Da istina je, tako sam i ja napra kada sam prelazija s vipa
Printable View
znači zatražil si spuštanje tarife na manje i odma raskid isti tren?
mislil sam mozda budu zezali pa nebu htjela spustit tarifu..
a mozda onda odem drugi dan ponovo p da napravim raskid?
kako to dugo sa raskidom traje? dobim doma iznos koji moram platit?
Bi li mi netko objasnio u detalje?
U 10. mjesecu sam migrirao s VIPme na pretplatu. Uzeo sam mislim Sve za mene 55 i Motorola Defy uređaj, koji je bio 800kn jeftiniji od pune cijene.
Sada, jel moguće migrirati na neku jeftiniju tarifu ili 2 godine samo ova mora biti na snazi?
Da napomenem, broj gotovo da ne koristim. Ne volim pretplatu iako ima nekih malih prednosti (ne moraš paziti kada istječe bon, neograničeni net-to je sve za sada).
Znam da u Ugovoru stoji da u slučaju raskida moram platiti preostale mjesece pretplate i razliku za koju sam kupio mobitel, što mi je fakat previsoka cifra. 16x60kn plus 800kn.
čim ti ju aktiviraju možeš.
Prijavili Vipnet EK zbog preskupog roaminga... Pitam se koliku će kaznu dobiti, ako je uopće dobiju.
Koja će iznositi nekih cca 8% od prihoda što su ga zgrnuli... Puste priče za raju.
Da ne otvaram novu temu, postoji li ikakva tarifa/opcija kod VIPme korisnika da nudi npr. 1000 besplatnih minuta, poruka, 1GB prometa?
Ne, na Vipu imaš non stop tarife, ali nisu ni slične smartu, prejakoj ili brutalnoj zbog bijednih minuta poziva prema drugim mrežama i samo pola gige neta. Imaš tomato, ako baš želiš Vip mrežu
Jedino je slicna cijena 49 kn od jeftinije tarife,ali puno losija ponuda
Moram pohvaliti vip da su uveli kupovanje windows phone aplikacija preko prepaid ili pretplatničkog računa bez potrebe za kreditnim karticama itd:
http://mob.hr/nokia-lumia-925-u-ponudi-vipneta/
Jedna velika kritika za VIPnet.
Otac je jedini u kući zadržao svoj stari VIPme broj koji počinje još s 50x. Aktivirao ga je za Božić 1999. godine kada je i kupio prvi VIPme komplet Ericsson A1018s za nekih 1900kn.
Taj broj je korišten samo za pozive jer staroga ostalo nije zanimalo. Tu i tamo bih ja poslao koji SMS da on ne zna :)
Pošaljem danas E mail VIPnetovoj SZK kao ima li se na taj broj pravo dobiti kakav uređaj s posebnim popustom, majku mu 14 godina je jako dugo razdoblje! Beba koja se rodila tada, sada bi išla u prvi srednje.
I, dobijem jako šturi odgovor da imam pravo na 50kn popusta na uređaje u webshopu, ko ja kreten pa to ne znam. Na kraju, što, osim neke sentimentalne vrijednosti, oni taj broj tretiraju kao i onaj uključen prije 12 mjeseci i možeš se frigati!
Dosta nekorektno i, usudio bih se reći, bezobrazno! A broj ide ravno u smeće!
sentimentale radi bolje ga prenjet u drugu mrežu
Mozes biti korisnik 20 godina to nikog ne zanima, bitno je samo koliko trosis i da li uredbo placas, na to ces dobit vece popuste i nagrade nego na tih 14 godina odrzavanja broja na zivotu.
Sad VIP i službeno ima objavljeno na koji način nagrađuje svoje korisnike (progam VIP & Više). Prije se, za vjernost, uglavnom nije ništa dobilo po defaultu (morao si tražiti na prodajnom mjestu i čekat da odobre). Sad znaš, po potrošnji i vremenu provedenom u VIP-u, koliki popust za što možeš dobiti.
