Prije nisu razlikovali korisnike bonova i pretplate koji prelaze iz druge mreže u T-mobile, a sada je to navedeno u uvjetima.
Printable View
Prije nisu razlikovali korisnike bonova i pretplate koji prelaze iz druge mreže u T-mobile, a sada je to navedeno u uvjetima.
Uvjetima? Stavi link
Koliko ja znam na početku te specifikacije je oduvijek pisalo "pretplatinicima koji prenesu broj u T-mobile mrežu.......", zbog toga neki njihovi službenici ne žele ostvariti prijenos i popust za prepaid brojeve, ali stvar je da njihov sustav ne može razlikovati pre- i postpaid na drugim mrežama.
Pozdrav svima.
Malo sam novi ovdje, ali pratim već duže ovaj forum, pa me zanima dali je itko dobivao poruke o posebnim ponudama prilikom produženja ugovora i o čemu se točno radi. Naime meni je istekao ugovor ovog mjeseca pa sam dobio poruku od T-mobilea da su mi "pripremili" nešto i da im se javim na neki 0800 broj, al kad zovem na čekanju sam po 10-ak minuta i nikako da mi se javi operater.
javi što su ti ponudili putem 0800
A zapravo ništa. Javio mi se popodne neki zbunjeni lik i govori mi ustvari sve što znam, tj. da imaju neke novije tarife (Extra total) uz besplatne razgovore (jednokratna naplata od 20 kn) i da je to puno bolje od tarife koju sam do sada imao (i150), jer da će mi se smanjit mjesečni račun. Ja ga pitam jel` to to i on veli da je. Toliko od njihovih poruka, slali su mi dvije i imao sam propušten poziv s tog broja, pa sam se ponadao nečemu boljem.
Jel ima netko novih (preciznijih) saznanja sa prebacivanjem prepaid broja iz druge mreže radi ostvarivanja 50% na pretplatu?
Kao što sam i rekao, probao sam obaviti prijenos s Bonbon brojem. Isprve mi je djelatnik T-centra govorio da popust -50% uz prijenos vrijedi samo za postpaid brojeve, ali vidio sam da to govori samo zato što mora. Nakon što sam rekao da znam da prepaid brojevi također prolaze kroz sustav te da mi prebaci bonbon broj, savjetovao mi je da to ne radim jer se 097 brojevi nalaze "unutar" njihove mreže te da nema šanse da takav prijenos prođe.
Potom mi je rekao da odem u Vip/Tele2 i uzmem karticu za koju će mi odmah napraviti prijenos i popust, što sam i napravio. Popust je aktiviran i sve prošlo ok. Zanimljivo, na zahtjevu za prijenos broja, djelatnik je taj broj označio kao postpaid broj. Očito njihov sustav ne primjećuje razliku.
Jedno pitanje ispravljachu: Rečeno mi je da se +club bodovi ne mogu koristiti na broj koji ulazi u obitelj, tek nakon 3 mjeseca. Zato sam naručio Huawei G5510 za 8kn, nije mi bilo toliko bitno koji ću mob uzeti pa se nisam prepirao. Je li on bio u pravu, pošto si mi ti rekao da se to može izvesti, na način da se broj ubaci u obitelj, te se onda koriste bodovi?
Jel se može znati u kojem t-centru si radio prijenos?
Nisam stigao ovo odraditi prošli mjesec pa planiram sad ovako:= Citat =:
sadašnje stanje
obitelj XL (nositelj: ugovor za 6 mj) + (član 1: ugovor za 3 mj) + (član 2: ugovor odmah)
prijedlog 1. ispravljacha:
30. travnja - član 2 > total XXL
2.-10. svibnja - kupnja mobitela po želji (iPhone4s 16/32 gb za 8 kn...) u total XXL
10.-15. svibnja - total XXL > nositelj obitelji XXL + prijelaz iz druge mreže koji donosi -50% 24 mj
~20. svibnja - nositelj i član 1 obitelji XL > članovi 2 i 3 obitelji XXL
REZULTAT
smanjio si pretplatu za 92 kn/mj i kupio super mobitel za malo novca
21.05. član 2 > total XXL i kupnja mobitela po želji (htc one x ili iphone 4s za 1200 kn...) u total XXL
22.05. svibnja - total XXL > nositelj obitelji XXL + prijelaz iz druge mreže koji donosi -50% 24 mj
~25. svibnja - nositelj i član 1 obitelji XL > članovi 2 i 3 obitelji XXL
Da li to funkcionira? I jedino je pitanje gdje mogu odraditi bez velikih problema prebacivanje VIP prepaid broja?
Gadno si se zeznuo, jer, ako se ne varam, tada si mogao iPhone 4S uzeti za 8 kn.
