idem ispotrosit ovih 500 besplatnih sms -ova http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/g070.gif
Printable View
idem ispotrosit ovih 500 besplatnih sms -ova http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/g070.gif
došao iz mirnovca . . .
kratka kupnja, ništa spešl . . . ;)
malo da razbudim susjede prije odlaska na job . . . :notooth: :banme: :tomato:
Eto posljednje pripreme za novu gotove,osiso nekih 7 cm kose nakon 4 godine imam kratku kosu,kosulja opeglana i urnebes veceras...
poz gorane kuco stara izaso iz banane:respect:
ljudi, pozdrav svima do iduće godine . . .
idem na job . . .
danas, pazite kaj radite, pamet u glavu . . . ;) :notooth:
sve najbolje povodom nove godine . . .
pozz :wave:
Izaso iz cega?? :lol:
A nista... Pozelit cu vam svako dobro u ovih nekoliko sati ove stare i šugave godine,i naravno isto tako u Novoj godini,pa sta bude,jer
idem brzo pod tus,i lagano prema novoj godini. Prvo cemo kod frenda malo zamezit,i onda na docek oko 9,pa do jutra... Pozz svima,i sretno! :wave:
došo s posla, idem se zdrobit ko budala, dok mi ne popucaju kapilare na očima
odo ja lagano... ;D
Pozdrav ekipo, pa do iduće godine... :D
ode i luna..
dobar provod veceras, vidimo se nagodinu ;D
Odo i ja ............. u WC
Odoh i ja. Svima želim dobar provod. Ja sam se već opijao, a uskoro nastavljam, malo me boli glava pa se nadam da me to neće omesti :notooth:
Ljudi, srećno novo leto..... ;D
OK, OK
Sretna Nova (a i nova) 2009. godina, zdravi i sretni bili, i vi i vaši...
Da jedete špagete i serete žilete... ;D
Možda se još koji put javim, ali sumnjam...
:wave:
Sretna svima nova 2009!
i ti isto
sretna nova
vasa "oko sokolovo" luna
;D
došao doma, bilo je prejebeno . . . ;)
makar sam radio, ali vrijedilo je . . . ;)
sve najbolje svima . . .
idem spavati . . .
očekujem bušenje tek sutra . . . :notooth:
Sjajno, zujanje u uhu (tinitus) mi se od jučer pogoršalo... Nema teoretske da ću ikad više normalno gledat tv :(
Nabijem ti nesposobnu medicinu!!!
Sky Cola + Međugorsko crno stolno vino jedna od najbolji kombinacija ikada što sam koristio! Bambus kombinacija za prste polizati.
Digao se prije pola sata a još bi spavao. UAAHHH
Sretna nova Godina!
Evo i ovdje...
SRETNA NOVA 2009. GODINA :hrv::respect::comp:
Sretna Nova svima..............
Sretna nova svima i od mene...
Napokon došao kući... :)
Hepi nju jir! :beer:
Usto,pojeo sarmu,otreso crni gemišt,zapalio duvan,i sad idem predat kolegi sluzbeni mob,jer vise nisam dezuran... :)
dobro jutro.........sretna nova 2009.........
Evo,naso sam jedan dobar smajl... :)
http://slike.hr/slika/w0150.gif
http://slike.hr/slika/z0100.gif
dobro jutro . . . :D :notooth:
lagano klopica pa navečer do gjure . . . ;)
Aloha...
Danas se lagano pijucka Bandidos Ice :respect:
Sretna vam nova godina, forumaši!
Nadam se da ste se dobro proveli. Ja jesam, do fajronta, kući se vratio u 06.00 :) Večeras repriziram...
Aloha...
Danas se lagano pijucka Bandidos Ice :respect:
Morat ću opet naplačivati ulaznice za skijalište...opet dječurlija napravila kraj moje kuće spust stazu, tolko su ju izgladili da ti ne treba ni skije, ni sanjke nego na nogama ideš ko metak...od sutra 10kn/dan (jedne sanjke) sa dodatkom opreme cijena raste :D
evo gledam curu kak radi kiflice od lisnatog :)
stretna nova svima .... jos se oporavljam od dosadnog rucka na kojem sam bio sa starcima od 12 do 20...xdd
Au nebi ja... :P
Joj kak mi je dosadno a nikak da se prihvatim onog čeg bi trebao :D
Idem se igrati...
došao iz gjure . . .
bilo prejebeno . . . ;)
nadam se da će se ponoviti ubrzo, što prije to bolje . . . ;)
Jutro....
RAzmišljam...
Da. :)
Skinuo neke epizode Dextera pa gledam.
probudio se, gibam na job . . . ;)
pustio skidati gta iv :majkomoja:
ETA: 23 h :notooth:
ja igram neke debilne igrice tipa jelly car na iphone-u....btw dobro jutro...
cak da i ja luni cestitam
congratz Luna
OT:svrljam po netu, radim na neki stranicama, sve staro :)
stavljam slike na face...
vidim, ovdje sve po starom...
očito se puno ljudi zdrobilo na dočeku, kad nema nikog...
ma kakvo drobljenje na novoj, nije bilo vremena za to . . . :notooth:
pilo se stalno, ali nikak napiti se . . . ;) :D
došao sa pospremanja, odabrani mogu vidjeti slike na faceu . . . :D :belj:
još malo pa na posao . . . ;)
Doso s posla,i odspavao do pola sedam :) Sad cu skinut malo mapa i krenut lagano... :rifle:
Idem se igrati u pjesku... :njanja: :notooth:
Sretna nova godina svima.... !!!
Malo kasnis ali hvala :)
gdje si ti slavio? Privatni ili javni tulum?
Gledam TV....
Uh ubio me nećak danas sa sanjkanjem :D cijelo popodne vani...ali ide ko metak :respect:
Pa izgleda :) Jer ni vremenska razlika + ubijanje + spavanje ne može pokriti ovoliku razliku :D Hehehe
Ti bas ne stedis taj bandwidth... :)
A šta'š ga štedjet :)
Kaj onda, imam Flat :p
Sad slušam novi album od Coldplay-a... ova pjesma "Viva La Vida", za mene nije najbolja pjesma na albumu... bolje su "42" i "Lost"...
Fak: Dolje desno iznad taskbara, ispod Windows 7 mi piše "This copy of Windows is not genuine".... Not good or...?
Dobar ti je torrent šuti, jednom prilikom 4 dana nisam gasio komp dok nije skinuo 4,3 gige filma - ako izračunaš moju prosječnu brzinu skidanja skužit ćeš da ti zapravo imaš dobar torrent :)
nažalost kod mene nema nitko od susjeda flat :D
idem spat...noć
vaaaauuuu... baš supač :D
Ha, 50%....
Laku noć....
@Mario92,
Evo jedan za tebe. ;D
http://techfatale.files.wordpress.co...ink3kokiri.gif
došao s posla . . .
sutra opet, ali buđenje već u 9 . . .
stoga, žurim na spavanje . . . ;)
dobar jutar svima... :D :p
igram Football Manager 2009
:D
nakon tri sata sna se digao, otišao na posao i to kaj je trebalo napravio za 45 minuta . . .
sad sam opet doma, ne mogu zaspati i zujim . . .
a kaj je najbolje, to sam sve mogao jučer napraviti da mi se reklo . . .
Bemti....
http://slike.hr/slika/bemti0.jpg
:lol:
(10 znakova)
Jučer odnjeo skroz zblokani K610 na servis i sad mi isu gotovi... Kažu da je softver skroz zblokan, ali da će do pon biti gotovi, nadam se da će biti gotovi do pon...
[move]:drink:[/move]
Od proslave Nove godine nikako spavati normalno!
Bio u gradu od 8, kupio hlače(LotusCloneJeans) gledao malo mobitele u TELE2 ponudi i sada ručao pa za komp!
1. em je najbliže
2. na tomu vidiš error/grešku/štoliveć
3.možda je zaštekala neka slika u monitoru, pa je žele izvuć
Evo, 3 brizinska razloga..... :D
E,da: http://www.synthtopia.com/news/05_05...le_iMac_g5.jpg
Ovo moraš mlatiti onda... ;D
Sta ti znas gdje su ojre skrivali... U CRT monitor mozes bar 100 iljada sakrit,a LCD je za kartice... :lol:
Lol, priznajem da sam i ja tuko starog crt-a, ali samo zato jer je imao velike ravne plohe koje su zvonko odzvanjale pod šamarima :) A da ne spominjem specijalne efekte koje je pri udaranju prikazivao na ekranu.
Yup, zagrliš ga, malo mu tepaš i okineš degauss - priceless :)
Damn, I miss 'im. Prodao ga nekom klincu za 300kn :D
ja moram priznati da nisam nikada mlatila po ekranu. zaista. al je zato kuciste na starom kompu bilo vrlo reljefno ;D meni su srecom objasnili gdje ga najvise boli ;D
ne znam, nisam imao tu potrebu . . . ;)
tj. potrebe je bilo, ali se to riješilo na drugi način . . . ;) :D
Nikada ni pomislio da udarim po kompu, tipkovnici, mišu, monitoru!
Nego lagano kulerski se zaputim prema kuhinji i izgrdim potiho sebe zašto nema u frižu pivkana ladnoga! ;D
Ili kada sam stvarno ljut onda ništa više nego restart dugme ;D
Ovaj novi komp nije dobil batina od mene, onaj prije sam mlatio po monitoru jer je CRT požutio, pa sam ga šamarčinom malo otrjeznil.... Ali, moj prvi komp (P I 133 MHz, 40 MB RAM, 1 MB VRAM) sam morao lupati nogom svaki put kad sam čul da se ventilator prestal vrteti.... bila su to vremena (prije oko 8-9- godina)...
i ja sam lupao po starom crt monitoru...ah lijepa vremena... a u zadnje vrijeme mi se desilo da sam se toliko iznervirao i udario odozgo po tastaturi da su mi pukle one dvije nozice koje se rasklope pa drze tastaturu malo odignutom... vrlo tesko je bilo koristiti tastaturu bez njih :cries:
mom nije nikaj krepalo ;D kazem, gad bi i danas perfektno radio ;D al jbg, nasljedila sam ipak "mocniji" komp, pa je siroce moralo u mirovinu ;D
Hvala Ti Bože...
Skinuo GTA IV...
Jer su vidjeli onaj smajli? :D
Nda, kad smo vec kod toga, i ja sa jedan od kompova morao mlatit, naime imao je negdje neki los kontakt pa osim sto se smrzne pokaze i zbrljotine po ekranu. Onda gasenje, ZBAM, paljenje, i onda radi jos neko vrijeme. :D
A i noviji su znali dobit, ali to cisto rekreativno disciplinski, da ocvrsnu...
OT: sad se probudio, razmisljam sto dalje...
Pijem PAN koji je ostao kupljen za Novu jer sam Međugorsko vino za bambus pocuclao umjesto njega! ;D
I tražim nove melodije za mobitel.
Heh...najgore ti je kad komp perfektno radi. Najteže je nažicat starce onda lovu za novi :D
Nego, ja sam svog lupao po kući...monitor nikad. A evo zadnji put kad sam ga lupio (prije mjesec dana), bilo je sudbonosno po hard disk.