Izvorno postao
La_LuNa
i sad ti meni reci da ni jedan bojs nikada nije razbio tramvaj i da su to sve novinarska sranja.. gle, ne mozes me uvjeriti u to, jer sam opisanoj situaciji svjedocila kao klinka koja jos novine nije znala nit citat!
nisu novinari ti koji su o bojsima stvorili huligansku sliku, boysi su sami za to zasluzni.
i ti stalno govoris navijaci, navijaci.. ne, ovdje ne govorimo o navijacima! ovdje govorimo o boysima!! stalno govoris da su novinari krivi, da pljuju navijace.. ja nisam jos ni jednom procitala u novinama da se netko od clanova kohorte, ili armade, ili white socks-a potukao, poubijao, poklao.. sve sto se cita u medijima, cita se o boysima.. cak nit o torcidi ne toliko, koliko o ovim nasim boysima.. pa mi nemos rec da se radi o nekoj novinarsko - policijskoj uroti protiv navijaca, jer ti i takvi bbb-i nisu navijaci, vec sramota, kako svom klubu, tako i gradu Zagrebu!
oke, naljuti se sad na mene iako smo si oke, mrzi me, vot evr..
al ti si oke i bistar decko, ja ne kuzim kako ti neke osnovne stvari nisu jasne..
imam nekoliko frendova, sasvim normalni decki, razasuti po raznoraznim faksevima (jedan je i fer zavrsio!).
decki vole dinamo do bola i nazad. nastoje otic na svaku utakmicu, pa i onu kad je stadion prakticki prazan jer se igra s nekim znj osmoligasem. neki su i dobar dio europe proputovali zbog gostovanja..
niti jedan od njih ne posjeduje spitku.
niti jedan od njih nema obrijanu glavu.
niti jedan od njih ne pljuje policiju.
nikad se u zivotu potukli nisu, a kamoli na stadionu/oko njega.
od navijackih rekvizita posjeduju eventualno sal/dres.
i u zadnje vrijeme cesce odu na istok ili zapad gledat tekmu, nego na sjever..
tebi oni vjerojatno uopce nisu pravi boysi.. e, pa vidis, meni su takvi decki istinski navijaci!
nisi navijac ako na tekmu odes s ciljem bacanja pirotehnike, vrijedjanja policije i gutanja anormnih kolicina alkohola uz nadu i vjerovanje da ce izbit sora masovnih razmjera.. ne, to nisu navijaci!
navijac je onaj koji voli nogomet, koji prati tekmu na terenu i svom klubu zeli najbolje! kad boysi to nauce, brijem da ce biti jedni od najboljih navijaca..
al, jebat ga, izgleda da nece tak skoro nauciti..
mislim, ak nisu u 20 godina...