dobro je,cekao sam ko ce nastaviti pjesmu :respect:
samo nisam siguran odakle je znam,stalno sam prije gledao vasu neku emisiju na nekom hrvatskom,sada ne znam kako se zvala ta :D mozda jutarnji program,
Printable View
dobro jutro rvacka
jutro Luna!
Mario sad možeš staviti 3.12.2008.
Ekipa, evo prijedloga za unaprijeđenje foruma i uveseljavanja forumaša... :D :D :D
auuuu,kako bi ovo bilo dobro. samo sto mi nemamo prevelik broj zenskih jedinki na forumu,a sta mozemo, vidi se da ne vole tehnikalije,bitno je da je mobitel lijep,nije bitno kako radi : podlo se smije :
a da je forum "www.prasak-za-ves.hr bilo bi ih pregrst :klap::belj:
obzirom da su tu zene u manjini, a sto nebismo njih uveselili? ajmo napravit izbor za najljepsu musku guzu :p
iksfjužn, zloban komentar. nemamo sve propuh u glavi. iako, dam se kladit da ti ne bi znao oprat ves kak se spada, dok ja eto znam baratat sa simbijan fonom :p ups, a vidi, zensko sam
o.O
a evo cistim sve,pp,tkz. prijatelje i ostalu gamad,jer nema smisla da imam toliko smeca,stvarno mi to netreba http://www.clicksmilies.com/s1106/sp...ckepieksen.gif
Dobar jutar pospanci!! :)
Jedem palacinke
dobro jutro . . .
došao maloprije sa posla . . .
sad lagano za italiju . . .
idemo kolonizirati udine . . . ;)
javim se kad se vrati . . .
pozz svima . . .
bye :wave:
Jutro....svima.....Vidim sinoć su bile neke perverzije ovdje......:deadthread:
Odo radit......
hahhaha,bez ljutnje luno naravno da je bila sala,sto bi mi vez vas. a to za NMG (najljepsu musku guzu) pa neeeee znam,mora neko probiti led deffinitivno... :cool:
a to za ves... pa jucer sam bas flashao perilicu, sada radi bolje za 2000 obrtaja uz manju potrosnju praska i brze pred pranje :D
Haha, ja sam baš juče komentarisao na onu temu o guzama na forumu.hr, jedna 'Ruža' ima sjajnu guzu ;D
Vidim da je riječ i o pranju veša... Juče sam baš oprao jednu turu (odnosno mašina je). Jbg, kući nisam bio mjesec dana, zar da hodam prljav? :notooth:
Isuse, pa to su gole ženske guze...
I ne znam, kakav muškarac moraš biti da javno eksponiraš svoju guzu :D
OK, jel, osim Ice :njanja: :respect:
;D Hahahahahaha
Jutro!
Opet radni dan... Idem jos malo odspavat. :)
Nekako imam filing da kad bi organizirali izbor NMG: ustrojstvo foruma bi naglo prestalo biti patrijarhalno, povećao bi se broj registracija od strane korisnica interneta te bi na kraju bili primorani promjeniti naziv foruma, izmjeniti njegovu podjelu što bi na kraju dovelo do gubitaka radnih mjesta (Ico više nebi bio smod), inflacije, gladi i siromaštva većine trenutnih korisnika foruma.. A da ne govorim kako bi ljudi u panici ispod cijene prodavali svoje ljubimce za koje su zarađivali cijelu godinu :rolleyes:
A da jednostavnije slikamo mobove u tangama ili futrolama? :notooth:
ne moze iks.guzicu na forum!!
nista... vi otvorite temu stavite na sticky,pa cemo da vidimo ko ce biti najveci muskarcina xD
Sutra imam kolokvij iz engleskog pa mi dosadno jer nemam šta spremati :p
Ako oce netko moju dlakavu guzu vidjet,saljem na PM... :lol:
Doso s posla i najeo se ribe... Nisam odavno jeo fiš... :) :fish:
došo iz rudnika, ša ima nova?
Šta's uopće dolazio? :lol:
Nek se napušil' :lol:
koji primitivci ovi BBB-ovci. nek se srame.fuj
Budale glupe navijacke.
Talijani ih uljudno docekaju, a oni "bojsi" glume mangupe.
Kad vidim ovako nesto, digne mi zivac...
Kqrca i sloboda navijacima.
