a jooojj..pa zekam seeee :)
ne slušam ni ja to doma, samo izlazim na to :D i u autu se zna neać koji cede ;D
Printable View
Bok...
Moram učit, ali nejde....
Kod mene se svira Prodigy...
A sad u zadnje vrijeme i božićne pjesme....
haha gledam latinicu :)
i dalje rasturam zvučnike . . . ;)
i baš mi je lijepo . . . ;)
A ja idem van,a vi se mislite! :belj: Aj bog...
HCSC, will you be my new best friend? ;D
i iskov isto ;D krpamo se za partije u italiji ;D
gledala sam slikice, one zadnje tri su.. ;D
:drool:
ocu tamo, waaaaaaaaaaaa
nou problem.
kad budeš redi for party slobodni se javi.
...e one zadnje tri to su dekoracija party-a (prve dve) dok je ova zadnja pak sastavni dio RTC na svim njihovim nastupima i to do kraja, (nadam se da si skužila na što mislim).
Idem spat...
Javit ću se u 6...
Nudim zamjenu,ja spavam a vi pišete test iz latinskog... 'Noć
Što je ovo...izgubljeni sin (foruma?) se vratio :D
Kakvi partyji? :D 'oću i ja :)
I da, dobro jutro...Rise and shine, co's it's cold out there :D
doooooobroooooo jutrooooooooo pjevaju pticeeeeeee. majku mu alaj je hladno vani
Jao, a kod mene neka tužna južina uopće nije nešto posebno ladno!! A volia bi da je...
kako mrzim rana buđenja, pogotovo kad su nenadana . . . :bat:
mama zaboravila ključeve od dućana, i ne može unutra . . .
a dućan na ilici . . .
pa se ti probijaj kroz gužvu . . .
makar sam zadovoljan brzinom, 10 minuta kroz gužvu do ilice . . . ;)
i sad zujanje do navečer . . .
Dobro jutro...zlatne ravnice,
Dobro jutro...široke gore,
Dobro jutro...najljepše moreeeee!
Dobro jutro...
[zanemarite mene, neispavan sam] :D
Dobro je, nije hladno a ni kiša, nemam jaknu dao je na kemijsko da speru one alkoholne fleke od prošle godine :notooth: ...odo na špicu mda
Šta je? :)
aha, moja frendica izlazila non stop na partije te lude svuda svuda.. ja je jednom odfurala na cajke i sad uopće ne želi čut ni p od partija hahah :notooth:
Bok dica....
On top; Došo s pos'o...slabo sam se "iskazo" danas...
A za kojih pola sata idem sve sile usmjerit prema svojoj stolici koja se zdušno klima ko od mog starog donji zub....
Mislim,,idem ju popravit,ne....bar pokušat....
Bla bla... spam spam spam... blah....
Mrtav sam...
Glava me boli...
Najradije bi potrgao sve da vidim kaj bi se desilo (da, gledao Mythbustere na NET-u)
Testirali su naglu dekompresiju u avionu na , citiram titlove, "35.000 m" :lmao:
Raznjeli pola aviona :D
I potrgali zadnju osovinu na policijskom autu...
Oooo, drug Sudac! Pa gdje si... nešto te nema...
E da... negdje oko HNK u Zabregu, gdje ima neka čevabdžija? :) Nisam siguran kak se to piše...
Ili kod EXIT-a?
Ćevabdžinica :p
e mario nije ti danas 3.12.
pogledaj sta ti pise u potpisu.
Juh juh!!
http://www.youtube.com/watch?v=UtAvP20Tk28
Brijem da bi me sama žurka s prisutnom harmonikom oborila brže i jače nego galon votke i dekagram aspirina na hcpartiju :notooth:
Društvo koje me vodi na harmoniku...nije moje društvo :p Jel tako Luna :)
Tak da se ne bi baš zabavljao čak i da je ok društvo :)
yup, pecat na to!
mislim, nije da sudim nesto sto nisam probala. jesam. rezultiralo je samo jos vecom zeljom za ekstremno bolesnim hc partijem kao kurom lijecenja ;D
i bas to sto te ket kaze, nije poanta u turbofolku kao muzici, vec je poanta u ljudima koji na to idu.
al da se netko ne bi nasao uvrijedjen, jednostavno cu reci "not my cup of tea". kao sto recimo niti metal koncerti nisu maj kap of votevr bevridž, al sta je da je, prije bih na metal isla nego na cajke ;D
Hm, a drustvo koje te pozove na rostiljadu/kotlovinu, pa samo odjednom odnekud iznikne harmonika? ;)
Da, to su meni napravili... Samo ajd, bar nisu cajke svirali, bilo je prihvatljivije (Oliver, Gibo, narodne, tamburasi i sl.). :)
Ides na Nightwish? ;D
Ne znam koliko je to metal, kaze tu da je, ali meni se svidja (vidi potpis ;) ).
e pa onda ce ih luna pod utjecajem bevridža maltretirat da sviraju julisku over and over again na toj 'armonici! ;D
ljudi, da se razumijemo, postoji ogromna razlika izmedju turbofolka i narodne glazbe.
narodna glazba moze, pace, cak i volim slavonsku i vojvodjansku narodnu glazbu.
ali turbofolk.. ma bezi bre ;D
Ista stvar rav...da se predugo družiš sa mojim starim, takve bi ti stvari išle na živce...
Ne kažem da bi mi smetalo da netko pusti tu i tamo koju cajku ili "cajkastičnu pjesmu", ali ići na "cajka tulum"...nema šanse.
najtviš nije metal. barem meni tako rece jedan punokrvni (;D) metalac. not that i care. tog metala ionako ima hrpet'na, goth vaki, naki, deth, blabla.
i nejdem. najtviš mi je jos i probavljiv metal, al svega jedna - dvije pjesme. nisam ja za njihov koncert. al se zato sad zderem sto nisam isla na WT kad su bili u zegeu :(
tako je luna..bolje iron maiden,nego ona ceca...
fuj to...
:D
a kakvi su to ljudi kaj idu na cajke? :(
O-o.........
a kaj ti o-o? to nešto znači? :notooth:
iz vlastitog iskustva vrlo primitivni.
ne kazem da to ide tebe da se ne bi nasla uvrijedjena i riportala me meni samoj ;D jednostavno mi je skupstina polugolih pijanih trebica po kojima plaze tipovi sumnjiva dosjea upakovani u trend: zalizana kosa - raskopcana sulja - zlatna lancuga - spicpapak na taktove koji mi uopce ne sjedaju vrlo primitivna, odn, meni osobno bi bilo ponizavajuce da po meni plaze takvi tipovi.
mozda ti imaa drugacija iskustva, no moja su takva.
not my cup of tea.
a meni bas nije tak. ne osjecam se ugodno tamo gdje nije glazba koja mi sasvim dogovara i koju inace slsuam.
ja recimo imam problem da mi se od mnogih izvodjaca svidi jedna pjesma, ma sta svidi - odusevi me i stoji na ripitu pola godine. a ostale stvari ne da mi nisu nesto, nego mi uopce ne odgovaraju. tako npr. od Stonesa Paint It Black mi je pregenijalna pjesma, dok Stonse opce ne volim i ne mogu se zamisliti da cupkam na njihovom koncertu. izuzev ako ce pet puta za redom izvest Paint It Black ;D
pitam se zasto sam prestala izlaziti.. ;D
O-ooo... Bolje?
Mislil sam... A ništ...
O ukusima se ne raspravlja... A sad, ko sluša cajke, nije automatski primitivan, ili onaj koji sluša metal, pop, rnb, itd.
Zato mislim da prestanemo s tom temom da ne bi bilo nismo znali...
ooo daaaaaaaa.. iznenadila bi se :notooth:
haha
gledam tamo one slike od "male".....
