naso sam besplatnu verziju al je pro,pa da li znas kako se koristi i na kom principu radi ?
Printable View
naso sam besplatnu verziju al je pro,pa da li znas kako se koristi i na kom principu radi ?
sve pise na sluzbenoj stranici......
1.Track your device position
2.Remotely lock your device
3.Auto-enable and remote control your phone’s camera
4.Wipe data
5.Uninstall protection
6.Unregistered SIM card detection
7.Monitor unauthorized calls made and received on your device
8.Know who’s calling
9.Make your nearby phone ring
10.Auto-enable GPS
11.Hide PhoneLocator from the app drawer
itd itd
http://phonelocatorpro.com/
Kako doć do neke aplikace??? pokušavam preko Marketa....ali izbacuje mi sl; OVA STAVKA NIJE DOSTUPNA U VAŠOJ ZEMLJI!!!
Kako je skinit i di potražit?
radi se o "Remote Audio recorder" (http://www.appbrain.com/app/com.remote.record)
(:))
@glogi- post iznad tvog je odgovor
ahaaa....ok pokušaću!
evo instalira sam...ali nisam siguran kako "to " podesit?
:\
ok ok...shvatia sam...treba malo duže zadržati(par sec) ...
radi...ali pošto se aplikacija plaća! nisam moga dalje platit ili kako već ide!? a imam paypall??
probaću direktno sa stranice(dali i onda treba bit aktiviran ovaj program ili?!
za resetiranje ove aplikacije jel dovolno resetirat mobitel(off/on)
hvala
Nema se tu sta podesavati. Odaberi neku drugu mrezu i to je to.
Telefon ti naravno mora biti rootan, ali to sigurno vec znas.
EDIT:
Ufff... Na Marketu se placa iskljucivo Google Checkoutom. Nije da se nije vec o tome masu puta pricalo...
Mozes napraviti reboot a mogao si i napraviti backup pa kasnije restore... Ali tko jos radi backup, jelda? :rolleyes:
čega backup? originala? ... ma nisam ništa "bakupira :)
samo sam instalira andru i to je to...Ovo mi je prvi android(zadnji mjesec dana) pa mi je sve ovo novo?! :-)
znači "teško"...
a nisam upoznat s Google Checkoutom..
....razmišljam kako nema nigdi (bar ja nisam naša) da se mogu skinit (vako neke) aplikacije a da nisu na android marketu?!
Dajte ljudi krenite citati vec napisano. Ovako ispada da su svi postovi napisani uzalud i da su se ljudi trudili bezveze, pa ako je tako, zasto bi vam onda itko htio pomoci kasnije?
Svako malo je nekome njegov telefon "prvi android u zivotu", zar bi zato trebali sve zivo i nezivo ponavljati posebno za svakoga?
@glogi,
Ne, nisam mislio na backup aplikacija, zasto bi to uopce bilo relevantno? :-/
@yager ah sory... trudim se! ;( sigurno ću pogledat...tolko toga ima ..
na koji backup si mislia(čega? nekužim...
ako si mislia na ovu aplikaciju koju sam htio skinit...nisam mog "ništa napravit"!!!
kad sam skinia oni program i promjenia operatera, ona opcija o "zabrani" je nestala i pojavila se
opcija za kupnju, ali svakako mi prijavljiva grešku kad sam želi kupit?! tako da....(nisam ni probnu verziu moga skinit) ....nema veze
Mislim na backup trenutnog operatera, prije mijenjanja mreze. Razmisli malo, o cemu pricamo? Pitao si kako se "resetira" ta aplikacija. Koliko znam Market Enabler ima opciju spremanja trenutnog operatera i kasnijeg vracanja istog. Doduse ne koristim ga vec dugo pa se ne sjecam 100%, ali morao bi imati.
A inace ako nemas Google Checkout account (a sam si rekao da nemas), sto se cudis sto ti javlja gresku? Javljat ce ti dok god nemas registriran account.
Imam pitanje vezano za aplikaciju email, koja dođe na stock androidu.