One koji rade probleme u zatvor zbog narusavanja javnog reda i mira. Strpo bi ih sve u zatvor. A uzvike da ne komentiram. Odgoj 0 bodova...
ja bi ih sve poredala i tukla.
nema veze nikakve s navijanjem. sramota..baš sramota
sad bi ih talijani trebali stuć sve i bila bi sretna da svi dobe batina. i prijatelja dva su mi tamo i gade mi se radi toga...sramota za cijeli narod, klub...ma užas
Evo javljam se tek sada
i ne znam šta se događalo poslije moga posta
i šta je editirano,
ALI Luna kak bi tam gore rekli "Kaj si ti briješ?"
Ja stavim sliku koja je i onako na forumu (stavljena od tvoje strane) onako malo iz zezancije a ti se ponašaš kao da sam ti stavio tvoju facu na neko golo tjelo i to slično. Kao da sam ti mamu spomenu si ljuta, još i neka dopuštenja tražiš! LOL
Nisam ništa bezobrazno i grdo radio nego NE PROMJENJENU fotku stavio kao štos slikicu, onako malo da se vratite na teme foruma a ne ono što brijete sa strane i drugi vas ne kuže kada postate na OVOME forumu!
:(
Koji ti je antrag, nije ovo kindergarten, nemoj prema svima kao prema balavcima se ponašat! Kao ti sam imaš pravo se srditi na forumu i svi se samo ispričavaju da se nebi kao uvrijedila!
E da znaš da si me naljutila bar 15%. :p
gledam ovo kaj bi trebalo licit na neku kakti tekmu:cry:
oum..
vjerovali ili ne, mala je napisala post na koji ja u potpunosti stavljam potpis ;D i to smo dozivjeli ;D
ne, ozbiljno, dijelimo isto misljenje. katastrofa. odmah sam brlju primila na red preko sms-a.
mene je veceras bilo sram sto sam iz Zagreba.
ja bih svima zabaranila ulaz na stadione, dozvolila bih samo dedekima koji vode unuke. i zenama. ovo sve neodgojeno musko nek si baca baklje po stanu. uzas!
vuki, ja sam ti svoje rekla i objasnila. nastavis li, bit ce problema.
sto ima veze sto sam ja sliku okacila na forum? kakvo to tebi pravo daje da ti s njom ista radis i samoinicijativno je keljis u temeu koja za to nije namijenjena?!
i ako te bas zanima, konzultirala sma se s nekolicinom ljudi i svi su mi rekli da radis idijptarije te da izbrisem sliku!
smatraj se upozorenim.
tocka.
pa ljudi moji je li ovo moooguuućććeeee???
:notooth:
Ma daj molim te!
A šta češ mi uraditi?
Trajno me izbaciti sa foruma?
Ljudi koji je vama k****?
Ja dođem na net malo iz zezancije i on line druženja a vama samo na pameti prijetnje i svađe.
Daj čovjeku vlast da vidiš zapravo kakav je.
Nisam prekršio ni jedno pravilo foruma a vjeruj mi sva sam do sada naučia dobro.
Da pokažem koliko mi dižeš živac evo ti ova slika.
http://slike.hr/slika.php?z=ljdnqwna...rcn1r5g0th.jpg
ne bude me sat vremena i skroz neam pojma o cemu se radi :D
vuki, NEMAS PRAVO preuredjivati tudje slike i keljiti ih javno na forum bez njihovog znanja! shvati to!
nije problem u slici nego u tvom postupku! i da, za njega te mogu kazniti! moja slika jest javna, ali to ti ne daje pravo da je ti koristis i mijenjas! pogotovo ne bez mog znanja! vrijedi i za sve ostale! i to nema veze s mojom pozicijom vec sa zdravim razumom! a i zakonom mile nam drzave!!
internet je javni medij tralalalalalla hahaha :notooth:
šaliiim seeeeee
ooo---ooouuuu ;D
..ja bi ubio i za mnogo manje od toga :)
Meni recimo nebi smetala sprdnja sa mojim slikama, ako to radi netko koga znam i iz nama poznatih razloga. Al ovako na forumu da se netko nepoznat toga ulovi.. U krajnju ruku bi mi zgledalo čudno, ono wtf.
