Izvorno postao
lili
ovo je ipak komplesnije pitanje pa i odgovor.Kaj da ti velim koliko sam vezana uz Dinamo i stadion.Stanovala u budakovoj,igrala se tamo kad su ga gradili(fakat sam stara)poznavala mnoge tadasnje nogometase ,a sada trenere itd.Isla na tekme i navijali , ono zivjela uz Dinamo.Dosla su neka druga vremena,pa i rat.Neki su se kroz promjenu njegovog imena,prodali.Neki su valjda imali viziju da ce to biti njihov privatni klub,pa su si radili privatne liftove i ostale malogradanske ili kako vec gluposti.Naravno da je to sve kostalo.Ali u onom opcem kaosu ko je kaj smio reci .Jedini koji su ostali pravi navijaci svog kluba su bbb.I svaka im cast.Izborili su se za ono svoje, za Dinamo.Ma ja prosto uzivam,kad oni cjelu tekmu se deru i pjevaju,navijaju.Naravno da nije uvjek sve ljepo i krasno.Uvijek neko zezne stvar,pa okrive sve.Ni ja nevolim kad se puca,bacaju baklje i kad se potuku.Zakon o navijacima,slazem se,samo poznavajuci nas mentalitet,nasu policiju i zakone i kako se oni provode u djelo,nemam kaj rec ,to znate svi,kak to ide..to me najvise ljuti ,sto u ovoj nasoj zemlji niko neradi kak treba svoj posel,kaj je sve korumpirano,a lova cuda radi...uu raspisala se ja..a kaj se tice stadiona.Steta kaj nismo dobili prvenstvo,sve bi se izgradilo i imali bi 2 stadiona i nebi se morali svadit.Ovako je to vreca bez dna,a neki skupljaju bodove,valjda ocekuju da ce dobit plocicu kao pocasni gradani ..ma lol:banme: