Budem i ja dosao najvjerovatnije , nis ne obecavam , kad cu bit ziher . Onda cu se upisat
Printable View
Budem i ja dosao najvjerovatnije , nis ne obecavam , kad cu bit ziher . Onda cu se upisat
Ne diraj fejsbuk,taman što sam skonto da se onaj status može kojiput i promijeniti :)
Ipak laku noć! Odo ja... :zzz:
cuh se sa zerom upravo, ne obecaje nista, al kaze da ce se potruditi ;D (doci ce on, garant)
kakav na rubu znanosti, ocu trekkk :dunno:
Uf taj fejsbuk! Jutros nas par s faksa na kavi i troje se zapricali ko je kome sto napisao na fejsbuk :jehon:
Ot: kao ucim. Ali naglasak na kao. :notooth:
aj odoh u krevet gledat trek pa corit
laku noc :welcome:
naj te pljuvati po fesju samo.. eo ja bas pricam sa dva frenda koje sa kojima se nisam cuo 6 godina... to je bas kul :cool:
Dobro jutro. Evo ja jedem rahatluk i ispijam kavicu :coffee:
Uh, malo je rano za tako slatko :)
Ali kahvica će sad past, to ziher...
well-being morning hen dali imate jaja
tractor has a v8 machine and cost merely unguent
I am a as a ant limit I love you ice
I am a high-spirited Croatian who will today glorify
:beer: :lmao: :lmao:
E daj mi broj od svog dilera,plz ;D
dobar jutar svima...
stgan sam...
jedva da sam noćas spavao... :-/
samo sam neke gluposti sanjao...
...dobar jutar...hebemti, bilo je ekspresno buđenje i oblačenje u 2min - kvragu...hebena budilica zatajila il sam ju poklopio u snu - :dunno: ...
pozdravljam vas ...:beer:
:deadthread: :angry:
:tclosed:
:deadthread: :mad: :hm:
he he Ico...smiri živce....pa treba neko i raditi...ne stigne se visiti stalno na forumu...;)
Inače jutro svima.....:wave:
Dan svima... Bio kod doktorke jutros. Veli da mi je uho skroz cisto,al meni i dalje zuji... Kupio si malo tehnicke robe (valjda se nisam za*ebo) i tak...
Tko je spominjao centralizaciju lijepe nam naše, jel? Zašto se sve odigrava u Zgu, dođite u Pu vi hahari :p Ah!
Jučer sam zaspao ko zaklan, danas u nove radne pobjede :znoj: :krv: :D
evo ja registrirao svoju corsicu ( nije puno , 2800kn) .. sad se malo vrtim po stanu