Citat =:
Izvorno postao Ico
Novo u ponudi: Sagem my501C i u Simpi za 798,-
evo doso je i W850. cijena je ok ako se uzme da je novi mob a znamo kako nasi operateri bubaju cijene novim mobitelima.
Evo link za W850 u t-mobile_u...
Cijena samog uređaja: 2998Kn, tarifa 60 na godinu dana: 2598,00Kn...
Cijena je poprilična... :-/ :rolleyes:
EDIT: KRZR K1, dostupan i za privatne korisnike, a ne samo za poslovene... :spin:
Cijena SAMOG uređaja je 3.298 kn...
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Nije baš novo jer su makli uređaj sa stranice zbog rasprodane zalihe nakon onog sniženja cijene na 798kn,sad opet imaju zalihu pa je vraćen.
Ja ga prije ovoga nikad nisam vaidio na stranicama, a valjda sam na njoj svakog dana...
bio je prije na stranici ako neko zna to sam je jer svaki dan po 5 puta odem na vip,tele i t-mobile stranicu da vidim jel ima sta novog.
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
eeeeeee lijepa mi je ova motorola,barem ovako izvana:)
lijepa jeste,ali je i dosta skupa.isplat je se uzeti na pretplatu.
novo u ponudi ------> http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-10...p?sifra=SAD900
samsung d900....
Cijena samog uređaja: 2998,00Kn...
Ugovor na 12mjeseci, tarifa 60: 2498,00Kn...
Cijena Motorzr K1: 3298,00Kn (samo uređaj)
na 12 mjeseci, tarifa 60: 2798,00
prijelaz sa simpe na tarifu flex.150 uz ugovor na 24 mjeseca
Motorola K1 - 2298 kn
Samsung D900 - 1998 kn
Sony Ericsson W850 - 1398 kn:thumbup:
Ljudi, te su cijene još uvijek puno puno previsoke, pa za tu tarifu i ugovor na 24 mjeseca trebali bi dobiti mobitel za 100kn. Znam da gomili ljudi mobitel znači sve, ali ako ćete nasjedati na ovakve ponude nikad nećemo imati cijene mobova kod operatera kao vani. :-/= Citat =:
Izvorno postao webgsm
Evo u t-mobile ponudu stigla Noka N73...
ugovor na godinu dana (flex 60): 3498,00 Kn
i Nokia 5300
ugovor na godinu dana (flex 60): 1298,00 Kn
Cijena N73 je malo veća, ali šta je tu je... :rolleyes: :-/
nokia 5300 je 1798kn, a n73 3998 kolko sam ja vidio
T-Mobile GlobeSurfer ICON
UMTS HSDPA modem koji se spaja preko USB-a
-Jednostavna Plug ‘n’ Play automatska instalacija
-Modem se povezuje sa stolnim ili prijenosnim računalom preko USB 1.1 sučelja (kompatibilno s USB 2.0)
-HSDPA/UMTS/EDGE/GPRS/GSM podrška
-HSDPA brzina do 4 puta veća nego kod 3G (max. 1,8 Mbps)
-UMTS brzina do 384 kbps
-EDGE brzina do 247 kbps
-Transparentni prijelaz između HSDPA/UMTS i EDGE/GPRS
U promotivnom razdoblju do 31.12.2006., uz potpisivanje novoga ili produljenje postojećeg pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca za tarifu Mobile Internet 500, dobivate uređaj za samo 1 kn.
Cijena samog uređaja: 1898 kn
Najavljena je i Nokia 7373, trebala bi biti dostupna krajem Prosinca i trebala bi se dobiti garancija na 2 godine...
Cijena samog uređaja: 2.498Kn , tarifa 60, 24mj: 1798Kn... znači na 12mj bi trebala biti 1998Kn... :rolleyes:
samo da pitam za nokiu N80, jel sim lock na t-mobile ili je otkljucana na sve mreze ?
zna li netko od vas da li ima u T-mobile ponudi Benq-Siemens EL71 u crnoj boji ?
Mislim da ga uopče nema u ponudi kao crnoga iako se možda i varam.= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
A i došao sam do zaključka da bi moja stara mogla si zamjeniti stari Siemens A55 za ovaj model koji stvarno u ničemu ne fali( ekran-rezolucija super, MP3, mogučnost microSD kartice-iako pizde ne daju sa mobitelom):licklips:
ima u HGSpotu= Citat =:
Izvorno postao Vuki
http://www.my-newtelecom.de/images/p...ages/743_0.jpg
TO da, ali nema u T-mobile ponudi kako je i pitano!= Citat =:
Izvorno postao Ludacris
aha ....čini mi se da nema više ni srebrnih jer u novom plus glasniku t-mobile nema ga više u ponudi ....= Citat =:
Izvorno postao Vuki
možda nema više zaliha, jer je ukinuta benq-siemens produžnica za hr.
Ja sam pisao T-mobileu kad će dobit Nokiu E70 i sonyericsson M600?
Naravno odgovor je bio da nemaju u planu proširivat ponudu sa tim uređajima. Šteta
Zanimljivo, podigli cijenu simpa paketa Sagem MY-501c i Nokia 6070 za 100 Kn, ali sad imaju po 260 Kn na računu.
