Izvorno postao
//Wild-Boy\\
Gdine Karlo - sve ovisi od korisnika do korisnika, tebi je t-com bolji, meni je opet Vip (koliko god ja govorio protiv njega, ipak "šiša" t-com u masi toga) . Osim toga - ponuda uređaja kod Vipneta oduvijek je bila veća i bolja (zanemarimo cijene jer su tu u biti isti, samo ovisi koju tarifu imaš i na koju akciju naiđeš) .
Evo primjera - ljetos sam produžavao ugovor mobilnog interneta kod vipa (puno bolja brzina, paketi - testirano na mome području - nije Zagreb, da se razumijemo) i uzeo uređaj za 500kn jeftinije nego da sam isti uzimao kod t-mobilea u najskupljoj (a dobije se i manje gb za potrošiti nego u vipa). A nakon toga pravio sam novi ugovor za mobilni net te sam paket koji odgovara onome za koga sam to namijenio našao kod - t-mobilea, kao i uređaj koji me ispao isto kao da sam uzimao kod vipa ali sam ovdje dobio povoljniju mjesečnu pretplatu i malo veći paket gb za surfanje.
Stoga - nema "univerzalnog" najboljeg operatera, ima samo -bolji za tebe, za mene, njega, nju, itd... možemo davati savjete, ali nemojmo šiljiti bez razloga. Osobno sam na Tomatu što se tiče obične mobilne linije, ali to ne znači da ću i ostati tu. Već za tjedan dana mogu npr. prijeći na tele2 ili t-mobile ukoliko ponude bolju opciju koja će MENI biti povoljnija.