Moram priznat da sam iznenađen.....
kaj brijete vi?
tolko toga tu napisanog, a ništa rečeno...
sraćkamo bzvz :D
zašto si ti iznenađen? :notooth:
Sudac, tebe u zadnje vrijeme nesto lako iznenadit i zbunit... ;)
Ajmo deca spat...
još malo pa ću na yamb s curkama
eh da Rav.... A ja izgleda moram u treću.....ps mtr
Pišem kemiju... Doma referat, a sutra test, a nemam pojma... I kad je zadnji put tak bilo aktivno ovdje?
I da,uživam u domaćim kobasicama, sa sirom i kruhom... :haha,smajlićzaonekojinejedudomaćekobase:
ja nisam rekla da mi teško
prekrasno mi :)
ravilov: Nightwish s novom pjevačicom nije ni upola ono što je nekad bio... I na njihovom koncertu bijah :D (samo mi je žao što nisam bio dok je još Tarja bila pjevačica)
Stare pjesme u izvedbi nove pjevačice zvuče mlitavo.
Inače, bio na kavici, sad se spremam da gledam Housea
hmmm....da.....:satan::satan::satan:
prekrasno joj.....
Informiram se o Unbuntuu, ravilov i ostali linuxari i slični- pogledajte ovdje :)
:respect:
Da? Damn. :(
A ja se bas nabrijavam na starije stvari... Bas gledam na YT live snimke sa koncerata 2004-2006. :hrv:
Oh well, nvm, sto bude bude. :)
Linuxar - hehe, tako me jos nisu zvali. :D
To nesto izmedju Linuxas i gusar? :)
Anyway, evo pogledao sam. :)
Prije neke dvije godine sam baš njih slušao. Upravo pjesma iz tvog potpisa je http://www.forum.hr/images/smilies/Hail.gif
A ja ih tek relativno nedavno otkrio, i to sa Ghost Love Score, pa zato i isao skidat nesto iz tog razdoblja (gorespomenuti album Once). :)
EDIT: evo bas gledam ovo: http://www.youtube.com/watch?v=r1H01Mw_oAE
Zadnji koncert sa Tarjom. :)
..........ejjj nećete vjerovati što sam danas slikao!
Dali vam se poznata? ;D
Jooooooj, Tarjaaaaa, zašto si nas ostavila!!!!!!
Ibro Dirka je zakon... http://www.salji.com/out.php/i3107_Band.gif
@ Vuki: Najebo si... http://www.salji.com/out.php/i3108_cekicem.gif
[QUOTE=VuKi;825028]..........ejjj nećete vjerovati što sam danas slikao!
Dali vam se poznata? ;D
A sta to dolje pise? Nesto plavo zaokruzeno bijelim... Hm... Da nije "durex"? ;D
pozdrav svima...
odo ja...
:wave:
pa do čitanja sutra navečer...
;D ;D
Evo Vuki, sad nas je dvoje kaj smo nastradali od tete diktatorice...
EDIT: sorry Luna...
Vas dvojica cete postat u "Kakvu muziku slusate": Željko Bebek - Šta je meni ovo trebalo
:lol:
Hahahaha, LOL, Lunaaaaa, pa ispala si k'o slika na reklami :D
vuki, a zasto si ne okacis sliku zene tako na net?
mario, jel moras u svemu biti povodljiv?
da se razumijemo, ne smeta me slika kao takva, vec me smeta sto je to napravljeno bez nekog prethodnog kontaktiranja mene.
ako sam sliku stavila na forum, to ne znaci da sam je ostavila vonabi fotošop fraerima za igranje!
i baj d vej, za takve stvari vas ljudi mogu tuziti.
pa se vi igrajte s tudjim slikama!
bez brige, nisam sanader, nebum vam poslala muriju na vrata.
no iduci put pamet u glavu!
čitam zanimljive blogove kao
http://taliban.blogger.ba/