dogovoreno ;)
Printable View
dogovoreno ;)
E al tamo su ona dva znaka za stanicu (ona dva stupa). Kod kojeg onda??? ;D ;D :spin:= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
da,brojeve na PM ak se zgubim da mogu nazvat... kak su mi ukrali mob,nemam vise broj od tebe ico,el nina ni zera...
Već poslao. Ajt dobro. Kod Subwaya onda ;)
= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
se seri kvake:evil:
Hebo vam zakon... i sve rupe u zakonu...
na stanici di staju ti tramvaji što je Maca rekao... u 20h... a di će mo, to će mo se dogovoriti... i gotovo... :spin:
OK, znači u 20h...na stanici ili kod Subwayja? Ajme, koja komedija ;D
Ja budem Zerou poslao poruku, a ostali updateajte svoje (BlueDevil ti updateaj WB-a) ;D
Ček, kaj nismo rekli kod Tkalče?!?? :rolleyes:
= Citat =:
Izvorno postao El Niño
fakat!! :lmao: sad sam sjetila onog dana kad nas je milijun igralo karkie lool;D
Ajd odj*** Xymeq, nije bitno gdje ćemo se naći pobogu...dođite, pa ćemo vas pokupiti sa obje lokacije, pobogu radi se o par metara ;D
No dobro, di onda u 20h?
OK. subway
Q: kak se zove ta ulica???
moze ovak onda u 20h na stanici tramvajskoj kod cibone???
ili ko sabveja? :cry:
hehe, a ko je taj Xymeq... ajd ajd.
Pusa svima i uživajte.... :-/
Nea ime... Cibonin toranj! A možeš se jako blizu sprakat... (ili na parkiralištu iza Cibone ili kod keruma)= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
crap, blizu čega je taj toranj, koji dio zagreba?
Jao bože mili. Koja ste vi komedija. Od stanice do Subwaya je jebenih 5 metara. Ispričavam se na lošim riječima. Ne možemo se fulat ni da hoćemo. Dođite svi tamo :) I oni koji ne znaju nikoga, nek traže mob od nekoga za kog znaju da će doći tako da ako ih ne pronađemo da nas mogu nazvati...
@Vert: Na parkiralištu iza Cibone uvijek imaš mjesta...
na kraju kod SABVEJA, topilije je pričekati nego vani kod stanice... gad demit... dajte da se više dogovorimo... :spin:= Citat =:
Izvorno postao mala
Ja se idem sper...ovaj spremat. Provjerit ću stanje kasnije na mobu...Čujemo se.
To ti je kod SC-a :) Blizu je Trešnjevka (jedna stanica tramvajem).
Kod SC-a, kranjčevićeve.... tam gdje vlak prelazi preko..... more hints??= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
cibonin toranj ti je nekih 500ak metara od mimare
aaaa.znači brm brm po vukovarskoj, pa na savsku, pa u kranjčevičevu...ili?
dakle u 20h kod ciboninog tornja,kod subwaya
radujemo se vasem dolasku ;D
..................
Ne baš. U Savskoj će ti biti kolaps...probaj skrenut u Miramarsku ili neku tamo sporednu uličicu i doć do Koturaške i tamo se uguzit u Savsku i onda skrenut do Kranjčevićeve...To bi ti bilo najlakše.
= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
spremat??? sad u 3?? lol ;D :lmao:
Da, tako, savskom prema Vukovasrskoj onda skreneš tamo prema kranjčevićevoj i imaš pored stanice parking...
Evo slika, označio sam ti! Sa plavim... ;D
http://img384.imageshack.us/img384/7...tledkp6.th.jpg
jel treba donesti kaj??? sira? vrhnja? vina??? :D
= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
...speka,luka....odojka....;D
zezam se ;)
Kajmaka bi bilo poželjno donijeti za perverzne igrice ;D
Ma moram još nešto u gradu obavit i šmugnut od kuće ;D LOL= Citat =:
Izvorno postao mala
iz vukovarske nemožeš skrenuti u kranjčevićevu...= Citat =:
Izvorno postao V3rt!g(o)
Ako ideš vukovarskom, onda prođeš križanje sa savskom, produžiš prema T-mobovoj gradi, pored nje skreneš desno i tamo imaš park-plac i negdje se sparkaš...
Da, ali problem je što će Savska vjerojatno biti u kolapsu, pa će ti trebati onako, pola sata da pređeš onaj mali segment puta u Savskoj, zato je bolje da uzmeš alternativnu rutu.
siromak,jos bu se i zgubil ;D
Ne bu...sigurno. Pomaže navigatorska služba VIP-a :)= Citat =:
Izvorno postao mala
= Citat =:
Izvorno postao mala
.....................
Na koji kajmak misliš ;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Ovaj, ja cu kasnit :D, idem prije s frendicom na cugu, pa bi molila ako nije bed da mi neko posalje poruku u koji birc ste sjeli...(hvala:))
E a u koji birc se ide? Ak slučajno zakasnim do te stanice...
pa ako se nevaram, nezna se... ili Star cafe ili pivnica (savska+vukovarska)...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Ljudi će na cesti mislit da ste Poljaci na maturalcu u Hrvatskoj!! ;D ;D ;D :spin: :spin:
Nek mi netko PM-a telefon da mogu saznati di ste kad se smjestite...
Gle, najvjerojatnije Star Caffe, ali možda i Pivnica Zlatni Medo...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Evo budem ti ja PM-ao broj ako netko već nije...
@ SymbianFAN: Na kajmak koji se dobiva od trave i krave tj. mlijeka ;D No pun intended :)
Evo par lošijih slika ;D
EDIT: Slika maknuta na zahtjev misice
http://img49.imageshack.us/img49/498...e034pd8.th.jpg
hocemo jos :jump:
ko je ovaj prvi lik lijevo:bunny:
To je sigurno blue devil.Vidiš da je plavušan, a ono do njega je vjerojatno bolja polovica.;D
Ne...bolja polovica je sa desne strane; Whiteboy...Onaj u crvenom je Trapavi, a na vrhu stola je Vert. Jedino se ne vide Mala i Chellex...
Eh da...ispričavam se još jednom Peky :-/
Na zabavi, ajmo reć da to je, bilo nas je dosta. Nažalost još uvijek vidim gorak okus u ustima BlueDevila i Whiteboya zato što nisu dobili svoju dozu (ludi perverznjaci nije to što ste pomislili ;D)...kuhanog vina.
Vert nas je full razočarao, jer il je dost popio prije nas, ili stvarno nema kapacitet za pijaču, il je čovjeku do***dilo ;D Uglavnom, nije se napio baš. Doduše nitko od nas se nije napio, čak ni Beli-Boy. Ali svejedno bilo je fora, zabavno i naravno, moramo ovo ponoviti, a ja se nadam da ću biti pozvan i sljedeći put ;D :thumbup:
= Citat =:
Izvorno postao madDogg
zgodan neki lik :)
= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
pa po tebi ispada da je cilj mitinga bio ..napiti se?
em aj rajt or vat???:evil: ;D
biti ces pozvan sam ak dodjes u odjelu;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
LOL ;D
@Jana: Not at all. Cilj je bio zabaviti se ;D
Ne laži, bio je napiti se, al nam nije uspjelo;D
= Citat =:
Izvorno postao malena01
to je bluedevil ;D
prvi lijevo;D
LOL, zna malena, samo se eto malo zafrkava ;D
Ne Trapavi, ja uvijek pijem da se zabavim, a ne da se napijem ;D
da, da... to svi kažu;D
A zabavit se možeš tek kad se napiješ ;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Pa ja sam čovjek bez dlake na jeziku ;D To ti je k'o da ne vjeruješ da će Ico danas nešto lupiti u "Što se radi?" ;D
Njet...možeš, samo trebaš biti j***no skuliran ;D K'o WhiteBy ;D= Citat =:
Izvorno postao El Niño
vidim ja da se tu mene spominje.. u kojem smislu "lupiti"? kao napisati nešto, provaliti nešto... šta? ;D :rolleyes: ;D= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
BTW: T-maca, a zašto nisi stavio sliku na kojoj se vidi WB? :rolleyes: ;D
Zar postoji slika na kojoj se vidi naš *doktor* :lmao:
@Ico: napisati neš...lupiti jednim udom po tipkovnici :rotfl:
ili medo i WB.....ili medo i BD...ili medo i celavi;D
Medo je presladak :spin: Poklon je pre***en :)
medo je preslatki :)
deckima se posebno svidio ;D
A što misliš zašto smo išli do Zlatnog Mede ;D
Neznam dal se varam ja ili vi, ali ono je bila panda... ;D a ne medo... ;D
= Citat =:
Izvorno postao Ico
pa panda je vrsta mede :p
A nije...al je svejedno slatka k'o medo ;D
a meni je...:rolleyes: dobro nema veze,slatki je :)
nisam znala, ali eto, sad znam :) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao T-Maca
Htio sam reći, bilo je pisalo prije nego je mala rekla, ali sam bio uljudan ;D
Bilo je dosadno, ljudi su bili totalno bezveze. Pogotovo Bluedevil i Whiteboy, tu dvojicu treba uspavat što prije da ne troše nama drugima zrak... :evil:
a bil ti je dobar kad ti je sjeo na ruku, a? :p ^^= Citat =:
Izvorno postao Chellex
Ma to su sigurno bili životinjski porivi. Kako drugačije to objasniti ;D
Jel tko za veceras slobodan?
ja njet...idem malo van :)
Pa naravno da se nećemo naći u mojoj kući. I ja sam mislio van ;D
a ja se dogovorila s frendicom,ako cete biti oko roka javite se da vas pocastim :)
Ma nema veze. Ionak nece nitko. Uzivajte veceras.
I ekipa kad budemo opet...
Meni dosadno. Imam jedan rok za odgovaranje.
Ja mogu skoro pa kadgod. Istina, imam (opet) radnu subotu, tak da ubijanje u petak nije neka varijanta, a idući tjedan sam popodne, dakle unavailable do nekih 22 - 22:30. Ali poslije toga može, naravno. Ili kad prođu rokovi. Ili oboje. Ili whatever :)
ajmo ovu sub van nekam na tamburase :)
a kaj ti na tom pravu ne moras polagat ispite :D ?
ja ovaj vikend nemrem... dežurstva i tako...
Meni paše od ponedjeljka sljedećeg tjedna, od 5-6 popodne, jer radim...večeras idem u kazalište s curom, sutra idem van navečer, a u nedjelju idem u Samsobor tak da ne mogu nikak ovaj vikend...
Apropos, večeras je u Samoboru od 22:30 u šatoru specijalni gost - Zvonko Bogdan. Bit će ludnica :) :) :)
A onda idući tjedan, ili onaj još iza...
Sljedeći vikend je samoborski fašnik...valjda, pa se možemo tamo skupiti :)
A BTW, ovaj vikend propada, jer sam ubitačno bolestan :) Dotuk'a me psihoza ;D
Ja ne znam kad delam, nisam jos pogledao raspored.. al moze jedan dan.. pa se pojavim, ak ne prije onda poslje;D
@Blue, jel imas kaj vise informacija o Zvonku Bogdanu veceras? samo gost, ili ima bas koncert za ozbiljno?
Svira za ozbiljno, gost veceri pise za svaki bend il pjevaca...Tocnije, svira od 22:30 u satoru...
Kam god da dete lijepo se zabavite, ja nemrem ni iskoračit iz stana do kraja mjeseca, osim na ispit i natrag...A najgora su mi ova dva tjedna dok traje fasnik, nemrem ni na Hladno pivo...da, mislim i doslovno i na bend...http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a075.gif
i kad ste gotovi sa ispitima :) ? mogli bi ovaj tjedan eventualno petak... od sub nadalje nemrem, idem u dbk. :klap:
A što ne bi mogli....
Ja dežuran u sub... tak da ni u petak nemrem...
aj dojte u OS
Ja sad učim za ispit u četvrtak...tak da mogu od četvrtka navečer nadalje :D
Smijem se i ja skrpati? ;D Samo da je od petka navečer do nedjelje