Free smještaj? Ne, ne žeilm više bacati bube u uho.. :x
Računaj na to da ću do 1.2. parafirati listu ako budem dolazio, to je neupitno :p
Idem ća, nemoj radit pizdarije :D
Printable View
Vidim da ću moratpuuuuunobijeloga nabavit... možda stignem do cementare danas prije nego 3 tone ode u dim...
bokec...
iss jesam u kurcu sam uchim...ko nikad u zhivotu...oni siju lijesove sa plavih visina...
HAAAAA!!!!! Ja oćero ženu na fitnes il već koji drek rade, sad sam fuckin´ freeeeee for The lupanje on the foruuum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lmao:
10 razlike.. dzizus.. nisam na to navikla od nasih.. kao ni na to da je svemocni Balic nemocan :(
@iksic, buci bu! ja sam jos dobra. i blaga. nemoj da BD - u prepustim "nagovaranje".. :satan:
Koga treba nagovarati? Imam nova kliješta, igle (za ispod noktiju) i frišku bocu solne kiseline (za guzu, jajčeka i okice). Poslije dolazi teta od 150 kg i radi jedan potpuni body cavity search. Na suho.
Dakle? Gdje su kandidati?
Sounds like fun :)
Većer svima.....:wave:
O kako je dobra ova mala
pa se pitam da li bi mi dala...
ja bi sa njom malo cinga cange
da joj vidim crne tange....
:notooth:
NLO from Metković:spin:
dobar veče svima, koliko god da vas ima... :) ;D
Došao sa faxa... nemogu vjerovat da su rukometaši izgubili sa tolikom razlikom...
inače, dosađujem se... ;D
Eto, malo došao na PC, i kujem planove kako počet učit za ispite...glavno da se misli na to! :notooth:
a gdje te drži? :njanja:
30-20... Ma ajd u quratz! Onaj Hvidt je macak da ga nema,a mi katastrofa. Morat cemo tuc i crnu goru i norveshku...
@ Drug: Nemoj samo na zeni TP radit!!! :belj:
Opali je u boot-u... NHF
Odo spat... Gud najt! :zzz:
Možda mi se posreći!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Good fuckin night:notooth:
Btw; a dje moj post nesto.....
Lijevi kuk!!! :wow:
...veče...
...laku noć...