Zanima me, kako je podesit da mi radi kao hotmail?? Sve šta sam skinuo s marketa za hotmail, nije me zadovoljilo.
A mail koji mi je aktivan i koji koristim, je upravo hotmail.
Čuo sam da se može podesit upravo taj email, koji dođe na kupljenom android mobitelu.
Pa eto, ako itko može pomoć, bio bi zahvalan.
@combe- ovo bi trebale bit postavke
Također, probaj K-9 Mail aplikaciju ako nisi.= Citat =:
Incoming:
Username: your mail
Password: your password
POP server: pop3.live.com
Port: 995
Security type: SSL (always)
Outgoing:
SMTP server: smtp.live.com
Port: 25 / 587
Security type: TLS (always)
Username: your mail
Password: your password
Hvala na pomoči, ali nikako ne uspjevam. Ovo sam več probao (naišao na jedno forumu), ali nikako.
Uvijek kaže (kriva šifra ili korisničko ime). A zanimljivo je, da se na računalu spojim bez beda, sa istom šifrom i istim korisničkim imenom.
Dali si ti sam probao, ili? Ako ima tko da je osobno uspio spojit hotmail, bio bi zahvalan.
Moguce je da na hotmailu moras omoguciti remote pristup mailovima. Tako je bar na gmailu, nijedan klijent ne moze pristupiti mailovima dok to u gmailu ne omogucis.
Naso sam nesto bolje od toga,ovo https://market.android.com/details?i...edia.seekdroid
Pa me zanima moze li bez interneta da radi na telefonu,pise na mareketu da moze,a na mobitelu ga locira tek kad wi-fi ukljucim ..
Gdje to pise da moze raditi bez interneta?
= Citat =:
SeekDroid requires Android 2.2 or greater and a working data connection.
Kad trazim winamp na marketu, ne moze ga pronaci. Isao sam i direktno na market.android.com, nadjem ga tamo, medjutim kaze mi da je nemoguca instalacija za moju zemlju. Ima li kakva opcija da se ovo zaobidje i instalira winamp?
Isto kao i svaki put kad treba zaobici restrikcije marketa... MarketAccess ili MarketEnabler.
Nije da se nije o tome vec masu puta pricalo... Ne znam stvarno cemu nova tema samo za ovo. :rolleyes:
Jos u krivom podforumu, ako ti javlja da nije dostupno za tvoju zemlju, onda to ocigledno nije specificno samo za HTC.
Zna li netko kako tocno Titanium Backup freeza aplikacije (sprecava automatski update)? Razmisljam da (kao i mnogi ovdje) vratim Market sa 3.x na 2.x pa bi takodjer htio sprijeciti ponovni automatski update (Market je nazalost nezgodan po tome da se updatea sam od sebe, da nista ne pita), a ne da mi se samo zbog toga instaliravati TB.
Za freeze opciju ti treba TB Pro.
U listi aplikacija u TBu nađi market updater i samo ga freezaj. Ako nemaš Pro verziju, možeš obrisati market updater preko nekog explorera. Backup poželjan, jasno.
Freeze se ponaša kao uninstall, ali ne briše nikakve fajlove. Uvijek možeš napraviti unfreeze.
Evo, samo da javim, uspio sam prilagodit email hotmail-u.
Problem je bio u šifri, makar mi nije jasno zašto. Rješenje sam našao na jednom forumu, sasvim slučajno.
Naime, šifra mi je bila predugačka. Otišao sam na hotmail account, te promjenio šifru u nešto kraču.
Sad sve radi bez greške.
Ovako radi se o problemu baterije,znaci ugasim s task kilerom sve sto se da i nakon par sekundi ili oko 1 minuta opet sve puno a mobitel bio ugasen ,pa brijem da to cucla bateriju a neznam kako bi bilo najbolje da slozim task kiler ili sta vec da napravim jer se sami pojavljuju app koje niti ne koristim,probao sam staviti da ih auutomatski gasi svakih pola sata i jednom sam probao dok mi se ugasi ekran,e sad neznam sto je najbolje ,,inace se radi o xperia mini st15i .
Ako netko zna ili moze pomoc hvala ..
Ma nisi shvatio, ne zelim instalirati ni TB ni TB Pro ni nista, zelim samo znati sto on tocno napravi u pozadini pa da i ja rucno napravim to isto. :)
A ovaj Market Updater sam vidio, mogao bi se onda malo njime poigrati... Cak stovise, ako ne planiram vise nikad updateati Market (bar ne automatski), mogu ga i obrisati, sta ne?
Naravno da radim backup, to se podrazumijeva. ;)
A po cemu je za ovo trebala nova tema? :jehon:
Mislim da je kod tebe problem u pocetnim pretpostavkama - sto ce ti uopce task killer? Ubijanje taskova je na Androidu najgora moguca ideja.
Umjesto da slazes task killer, bolje ulozi trud da procitas par tekstova o tome zasto je to losa ideja.
Problem je i tehnicki - killanje taskova na 2.2+ radi bitno drugacije nego na starijim Androidima i tu prakticki nijedan task manager ne moze pomoci.
prebacujem post iz drugog topica, s obzirom da je ovo navodno primjerenije mjesto za doticnog.
zanima me kako da preko wirelessa napraviti shared folder (na mobitelu) koji bi mi bio dostupan s racunala, znaci pod my network places?
ovo mi djeluje puno jednostavnije i elegantnije rjesenje od spajanja kabla i prebacivanje mobitela u flash drive mod, ali nemam pojma kako to izvesti.
astro i esfile explorer imaju mogucnost podesavanja servera, ali nemam pojma sto bih tamo trebao unjeti.
u medjuvremenu sam dobio savjet da isprobam sambu
https://market.android.com/details?i...nkyfresh.samba
ali mi doticna nazalost ne radi ("the installer was unable to find a way to execute shell commands on your device - see logcat for details"), root permission je dobiven i ne znam u cemu bi mogao biti problem.
mobitel trenutno vrti miui.
googlanje nazalost nije dalo rezultata, a niti (doduse elementarna) pretraga foruma (naletio sam samo na ovo: http://cafe.mobil.hr/threads/65519-A...l=1#post998965 ), pa bih zamolio da me ukoliko netko zna uputi kako rjesiti problem.
Možda nešto ovako tražiš?
@frikec: ako ne upogoniš Sambu, alternativa ti je File Expert. Pokreneš web server, na kompu ukucaš IP moba i imaš grafičko sučelje i potpunu interakciju sa sadržajem na mobu. Jedini problem je što radiš kroz browser pa drag&drop sadržaja ne radi baš tako jednostavno.
ES File Explorer nema to što tebe zanima, on samo ima mogućnost da se spojiš na PC preko moba (ne i obrnuto). Tamo upisuješ lokalni IP kompa i podatke administratora, ništa više.
SwiFTP je dobar, ali vrlo ograničen jer radi preko FTP protokola. Ne može se usporediti s mogućnostima koje pruža SMB. Npr. preko SwiFTP-a ne možeš kopirati foldere s podfolderima, ne možeš gledati file properties podataka na mobu itd...
Obje aplikacije rade u obrnutom smjeru od onog koji tebi treba. Sambu i ja koristim i super radi tako da ne znam što drugo bih ti mogao preporučiti.
zahvaljujem 84737 upogonio sam i radi, doduse nije elegatno kao moja zamisao, ali posuziti ce svrsi.
cudno da nema vise aplikacija ovog tipa, siguran sam da nisam jedina osoba koju zivcira spajati kabl i prebacivati mobitel u storage mode zbog jednog filea.
a ne, to mi se nikako ne dopada, u svakom slucaju hvala na savjetu
eventualno cu pokusati promjeniti rom i onda upogoniti sambu da vidim kako ona funkcionira.
pitanje za ljude kojima samba radi, koji rom koristite?
kul, s obzirom da imam miui-xj teorem o romu pada u vodu :(
Imam problem sa MOBILEVOIP aplikacijom za android. Sve uredno instaliram i prijavim se na račun kod 12VOIP, ostvarim poziv i čujem drugu stranu ali oni ne čuju mene kao da mi mikrofon ne radi. Brisao sam i instalirao aplikaciju ali ništa!!? Konekciju ostvarujem preko WIFI naravno... I da napomenem da je mikrofon potpuno ispravan. Instalirao sam 3CX ali ga nikako nisam mogao iskonfigurirati tako da mi ovaj MOBILEVOIP puno jednostavniji.