Zna li tko ima li T-Mobile MDA Varia u centrima u Zagrebu?
Čini mi se da ih imaš u T-mobile centru u Savskoj (malo "ispod" Cibone)... tamo ih je bilo prije par dana, neznam kakvo je stanja sada...
kakvo zlobno zatisje... di su novi aparati? nis se ne dogadja...
Ja sam htio kupiti EF 81 ali oni vise nemaju taj uredaj.
Na pitanje zasto je jos na web stranicama odgovor je bio da ga jos mozda ima u ponekom T-centru (ali ne znaju kojem) pa da je zato uvrsten u popis.
Kada i da li ce doci nova posiljka: NA TO VAM STVARNO NE MOZEMO ODGOVORITI JER NE ZNAMO !
Naravno na kraju: Mozemo li vam jos kako pomoci ?
mislim da ef81 i el71 vise nemaju u ponudi.
Evo u T-mobile su dobili Nokiu 6288...
Cijena, koliko vidim je ko i za 6280... Samo uređaj: 2498Kn, ugovor na 12mj, flex 60: 1998kn... (cijene su iz cjenika)
jel tko jos vidio MDA Vario u kojem centru? Danas bio kod cibone i nemaju...
Pitao sam u t-mobile i kažu da imaju već jako malo w850 i da bi se morali traži po centrima ako je još koji ostao na zalihi.
Glupo mi je što ne uzimaju M seriju ericssona
Cijena joj je ista kao i kod 6280 sam uz6280 ne davaju karticu
Sadržaj prodajnog paketa Uređaj, stereo slušalice HS-23, baterija BP-6M, 512 MB miniSD kartica, USB kabel CA-53, punjač AC-4, upute, CD
jel zna netko kada dolaze nove ponude što se uređaja tiče ?
Otvorena je nova tema u Nokia dijelu foruma baš za osobe s takvim pitanjima pa slobodno pogledaj http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=34635
baš je moja kuma jučer uzela 6288 prijelaz sa simpe flex 150 2god za 600 kn. mob je isti karakteristikama kao 6280 osim što u paketu dolazi mini sd card 512 mb. e da ona je uzela crnu boju i prehebena je boja.
Stigla nokia 7373
Flex 60, na 12 mj. 1998,00kn ...
Evo i link... :spin:
znaci kaj: ja kupim mob oni "razmatraju" tjedan dana i kazu e necemo mu poslat kod.= Citat =:
Da bismo bili u mogucnosti razmotriti Vasu zamolbu za izdavanjem unlock
koda za mobilni uredjaj
i onda se mogu hebat.
ups krivi topik jel mogu modovi ovo porebacit u topik za unlock kod t-a
Da li ima mozda netko informaciju o dolasku sony ericssona w950 u T-Mobile?
hvala
http://www.t-mobile.hr/img/mobiteli/...-hs-7-3_01.jpg
http://www.t-mobile.hr/1/10-90-80-00-00.asp
"Želiš li postati Simpa korisnik, ili si postojeći Simpa korisnik kojemu je jednostavno dosadio stari mobitel, ili je možda u pitanju nešto treće? Bez obzira na razloge, pravi je trenutak da izabereš jedan od tri Simpa paketa po povoljnijim cijenama i uz novi mobitel na tvoj Simpa račun stiže 500 kuna!
Ponudu možeš iskoristiti uz registraciju i prvi poziv do 31.3.2007. ili do isteka zaliha. Simpa paketi u ovoj ponudi uključuju 500 kn na računu: početnih 20 te 40 kn svaki mjesec u sljedećih 12 mjeseci."
Samo mi nije jasno kako simpa časti postojeće korisnike kad ti taj iznos ne sjeda na tvoj račun nego na taj novi koji si kupio? Ili sam ja nešto krivo shvatio.
hahhaha. kakve su to mobitele metnuli u pakete :spin:
još je donekle ona nokia, ali cijena :confused:
U T-mobile ponudu je stigla Nokia 7373, evo link
Cijena uz flex 60, 12mj: 1998,00 kn... :spin:
Jeli tko primjetio da je u cijenik danas ubačena Motorola V3, a do nje u zagradama piše "nova platforma"?
i još= Citat =:
Datum objave: 6.2.2007.
T-Mobile predstavlja idealan dar za Valentinovo - novi Samsungov lifestyle
mobitel koji sadrži jedinstveni «ženski» software
Dostupan u Simpa paketu uz 300 kuna popusta te uz Flex tarifne pakete s
popustom čak i do punog iznosa vrijednosti mobilnog uređaja
Uz kupnju na dar bočica mirisa Versace Woman i poklon bon s 10% popusta
na Versace ponudu u parfumerijama Martimex
T-Mobile je u suradnji sa Samsungom pripremio posebnu promociju novog lifestyle
mobitela. Od 9. veljače do 11. ožujka novi SGH-E570 bit će dostupan kroz
ekskluzivnu ponudu u dućanima T-Mobilea i njegovih partnera. Od ostalih
modela trenutno dostupnih na tržištu razlikuje se po jedinstvenom «žensk...
Prikaži sve
http://www.t-mobile.hr/0/00-50-10-10...&kategorija=pr