Re: Slušalice - in-ear (high quality)
Dugo tu nisam pisao..pa reko da napisem rijec, dvije..
Uzeo nedavno sennheiser ie800, nakon sto mi zadnje westone 4r nisu pasale..
4r su jednostavno bile iznimno tehnicki dobre, samo dosadne ko kvrag..nikakve emocije u meni taj zvuk nije izazivao..savrseno analiticke..ali opet zvuk sa tim balanced arnatures driverima je meni osobno nekako kao umjetan..neprirodan..koherencija sama između drajvera kao da mi ne pase...ne uvuce te u glazbu..+bas skoro pa nikakav:)
Zato se odlučio vratiti na dinamicki drajver i otisao na top model da ne bilo nismo znali..
Izrada je jednostavano remek djelo..
Keramika koja se ne moze izgrebat, kabel od kevlara..
Bass naj koji sam ikad cuo na ikojim slusalicama (uklj. Naglavne), ne remeti ostale frekvencije, midrange nenadhebiv, visoki cisti..soundstage nije kao na naglavnim sluskama..ali sigurno u top3 in ear..separacija fenomenalna...strasno transparentne..jednostavno sam odusevljen..
Dal vrijede 6300kn?? Tesko je to reci...bitno da sam zadovoljan..a to nema cijenu hahah
Stize altmann tera player da to sve skupa zvuci jos bolje:)
6280kn točnije...ako sam tako napisao, onda da..
Hvala!!!
Dobro si ti to sve sročio. .nisam toliko tehnicki potkovan da bih mogao bas u neke detalje ici..samo znam da u w4r nisam gustao...jednostavno nisam...strasno precizno kako kazes..ali karakterno 0 bod..najezio se nisam niti jednom..i onda sam sebe uvjeravam..ali to su naj universal sluske (tada bile), moraju ti mrak biti itd itd..i tako dok nisam odlučio prodat..
Ove su nakon jedno 30h burn ina, totalno drugi svijet, neusporedivo sa svime sto sam imao (a imao sam nekih 15-20pari prije)..
Gledao sam ja/slusao i senn hd800, audeze lcd2, grado ps1000..ali uz njih mora ici i high end pojacalo i dac+samo doma mozes slusati:)
Pa je ipak izbor na ove pao..najveca dilema su mi bile te ili akg k3003..
A sad moram neki player naruciti..mozes li mi preporučiti nesta?
Iriver ak100, altman tera player, colorfly c4? To mi je ovako uzi izbor i nazalost nemam do probat..mogu samo naruciti i kupiti:/
E pa tom me i zanima..pa vidis da sam napisao iriver ak100..:)svida mi se uzasnooo izradom i izgledom..kazu da je zvukovno malo slabiji od gore navedenih..ali zato izgleda bogovski..
Sa kojim sluskama si slusao i kakav je utisak ostavio na tebe???
Sada imam sony x seriju jos uvijek..pa moram nesta bolje sta flac podrzava uzetu..taj mi je u top 3..
Makar mislim da cu na altmann tera player ici..850eur je..ali to mi se najsigurne po testovima cini nekak..
Colorfly c4 je 500eur..best bang for buck..
Slušalice - in-ear (high quality)
Ovdje imaju dobri reviewi nekih slusa
http://gdgt.com/reviews/headphones/
Kad vidim ocjene sluski, ne bih se sluzio..ne preporučam ici na stranicu..
Samo head-fi.org