Buahahahah
Koja navala na neku temu... :-D
Printable View
Buahahahah
Koja navala na neku temu... :-D
ivek, našel sam ti sliku u arhivi frigo-plusa :D
Hoćemo malo o referendumu?
Danasnji dan ti stvarno da poticaja da odredjenu medijsku ku*vu pretuces pendrekom i usput ugasis njegovu internetsku stranicu
4 godine nakon zadnje aktivnosti na last.fm, Mario92 se joinao u cafe.mobil grupu :D
Da ne otvaram novu temu, s obzirom da nije vezano sa forumom baš a neznam gdje pitati..
Uglavnom, koliko plaćate grijanje plinom? Želim znati koliko me gazdarice dere po tome. Živim u kući, ja i cimer imamo svoj kat, grijemo samo naše sobe i kupatilo ali tamo rijetko, također grijanje vode ide na plin. S obzirom da ona ima neke svoje formule računanja podjele troškova (ona živi ispod nas, ista kuća), nekako mi je postalo već sumljivo, svake godine sve više uzima i pravda to jer plin poskupljuje, a imamo jedno brojilo.
Za 1. mjesec mi je ispalo samo plina 440kn, s tim da ona ne računa dane koje nisam bio tu (nisam bio 6 dana, dakle 25 dana ukupno) i grijanje ne radi od otprilike ponoći do 9 ujutro.
Dali je to normalno?
To ona uzme novce i prije ocitanja i ispostave racuna :D
Kod mame moje racun za plin ide od 1300 do 1500kn. Ima dvije peci i bojler za vodu. Previse joj je i nagovaram je da uzme kamin. Kuca je cca 80m kvad. E sad neznam kako su joj obracunska razdoblja.
Skinuo program od 12 GB i sad kad je zapržen kreće dugotrajna instalacija. Kokice su tu...
http://www.pohrani.com/f/2X/xY/34XvE...atar305485.gif
Šta to ima da je 12GB a da nije neki film/serija?
Also, šta je ova tema još živa?
A očito da je živa... Iako mi se čini da je ovo samo nekakaf refleks prije nego ode opet u komu :D
Postao sam namjerno da malo živne al dokle se ne počme dijeliti nešto đabe ovdje mislim da nema budućnosti... :D
Program se sastoji od 6 DVD-ova i jaaako je glomazan. Zove se Dialogys. :)
U vrijeme USB stickova ti se tu zayebavaš sa DVD-ovima :P
Ajme majko.
To ne da je samo ogromno, to je i beskorisno! :tomato:
No da, ne znam točno šta je to ali kako god bilo, svejedno ne razumijem zašto je tako ogromno.
Pa sami windowsi su poznati kao strahoviti rasipnici svih mogućih resursa, pa čak ni oni nisu tak ogromni. :confused:
U svakom slučaju, uživaj! ;D
Trebaš ti vidjeti TecDoc, Mantis i ostale programe takve vrste, mislim da TecDoc ima cirka 40GB.
Ali, po meni nije to čak puno s obzirom na količinu informacija + svake godine se to sve više optimizira tako da nije loše. Isto ko i Windowsi :D
Imao sam iTecDoc prije nekoliko godina. Strava. :-D
P.S Dobro jutro. :-)
oho. tema se probudila. Pazite samo na server, glava od harda več dugo nije bila na ovim sektorima :D
Fakat, kaj je ova tema jos ziva?? :-D
Kaj su ova dvojica zivi? :-D
Jel se "pod stolom" računa pod "živi"?
sutra u pulu! a nedamise! vražji posel
Samo ces se opijati ili imas bitnijeg posla? :D
Opijanje je ozbiljan posel i nije za amatere! :drunk:
ako piješ, ne radi!
:mega: