Nisam više tamo, pukla ljubav...
Budem blag i reći ću samo da je sporazumno prekinuta suradnja :D
Printable View
Nisam više tamo, pukla ljubav...
Budem blag i reći ću samo da je sporazumno prekinuta suradnja :D
back from bosnia. sad moram popiti šleper gemišta da si vratim zagorski naglasak :notooth:
Tko je na PMF-u za matematiku?
Valja, ne valja, iz prve ruke?
Vidim na googleu svašta. Ne pomaže baš.
Pakujem se. Putujem! :D
Sad čekaš da pitamo kud :D
Pa, kud? :D
U Rim, 10 dana. :)
Nedjeljno chillanje pred tv-om... :)..Gledam malo dinamo-inter,malo barcu-zaragozu...
Nemoj points vise da se desi da izvlacimo informacije iz tebe. :belj:
OT: Gledam CSI Miami. I to nastavak koji sam gledao vec tri puta. Sva sreca pa su nam veceras pustili policijsku akademiju premijerno... Ah... :D
Ok Smuch, drugi put neću čekati da me pitate :D
OT. Gledao Taboo, a sad Banged up abroad, voli li još neko te emisije? :)
Hvata me putna nervoza.
Vani je predobro, danas mi je čak i dobro u Zg-u :D
Bumpam temu. :)
Hoj! :D
Povlačim bump. :lol:
Gle ove, ljudi, ajde van malo, ne tu davati posla ionako zaposlenim modovima chataonice :D
Been there, done that. Sad ja uživam dok vi maturirate ^^
Tek sada kada ja kroz to prolazim kuzim kako je to katastrofalno organizirano.
Totalna glupost. Bilo bi 10x bolje da na kraju svakog razreda pises "maturu" za neke predmete.
Ili da se bar olaksa maturantima 2. polugodiste. Upravo ucim povijest umjetnosti i filozofe iz renesanse sve do Lockea, sto je cisto gubljenje vremena.
Gdje bi onda bio izazov?
Zamisli da igras neku igru na Very Hard Difficulty :D
I ne brini, nije to toliko teško, nas u srednjoj su drilali kako je ta matura užas dok na kraju je ispalo da nije niti približno teška. Ili su nas dobro naučili ili je fakat lagana - ne znam, znam da sam ja dobro prošao a jako sam malo učio.
Nije to bas opca kultura. U redu mi je kada moram ucit o slikarima/kiparima poput Picassa, pa znat par njegovih najpoznatijih djela. Ali sad ako smatras da je opca kultura znat apsolutno sve predstavnike (npr.) kubizma, sa svim karakteristikama, godinama djela i tehnikama...
Po meni je taj sistem obrazovanja relativno los. Forsira se samo cinjenicno znanje.
A kako bi ti učio ljude? Gimnazija i je zato tako opširna jer te priprema za što više toga. Tebi možda predstavnici kubizma ništa ne znače no nekome koga zanima umjetnost i tko se želi time baviti imat će potrebno znanje za daljnje školovanje.
I da, ja se držim jedne - nikad ne možeš znati previše.