Drugi put se updejtaj na vrijeme ;)
Čilam...
Printable View
Igram se nokijom e51- ne radi joj kamera (ne znam zašto) i pišem zadaću iz fizike (žuta zbirka ;D)- blaženi internet. ;D
Najbolje kad ona onako ljutito nam da 20 zadataka iz te zbirke, a svi samo govore da da još ;D ;D :banme:
Moram sad u 6 na sastanak igraca i uprave. Pocinje druga polusezona nogača brzo,pa valja pocet s treninzima... Kasnije idem frendu osposobit komp,jer se nesto ne zeli ukljucit,pa cu ostat tamo,jer coek ima plazmu 2 sa 2... :)
Valjda znate sta je u pola 9...
http://slike.hr/slika/franceflag0th.gif
Odo ja... :wave:
eo ja sad krecem u zg u arenu na tekmu....muahahahaha....:hrv::hrv::hrv:
sad me zovu iz iskona , i prića mi ženska o njihovoj ponudi i kako u paketu od 99kn nude 10Gigabitnu brzinu , reko đe te nađu
Meni je iskon dobar- poslali su mi blokiće, kemijske i one vezice za mobitel ;D
A nemam veze s njima :)
Ne, ne....
Nije ti to dobro... ;D
:notooth:
Ja samo provjeravam jel su točno napisali ta rješenja.
Šalim se, uploadam sad.
Malo je starije izdanje knjige- ali samo je malo promijenjen red riječi u zadatku i možda koji broj (1/1000), ali puno pomaže.
A bila je negdje i word verzija (tu ima svugdje)- ali ona ima samo jedno ili dva poglavlja- ova ima sve.
Btw- ja sam je našao bez problema...:comp:
LOL :D Tagovi su hahahaha :D
ahahahahaha, mario, iskreno se nadam da se nisi OPET kladio protiv hrvatske
ahahaha
samo mi je zao sto nije bilo omeyera.. da mu stativa padne na glavu.. uf!
Ovo nije prava Francuska, ovo su rezerve...
Jbš Francusku bez Karabatića i Omeyera.
Tek s njima će biti zanimljivo
momak!
pa karabatic jer igrao prakticki citavo vrijeme!!!
u biti im je falio samo omeyer..
jer je dinar tako povrijedjen da se izgleda uopce vise nece vracati u igru do kraja prvenstva.
Mario, nije to pitanje nacionalnosti, pitanje je 'Koja si ex-yu država'. Isto kao da te recimo pitalo 'koji te lik iz xy serije najbolje opisuje' :p
Odoh sad spavati :)
Logam se na Ubuntu i skužim da nemam title-barove na prozorima ;D (našao fix, ali i dalje je smiješno)
došao doma...
sutra opet u 7 na job... ;)
idemo dalje bez sna... ;) :D
wish me luck... ;)
Čoeče, nisi normalan. Već sad negdje izgledaš kao natripani Jehovin svjedok ;D
Ne želiš čut što sam ja pročitao na prvi pogled :D :notooth:
Pretty please? ;D
aaa odo ja spavat jucer samo 4 sata sna...isse .. nebi mi ni litra monster energy-a pomogla....haha
Odo kod zubara.
LoL. Ma forum bu cenzurirao... :)
Čak ste i kindergarten maknuli... ;D
Ja došao od zbara, tj. zubarice.
Ne smijem nikog gristi 2 sata. :)
Idem spavat... :zzz:
pozdrav svima...
idem treći put u jednom danu po dijelove za komp...
zaboravio grafičku kupiti... :-/
pa da više i taj komp složim...
Kupio memorijsku od 8 giga :D
vratio se iz sopinga fino tenke,cipke,celtic trenirka itd
ali najbitnije i plejka 3 :) aj lajk :)
Odspavao 2,5 sata i baš mi je fino :)
Večeras odoh u kino gledati Saw 4 (na reviji filmova - kino reprize, čisto da ne bude komentara tipa 'joj, kad sam ja to gledao' :p)
Danas je citav dan u k...u. Idem spavat cim dodjem doma.
Doslovno gay ili? :D
EĐIT:
Jesi ti dodao ono kindergarten? Ispravno je kindergarDen a ne kindergarTen :D= Citat =:
I zakaj su izbrisani moji tagovi?
haha nije bas doslovno ali stalno govori nes o ljepim deckima.....haha...xDDDD
Pa onda jest doslovno gej/gay or votevr...
A koji k...c je bitno jel il nije...operirat će ti nad ustima tj. zubima sa zubarskom bušilicom, a ne sa jezikom :p
Garten i jeste vrt, ali na njemačkom :)
Eh tolki poliglota i nisam :p
Ja sam danas bio kod zubarice- mlade zgodne :) i njene mladxe zgodne asistentice- i s veseljem se dogovorio za drugi put. Jest da je malo boljelo kad mi je bušila, pilila, brusila, varila i šta ja znam šta sve radila po zubima- ali nije problem malo pretrpiti ;D
A i onda cjevčica koja siše slinu je fora- ne trebaš gutati svoju slinu- za maksimalno lijene ;D
A prije sam išao kod nekog bračnog para zubara- stalno su nešto izmišljali (od malena sam ih prokužio ;D).
OT: Odo igrat Call of Duty 2 :wave:
E, stavio bih i ja natrag Kindergarten, ali nemogu... iz ne znam kojeg razloga...
Je, iz njemačkog jezika je bilo....
e to si ja moram nabaviti negdje....meni je to isto zakooooon... :D:D ...= Citat =:
A i onda cjevčica koja siše slinu je fora- ne trebaš gutati svoju slinu- za maksimalno lijene
Hahaha i ja danas bio kod zubara!!!! Samo meni muški, ali asistentica žensko... Frajer je car.. Priča tamo asistentici o nekom natjecanju i cicama, ovo ono... Meni isto brusio zube, krpo neke rupice, isto imo tu cjevčicu za sline... I lik me opet naruči za mjesec dana... Uff....
lagano zadnjih pola sata - sat, slušam ATB ...
odo...
pozdrav svima...
Ajd.
Ipak sam gledao Slagalicu strave 5. Kako tako brzo štancaju te filmove? :notooth:
Znači da sam 4. dio preskočio.
ajme, koji nam je points poliglot.
i da, kindergarten je dojČe rijec, englezi je preuzeli ;D ipak mi je to struka ;)
apropo spavanja, takvo je vrijeme danas bilo, ja se naspavala posteno (7 i po sati sna , sto je za mene fakat puno) i ujutro jedva otvorila oci, kljucala na poslu od umora i tako.. vrijeme ;D
nego..
luna se udajeeee
luna ima daaaatuuuum
luna i dragi (ah, kak god da okrenes, magarac je na prvom mjestu u recenici) su kaparili muzikuuuuuu
datum je u sigu ;D
osmi dan... ;)
cijeli dan šljakao, sad došao s posla... ;)
danas ću odspavati kojih 3 sata, pa opet na job... ;)
granice se svaki dan pomiču...
dok me ne prehiti... :D
laku noć...
:wave:
Mile Kitić meets DJ Tiesto : "Šankeru vs Traffic Extended Mix" :guitar::beer::headbang:
da,da,ciljali na to.bin laden nam je kum,pa zato :) tad nam je 5 godina veze. A od muzike ce biti svega i svacega,samo cajki i tomsona ni pod razno. Imat cemo i dim,i lajtsou,i svasta nesto :) woo hoo
Luna čestitam! :)
imam ti jednog super zgodnog stripera, za djevojačku, ha šta kažaš? :D
a joj,luna upozori goste na mjuzu kad dolaze :D
Što se stripera tiče, ja se nudim u nedostatku boljega, nek cure vide pravo balkansko muško ;D
Svijet bi bil dosadan bez "genija"...
Jedna cura iz razreda je odgovarala geografiju- samo kad je profa rekla njeno ime, mi smo se počeli smijat, jer je poznata po svojoj inteligenciji.
I naravno, opet komedija- Beograd je smjestila u BiH ( ;D ), a Vrbovec je proglasila globalnim gradom...
Inače, profa iz tog predmeta je jako stroga, popizdi kad čuje i zujanje muhe, pa nam je bilo strašno teško potiho se trgat od smijeha ;D
buahahaha,smogi.ne moram upozoravat jer nam je 90 posto gostiju mladi,frendovi. A mi se ne druzimo s ljudima koji slusaju cajke i marka the zubatog :)
A da? A sta sa silnom rodbinom i njihovom svitom u godinama? :belj:
Gad dem latinski...
Evo i mene...
