imaju oni, ali nije jos dostupan preko SEUS-a= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Printable View
imaju oni, ali nije jos dostupan preko SEUS-a= Citat =:
Izvorno postao wildbabe
Ja imam problem sa updateom, kad dođem do onog da ugasim mobitel, izvadim sim, i onda da držim tipku C dugo i onda spojim na komp, kad ja spojim mobitel na komp, mobitel se upali, i ne mogu dalje od tog koraka, koristim onaj kabel koji dođe uz K750i
zato popravi ono kad ti se javi faund new hardver i tamo si nađi fajlove od usb i poslije će biti u redu!
Je li misliš ono USB Flash da instaliram?= Citat =:
Izvorno postao silvano
To mi je instaliralo
Trebaju ti USB driveri. Kad te pita da ih instaliras raspakiraj ovo i u onom Wizardu odi do njih
http://rapidshare.de/files/22843035/...ivers.zip.html
Jel netko stavio taj R1CA021? Da li se stvarno vidi poboljšanje na fotkama i videu?
Ma prije mi je tražio drivere za neki sony ericsson flash i ja mu dao da sam treaži i našao ih je, a sada mi ni jedne ne traži, a ne mogu naći taj Sony Ericsson USB Flash da mu promjenim drivere ako je to to= Citat =:
Izvorno postao imatic
Software na mobitelu mi je R1J002, poprilicno star, i sad odlucio sam uraditi update kao sto je objasnjeno u tutorialu... ali nisam siguran da li ce mi sve OK biti jer sam ga na crno kupio, software tj ikone su standardne, bez ikakve podrske operatora... moze li mi neko reci da li bi bilo pametno da uradim update, jer ako pogrijesim ide u smece :)
Hvala
Nemaš šta pogriješiti, nadogradnja samo poboljšava rad uređaja... to što je na crno nema veze, znači nije brandan na nekog operatera što je važno da bi uopće mogao upgrade-ati...= Citat =:
Izvorno postao Insufficient
hvala na odgovoru... a znas li mozda koliko ce update trajati, koliko sam citao sa jakom internet konekcijom skinuce software brzo, ali koliko treba software-u da se nadogradi?
ma par minuta... šta toliko cjepidlačiš??? upgrade-aj i bok :D Nemaš šta izgubit...= Citat =:
probao sam... sve uradio kako treba, ali mi prijavi da nema update dostupnog za mobitel, kao up to date je, a verzija na mobitelu mi je R1J002!
Sta mislite do cega je ?
Do brandiranog mobitela.
potrazi malo na forumu, bilo je dosta o tome= Citat =:
upravo stavljam novi softwer nekak se zove EMEA 2 ... neznam kada zavrsim javim promejene neke ....
Softver
R1CA021
prgCXC125952_EU_1_CL
R1CA021
Inačica LCD Softvera
Zaslon
Trenutno: 0
Inačica Softvera
kamere
kamera
Trenutno: 5.3
Inačica ITP softvera
CXC 125 932 R1J
Prilagodba
CDA102337/2 R3A
cxc125953 R1CA021
EMEA_2
Inačica sadržaja
PA19
eto to bi bilo ukratko o softveru...
zatm kod mene se promjenilo kod SIM zakljucavanja sve mi je prije bilo na 5 sada mi je
Korporacijsko i Prošireno na 3 a ostalo na 5 .... neznam dal ce se to kod vas promjeniti....
eto to bi bilo ukratko o tom EMEA 2 sto sam malo prije reko da updateam :) hehe
i full brzo se skinulo zahvaljujuci novim brzinama 1024kbps rox (105kbps konstantno) hehe
I dali se primjeti poboljšanje na fotkama i videu?
pa to ne popravlja mehanicki dio tehnke nego softverski dio :) LOL
kak ce softver popraviti mehaniku ?
e nemojte se ljutiti sto sam dosadan ovako, ali... nije mi mobitel brandiran, i nikako ne mogu update uraditi... pokusao sam 10ak puta i odustao... da li mi neko moze poslati novu verziju software.a, koliko znam, kad se radi update fileovi se skinu u update folder SE Update programa...
Unaprijed se zahvaljujem...
Verzija softvera kamere je sada 5.3 a prije je bila 4.5, vidio sam na usporedenim fotkama da su ove sa novijim softverom malo bolje, oštrije.= Citat =:
Izvorno postao maxrox
jel možeš slikati meni pa postati ovdje sliku?= Citat =:
Pa ovo je vrlo lako moguće... Za autofokus je naravno odgovoran i sam softver... A stvari još mogu dodatno popraviti i neki sharpen filtri ili slično jer kod digitalne fotografije sada software ima sve veći utjecaj na samu fotografiju u konačnici... Tako da je lako moguće da dobijete i "bolju kameru" tj. bolje fotke i štošta novim softwareom...= Citat =:
Izvorno postao predator
evo ima i ja jedan problem sa SEUSom..
iako nemam k750 ovdje cu napisat jer u onom tutorialu je link do ovog threada :D
uglavnom ja lijepo pkkrenem SEUS i uradio je on svoj update... i sad ja ono izaberem hrvatski jezikm i onda krene ona animacija (ono zeleno ide dole) i tako staji beskonacno... nema nikakve aktivnosti neta (znaci nit sta skida nit uploaduje, samo na pocetku malo)..
znal ko do cega je???
dami je da uradim upgrade od ovog mog K510i jer je novi izasao prije par dana...
hej pozdrav ja nisam baš super jak u ovim stvarima al me zanima dl li mogu i kako ako ide svoj t630 nadograditi da bude nešto kao k750i. ovo sam pročitao na netu al nisam skužio kako je to čovjek napravio. unaprijed hvala
to ti je nemoguće jer nisu softwerski i hardverski isto potkovani,da mi je znati koji je to glupan napravio baci link neki;D .
onda bi svako kupio t630 za 200-300 kn i prebacio ga na k750i i još uz to na w800i;D ;D :thumbup:
imam problem, kada želim pokrenuti update service - piše mi: incompatibile macromedia version, blablabla.... skinuo sam najnoviju verziju macromedie i opet isto!
help.....
znači odi na internet sa inernet explorerom i onda skini za njega tu macromida flash player,trebalo bi ti raditi!:thumbup:
bok društvo
imam k600i i sad me zanima da li da bi updateo sw moram imati usb kabel koji se spaja dolje ili to mogu s ovim koji ides lijeve strane.sve sam napravio prema uputama ali mi je zapelo kod drzanja C tipke,isto tako nisam znao sto odabrati kda mi je ponudio izbor donjeg djela.ako vec postoji o updat-u k600i slobodno lockajte moj post ali molim Vas postajte link jer sam pokusao pretrazit forum ali nisam uspio
thx
kao prvo objasni što to sa lijeve i dolje strane pokušavaš,pa ako si skunuo onaj update service sa sonyevih str. stavi ga na hrvatski i on će ti sve objasniti,ako misliš onaj dole izbor priključka okreni mob prema dole i odaberi svoj priključak.!
mislim na prikljucak.da li update mogu izvrsit s kablom koji se spaja na mob s gornje lijeve strane.kad odaberem svoj prik zapne mi kod onog korakakad mi kaze da izvadim sim,vratim bat,spojim kabel.sve radim kak kaze progr ali nejde dalje
Prvo samo da primjetim da je ovo tema o K750 a ne K600. :(
Kao drugo, da razjasnim: covjek misli na miniUSB prikljucak koji se nalazi na desnoj strani na K600. Vidi ovdje.
Da odgovorim, ne, za update firmwarea trebas kabel koji se prikljuci na mobitel dolje. Cak stovise, obzirom da je ovo stariji model sa starijim prikljuckom, nece ti ni kabel pomoci, treba ti postolje DSS-25.
mene zanima na kraju
ako kupim sad na akciji k750i sa vodafone softwareom i napravimupdejt oče maknut taj soft ili ne
i još jedno pitanje
jer se može imati mp3 za zvono
ja probao i ostao vodafon, mora se bas flashati...:-/= Citat =:
Izvorno postao Sipe
šteta a mp3 za zvuk= Citat =:
Izvorno postao kitsat
Promijeni temu od windowsa..ako si ju slučajno mijenjao..meni zato nije radio SEUS (malo čudno ali istinito)= Citat =:
Izvorno postao zeroo-cool
oprostite na OT-u ali sta za starije prikljucke bas treba postolje????
moze li ikako preko kabela?
hvala na odgovoru!!
Prema sluzbenim SE stranicama, treba bas postolje. Za starije modele (starije po tipu konektora) kabel sluzi iskljucivo za prijenos podataka (slike, zvukovi, kontakti...).
a jer se može napraviti updejt na vodafone k750 u vipu
ako misliš na software može.
imam jedno pocetnicko pitanje. gdje se trebam obratit da maknem odvratan vodafon software i ikonice sam mog k750i-? Citao sam da idete kod nekog servisera, jel onda ostaje garancija na mob? znam par firmi u osijeku koje se bave s otkljucavanjem mobitela, ali nakon sto oni otkljucaju gubi se garancija.
da, gubis garanciju ako ti stave cisti firmware. a to ti nije bas pametno jel se zna da K750 ima problema s joystickom= Citat =:
Izvorno postao weedos
to je baš mutavo...= Citat =:
Izvorno postao imatic
ak hoćeš promijenit soft i recimo kasnije ti se sjebe đoja ili neki hardverski dio, kakve to ima veze s softom da bi izgubio garanciju!!:spin:
Pa ono, logika je, ako si prckao po firmware-u, tko ce ga znat, mozda si i po hardveru. Pa da se zastite... :-/= Citat =:
Izvorno postao marq
ah ****** onda ce mi frend u firmi napravit backup vodafon firmware-a, pa ak se sjebe joystick onda cu vratit stari firmware ;D :thumbup:
Pa u biti to ti i jest jedino rjesenje.
Ljudi, molim vas pomozite mi!!! Danas sam kupio k750, spojio ga sa kompom i ja se idem pravit pametan i obrisem nesto iz onih foldera sto mi je zauzimalo puno memorije (mislio sam da je to nepotrebno). Kasnije vise nisam mogao spojit komp i mob...samo mi pise punjenje, a na kompjuteru nista (ne prepoznaje ga)...sta da radim? Pomozite mi kako znate...
Hvala unaprijed!
probaj pobrisat drivere pa ih ponovno presnimi!
znaci moram imat posebno postolje da bi napravio update softa?imam sad kabel
vodafone VIP orginalni na njemu
soft je R1CA021 to novo staro*?
citaj malo forum pa onda postavi pitanja. vec je sve objasnjeno= Citat =:
Izvorno postao maRxium
Pitanjce...trenutno imam k750i @ w800 ali u service menu-u mi pise da je model k750i ciji ce mi soft onda stavit k750 ili w800? i jel ide sa cid49 telefonima?
Da li se updateom preko seusa brišu podaci iz kalendara, bilješke i sl.?
Kad smo več kod update_a,koji je posljednji FW telefona i kamere?
ne, sve ostaje= Citat =:
Izvorno postao konan1
zadnja 2= Citat =:
Izvorno postao Ghost Face
R1DB001
- Released on SEUS for the K750 on 14/09/06.
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3
R1CA021
- Released by DaVinci Team around 19/05/06.
- Released on SEUS for the K750 on 22/05/06.
- Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.
- FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.
- JBenchmark 3D LQ: 206
- JBenchmark 3D HQ: 125
- JBenchmark 2: 333
- JBenchmark 1: 3934
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3
Evo bas sam update-ao svoj k750@w800 prepoznao ga kao k750i sve proslo u redu...stavim karticu upalim mob ikaze umetnite odgovarajuci sim...pogledam u sevice meniu svi lokotici zatvoreni i kraj njih pise 0 pretpostavljam da je zakljucan na sve mreze...sad vracam stri soft sa phone-xs....
se dogodilo kome do sada to?
ej.. ljudi.. evo.... prvi put sam i ja sad napravio update softwera prek tog seusa, imao sam prije R1CA021 sad imam R1DB001, pa ako bi mi netko mogao reči koja je razlika između ta dva updejta... ali što mi je najgore, ovaj updejt mi nema hrvatski jezik, i sad se baš dobro ne snalazim na njemu... pa je l ima neko riješenje u vezi jezika... ima samo eng.....fala...
Dugo nisam imao pristup internetu pa dali mi netko može reć koji je najnoviji soft za w800i i k750i?
Zadnja za w800 ti je R1BC002, a za K750 je R1DB001 (tu si nemoj stavljat jer je jako stišan zvuk, a čujem da ima još nekih bug-ova. Preporučam za k750 predzadnju i najbolju verziju R1CA021). :thumbup:
Hvala, a probat ću stavit ovaj soft od k750, a ak neće bit dobro vratit ću od ovaj od w800
Ja sam K750i koji sam nedavno uzeo u T-mobilea (pretplata) dobio R1CA021, ali sam ga flashao na R1BC002. Nisam ga dugo koristio s starim soft-om, ali mi se cini da je rad s fotografijama nesto sporiji (u max. rezoluciji)? Da li mi se to samo cini ili je i kod drugih tako? U softu navodi inacicu kamere 5.3 (koliko znam to je posljednja).= Citat =:
Izvorno postao dejoo
Btw., stavio sam i druge ikonice, ali mi smetaju one T-mobileove ikone, vjerujem da nisam jedini, kad se ocekuje rjesenje? Thnx.
update:
Takodjer isti problem, ali je rijesen nakon sto sam gumicom (obicnom za brisanje) ocistio kontakte. :) Kod flashanja je navedeno da se izvadi sim kartica koje se mora neprestano kriviti i gurati prstima pa se vjerojano zaprlja i izgubi kontakt.= Citat =:
Izvorno postao Glava_18
Može li mi netko reći kako se radi backup software-a koji je trenutno u K750 ?
Imam K750 sa software-om R1CA021 (Vodafone) i želim ga flashirati na SW od W800i.
Vidim da dosta spominjete EM, ali pošto sam dosta udaljen od Zagreba, i ne mislim još neko vrijeme ići u ZG, pokušao bih sam sa flashanjem. Koliko je to izvedivo/rizično?
Pročitao sam i da je teže flashati brandirani software. Može li mi netko dati link koji objašnjava cijeli flashing proces; od backupa, preko stavljanja čistog software-a do flasha na W800i.
1. ne može se napraviti back up
2. izvedivo je, ali je jako rizično.... zašto? zato što jedan krivi korak i ode ti mob u ku.... a i gubiš garanciju
3. http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=32714
Joj ljudi šta da radim sa SEUS_om?? Instaliram sve šta treba i stalno mi baca "Incompatible Macromedia version,please update or install Macromedia. Application will terminate.",stvarno više neznam šta da napravim,več se dva sata mučim s time,pomagajte molim vas.
Probaj onda kako ti error poruka kaže nadogradit Flash player ovdje.
Također je napomenuto na proizvođačevoj stranici u dijelu Zahtjevi.
http://static.flickr.com/55/109789477_102d9ede45_o.jpg
# If you have Application Error Message Incompatible Macromedia Version
Error-macromedia-k750i
than follow this instructions:
1. Open Internet Explorer (it must be opened only in Internet Explorer)
2. In IE open this adress: Flash Player Download Center
3. Click the button "Download Now" and follow the instructions
4. After sucssesfull instalation restart Internet Explorer and open in IE this adress: Test Macromedia Shockwave & Flash Players
5. When you see the animation in fold About “Version 8,0,22,0 installed successfully” playing below the Macromedia Flash Player, then your installation was successful.
6. Now you can shut down Internet Explorer and turn on the SEUS again without any error message.
jedno pitanje!
Pocetnik sam u ovom stavljanju novog softwera na mobitel.
Mobitel nije moj al zelim na njega stavit novi softwer pa me zanima, dali se treba punit 6h kao moj samsung prije stavljanja softwera i jel se taj softwer naplacuje.
Skinio sam sve što je potrebno.
hvala
a baterija ti mora biti puna, nije vremenski ograniceno. a ja sam radio i sa daleko manjim kapacitetom (oko 50%) i sve je proslo OK. Pazi da imas minimalno 80% napunjeno. Ne naplacuje se nista ako je SEUS (Sony Ericsson Update Service).
to su dva pitanja :)
ne,punis je normalno cca 2 sata
nista se ne placa(osim ako mislis flashat s DaVinci-jem ili nekim drugim on-line serverom za dekodiranje i flashanje mobitela)
EDiT: imatic je bio brzi :) ,al ja bi prije odgovorio da nisam ovak kvoto :p :p :p
Hvala.
Bude problema javim se.
Pozdrav
Mozes mi preporucit koji je dobar softwer za W810i
Ja saam svoj w800i flesho i na manje od 50% hvala bogu nije bilo problema zaboravio sam stavit punit i jbg...ugl sa xs++ sam radiio(prošli tijedan) i kolko se sijećam bilo je bespla sve!
kada pokrenem seus odmah na pocetku mi se javi ovo
unable to cenect server
click ok to proxy server or
click cancel to exit application
i kada kliknem ok pojavi mi se da upisem proxy server i port na koji se taj proxy server spaja, a otkud da ja to znam?
dali mi tko moze pomoci?
izgleda da ti firewal blokira vezu za seus
Ja imam R1DB001 softwer, i interesuje me da li postoji bilo kakav nacin (gratis) da zamijenim taj software u R1BC002?????
Zelio bih to napraviti jer samo za taj software postoji oni patchevi za zakljucavanje poruka, kontakata i tome slicno!!!!
Naravno da je laksi nacin ako neko zna da li postoje ti patchevi za onaj drugi software, a mozda se to moze napraviti???
Zanima me koliko je to dosta dugo?
Pokrenuo sam update za k800i sljedio upute sve bilo ok updating software došlo do 100 % i sad već više od 1 sata čekam, program radi u task manageru, i u device manageru mi je prisutan Sony Ericsson USB flash, ali već sada stvarno dugo traje!
Hm, sat vremena za sam update nakon sto je skinuo sve potrebno mi se cini malo predugo. :-/
Ja sam svoj updateao vise puta, i uvijek je flash dio (nakon sto skine sto treba) bio gotov za nekih 10-15 min, max.
Jel ti bar ide neki postotak zavrsenosti? Meni je cijelo vrijeme tih 10-15 min normalno tekao, 0%-100%.
Stoji na 100 % od 18:00h, što ako ga diskonektam
Nisam imao više živaca odšteko i upalio i radi!
Hvala!:crazy:
Imam jedno pitanje.
Znam da je tema relativno stara, no s obzirom na to da je u sticky temi ovo preporučen link, mislim da se nitko neće ljutit :)
Imam w800, radim svoj 1. firmware update.
Sa CD-a koji sam dobio s mobom sam instalirao PC Suite, pa onda java enviroment stvar , novi SEUS-software i w800 driver.
Pratio sam sve upute (ono isključi telefon, napuni ga na 100 %, izvadi bat. itd.) te sam držao tipku C do besvijesti. Nakon 2 minute vrati me na početan meni SEUS-a ! Update nije izvršen. Izvadio sam usb kabel iz moba i radi mi normalno.
Moj firmware je R1K001.
U čemu je problem?
pomoc molim...svaki put kad hocu da uradim update...zakacim telefon odaberem model(k800) i nikako nemoze da ga pronadje...kaze kao nesto...
identifikacija nije uspela,pokusajte ponovo...nemam vise ideju sta da radim:dunno:...
znam da je ovo tema o 750, al posto nema druge..
SEUS mi je za W910 izbacio nesto iz ceg nemrem zakljuciti o kojoj se verziji radi.. a ni uz nabolju volju googla..
naime izbaci mi:
Novi softver je dostupan: W910 VFE-LIVE-B CDF1201-6292
kolko sam skuzio,dio naziva govori da je to od vodafona, a cdf da se radi o vodafonu iz hrvatske
http://slike.hr/slika/update0th.jpg
Trenutacno je na mobu:
R1FA030
EROM: 1200-4341
SEMCBOOT R6A013
Camera :1,7
Video call: 3,2
jp-8.2.1
Text revision:BO
Citajuci po netu vidim da postoje R1FA035, R1FA037, e sad jel ijedan od ta 2 za vodafone,pojma nemam..
Uglavnom,jel zna netko jel se isplati napraviti update na taj kaj mi nudi?
I koje su razlike?
edit:izgleda da su R1FA036 i R1FA037 brended verzije R1FA035
036 i 037 su CID 52 (po da vinci team-u)
a cini mi se da w910 dolazi i u cid52 i cid53 verziji:hm:.. a ne znam kako vidjeti koja je moja verzija(pa tako ni, hoce li se upgrade-om promijeniti moj CID). sa >*<<*<* ne nalazim tu informaciju
hm, jesi pratio upute?? Jer tu pise da prvo izaberes mob, a onda ga prikapcas na nacin koji je tamo opisan.
edit: sad vidim da migox dugo nije bio na forumu, pa pretpostavljam da je rijesio problem