Da, sa NSS-om. Jesi siguran da si ga promjenio? Ugasi PC suite ako ti je aktivan,on zna stvarat probleme kod promjene koda
Printable View
Da, sa NSS-om. Jesi siguran da si ga promjenio? Ugasi PC suite ako ti je aktivan,on zna stvarat probleme kod promjene koda
ja imam t-mobile n73 i kada idem raditi update kaže da imam najnoviju verziju, a imam V 3.0704.1.0.1 od 19.01.2007.
E kad bi procitao samo 3-4 posta iznad tvoga sve bi ti bilo jasno,znaci bpondar je rakao da trebas promjeniti product kod i da onda mozes promjeniti,kada promjenis product kod gubi se garancija ako ju imas ali to nije problem jer uvjek mozes vratit stari product kod:beer:
Trenutno na mobu imam software v 3.0638.0.0.1 od 30.10.2006. Jos pise rm-133 i b8.01. Skinuo sam s nokijine stranice software updater i kad pokrenem program pise cannot connect to NOL server. Iskljucio sam firewall i sva ostala sranja pa mi nije jasno u cemu je problem. Zanima me je li neophodno da skinem noviji software? Sto najnoviji nudi za razliku od mog starog?
ja imam onaj 4.0727.2.2.1 i taj mi je bio prvi na mobu a sada je to zadnji za download pa tako da neznam koje su točno razlike ali koliko znam da je razlika u playeru i vizualizaciji osciloskop ili tako nšto! a za ostalo neka ti drugi odgovore! točnije taj player je kao na ME
Evo posto je izasao novi soft, spremam ga se skinut, pa me zanimaju neke sitnice.
1. Znaci skinem updater i samo pratim upute, nema nikakvih drugih fora na koje treba paziti?
2. Sto se tice kartice, pocela mi se pojavljivat ona poruka kad upalim mob ili istekam dku kabel, neki programi se ne mogu instalirati, konkretno datoteka a000a746.sis. Znam da ga mogu maknut preko kompa u private folderu, al strah me da to mozda nije neka sistemska aplikacija, pa da nesto ne zaribam ako izbrisem (ona jedina od svih u uprav. programa nije instalirana pa pretpostavljam da je u njoj problem). Mogu li problem riješit formatiranjem kartice ili upisivanjem *#7370#? (ionako mislim sve programe stavljat ispočetka kad bude novi soft)
Sorry na malo duljem postu, al kad vec nitko nista tu ne pise, mogu ja :notooth:
dali update mogu raditi putem BT ?
jer nemam usb kabel
te koji je najovija soft verzija za 6270 ?
Ok, javi kak je proslo
btw, ne znam kolko ti znaci, al meni je taj file na mem kartici, jedino nisam siguran dal je bio kad sam je kupio (sandisk 2gb)
Nemoj zato sto se bluetooth prekine i nanovo ukljuci tokom updejta i ode mobitel u qrac...moras imati kabal:beer:
Ma ja mislim da se nebi trebalo nista cudno desiti jer koliko se ja sjecam taj fajl mi nije bio na memorijskoj kartici i vjerojatno je ostao kad sam napravio back up memorije telefona...
evo već drugi puta mi javlja No software updates available for your phone..
a verzija mi iz 1. mjeseca 3.0704.......
i zar konstantno moram bit priključen na net?
pa stalno nešto skida...
ne ne mora bit konstantno priključen već samo dok ne skine novu cerziju softa! e ali taj soft je meni 67 MB a ja na dial-up modemu! hmmm....odustajem 8( a sve i je išlo ko podmazano!
našao sam problem...
pukla mi internetska veza bez da sam to skužio.i zato mi je javljao dva puta da ne može se spojit na server a ovo da nema nove verzije....ne kužim ali ponovno sam sve napravio i našao je novi soft za moj mob...ali kad sam vidio da je oko 67MB samo sam odustao jer sam na dial up modemu i nema....ma čekaj bokte dragi već sam to napisao..zar ne čitaš?
dakle...ako ste na modemu neisplati se skidat jer će trebat 3 sata!
Zna li neko Product cod za Nokiu N93 ,hrvatski jezik..
Hvala
Da li se nekom ovo desilo: promjenio produkt kod na nss pokrenuo (više puta) update u pc suite i u 2. koraku prekine se veza prijavi da mob nije povezan na komp pokušam opet traži ga (mob) i ništa
kabl ca 53 nokia n73
help
Jel zna neko jel ima noviji firmware od 6.10 za 6288? Na Nokijinoj stranici ja 6.10 zadnji.
Zadnji u servisima je 6.43,datum izlaska na Updater serveru nepoznat.
Evo još nekih verzija koje su dostupne u servisima a možda već i na updateru,koje sam modele propustio dojavite pa ću nadopunit popis:
3110c - 5.01
3250 - 4.40
5200 - 5.00
5300 - 5.00
5700 - 3.83.1
6120c - 3.83
6131 - 6.10
6151 - 4.10
6233 - 5.43
6234 - 5.43
6270 - 3.90
6288 - 6.43
6290 - 3.06
6300 - 5.00
8600 - 3.52
E50 - 7.13.0.0
E60 - 3.0633.09.04
E61i - 1.0633.22.05
E65 - 1.0633.58.02
E70 - 3.0633.09.04
N70 - 5.0717.3.0.1
N71 - 4.0642.1.05
N72 - 5.0706.4.0.1
N73 - 4.0727.2.2.1
N76 - 20.0.041
N80 - 5.0719.0.2
N90 - 5.0607.7.3
Moze li mi neko pomoci oko Nokie 6110 navigator.Treba mi produkt kod za Balkan,NSS mi ne da kod,ili ja ne umem.Ovaj moj je za Azijsko trziste.
Pozdrav!
1. Ja se premisljam izmedju 7390 i n72 pink te me zanimaju softverske podrske za oba, da li ih 7390 (s40) ima? A i za N72 (s60) da li jos uvijek izlaze nove ili ne?
2. Da li je moguce na N72 staviti s80?
3. ps: sa koje stranice gledate update sw americke ili hrvatske?
nadam se odgovoru, hvala :comp:
Ovako... Imam 6233 sa softom 5.10. Želio bih je nadograditi na 5.43, a nisam siguran da sam skupio sve što mi treba.
Prva stvar je kabel, mogu li updateat soft pomoću CA-53 kabla?
Druga stvar je product code, Pošto mi je mob dekodiran, a kupljen je u T-Mobileu, mislim da je product code promijenjen, (prije je bila verzija 5,43, a sad je 5.10), čime ga mogu očitati ili pri updateu mogu koristiti onaj njegov originalni product code?
Treća stvar je opet vezana uz product code, ako ga moram mijenjati, kojim to programom mogu učiniti?
@croblue: oko promjene product codea se pričalo stvarno puno i previše...
možeš i pogleda par stranica prije...
Evo ti link kako promijeniti product code:
http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=...&postcount=160
sve ti je u tom postu objašnjeno...
da, update možeš napraviti sa CA-53 (jer sam i ja napravio update sa tim kabelom)
Ako hoćeš vratiti stari product code, onda jednostavno koristi postupak kako je navedeno u gornjem postu (link), samo stavi product code koji ti piše ispod baterije. ili pogledaj product code BALKANS za 6233 (također imaš i link sa product codovima u ovoj temi, pa potraži)
kada upišeš taj product code, onda napravi update, i to ti je to.
EDIT:
zamolio bih sve korisnike (nove ili stare), da prije nego što, po neznam ni sam koji put, postave pitanje kako promijeniti product code ili gdje naći dotični i koji odabrati, pročitate slijedeće:
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?a=41
Postovi korisnika koji i dalje budu pitali kako promijeniti product code i gdje ga naći, će biti obrisani. Osim ako u nekom od linkova nema product code_a za određeni mobitel.
Također, ako vas zanima najnovija verzija firmware_a za vašu nokiju, u gore navedenoj temi se nalazi link na kojem možete provjeriti koja je nova verzija.
Samo napomena da je na NSU izašao novi firmware za E50, 7.36.0.0.
Neznam,možda ima više informacija u onoj tražilici na koju sam stavio link u svom postu br.229 ove teme.
------------------------------------------------------------------------
Misterija vezana za ovo je napokon razriješena:
Dakle ovako:
- izgleda da u svim gradovima,osim Zagreba naravno jer su ostali manje važni kao i uvijek,gdje VIPnet ima UMTS signal USSD kodovi NE RADE.
Prilikom prolaska kroz ZG sam na svojoj N70 radio testove i rezultat je jako razočaravajuć za nas iz drugih gradova,tamo rade apsolutno svi kodovi bili vi na GSM ili UMTS mreži dok u npr. Rijeci to radi samo na GSM mreži,čim se prebacite na UMTS više ne rade.
Kontaktirao sam službu za korisnike i kažu da se radi o tehničkom problemu (koji postoji otkako je počela 3G mreža sa radom?!?!?) te da (naravno kao i uvijek) rade na otklanjanju problema.
Možda jednog dana nešto i riješe,mooožda.
Ovim putem bih zamolio članove iz ostalih gradova koji imaju 3G mrežu,pre-paid korisnike ili pretplatnike,da probaju ove kodove
dok vam je mobitel spojen na 3G mrežu i javite rezultate= Citat =:
*#21#
*#30#
*#31#
*#33#
*#35#
*#43#
*#61#
*#62#
*#67#