Op, prošle reklame
a ja bi vidjijjjo slikuuuuu :blush:
hahaha
Napominjem da sliku nisam mjenjao u nekome ponižavajučem pravcu niti je bila za ismijavanje. Obična slika samo što izgleda kao da je plakat reklama na nekoj ulici.
Sestro ti iz obične slikice napravi spektakl!
Ako te to vrijeđa šta bi onda da sam stvarno napravio neku pogrdnu!?
Ali nečemo više o tome jer bi time prisvajali temu u privatne svrhe (iako je drugima sigurno zabavno čitati i valjaju se od smijeha ;D )
Mir s tobom.
---------------
------------------
@mala šaljem ti na PM, pa ti reci dali je to pogrdno i ružno nešto?
tooo, bravo boysi!!!
čopi pare maminju :D
mala proslijedi ako moze,i ja sad izgori od zelje da vidim tu famoznu sliku.
100 oira ajmooooooo :notooth:
dojdem sim nakon 100let i kaj ,nis se :deadthread:ni promjenilo.....:deadthread:
Eto ti sada vraga!
Samo vi palite vatru.
Osim što smo svi 100 let stariji, ne? Krivo je društvo, alkohol i kurve :notooth:
Šta je ovo opet neke pipi sa bbb-ovcima lol, trebao bi Dinamo među njih infiltrirati neke svoje ljude, stegnuti ih malo i dovesti u red.. Balkane moj
mi smo ljudi cigani sudbinom prokleti. fakat
@Vuki i LaLuna: STOP svađama, prijetnjama i sličnom. Vuki, trebao si pitati LaLunu dal se slaže da objaviš njenu sliku. LaLuna je maknula sliku, rekla da se ne slaže da drugi stavljaju njenu sliku i tu je kraj rasprave!
To si ti Vuki trebao poštovati, a ne ići se prijetiti i raspravljati., a LaLuna nije treba ići u daljnu raspravu.
Stoga, vrati te se na temu i prestanite više sa vrijeđanjem i svađanjem.
Ukoliko nastavite svađu, bez obzira na poziciju na forumu, moglo bi doći do kazni! ( :banned: )
EDIT: molim bez komentiranja gore navedenog (u ovoj temi), jer tome nije mjesto u ovoj temi!
:ontopic:
E onda odgovaran na prozivanje tamo gdje se smije, iako sam napustio tu temu, prisiljen sam se vratiti na nju. :(
ja neznam sta se dogadja...
U jbt...
Ja krepan čovjek,bio u exitu ma šejkspiru na ex it, crkel sam od smjeha...
Idem spat...
Ja večeras bio kod jedne slatke cureeee :D
Ja se ubijam od nesanice....a sutra dizanje u 5.00 na posao.
Odo zapalit jednu van.
ajde ljudi pozz idem ja spat.
VuKi, vidim, ti ni neces spavat do 5 vjutro.
Mario, promjeni datum u potpisu. haha. :banme:
došao s puta . . . ;)
gostovanje i sam put odlični, tekma odlična, igra nikakva, makar su mogli ostvariti ono o čemu godinama sanjamo, i bod nam je bio dovoljan, . . .
ali *ebiga, tako je to . . .
ostatak . . . ;)
da ne pričam o nečemu što i sam jesam?
pobrkao si lončiće . . . ;) :D
samo daj . . .
tako i onako znam šta bi većina od vas napravila, tako da me to ne može iznenaditi . . . ;)
Uspio odspavati dva sata i 45min pa sada ustajanje i put pod noge.
joooooooj kako mi se ne ide raditiiiiiiiiii.
Čekam da prokuha voda za kavicu. :zijeeev:
Idem u skul, jedem mlijeko i kruh...
Oči su još u snu...
Kaj mislite, na SHAKEspeare na EXit, bilo je oko 200 ljudi, tj. Puna dvorana... A jedni iz razreda se napili i ... :Puke: (u dvorani za vrijeme predstave)
budale...
Bio sam na zornici ;D
Sad treba učit, u školu na test, sutra učit, u školu na test...
Još samo da prođe idući tjedan...
poranio odnijeo telefon na servis,samo ujutru danas imam vremena.
mario datum! :banme:
Dobro jutro. Mada sam ustao još u 9 :p
Sutra u mom gradu (u Gradišci) otvorenje Mercatora pa gostuje Colonia, haha ;D
Nisam bio mjesec dana, ali taman sam planirao za ovaj vikend kući pa možda i na to odem.
Evo,mjenjam datum ;D
Evo me doma... Krepal sam...
Otvaram alkohol, skršili mi se windowsi treba ih reanimirati..
Nekad se to radilo onom nekom mirisljavom soli... Ah, kako je tehnologija napredovala. :)
Ili je to reanimacija za tebe? ;)
To je lijek za doktora tj mene ;)
pozdrav svima...
koji kiša se spustila danas...
taman prekinula posao poslije gableca... :D
spremam se pa odo u grad malo... neznam kad sam zadnji put bio u gradu... :-/
Nakon obuke,prakse,prakticnog rada i seminarskog rada,postadoh faca... ;D
Naime,sad imam jos jednu srednju skolu u radnoj knjizici... :)
Uz zanimanje Elektrotehničar,postao sam Elektroenergetski tehničar - Specijalist za brojila.. Sad mogu brojit ovce kad legnem... :jump:
Znaci ti si onaj sto ce nam doc ocitat brojilo. :D
pozdhrav...došo s posla....hebo ježa po ovoj kiši...zbog nekog bedaka...i sad ću da ljubim majku ovom stolcu na kojem sjedim a nikak ga složit......
smuc, cestitam. fraer s dva zvanja u radnoj.
;D
Eh...ljudi moji,al ja mislim da nitko od vas,kao ja,nema tečaj za šopanje gusaka! Ali za stvarno......Neznam kak,ali imam....
a da? kaj tocno polozeno? kakav je to ispit, kak se tocno zove? jer moj neno sad bas ide na ta neka predavanja preko dvd-a. reko, ocel' i njemu to u knjizicu??
A za sve imas skolu? Ili je nesto samo iz prakse? ;)
Pf, da sam znao da takvo sta postoji, mozda bi i imao... ;D
Ide na predavanja o sopanju gusaka?!
Am I missing something? :hm:
EDIT: aha, za vatrogasce... :D
I sta sad radis? Sopas guske doma? :D
Ako za vatrogasce pitas,ovako ti je kod mene to islo:
Dakle tecaj s predavanjima od strane vatrogasnog drustva,uz teoriju i praksu izvrsenu u vatrogasnom drustvu od strane zapovjednika vatrogasnog drustva. Takoder smo imali neku vrst zastite na radu,i ljecnicki pregled. Neznam tocno koliko je sati oslo u sve to,al sve u svemu,na kraju svega,doso je zupanijski zapovjednik i odradili smo cjelodnevnu vjezbu gasenja pozara na jednom dosta nepristupacnom brdu. Bilo nas je 50-ak. Nakon toga par pitanja iz teorije,i imas diplomu ukoliko si zadovoljio. Odtad sam dvije sezone radio kao vatrogasac,i nakon toga postao Ispitani vatrogasac prve klase (tako to pise) a sto znaci da me ubijes... Sto vise imas staza s tim,imas i vecu titulu...
yup, za vatrogasca sam pitala a ne za guske. lol ;D
a ne znam, nis ti ja to ne kuzim. samo znam da sad ima te neke visinske vjezbe i da se mora spustati s treceg kata. a ovaj neki koji ide za visi cin se mora spustati s petog kata ;D po uzetu ;D
napokon se malo naspavao za razliku od narednih nekoliko dana . . . ;)
jebote već je mrak :cry:
Pa da, nighttime, iliti party time. :D
jadan,, pretvorit ćeš se u čovječu ribicu :D
Lezim na krevetu,stara mi maze ledja s alpskom kremom,a ja crkavam... ;(
Neki vrag mi se desio,i svaki put kad se idem nagnut naprijed,ko da mi netko zabio noz u mozak... Katastrofa... Drzi me jucer i danas,a posto ja odem prekasno kod doktora,najvjerojatnije cu krepat... ;D
Oh well... Hoce tko bit novi moderator? :D
loool
hajt, rav, pokreni akciju trazenja novih modova.
mene vec vise od tjedan dana kolje lijevi zglob na stopalu. nit sma se udarila, nit sam krivo stala,a boli k'o sma vrag i poceo je naoticati. ajm gona daj. vec mi je na um pala tromboza i plucna embolija, iako nikada kontracepciju nisam pila ;D
Luna,od*ebaše nas lagano... Ajmo mi napravit kafe.mobil.hr... ;D