Luna, datum ti je stvarno ajnc a.... :D
Pogledo Nikitu,i sad sam nastrojen ko pokojni Birkoff... ;D
bez cajki, bez krezubug....hmmmm........a crnogorski kum? :notooth:
cajke sve i svuda...prije kakvih 2 tjedna , austrija , zapravo dapace austrijsko talijanska granica , ~2000m nadmorske visine , snijeg do koljena ,zrak vidno rjedi , pocinje lagani spust a s ljeve strane mi dopire poznati melos
oprezno se okrecem da ne zavrsim u nekom n00bu
naculjujem usi
"sve je moje tvojeeee samo reci nepitam za cenuuuu..."
balkan :)
lunice gotovo da govoris kao netko tko je clan sdpa :D
kaj ti je,krezubi mora biti na svakoj svadbi u rvackoj,bar jedna pjesma:D
ma mate mišo kovačč
-18 snijeg napadao sinoc, a ja moram ici na fax... prvo auto ocistit moram :(
@ Đamal: Obozavam ovu zemlju... :belj:
OT:
Odo na nogač... :wave:
rav, nema ;D sasjekli rodbinu ;D uspijeli smo se izboriti da bude bas onako kako mi hocemo, dakle, bez rodbine koju ne cujem barem jednom godisnje ;D
mda, mislim, nes ti razmisljanja.. zakaj bi taj krezonja morao biti na svakoj svadbi u hrvatskoj? ja se udajem za svog zarucnika, ne za fakin rvacku! ja placam, ja kesiram, e pa onda cu bome i reci sta ce se svirati! srecom, svi ljudi koji su oko mene dijele takvo misljenje. jbt. zamisli svadbu na kojoj deru cavoglave. nesto prestrasno. fuj. a bila sma na jednoj takvoj i moja definitivno nece biti takva. uostalom, a zasto ja tebi to uopce objasnjavam? nema sanse da ces shvatit.. al fala bogu, svoj (ne)ukus ne mozes nametnuti niti meni niti ikome mome.
ili.. si se ti nadao biti pozvan pa se sada brines za repertoar? :rofl:
A jbmu, daj nam djelić tog vremena... Ionak mi svejedno- moj "posao" je 100 m od moje hiže :D= Citat =:
-18 snijeg napadao sinoc, a ja moram ici na fax... prvo auto ocistit moram
ubijam vrijeme...
ovdje ništa novo...
odo lagano do grada...
Pušiona od nogača. Nismo se ni skupili. Doslo nas samo 8. Izduvala lopta,pa oso frend s motorom je napuhat. Dok se je vratio na igraliste,ona opet izdahnula,pa sam je svečano prdeknuo u grmlje... I,naravno,osli doma... Daj ga u ***ac... :cry:
Ionako je sutra trening veeeelikog nogača... :)
<- govna sind back... :D
Evo, nenadano sam se naspavao...
Sredio si napokon neki avatar...
Ispod 5 kb :bravoja:
Došo kući, bio u HG Spotu, kupio memorijsku, smrzo se... sad se grijem ;D
došo s joba, zvučim ko rašpa!
al glavno da 600KW kondenzator radi, usprkos kiši i vjetru!
doooooooooom!
ma kazem ti luna,nema svadbe bez cavoglava..
to ti je opce poznato pravilo...:D
nema ti spasa...
+citam knjigu :D
dobar jutar svima... :)
vidim, ovdje nikoga... :-/
baš bezveze...
Evo, ja sam tu...
OT: idem ja, moram učit geografiju za današnje natjecanje...
Ma, Mario...to je generalizacija...Ico voli provocirat.
Cijeli dan se mučim s šugavim mobitelom, neće da mi instalira program i temu koja mi je na prijašnjoj mem. kartici radila bez problema...
došo iz skle idem prckat po novo moddanom w850.... :D :D ..... havla .:TailS:.....xDD
došao iz arene... :D
mislim se čak preseliti tamo, više sam tamo nego doma...
opet skoro ništa spavao, ako još znam brojati, sad je deveti dan... :notooth:
ubrzo natrag u arenu na polufinale... ;)
see ya... :wave:
Srecom pa je prvenstvo samo do nedjelje. :)
bio u nassfeldu pred par godina ... xDD... tocnije trece godine skijanja ljepo skijaliste....haha^^
ps mtr....
stigo s natjecanja...
ps mtr...
Slomio se ko najgori kreten na nogometu... Nakon pauze nas onako zgazit..... :crazy:
Ne znam kaj bi gledali u kinu večeras. Jel itko gledao onaj "Baader-Meinhof Kompleks"?
Odo kod frenda gledat tekmu... :hrv:
Ajmeeeee....
Evo... ček, gdje je Luna? Moram joj reć da danas zavijam za Hrvašku... čak imam čarape s takvom temom... :D
OT: kaj ja još tu radim? Trk palit tv...
ja plakao od srece. rukomet me toliko ucinio ponosnim i hvala im na tome. lijepa li si :hrv::hrv::hrv::hrv: