pivkani nakon posla....krepal bi da to ne postoji :D
Printable View
pivkani nakon posla....krepal bi da to ne postoji :D
Krepal buš tak i tak. :belj:
bar bum krepal veseli! :D
E Cion, jel dosao Real do finala?
Nesti se dogovarali s Barcom di ce gledat al ne znam dalje.
Nema veze. Drago mi je ovak i onak, obzirom da cemo gledat Mandzukica u finalu.
Al su dokazali da se za razliku od Barcelone mogu vratiti. Cim Barci nema Messia, raspad sistema.
Mi smo bar dobili novog sponzora, 7up.
Iskreno, očekivano, iako kvalitetom Barca bez Messija je i dalje jako snažna to nije to, nažalost pokazalo se u polufinalu.
A sad Borussia treba pobijediti :D
Neznam koga da pitam pa ću tu :)
Uglavnom, kako je moguće da mi se upali pjesma na PC-u kad sam ugasio pojačalo od gitare? Oboje su spojeni na isti produžni kabel, samo mi nije jasno kako je mogao baš taj signal poslati, dakle kao da sam na tipkovnici pritisnuo play..
Da nebi nešto pregorilo tu..
Ne znmaš ti ni kako da pitaš koliko vidim. :D Ništa te nisam skužio... :dunno:
A meni se na ekranu pojave neke žute crte i zelena poprijeko kad uštekam toster na trofazno, a i tastatura nešto zuji, jel to normalno? ;D
Jasnije je. To nema veze jedno s drugim. To je ko da si oprao čašu u sudoperu a zahod sam pustio vodu. Doduše komp je dosta gluplji od vodokotlića...
Da ali ovo je već drugi put da se dogodilo, baš isti trenutak kad bi ugasio pojačalo..
Imaš magnetne interferencije prouzročene kozmičkim zrakama. Prosto ko pasulj.
:whistle:
Daft Punk!!!!!!
isprobao majicu,reklamiram forum......
Moja još uvijek čeka poseban trenutak da je obučem :D
moja je u vakuumiranoj vitrini pod bijelim svijetlom sa uv filterima
Moja je u prljavom vešu. :whistle:
Ja moju jučer nosio. :)
Jos 7 dana do biologije.
Bit ce veselo :D
Ljudi, gdje mogu kupiti Daft Punk majicu? Gledam po netu ali htio bih vidjeti što se nudi i kod nas.
Ne budi kromanjonac nego sliku po želji odnesi nekome da ti montira na majicu koju ćeš kvalitetnu kupiti sam. ;)
Kaj se to događa oko ovog referenduma, U ime obitelji?
Niču ko gljive, gdje kod pogledam štandovi... jedan me čak zaustavio i molio da se potpišem jer time pomažem očuvanju društva, hahahahaha :loco:
Potpisuje se, a ima napasnih ljudi na štandovima.
Prijatelja su nagovarali 10 minuta da potpiše dok je čekao tramvaj :D
Mene nitko nije pitao- valjda zračim nečim što odbija ljude :flame: