Jao sta ja mrzim stopirat... Sto godina cekam da mi neko stane i onda me odvede tak da jos moram pjesacit puno puno... Majko mila xD
Ot: radim domacu zadacu.
Sent from my... Ma zajeb to :notooth:
Printable View
Jao sta ja mrzim stopirat... Sto godina cekam da mi neko stane i onda me odvede tak da jos moram pjesacit puno puno... Majko mila xD
Ot: radim domacu zadacu.
Sent from my... Ma zajeb to :notooth:
Vid' vraga, i na amsterdamskom aerodromu ima interneta...
@Luna,
Djabe ti to, od petka prakticki ne spavam nego zavrsavam posao kojim cu isplatiti ovaj put... :(
@Cionn,
USA.
da, da, dobro. zbog toga mi se sad ne vracaj bez jednog crnca!!
Lijepo, uzivaj :).
A ja sam neku vecer sanjao da letim za New York.. Ajmi... :( ocem jaaa taaaam! :notooth:
zakaj bi svi isli u nju jork? :dunno:
mene tam nista ne privlaci, osim ground zero-a. guzva, hrpa ljudi, jos malo guzve i nepreglednih kolona :dunno: skyscrapersi koji blokiraju suncevu svjetlost i kad je u zenitu.
al okej, ja sam i inace takva. ne privlace me "in" mjesta krcata turistima.
jedan nas forumas ovo ljeto najvjerojatnije ide na Coast to Coast trip. e, to bih ja!! to se zove doista dozivjeti zemlju i sve njene raznolikosti.
al velim, to sam samo ja. meni nema nista draze nego sjest s muzem u auto i zapicit se u, ne znam, Koprivnicu ili Sisak lokalnim cestama :D ljetovati u sto manjem mjestu i jahati po skrivenim plazama. provikana mjesta me nikad nisu privlacila.
Kakav New York :)
OVO
Ma nije nesto ni Singapur.
Mene je samo njihov aerodrom dojmio *___*
Covjece, imaju tamo prasumu unutra xD..
@Luna: Pa lijep je grad, pogotovo vidjet sve te nebodere, a pogotovo zato da dozivis malo "luksuza"..
G. Zero niti ne mozes vidjet. Ima visoku ogradu i ne vidis kako grade temelje (naravno, sa ceste..).
Bokte, ja u Zagreb odem pa ko da sam u Americi... :notooth:
Frend se razbolel, nebu valjda otkazal odlazak u ZeGe? :FAK NE!!: moram uzet 2 monster energy drinka :notooth:
E da! Jel zna kak se krecu cijene onog da se proda kosa za perike? (valjda nisam ovo vec pitao, u zadjne sam vrijeme senilan...)
a cuj, nismo svi isti i nemamo iste interese. mene taj "luksuz" ni malo ne privlaci, osobno uvijek preferiram povijesne i prirodne ljepote naspram luksuza, nebodera i shopping centara. sve je danas postalo konzumerizam. jos malo ce nam i gledanje u zelenilo naplacivati :D
znam da se na Ground Zero ne moze. u biti, niti me ne zanima sada, ja bih isla tamo dok je jos bilo u rusevinama :D a tek tada me ne bi pustili.
Pa vjeruj mi, da si probala taj "luksuz" svidio bi ti se :P.
Al meni je Madrid bio odlican, pogotovo Toledo koji ima gro povijesti iza sebe :D
Odi ti u Pripyat pa svijetli u mraku :p
u Madridu nisam bila, ali sam recimo imala velika ocekivanja od Barcelone i ostala razocarana.
ne volim velika sredista jednostavno. meni je i Zagreb previse, bjezim na selo.
a u Pripyat cu otici! ozbiljno. kad rodim i kad dijete bude dovoljno veliko da ostane par dana s bakom i dedom, odo ja svjetlit u mraku. potomstvo me jedino prijecilo u tom putovanju, posto smo i to pitanje rijesili, sad mirno mogu u Pripyat :D
Ja bi otisao u pripyat,zanimljivo se cini...a i fan sam stalker serijala :D
btw ocekujem slusalice koje dolaze city expressom -_-
Možda bude još koji potomak? :D
OT: Razmišljam o promjeni profesije.
Planiram otvoriti neku radnju u kojoj bi radio lječničke preglede za vozački.
450 kuna za "test vida" (isprintam 2 papira sa brojevima različitih formata i jedan papir s onim šarenim brojevima), "test inteligencije" (koji bi svaki idiot znao riješiti 99%- jedan zadatak sam 5 minuta razmišljao i nisam našao smisao :notooth:) i mjerenje tlaka. Dobro, i pitali su me koliko sam visok i težak i imam li kakve bolesti.
Ulaganje bi bilo 5 papira A4 formata i jedan tlakomjer- recimo 200 kuna.
Prestrašno... :rolleyes:
Barcelonu volim jedino zbog stadiona. Inace grad nije nista posebno :D
Al tamo planiramo vec ic na maturalaac ;D
Mozda bude potomak sa 2 glave :D
Odo ja po štrudlu od sira :mljac:
A, žalosti...
Vidim zahtjev, nemam pojma tko je, na slici ogromne usne i dekolte, a u komentarima napiše:
"daj mi malo komentirajte sliku i preporucite me prijateljima da me dodaju imam samo 9 prijatelja"
:lol:
Strašno.
OT: Nešto zadaću pišem i učim.
Došao doma, na fizici učili o crnim rupama- super mi bilo :)
Lagano pocinjem ucit kak se programira za Android ;D