;D.................
Printable View
opasan je frajer http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=2375&page=175
Ajde pozdrav svima...idem ja.....:wave:
Idem jest domaći sušeni špek i kobase....:licklips:
Eeeee...Adagio for Strings staviti u istu rečenicu sa bilo čime drugim je grijeh...stravota :p...blasphemy...to je nešto neviđeno...nečuveno ;D
To je Sveti Gral :)
E da...baš to :) Početna i završna pjesma :D Ali na kraju pustit Extended Remix od 8 i pol minuta :D Hehe...
pa jedino extended mix i prolazi!! kajgot! u onom od 3 minute prijelazi nisu tako dobri kao u ovom duzem, molit cu, a prijelazi su najbitniji u toj stvari! jer su savrseno napravljeni. bozanstveno. neuporedivo.
i obvezno uvest uz to i ritual, kao sto muslimani imaju kad cuju molitvu sa zvucnika dzamije da moraju kleknut i klanjat se, tako i svi kad cuju adagio moraju plesat. al moraju! i svijet bi bio tako lijep...
(jel mi sad vjerujete da je moguce predozirat se kivijem?!)
došo sam iz škole gorane :lol: :lmao: :njanja:
...kak sam ovo propustio - skidam Just Be :bigjump: ...
nakon cijelog dana na faxu, malo se odmaram od svega...
u jutro u 8h pisao kolokvij... :)
prošlo je jako jako dobro...
a ako i u četvrtak sve prođe kako treba, imati ću razlog više da na sastančiću forumaša ostanem malo dulje i popijem 2 coca-cole... ;D :p
Danas stigo slomljen s posla,i spavooo do sad :zjev:
Pojeo nest i cackam malo. Moram svakako do 8 do jednog Konzuma jer jedino tamo ima onaj ispodpazušni old spice,i nigdje vise a da je blizu... Kupit cu ih 10... Naporan a...?
Hebem....neki mob....a fali šarafa.....i meni i njemu......:cry::bat:
Bok ljudi, mrtav sammm.
Tjelesni mi je noge potrgal!
Ima koja dobra duša tu da mi kaže pomoću kojega programa mogu izdvojiti zvuk iz videa?
E sad ne znam, trebao bi.
Ok...probat ću sada...hvala ti ;)
:wave:
došao iz škole, jeo . . .
sad trulim na kompu . . .
ako neradi, onda probaj na malo drukciji nacin, tj video convertirat u mp3... ;)