Fantastičan!! Prva liga!
Printable View
A jel njega za komplicirano za instalirat? Mislim na taj shell 3.o!
Nije..samo ga skines,prebacis ga na mob i onda pokrenes instalaciju sa mobitela..
uspio... pa ovo je čudo, kao da imam novi mob u rukama! :)
je,stvarno predobra stvar!
Ime negdje objasnjen postupak za stavljanje novog roma?
tu se skida najnoviji?
http://www.samsungmobile.com/support/omnia/index.jsp
ili koji vi koristite neki od novijih
ako hoćeš službeni onda tu, alito nije preporučljivo jer stave puno stvari koje nikad nećeš koristiti a usporavaju mob, potraži sve ocdje, i upute su tu. Samo pripazi da ROM za i910 ne radi na i900 i obrnuto http://www.modaco.com/category/368/i...om-discussion/
aha kuzim samo dali onda gubim garanciju ako ne stavljam orginalni i dali bi moglo biti problema na servisu?
vjerojatno si ih probao dosta pa ako mozes reci koji ti trenutno koristis?
A ovaj Mobile shell nema veze sa tim to mogu staviti na bilo koji rom jel tako?
a realno bi trebao izgubit al teško da će to itko gledat, ak se mob ne da upalit oni ionako sve brišu s njega i stavljaju originalni ROM tako da to nemoj da te brine. ja koristim i dalje rom sa wm6.1 ali se pojavio dosta stabilan sa wm6.5. Shell možeš stavit an bilo koju verziju ali to po meni nije to. shell samo glumi menu, a to je zapravo program koji se vrti iznad svega, i općenito mi se ne sviđa kako radi. Ali mnogo ljudi voli da im je sve šareno i sličnije iphoneu pa stavljaju shellove, ali htc-ova manila je i dalje najfunkcionalnija
e super, ma i mislio sam stavljat 6.1 dok se malo ne ufuram u to.e sad na onom modaco forumu ih ima dosta verzija koju ti koristis?
.. molio bih pomoc, kad idem na nadogradnju s samsung mobile stranica koju zemlju regiju da odaberem? .. koju god zemlju da postavim kaze mi da mi nije ispravan omnia version broj? .. i drugo, ima li razlike u uredjaju white/silver?
unaprijed zahvalan!
U svezi ovog tvog, lako moguće da je problem do CID-a, ajmo reć CID zaključan od strane operatera i zato ti javlja da je krivi version broj. Predpostavljan da je nabavljen od strane operatera. Barem je tako slučaj s HTC uređajima, a pošto je i ovo WM onda.... mislim da je to tu, a...
Sad ako je od operatera, čekaj da izađe ROM odobren (napravljen) za operatera pa update-aj.
ili potrebno ga je CID otključati, odnosno izbiječi provjeru CID-a da biš mogao flashati bilo koji ROM (misli se na "kuhane") tj. prije flashanja obavezno moraš instalirati hspl ili uspl koji omogućava zaobilaženje CID provijere. Ali ove radnje su sve na svoju ruku i postoji rizik izvođenja istih.
.. hm, mislim da je ovo sto ja imam na uredjaju custom rom (SHHK2) pa mi zato ne da upgrade, kupljen je nov na crno, vjerojatno su ubacili custom rom .. mislim sve radi ok, mozda je bolje ne dirati .. ima li ikakve razlike izmedju boje modela omnie?, s obzirom da je ova bijela odostrag ..
unaprijed zahvalan!
Što se tiče boje mislim da nema razlika, možda u temi ili tako što.
I to da ako je ubačen neki custom rom, mislim da nema više povratka na officialni ROM.
SVE za flashanje roma imate na http://www.modaco.com/category/368/i...om-discussion/, kod omnie se ne treba stavljati ništa za zaobilaženje cid-a, bar zasad nije trebalo. Kuhani rom ti nikad neće biti prepoznat kao neki koji možeš upgradeat a ako imaš na hrvatskom rom onda je definitivno kuhan. Za malo upoznatije korisnike najbolji su light romovi s kojima dobijete puno brži osnovni firmware i sami si dalje stavljate šta vam treba. Za još naprednije je naravno kuhanje svog roma. Preporučam bilo koji s Manila2d sučeljem jer su stabilni i brzi pošto je manila najpopularnije sučelje pa se puno radi na njima. A ubuduće molim da ako upadne koje pitanje za flashanje roma bude ignorirano jer ima stvarno neprebrojivo mnogo puta link na tutoriale. Kad uhvatim vremena u onaj thread omnia faq ću ubaciti hrvatski prijevod
p.s. može se vratit na originalni jer pametni kuhari uvijek prvo extractaju originalni rom a tek se onda igraju s njim
Uplatio sam si opciju web n walk, i sad neznam kako da se spojim na net. Ajde neka mi netko objasni pliz šta trebam namjestit..
samo pokrenut operu. ako ti se neće spojit onda je do postavki. nazovi službu za korisnike i traži da ti pošalju za mda vario 4. to je ustvari brandirani htc tytn2 ali koristi iste windowse kao i omnia pa bi moralo radit
u omnia faq je dodan tutorial za flashanje. ubuduće molim moderatore da brišu svako pitanje na koje je odgovoreno tamo
Baš sam flešao mob sa romom 6.5 sa modaca. i imam par čudnih stvari što mi se dešavaju.. kad npr. listam slike onda mi se na njima pojavljuje crta kako povučem prst... kao da crtam po njima.. Što bi to bilo?
i još jedna stvar... zašto kad pritisnem start ne pojavi se sučelje u obliku pčelinjih saća?. što bi trebalo biti...
pročitaj njegove upute i nać ćeš odgovor na sve. ali pćelinje saće dobiješ tako da isključiš large start menu a onda crta je tamo namjerno, jer sa slikama možeš sve raditi preko gesta. probaj npr napisati veliko slovo L, to će ti zarotirat sliku a ako nešta zaokružiš tom crtom će ti se zumirati. ali inače taj ROM je beta i koristim ga samo da vidim šta ima novog u wm6.5, ali preporučio bi neki lite rom sa wm6.1 professional jer je ovaj 6.5 jako nestabilan
Ovaj 6.5 mi se stvarno ne svidja. znači moguće je ponovo stavit neki 6.1? Imaš neki link? vidim da se ti dobro kužiš, a ja onako šepuckam :)
kad odem pod memory/storage pise ukupno 90mb zauzeto 75mb...koja je tocno to memorija?
kako spremiti sms poruke na pc?
I pitanje za ovaj Mobile Shell kad me pita gdje zelim to instalirati dali treba na device?imam samo 5504 kb slobodno a treba 8805 kb ili moze u my storage?