verzija od 8gb??? on ima internu memoriju od 160mb u ''svim svojim verzijama'', a to sto se isporucuje negdje sa karticom od 2gb a negdje od 8gb, to je druga stvar, to nema veze sa mobitelom, karticu uvijek mozes kupiti..
Printable View
Tako je... ne postoji ta verzija 8 GB. Možda se lik zbunio ono za nokiu n95. Sve u svemu neka nova pakovanja u igri...
U novom pakiranju se isporucuje...kupio ga prije dva tjedna. Kutija je ista kao na w595, w705, c901 itd.....
Dolazi sa memorijskom od 2 ili 8gb kao što su decki naveli...zavisno o trzistu...
Dali je iko uspeo da stavi mape u ovaj tel, ako nije koja je svrha GPS-a?
GPS ima bezbroj svrha i koristi, offline mape i navigacija su samo neke od njih.
Ne znam je li netko uspio staviti offline mape, pricekaj da se netko drugi javi.
Moja greska, znam da sam davno citao (pricalo se heh ) da treba da izadje verzija sa internih 8gb, ali izgleda je samo plasian sa karticom od 8gb...
update-ao sam mobitel preko SEUS-a i nakon toga mi mobitel vise ne pronalazi satelite.
dakle, prije toga je bio gore R1BA034 firmware.
s tim firmware-om je sve super sljakalo, a mobitel je ponekad cak i iz sobe lovio jedan satelit.
e nakon toga sam ga isao updateati preko seusa, i od onda gps uopce ne pronalazi satelite, (trazi al nista ne pronalazi), a bio sam vani, ni blizu nekih velikih zgrada, vrijeme idealno (znaci suncano, bez oblaka).
ne kuzim u cemu je sad problem. pa citao sam po stranim forumima i ljudi vele da nakon update-a im sve radi puno bolje, dok je kod mene ocito obrnuta situacija...
i da, naravno da sam probao staviti ponovno onaj prvobitni software sa kojim je sve sljakalo, al s tim software-om mi sad uopce nece trazit satelite, dakle ona ikona satelita gore se pojavi samo na sekundu, nakon toga nestane, i nista se vise ne dogada, ako ponovno pokrenem ono trazenje, uopcese ikona satelita vise ne pojavljuje, i jednostavno mi pise nema signala. :/
jel imao netko slican problem, i jos bolje, jel zna rjesenje?
hvala. :)
mozes doznati moze o ovoj temi ovdje:
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=177316
ako dobro sam citala, imaju isto probleme.
mislim da nema problem s znakom nego s telefonom, nemas garancije?
hvala na pomoci, al procitao sam to vec i prije, no nitko od njih nema problem koji mene muci.
dakle njih uglavnom muci to sto kad se spoje sa satelitom, veza im puca, a mene muci to sto mi uopce nece locirat satelite.
evo jucer navacer sam isprobao sve moguce firmware: generic, t-mobile, central europe, s-e europe, adriatic i sa svima ista stvar...
dakle kad stavim novi R1FA034 firmware onda mi uopce nece trazit satelite, nego jednostavno pise "nema signala", a kad ga nakon toga updateam sa seusa na R1FA035, onda mi trazi beskonacno dugo, al ne nade ni jedan jedini satelit. :(
al stvar je u tome, da je meni do pred 3 tjedna sve savrseno radilo, pronalazio satelite satelite jako brzo, i veza bila skroz stabilna, i onda sam ga isao update-ati preko seusa, i od onda mi se dogada gore opisana situacija.
doduse ne mogu tocno tvrditi jel to pocelo stekat tocno nakon updatea, ili poslije, jer odmah nakon updatea nisam gps niti isprobavo, nego sad kad sam ga neki dan ukljucio, uvidio sam da mi ne nalazi satelite.
Za ručno uključivanje/isključivanje GPS-a:
1. Odaberite Izbornik > Lokacijske usluge > Podešenja.
2. Odaberite Uključiti GPS ili Isključiti GPS.
Za provjeravanje statusa veze:
1. Odaberite Izbornik > Lokacijske usluge.
2. Odaberite Status > Status veze (kartica).
Napomena: Za pronalaženje svoje lokacije, trebate biti povezani s najmanje tri satelita. Ako ste povezani s više od tri satelita, pozicioniranje će biti točnije.
Na sajtu SE ima vodič za GPS na engleskom jeziku, ako trebas, tam mozes skidati vodič.
Kupio novi c905....sad me zanima dali se isplati dirati firmware i cam drivere....dali se popravlja situacija vezano za fotić i brži i stabilniji rad....
hvala:sos:
Ja danas zamjenio svoj se c905 za nokiju n95 8gb (mislio sam kao privremeno rjesenje dok ne kupim nesto novo)... Kad ono maloprije covjek zove i hoce Nokiju nazad :(
I valjda ce u ponedeljak zvati i reci definitivnu odluku :D
A kao smeta mu neka mrljica na ekranu. Pa jbt ne mogu da vjerujem sta je nasao...
Inace na mom c905 u desnom vrhu ima neka mala mrljica,isto kao da je voda odnekud usla...a nemam pojma kako je to nastalo i tako mi stoji 2 mjeseca. to se i ne primjeti nego kad je citav ekran recimo sive boje e onda se to malo vidi :) A elem juce mi drug kaze da je njemu na se k770 citav ekran bio takav jer je drzao mob u wc kada se tusirao,pa od vod. pare... :D
Pa sam ja njemu rekao telefon da je vjerovatno to,a on meni kaze,ako ne prodje do ponedeljka da mijenja mob :( a kako ce proci za 2 dana kad nije za 2 mjeseca.. lol
Kako označiti fotografiju na c905, da ima datum i sat snimanja. na ekranu se prikaže ali ne i na samoj fotografiji.
Na starom k800i, postojala je ta opcija, a na ovom c905 ne mogu pronači tu opciju.
Molim pomoć, kako to rješiti, procedura?
ranije verzije cybershot-a telefona su imale tu opciju ali u A2 platformi je to maknuto
Odg: Antisa
Bok
Evo uspio sam da pronadjem jednu dobru prezentaciju mobitela (PDF datoteka), ima dosta korisnih informacija - Nadam se da ces uspjeti da pronadjes tamo i ova podesavanja. (ima dosta i o kamerici)
Nadam se da ce nesto pomoci.
http://www.sonyericsson.com/cws/down..._7519_1_12.pdf
Hmm, koliko ja vidim, ovo je samo korisnicki prirucnik na srpskom.
jel ti ikad provjeris da li se na tvom linku moze naci odgovor?
ajde molim te probaj to tamo naci..
kao sto je MASVA rekao, toga nema po defaultu u novijim telefonima.
da, on ima obicaj stavljati linkove na regularne SE stranice, na kojima dosta cesto nema odgovora.
@ antiša: postoji path za to, trenutno se pokusavam sjetiti kako se zove, pa ako nadjem javim
se isplati kupit c905 bez signala..o kojoj cifri bi bila rijec,,popravka..
A isplati se ako ga dobiješ za sitno a služi ti za mp3 player i fotić :))
pa to ok,nego me zanima popravak,se moze to popravit i koliko bi kostalo,cca..