Jel vam radi HSDPA na t-mobileu i jel bi se mogla provjeriti brzina na speedtest.net bez one sheme preko bluetooth tralala...?
Printable View
Jel vam radi HSDPA na t-mobileu i jel bi se mogla provjeriti brzina na speedtest.net bez one sheme preko bluetooth tralala...?
počeli su modati K850 na veliko
http://video.google.pl/videoplay?doc...48302367634932
e jel istina da k850i ima gps u slucaju krade mobitela jer si ga mislim kupit i necu da mi ga neko ukrade ipak je to 4 soma kuna?
pa pitam jer sam cuo da to noviji mobovi imaju...pa me zanima ako ima to k850i
trazio sam ali ne pise nigdje
upisao sam u google trace k850 with gps
edit:evo nesto http://ezinearticles.com/?Two-Great-...2008&id=979427
mbusic imas mozda msn ako da daj me pm
Taman kada sam mislila kupiti LG Viewty dobila sam K850i, doduše službeni, ali koristim ga stalno..ugodno me iznenadio, jako dobar mob, sve pohvale..još nisam slikala ništa, ali kolko vidim po drugima slike su fantastične što se od SE-a i očekuje.:respect:
Evo ja i dalje ne mogu nadograditi firmware na svom mobu (na 029 sam trenutno) :(
Može li možda biti problem u tome što je mob bio brandiran na vodafone pa sam ga je debrandirao u jednom privatnom servisu? :jehon:
Ajde podjelite s nama vaša mišljenja u vezi fotića,dal ima kakvih vidljivih(031soft.) poboljšanja naspram prethodnog firmware-a?
Dajte,sigurno netko zna... Može li biti problem u tome što mi je mob BIO brandiran na vodafone pa sad ne mogu staviti novi firmware? :(
I može li mi netko tko ima najnoviji soft reći jednu stvar,kad se pokrene neka pjesma preko media playera i stavi u pozadinu, je li još uvijek mob usporen kao i sa starim firmwareom (a to je stvarno nepodnošljiva sporost)? I još jedna sitnica,kad se pregledavaju slike,dali sad ima onih efekata kad idete s jedne slike na drugu ili se samo prebaci na drugu sliku kao do sada (ne mislim na slideshow,nego na obično pregledavanje slika,ako ne znate na što mislim pogledajte demo video i vidjet ćete kako se tamo prebacuju slike)?
Kad se pusti pjesma pa kad se ide kroz meni, očito je da se navigiranje kroz izbornik uspori, ali zamjetno manje nego što je to prije bilo. Prije bi jedva otvarao moje datoteke ili tako nešto. Sad su samo animacije izbornika (padajući meni i tako te gluposti sa ikonicama) malo usporene, dok se recimo lista od 600 pjesama u mojim datotekama učita kao i kad pjesma nije puštena :)
Efekt slideshow-a kad se pregledavaju slike. Pregledavamo upravo sliku 1...
Slika 1 se umanji, glatko se pomakne u stranu (efekt vlakića i vagona, kako vagoni prolaze tak se slike mjenjaju), umanjena slika 2 se raširi preko cijelog ekrana.
Ako me netko nije shvatio, budem neki video nabacio ili nešto
Evo napokon sam stavio najnoviji soft R1EA031. Za sada mogu reći da je mob vidno brži, sve se glatko otvara. Usporenje kod otvaranja datoteka dok u pozadini svira mp je jedva primjetno. Okinuo sam samo par slika s ovim softom i mogu reći da mi izgledaju bolje. I na mobu izgledaju bolje jer nema više "spuštanja svijetlijeg sloja" preko slike što mi se dešavalo sa starim softom. Sve u svemu isplati se staviti ovaj zadnji softver.
kao sto MASVA kaze modanje K850i uveliko je pocelo... vise info na youtube.com...
a neka mi neko samo kaze kako to uspijevaju!!!
Hvala na odgovoru :)
Evo ja i dalje ne mogu nadogradit,stvarno ne kužim u čemu je problem,sa K800 nisam nikad imao problema :jehon: Nego reci,ti imaš vodafone brandirani K850 i uspio si nadogradit?
I btw,ovaj efekt kod pregledavanja slika je samo u media centru ili i kad se pregledava preko datoteka? I jesu li riješili onaj problem da se pojavljuju i "obične" slike u moje fotografije u media centru?
Evo upravo sam shvatio da je K850 slabiji što se jave tiče od K750... Naime,pokušavao sam pokrenuti igricu NBA live 08 3D dugo vremena na svom K850 i nije išlo,mob se restartao dok bi loadao igricu pa sam zaključio da je problem u igrici... Međutim,kada je tako bilo sa par verzija postalo mi je čudno pa sam poslao na burazov K750 i,naravno,tamo ju je pokrenuo bez problema... Nevjerojatno... :angry:
I naravno,update još uvijek ne mogu napravit,SEUS mi uredno kaže da imam najnoviji softver,iako sam na 029... KATASTROFA
Mislim da se trenutna misljenja korisnika jako razlikuju od pocetnih misljenja za k850...svi ste ga nahvalili koda je savrsen al onda se upleo SE i ukenjo stvar s softvareom i podrskom...
aj sad lijepo nek netko od uvazenih forumasa masva,predator i ostatak ekipe (sniepr ne jel je njegov mob u banani lmalo se zaje... mozes i ti :respect: :lol: :beer:)kaze full dojam o mobitelu sta je dobro sta ne valja sto im se svidja sto ne i tako ..da se ne zajeb... kad ga kupim kao i k770i
Hm, pa cijela ova tema je o prednostima i nedostacima K850. :jehon:
Ne znam sto se vise puno ima za reci a da nije vec receno...
ma znam al ono da pljunu sve u komadu tj u globalu isprika ak je smetao taj post
u komadu: nije ispunio ocekivanja
- losa kamera
- los firmware (bio vec na popravku zbog njega, 2 tjedna u servisu)
- uzasno se prlja
- spora "Multimedija"
- dosta tvrde tipke
prednosti
- lijepo izgleda
- flash i shake it
- dobro rijesene kontrole, okidac i otvor za kameru
ali ipak sam se vratio na stari dobri K800
-