Samobor je isto dobro pokriven, cak i okolica, tj. da budem preciznija, na Zumberackom gorju sam imala dobar signal, pricala sam bez problema i prekidanja, to me bas iznenadilo :)
Printable View
Samobor je isto dobro pokriven, cak i okolica, tj. da budem preciznija, na Zumberackom gorju sam imala dobar signal, pricala sam bez problema i prekidanja, to me bas iznenadilo :)
Navodno je "Tele2 pokrio 70 do 80% Hrvatske" (valjda se misli na stanovništvo)
http://www.poslovni.hr/46772.aspx
E to je problem, nisam pratila signal cijelo vrijeme, a isli smo s one druge strane, od Divljih voda, vozili se jedno 45 minuta po brdima i stali usred nicega na nekoj livadi, ni kuca nije bilo u blizini i frendica me nazvala i pricale smo normalno, bez prekidanja. Ali nemam pojma kak se zove taj dio i dal sam cijelim putem imala signal, a ni za Rude ne znam na zalost, ali mogu se raspitat :)
Pa brijem da da, jer mi nece prebacivat sam na Vip, morala bi trazit Vipovu mrezu rucno, a nisam...
Očito da podešava sama na ručno traženje, što bi onda značilo da Žumberak vrvi signalom Tele2?? Ne znam za ovo...
Mogu samo reći da jugoistočna strana Travnog u Novom Zagrebu (gdje živim) i dalje ima nezadovoljavajući signal, jer kad uđeš u SuperKonzum, na sredini objekta Tele2 nestaje.
Isto tako, danas u Getrou na Vrbanima (doduše u dizalu) Tele2 je crko, no ne i frendov VIP........posla tu još ima ohoho!
A ne mora bit da je cijeli pokriven, mozda samo dijelovi, a po novim reklamama ocito su postavljali po okolnim selima antene.
Ni ja nemam u liftu na filozofskom institutu u Vukovarskoj, ali tamo i frendici na t-mobileu crkne signal, a za Vip ne znam...
Da, Babina Greda je mjesto u Slavoniji bio tamo i ima TELE2 signala, a za one Gaćelezi nikad čuo, možda postoji a možda i ne. Eto ko zna gdje su sva ta mjesta koja se vrte u reklami nek se jave pa da vidimo jel posotje. Neki dan vidio i Špičkovina za to mjesto sam čuo da postoji al za signal neznam.
Vukovar prilicno dobro pokriven.ima malih ispada,a li kako je u ZG-u,ovo je super.
Postoje sva ta mjesta koja spominju, samo su namjerno odabrali "egzoticna" imena :)
Sto se signala tice, ZG je opcenito kompliciran radi velicine i betona pa je tu najteze, a sto se tice liftova, uvijek ce neki biti bez signala. Ima jos jako puno liftova u gradu gdje ne rade VIP ili T Mobile, to sve ipak ovisi koliko je od tog nekog lifta udaljena bazna stanica i gdje je usmjerena. A Tele radi na 1800 pa se samim time i teze probiti u te "bunkere". Sva reca pa nitko ne zivi u liftu :)
Sto se tice Travnog, jest, jedan dio ima slabiji signal, onaj istocniji. A valjda ce doci kad-tad, donedavno je bilo koma i u Slobostini, a sad je OK.
A posla ima, pa svake godine skuzim barem 2-3 nove T Mob ili VIP bazne stanice u ZG, a te mreze postoje vec 8 tj. 10 godina.
Jedina veeelika zamjerka Tele2 je sto je Importanne jos uvijek bez signala no Cinestar i City Centar One su sad pokriveni.
I ja mislim da sva ta sela postoje da, pa nebi spominjali samo tako bezveze, a mislim da nebi onda ni izmišljali da ima signala sigurno su ta sela i pokrivena. Sve u svemu ide polako.
Pa po nekim selima imaju bolji signal od t-mobilea,pitanje je dana kad će biti bolje pokriveni o t-mobilea
evo tu u crikvenici kod mene nekad je do kraja signal nekad nema uopće,u gradu ima ali onako na polovici se drži,malo padne malo se poveća!
p.s. crikvenica je kraj rijeke!:D
Eto bio u Tovarniku i zaprepastio se i tamo ima TELE2 signala, stvarno me iznenađuju. Signal na otvorenom je FULL dok je u zatvorenom nešto lošiji, pa pada pa se prebaci na VIP i tako.
primjetih da su u importane-u stavili odašiljač jer prije nije bilo signala....