Upravo to.
Ja sam isto neko vrijeme razmišljao o SwiFTP FTP serveru kao alatu sa kojim bih odrađivao neka prebacivanja. No, na kraju se ispostavilo da je bluetooth više nego dovoljan i relativno brz, za prebaciti pokoju sliku, mp3.cu... I odlično mi radi u oba smjera. A ako već idem prebacivati više podataka, tj. veću količinu (što se ipak ne događa prečesto) onda je USB mass storage ipak najbrži i najjednostavniji način.
evo na ovom linku https://www.seekdroid.com/index.php dole,desni dio ..
Ja nemogu da ga nadjem dje je ako nije povezan na wi-fi ili net,pa me zanim apostoji li kakva slicna plikacija da bez konekcije pratim dje je i u slucaju kradje ili gubljenja? Ovo mi stvarno treba,ovakva neka aplikacija pa molim da mi kazeste nesto? :)
EDIT:
joj ja sam mislio da ti kazes dje pise da radi sa internetom,ima li bez interneta da radi koja,i da mogu iz kuce da pratim mobitel dje je ?
@Asmoday,
Ajde please pocni koristiti gumb Uredi post umjesto da stalno postas zaredom. Nije da ti je prvi put.
@samsugino: probaj i Sipdroid, meni je sljakao s 12voipom.
Jel ima netko da koristi Evernote? Jel vam dostupan na Marketu? Meni je do prije par tjedana bio međutim sad je nestao. Počinje me stvarno iritirat Market :angry:
Ja ga koristim, neki dan sam baš updateao, ali sad ni meni nije dostupan, postoji samo u popisu mojih aplikacija.
Ja sam se snašao tako što koristim beta verzije (dostupne na http://s.evernote.com/androidpreview) i onda mi automatski iskače u notification bar kad ima još noviji update i ponudi ga za skinut. Međutim upravo me to i živcira budući da izbacuju nove verzije svaka 2-3 dana (što je i očekivano budući da je beta jel). Ne znam zašto isto tako nemaju za skinuti zadnju stabilnu verziju aplikacije :(
Ništa, izgleda da ću ipak morat skinut s ipmarta, koliko god to ne volio.
Jel ikako moguče kupiti Gameloft igre iz HR?
Naime... Pokušavam instalirati Shadow Warrior-a na Desirea, instalacija prođe sve ok! Ali kad mi skida dodatni data file, zapne na nekih 10% i ne mrda satima ne kontam zašto...???
Evernote mi je dostupan. MarketAccess i fejkana T-mobile USA mreža... Ako treba uploadat nekome, vičite.
može neka preporuka za radio aplikaciju! netreba mi Internet- već "normalni radio za naše stanice?!
:) možda da ima i RDS ....
Vec je bilo preporuka, prelistaj par stranica unazad.
Koliko se sjecam, najpopularnija za ove krajeve je Slusaj Radio!.
EDIT: Sad sam tek skuzio da ne zelis internet radio... Onda da, ovo sto je xlr rekao. A i o tome se isto vec pricalo... :rolleyes:
Iako preko market enablera stavim na USA T-Mobile, opet nemogu naći Drag Racing :dunno:
EDIT: Nađoh pod kategorijom games, izgleda da search neizbacuje, pa je potrebno ručno tražiti.
A postoji li neka alternativna aplikacija za fm radio? Na Cyanogenmodu mi je ocajna aplikacija za radio, dok mi je na HTC Senseu bila super. Gledao sam malo po Marketu ali nisam vidio nista osim streamova preko data konekcije. Koristi li netko neku drugu aplikaciju ili svi slusate preko ove defaultne? :)
Jel postoji koja app da se moze vidjeti koja app koristi bateriju, neka mi drain baterije.
thx
Probaj Spirit FM Radio jel radi
Pretaži temu. Spominjalo se to dosta. Uostalom, u samim settingsima možeš vidjet potrošnju baterije.
Post 1100
Poz,
imam problem sa aplikacijom Google maps, jer piše da nije dostupna u mojoj zemlji....čudno zar ne?
https://market.android.com/details?i...roid.apps.maps
Na tele2 sam, ako je to uopće bitno.
Dakle pojavi mi se ova poruka na stranici market-a:
This item cannot be installed in your device's country.
a u svom HTC desire-u je uopće ne mogu naći preko "search"-a.
Kako da riješim ovaj problem?
Zahvaljujem unaprijed
Nista cudno, update-i Google Mapsa su dostupni samo u USA koliko znam.
Meni su bili dostupni update-i Google Mapsa cijelo proljeće i ljeto, međutim sad u zadnje vrijeme opet kaže da nema za našu country. Frustrirajuće.
@dado023 - moja preporuka je da instaliraš Maverick, mene je iživciralo to sa updateima toliko da sam odlučio više ne koristiti Google Maps. Maverick ima hrpu različitih karata koje su (moje subjektivno mišljenje) po mnogočemu bolje od gmapsa :)
@yager - probao Spirit, još je lošiji od ovog defaultnog Cyanogenovog. Izgleda da sam našao prvu (i jedinu) prednost stock ROMa nad CM :D
Jel moguće ikako prominit Status bar.
Ima neka aplikacija super status bar al je puna bugova.....
Ili tako (preko te aplikacije) ili modifikacijom framework fajlova za sto ti treba root i dosta truda i znanja.
@vugy
Na ovom linku imas neke stvari koje bi tebe zanimale pa provjeri da li i kod tebe to funkcionira. I obavezno prije ikakvih radnji backup.
bok
uspio sam ubaciti Google maps u CM7.1, ali tako da sam sa ClockworkMod kroz recovery ubacio sa kartice kao zip....
maverick sam upravo instalirao, i ne čini mi se loš, ali neznam koliko su stare slike,a neda da povlači karte sa google maps...
.....nisam znao da CM7.1 ne može snimati 720p.....nezgodno iznenađenje
Nove verzije google mapsa već odavno koristim iz ove teme i rade savršeno.
da li poznajete neku android aplikaciju koja bi sve ono što se dešava na ekranu mobitela projekcirala na dekstop kompjutera?
hvala :D
možda ovaj fm radio nešto bolje svirahttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=981148
Ima li kakva aplikacija za pracenje mobitela,ako je ukrade ili izgubljen?! da joj ne treba konekcija na mobitelu (internet) i da je besplatna?
Da mogu sa kompa da pratim dje mi je mobitel,trenutno imam seekdroid al za njega mi treba net,i ne radi ako je mobitel ugasen i nema konekcije :(
Potrebno sto prije! mobitel je Xperia x10
Hvala
Ukratko: ne postoji.
Udugo: ne postoji zbog raznih tehničkih preduvjeta koje je potrebno ostvariti ne bi li ostvario komunikaciju s mobom na daljinu.
Već sam ranije spomenuo...
https://www.theftaware.com
Ne treba mu internet, sve se radi preko SMS-a. Bez interneta ne očekuj da će precizno locirati mobitel jer bez A-GPS-a to zna potrajati pa to onda otežava nalazak.
Evo samo update nabrzinu.
Dakle uz manje komplikacije uspio sam vratiti Market na 2.x koji je sad u /system/app, te sam obrisao MarketUpdater.apk i eto vec oko tjedan dana ovaj 2.x stoji kakav jest i cini se da se nema namjeru updateati na 3.x. :) Dakle to je to.
Slazem se da 2.x radi bolje i brze od 3.x, a i layout mi se puno vise svidja (ona pocetna stranica u 3.x koja izgleda kao win7phone mi je katastrofa). Jedino sto sam primijetio da 3.x ima a sad mi malo fali u 2.x - kad mi kaze da neka aplikacija ima update, dio "Recent changes" (iliti changelog) je u 3.x izdvojen kao poseban paragraf, dok je u 2.x (i starijima) to stavljeno na kraju opisa aplikacije. Kad updateam aplikaciju volim prvo vidjeti sto ima novo, pa mi je ovo u 3.x puno prakticnije... Ali eto, sto je tu je. Mozda ce neki buduci Market raditi bolje od ovog 2.x pa cu onda opet azurirati. :)
Ljudi instalirajte Set DNS i namjestite na OpenDNS. Zanima me koliko ce vam se poboljsati brzina interneta. Meni osobno Market 3.3.11 otvara u trenu (one thumbnailove), a i ostalo se ubrzalo. S tim da sam ja SetDNS izbrisao i promjenio DNS sa Root Explorerom.
Ok, ovo je zanimljivo... Koristim MarketAccess i slučajno sam na novom marketu 3.x - i ne vidim Evernote.
Sad sam vratio 2.3.6 i ponovno ga vidim. Nuff said :)
Evernote 3.2.3: http://dl.dropbox.com/u/12007684/com.evernote-1.apk
Izasao je update za PowerAMP, koji donosi vizualne promjene, ali i opcije poput stereo x i balans zvuka (lijevi/desni zvucnik). Ima naravno jos dodataka ali to su vecinom sitnice. Sad je PowerAMP jos ljepsi i ima malo vise mogucnosti podesavanja za widget.
Ja sam zadovoljan updateom mog najdrazeg Music playera (probao sve i svasta ali on mi nekako najbolje pase). Samo nisam siguran dali ce unlocker sto je radio na verziji prije raditi i na ovoj novoj verziji.
Jel zna iko gdje skinuti Sims3 koji radi bez greske na SGS-u? Imam verziju s Mobilisma i radi sve normalno kada je wlan ukljucen, cim ga ugasim prilikom pokretanja igrice dobivam FC.
Probao i reinstalirat i isto.
Ova verzija će radit bez greške. Ako već uživaš u svim "free" aplikacijama onda 7$ nije puno izdvojit.
Da li se moze nabaciti starija verzija Marketa a da se ista ne updatuje sama ? Ova mi mnogo zapinje i sa klokanim procesorom. Nekada se i sruši. Mozda je i do roma ali je ova verzija Marketa prilicno problematicna za moj telefon. (v. 3.1.5)
Ili ako ima neka alternativa za pracenje istih aplikacija koje se nalaze na MArketu. Znaci isti sadrzaj.
A jesi li se uopce potrudio malo prelistati starije postove? Samo stranicu prije imas objasnjenje. :rolleyes:
Sto se Google Mapsa tice: je li vam stalno pod Running services, bez obzira jeste li ga pokrenuli ili ne?
Dok sam bio na stock ROMu islo mi je na zivce sto su stalno bila pokrenuta 2 Maps procesa. Sad sam na CM7 i trenutno nemam instalitan Gmaps upravo zbog toga, iritira me da mi nesto radi u pozadini iako ja to uopce ne koristim :D Pa me samo zanima je li kod vas situacija drukcija, mozda je to bilo specificno za HTC Sense?
P.S. bio sam se odjavio s Latitudea i tih gluposti, dakle nije u tom bio problem.
Toliko se o tome raspravljalo po forumima a vi se i dalje opterećujete sa aplikacijama/procesima koji "rade" u pozadini. Ako su u memoriji, ne znači odmah i da rade. Baš sam pogledao kod sebe, od zadnje boota je prošlo 26h. Jedan od maps servisa je potrošio 0s CPU-a a drugi 1s.
Znam ja to sve, zato i ne koristim nikakav task killer. Ali svejedno me "bode" kad vidim neki nepotreban proces pod Running services :D
P.S. cijela ta prica oko Androidovog memory managmenta mi je postala malo klimava nakon sto sam vidio da ICS dolazi s ugradenim Task managerom s kojim se moze "ubit" aplikacija. Ako sam ja to dobro shvatio :)
To ti je zato sto si previse navikao na filozofiju "racunala". Mobitel nije racunalo, Android nije klasican OS. Izbrisite si to iz glave.
Ne znam kakav ce biti neki buduci Android, no za ove trenutne vrijedi ovo sto sam napisao.
BTW da, Maps ima pozadinski servis koji sluzi za Latitude i servis je uvijek pokrenut bez obzira jeste li prijavljeni na Latitude ili ne. Ako ne koristite Latitude, servis je neaktivan i ne radi nista. Iz tog razloga sam ja pomocu Autostarts aplikacije trajno ugasio taj servis.
To za ICS je i meni palo na pamet :) A i ICS task manager je maznut od WebOS-a. Što je i logično jer je radio isti čovjek koji je prešao u Google. Neke aplikacije je dobro ugasiti i Google je očigledno toga svjestan. Te aplikacije obično imaju opciju exit.
Uvođenje task managera u ICS je kao zbog toga da se lakše manipulira aplikacijama, odnosno koristi multitasking. Lakše je ako im se broj smanji na samo one između kojih zaista taskamo.
btw, danas slično rade i ostali operacijski sustavi. Preloadaju aplikacije u radnu memoriju i time ubrzavaju start. Win8 uvodi praktički isti koncept kao i Android.
Izjave su sasvim logicne. Stalno ubijati procese zato da bi memorija bila slobodna na Androidu nema nikakvog smisla i samo je kontraproduktivno. Medjutim, ako neku mogucnost ne koristim i ne mislim je koristiti i znam da je mogu bez posljedica ugasiti, zasto ne?
Poanta nije da sam ga ugasio zato da mi memorija bude praznija, vec zato sto ga jednostavno ne koristim niti ga mislim koristiti. To po meni ima smisla na bilo kojem sustavu. Ugasio sam tako i mnoge druge stvari koje ne koristim.
Bila je jedna aplikacija na marketu koja od bilo kojeg png/jpg wallpapera može napraviti live wallpaper, znao sam joj ime, ali sad je više ne uspijevam izguglat. Zna netko?
Sjetio sam se: Multipicture live wallpaper :) ista kao i ova yagerova.
Koristim launcher pro a on ne podrzava prozirnost status bara kod obicnih wallpapera. Zato zelim napravit staticni live wall :D
"statični live wall" :D
A onda dobiješ prozirni status bar? Zar ne možeš editirati neki njegov framework, naći u njemu png (ako koristi png) i promijeniti ga u prozirni? Tako sam radio na Senseu...
Na aosp gb-u to ide malko drukcije. Treba dekompajlirati systemui.apk, editirati neki xml, to sve opet kompajlirati uz uvjet da te java putem ne zajhebe :D uot kuhinja ne napravi to kako treba. Vjeruj mi, probao sam sve, ovo je jedino zaobilazno rjesenje.
A da se javiš autoru launcher pro-a i sugeriraš feature? Jel' imaju neki support forum ili tako nešto gdje korisnici mogu sugeirati i komentirati?
Launcher u ovoj verziji se više neće updejtati, a autor radi na potpuno novom projektu istog imena. Prozirnost status bara je nebrojeno puta postavljen upit na support forumu :) Ako mu je vjerovati, dok radi na novom launcheru, budno osluškuje prijedloge postojećih korisnika...
Pa nemrem vjerovati.
Bila je jedna aplikacija tu, za wifi da se gasi prije...
Mislim da wifi kill il kill wifi...
Moze pomoc...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Da li je neko cuo za aplikaciju LINK2SD,
trazi mi da radim particiju sd carda, a to mi se ne radi jer sam prosli put izbrisao (formatirala se ) sve sa nje pa i backup.
Da li neko ima iskustva sa ovim?
Ja radim s tom apk i zadovoljan sam jer ustedi dosta int.memo a na karticu prebacujes samo apk-e koje zelis. Drugu particiju moras raditi za potrebe Link2SD-a a to mozes i tako da postojecu part. smanjis pa od ostatka prostora napravis drugu part., uglavnom slijedi post na xda i sve ce biti ok.
bok