Mislim da bi te ovaj boldani dio trebao više brinuti od prijenosa za ostvarenje -50%, jer ti ovo možda niti neće proći kroz sustav. Tada ćeš morati djelatnika natjerati da ti šalje zahtjev nadređenima da to odrade, i onda će proći. Također, prvo otiđi rezervirati uređaj (moj savjet, ne iPhone jer je trenutno preskup, tako da možeš novi uređaj uzeti za 6 mjeseci) i traži provjeru kreditne sposobnosti za Total XXL. Prijenos broja će ti 100% proći, nemoj se brinuti oko toga.
Najvažnija stvar, nemoj oklijevati. Ne smiješ pokazivati nesigurnost i neznanje u T-centru, nemoj pitati "je li se može", već im reci "napravit ćete mi to i to", inače ništa od ovoga neće proći i mogao bi ostati 24 mjeseca vezan za skupu pretplatu.
Ajde da te onda pitam mogu li ja to još uvijek napraviti, pošto nisam mobitel uzeo, već sam ga samo rezervirao (Huawei G5510). Datum prijenosa je 25.05, i tada bih trebao doći po uređaj. Jel mogu ikako otkazati tu rezervaciju i uzeti neki drugi uređaj?
Također, ako si Explorera uzeo za 148kn, znači vrijedi cijena kao za produženje ugovora (prihvaćanje posebne ponude)?
probaj
ja uzeo na simpa brojeve koji su aktivni najmanje 90 dana, njihovim prijenosom u obitelj kao pretplatnike
čim uđe u obitelj (ali nakon 24-48 h) možeš umanjiti cijenu mobitela prilikom potpisa OTPO-a i zamjenom bodova. vidi:
Uvjeti T Cluba za skupljanje bodova
članak 2.4.
Baš sam danas otišao u t-centar onako za probu. Rekao da bi član 2 prešao u xxl total , a odmah zatim u obitelj. I da li mogu nakon toga dodati sadašnjeg nositelja kao člana novoj obitelji. Na sve je naravno rekla da ne može. Znači specifikacije tarifa pod ruku i inzistiranje.
Trenutna best buy opcija za porduljenje OTPO-a ili prijelaz sa simpe na OTPO je HTC Rhyme uz Extra Total tarife:
Posebna Ponuda:
S -> 298 KN
M -> 198 KN
L -> 98 KN
XL -> 8 KN
XXL - 8 KN
Prijelaz sa simpe na OTPO je za 100 KN veca cijena za sve navedena tarife.
Samo što ga nitko neće naći u nijednom T-centru. Cijena mu je pala 28.04., ja sam već 29. išao tražiti i uspio rezervirati 2 komada (od 3 preostala u tom centru, u drugom T-centru su 2 preostala bila već rezervirana).
30.04. kada sam potpisivao ugovor, već su svi bili rasprodani. S obzirom da kažeš da ih nema preko weba (a nije ih bilo ni 29. kada sam ga pokušao na taj način kupiti), mislim da je davno "prošla baba s kolačima" što se tiče Rhyme-a.
Trenutno su Explorer i Wildfire S povoljni uz produljenje ugovora na člana obitelji (148kn i 348kn), pa ako je koji ostao u centrima, valja iskoristiti priliku. Potpišete ugovor na člana, prebacite broj na Priču XS nakon par dana, te sljedeći mjesec raskinete ugovor.
Evo, ja krenuo u akciju ostavrivanja svog plana, otvorio pretplatu kod drugog operatera
Pitanje za ispravljacha - da li mi je sada kasno prebaciti se na Total XL (preko web sučelja) za ostvarivanje 7.6. Total XL Produljenje ugovora+mob -> 20.6. nositelj obitelji + tele2 (50% popusta)?
Iz centra su mi rekli da ugovor mogu produljiti odmah nakon generiranog računa za 5. mjesec, odnosno oko 7.6.
Također, koliko dana ranije rezervirati mob?
Evo ja ću ti odgovoriti, a ako bude nešto krivo siguran sam da će me ispravljach ispraviti. :-)
Možeš se preko weba prebaciti na Total XL kad god hoćeš do kraja mjeseca, a promjena nastupa od 01.06.
Evo ovdje ti je ispravljach sve rekao:
Dakle, nekoliko dana nakon što potpišeš ugovor, idi u T-centar i formiraj Obitelj XL te dodaj člana iz druge mreže kako bi ostvario -50% na pretplatu. To će biti korak koji možda svaki službenik neće htjeti napraviti, ali ti ga nemoj pitati jel se može, već traži da napravi što tražiš od njega. Ako sustav odbije traži da šalju nadređenima zahtjev da ručno izvrše to što tražiš, što ćeš na kraju i dobiti.
Ja bih ti preporučio da početkom lipnja odeš u T-centar, rezerviraš mobitel i zatražiš provjeru kreditne sposobnosti za potpis OTPO na Total XL. Tako da 07.06 kada dođeš potpisati ugovor ne bude nikakvih problema.
Kome istice pretplata, ili će potpisivati novi ugovor, savjetujem da pričekate 6 mjesec ;) ne smijem ništa više reći ;)