Mene sad zanima, da li je moguće dobiti i više od onog što nudi taj program VIP & više? Naime, prije godinu dana sam dobio popust 300kn na mobitel, a sad, po ovom programu, mogu dobiti 200. Nije neka razlika, ali (čovjeka veseli :D ).
Žalosno je da se takvi korisnici jednostavno tretiraju kao i korisnik od godine dana. I sam sam se žalio na njihovu politiku ali nema tu kruha. Džaba i 15 godina kad si nitko i ništa jer ne trošiš 5000kn mjesečno. Ali ja zato sad planiram prebaciti broj u tele2.
Je, žalosno je.. Ja sam u VIP-u od samog početka (jesen 1999) i samo jednom dobio popust na mobitel (kod produživanja pretplate) i to samo zato što sam tražio popust (tj. pitao da li ga mogu dobiti).. I to cijelih 300 kn :D
Nikad ništa drugo od VIP-a. Nije baš da se i drugi previše brinu za stare korisnike, ali T-mobile (tj. HT po novom) bar tu i tamo nešto da (bar sam tako čuo), a i imaju onaj program skupljanja bodova (bar su imali :D )
Mislim čak da je ovaj broj na jednoj od onih prastarih VIPme tarifa. Bio je VIPme call, pa kada su to ukinuli prebačen je na tu tarifu.
Žalosno, da. Ako si ispod 1000kn korisnik, ne zanimaš ih!
Znači, ništa "službeno". Tek kad priprijetiš odlaskom (na prepaid ili nekom drugom), onda nađu prostor za dodatni popust...
Vipme ima replacement ponudu, npr mob koji je 1000 kn u njih (cca 700-800 kn na Njuškalu) moraš odma platiti 1000 kn, a onda ti tih 1000 kn vraćaju kroz npr 20 rata po 50 kn ako ubaciš svaki mjesec bon od 50 kn.
Tako sam dosad uzimao mobitele...
Prvo se trošete dodatne kune koje vrijede 30 dana, pa onda ubačene kune.
Dakle ja sam već dobrih 8-9 godina na VIPnetu.
Jednostavo počeli su mi se gadit.
Ove nove tarife nemaju smisla a i prevelike su(neuzimam u obzir ove -50% božićne pogodnosti).
Jednostavno nemogu ih razumit koliku su sebični i samouvjereni.
Svaki dan vidim njihove reklame o kako su oni najbolji i najkvalitetniji(bragging).
Velika sramota je to što jednostavno lažu ljudima oči a ovi puše.
Kako ovih dana seru da imaju najbolji 4G LTE.
Uzeh jučer svoj Nexus 7 32 LTE i odoh do Jokera,Citya i tako to.
Jednostavno sramota LTE od VIPneta je obična šuga 3,5 MB down,to mi je max peak koji sam doživio a s Find 5 sam 3 MB doživio downloada(Find 5 nije LTE uređaj).
E sad možda će netko govoriti kako to nije istina zapravo prava istina je što sam probao prijateljevu TMobile karticu i hej čovječe to se zove LTE a ne ovo sranje od VIPneta.
E sad idemo na na ono glavno kvaliteta i proširenost.
Što je frekvencija manja domet i kvaliteta su bolji:
VIPnet LTE 1800MHz
TMobile LTE 1800MHz 800MHz
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks
Tako i ovaj moj frend što koristi iPhone 5 govori kako ima LTE zapravo lik uopće nekuži da Apple brandira HSPA+ DCarrier kao LTE a zapravo to nije LTE.Ista stvar je bila i sa iPhone 4S u americi.
E sad na ono glavno.
Bang for the buck:
VIPnet Max 3 GB LTE 450kn
TMobile 5 GB LTE 350kn plus onih Deezer sranja i MAXtva.
I tko je sad tu lud?
Vipnet je nekad bio dobar sad su postali šugavci i kreteni.
Klonite ih se ja na sljedećem ugovoru odlazim iz VIPneta.
Griješiš, kolega forumašu. Vipnet je daleko najbolji hrvatski operator. Nije savršen, ali nudi najviše. Jasno, treba znati čitati između redaka.