Koja je po vama najbolja aplikacija za igranje nogometa? Zasad sam probao samo Real Footbal 2011 i mogu rec da mi se dosta svidio.
I kad smo vec kod bele, moze preporuka za pocetnike?
Printable View
Koja je po vama najbolja aplikacija za igranje nogometa? Zasad sam probao samo Real Footbal 2011 i mogu rec da mi se dosta svidio.
I kad smo vec kod bele, moze preporuka za pocetnike?
Ej ljudi, instalirao sam Widget Locker sa Blackmarta,ali me pri pokretanju trazi user name i password. Jel treba imat rootan mob ili sta? Inace u opisu aplikacije pise da crack nije potreban!
Sent from my LT15i using Tapatalk
Nisam se još susreo s aplikacijama za igranje nogometa, već s igrama simulacije nogometa. Probaj Fifu i PES još.
Sad ne znam kakvu preporuku u vezi bele hoćeš. Na marketu ima svega 3 il 4 verzije. Probaj koja ti odgovara.
Očito nije full verzija. Otiđi na ipmart-forum.com i skini cijelu verziju.
koju aplikaciju preporucate za lazni check in na facebooku?? skinuo sam ''Chekin fake for Android'' ali ne radi...jel ima koja druga aplikacija?
Probaj ove:
Fake GPS location i full verzija Fake GPS Location Donate
Location Spoofer i full verzija Location Spoofer Pro
CatchMeIfUCan - fake location
My Fake Location
Pošto još tražim aplikaciju koja mi prati brzinu kretanja, i želim skinuti https://market.android.com/details?id=com.stt.android pošto se radi o x10 mini pro ja ne mogu skinuti aplikaciju, a koliko vidim piše za 2.1!
Najvjerojatnije ne mozes zbog rezolucije. Probaj My Tracks, to bi trebalo raditi.
trebam neku aplikaciju kojom mogu mjeriti decibele , vidio sam da ima slicna aplikacija na ajfonu pa me zanima jel ima za android ...
Probaj ove aplikacije, možda koja pokazuje trenutnu brzinu:
runtastic GPS Coach, runtastic PRO GPS Coach
SportsTracker (by STL), SportsTracker Pro
RunKeeper
Jel postoji program s kojim mogu zabraniti samostalno pokretanje aplikacija osim kad ih trebam, nešto slićno ima titanium backup - freeze al onda nestane s popisa app. pa ih treba unfreeze što baš nije prakticno?
Mislim da Autostarts ima tu mogucnost (ja sam tako ugasio Google Latitude servis), ali nije besplatan, a i telefon mora biti rootan (iako mislim da ce i bilo koje drugo rjesenje ovoga zahtijevati da telefon bude rootan).
Vidim da ima i Autorun Manager koji isto izgleda obecavajuce, ali njega nisam isprobao.
Piše u informacijama o programu, da recimo na Galaxy S-u nije moguće da mjeri jačinu veću od 81dB. Zašto? Zato što je to mikrofon namijenjen za snimanje ljudskog glasa, a ne motorke pod punim gasom.
Ovisi o mikrofonu u mobitelu, ali mislim da na nijednom mobitelu ti neće pokazivati preko 100dB.
Trebao bih preporuku swype aplikacije.
Imao sam defaultno na SGS-u 2.3.3 swype i bio je jako dobar, no upgrade-anjem sam izgubio, probavao sam par aplikacija ali mi nisu tako dobre kao što je bio taj swype na 2.3.3.
Bitno mi je da podržava hrvatski jezik i ako je moguće isključiti slova s kvačicama za recimo pisanje sms-a.
Ne kužim, zaš ne instaliraš Swype onda? Betu možeš dobit od njih, a zadnju verziju možeš nać ip-martu.
Probao sam i Swype aplikaciju (neznam jel to ta al vjerovatno je) i radi dobro, ali kako bih rekao, nepogadja dobro rijeci, iako tocno odswypam on to neradi dobro.. neznam skinut cu zadnju verziju pa probat jos jednom.
neka mene netko prosvjetli i kaže neki dobar indikator napunjenosti baterije za moju motorolicu(android2,2) ali da mi pokazuje točnije brojke a ne npr 80% pa sada ti misli dali je 89 ili 81, ako nema nešto tako precizno barem da skala ide svakih 5%
@cherwar- također ako hoćeš neki minimal widget imaš BattStatt, ili SiMi Clock Widget koji ima mogućnost prikaza stanja baterije.
za sada zahvaljujem probat ću te jer sve koje sam do sada proba pokazivali su svakih 10% a to je prevelika razlika dali je npr 39% ili 30
EDIT battery monitor je to što sam tražio:respect:
Ja sam ovaj koristio otkad imam android telefon (znaci skoro 2 godine) i jako mi se svidja, no nedavno sam presao na SiMi clock pa nazalost vise nema potrebe za ovime... :(
trenutno najbolji video player sa podrškom titlova za android po vašem mišljenju je: ?
RockPlayer? Što god stavio pred njega, prožvakao je. Slušam i ja ako ima bolji od njega...
ne znam, i ja sam ga stalno koristio, ali sad u zadnje vrijeme nisam dugo, pa sad ponovno hoću... čujem da je i bs player izašao, probao sam ga, ali je za qurac. također, pomislio sam da je nešto bolje u međuvremenu izašlo.
Ja rocka nisam prodao... Koristim MX Video Player i imam samo riječi pohvale!
Dice ili Mobo player, mislim da boljih nema. Ovo sve ostalo je smeće po meni jer ili ne prepoznaju neke formate ili video zastajkuje.
svi ovi koje navodite podržavaju titlove?
Evo taman pohvalio MXa kad mi zašteko danas... Nadogradio sam ha na 1.3 verziju ako se ne varam! Gledao sam danas neki BRRip kad ono uspirava, zvuk kasni pa titlovi bježe, Ali je zanimljivo to kad bi premotao film par sekundi u natrag sve bi donekle bilo ok!? I tako svakih par minuta...
Ko bi mi to preveo na eng. pustio bi im fidbek na marketu!?
Mx da! On podržava...
BR rip (720p ili 1080p) na Desireu - ne može taj mob progutati toliku rezoluciju a da ne poremeti a/v sync, nema šanse. DVD rip maksimalno.
Znači najviše je do proca na Desireu a ne do aplikacije?
Zar to nije logično? BR rip nema smisla ako se gleda na mobitelu. Recodiranje PC-em na nativnu rezoluciju traje par minuta. Zauzima manje mjesta i radi glatko. Jedino ako se streama na veći monitor/tv onda se naravno vidi razlika.
Koji program preporučaš za recodiranje?
Sory na offu...
HandBrake, ima već gotove profile.
pozdrav...postoji li kakav program s kojim mogu mijenjati datum (vrijeme) poslanih i primljenih sms poruka
Pozdrav, postoji li neki program slican Flip 'n Shake pro koji kada zvoni, primis u ruke prestaje zvoniti, kada mobitel stavis na stol - automatski se uključi speakerphone i te šeme... Hvala
inace ne mogu vise nigdje naci Flip 'n Shake pro, valjda su ga makli...steta
Jel zna ko kako u Smart Keyboard Pro staviti ovu kvačicu koja služi kao Enter, Next, Done, itd.?
Ovo je iz Better Keyboarda.
Nemogu se odlučiti koji mi više paše, pa sam uspio podesiti smart keyboard, samo mi fali još ova opcija na koju sam navikao..
Jel se može ikako staviti, nisam u settingsima našao ništa :S
http://img94.imageshack.us/img94/801...4200210.th.png
Pa na marketu je.
Kupovanje aplikacije je moguće u HR.
VIP korisnici ne mogu jos kupovati aplikacije.
Ajmo ne ici u offtopic ovdje.
Pozz
Trebao bi neku aplikaciju za prebacivanje kontakata sa memorije telefona na sim karticu.
Sto sam nasao na marketu, ne radi (javlja da je kartica zakljucana ili puna; druga omogucuje kopiranje jednog kontakta na dan)
Pa ako itko ima ikakvu aplikaciju koja radi na Desireu, bio bi zahvalan
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Mozda ova,Contact2Sim,na marketu je i free je.
Ne znam da ce ti to ici bas samo tako, android imenik je daaaleko napredniji od onog sto podrzava SIM kartica (ime+broj)...
Ili ce biti prisiljen generirati toliko zapisa da nece statit na SIM, ili ce biti znatnih gubitaka kod prijenosa.
Osim naravno ako nisi bas degradirao android imenik na razinu SIM kartice pa ni nemas vise od jednog broja po imenu, i imena nisu predugacka.
My backup ti može izvesti kontakte, napraviti backup...i onda kad ga napraviš odi u mybackup i odi da pogledaš arhivu koju si narpavio i on ti ga ispiše u html datoteku koju kad prebaciš na komp vidiš kao popis imena i brojeva u mozilli npr. Onda copy/paste brojeve ručno na sim - ovisno o mobitelu nađi si program za komp (recimo my phone explorer, ili neki od proizvođača...
U svakom slučaju za SIM treba kontakte urediti, skratiti tako da pobiraj koji ti trebaju i spremi na SIM.
A za prebacivanje sa androida na obični mob - trebalo bi moći da exportiraš sve kontakte u csf vcf ili tako nekom univerzalnom formatu...i onda u programu od dummy telefona importiraš te iste kontakte... U imeniku androida odeš na Pošalji sve kontakte i pošalješ na mail...imaš i uvoz/izvoz opciju pa na SIM, memorijsku i sl. - bar kod mene na x10mini ima tako. Samo napominjem, za SIM obično treba izbaciti hrvatska slova, skratiti imena, ostaviti samo jedan broj po imenu i sl. To na kompu uredi...
Zna li neko za dobar sceen shot, a da ne trazi rootovanje.
Da l iima neka provjerena msn zamjenska aplikacija ? neke probao i gase se poslije nekog vremena. WiFi se ne gasi ali aplikacija, ili me odjavi ili se ona komplet ugasi i ako stoji medju procesima kao upaljena.
bora61 treba ti root.
Mislim da će se svaki nakon nekog vremena odjavit/ugasit.
Probaj IM+ Pro, vidim da podržava push mode do 7 dana, odnosno 7 dana će aplikacija biti stalno u pogonu bez odjavljivanja.
Također probaj MSN Messenger: Mercury Donate.
Moja preporuka je imo, meni najbolja chat aplikacija koju sam probao. Doduše nisam isprobavao koliko duga ostaje online ali probaj, ništa te ne košta :)
Ma ugase se nakon par minuta. Probat cu ovim redosljedim kako ste ih naveli pa javim da li se gase.
Nisu mi bitne napredne funkcije vec samo da sam dostupan.
Hvala.
Telefon je kao sto i stoji u opisu, gw620 + 2.3.4 andr. ver. Trenutno gledam, stoji free oko 75MB i zauzeto oko 80MB.. rama. Nije neki ram prostor ali sam recimo koristio jednu aplikaciju koja je uredno radila. Nije se gasila.. ali, poceo telefon da prekida poziveili nisam mogao uspostaviti poziv. Flesovao sam ga ponovo i izbacujem sve novije aplikacije koje sam instalirao da vidim da nije do njih. Ovaj rom koristim duze vremena pa sumnjam na neku od aplikacija da je prekidala pozive ili sta vec.
Pokusat cu svakako ove koje ste naveli pa javim da li rade. Ima njih dosta ali mi se nije dalo bas sve probavati pa da reko pitam onda za preporuku. Od ovih nabrojanih, probao sam MSN Messenger bas zadnji od koje sma instalirao, i gasio se pa probam ove ostale sto ste rekli.
Koje aplikacije koristite za upravljanje kontaktima? Kontakti u telefonu, na sim kartici, gmail kontakti...? Sinkronizacija s fejsom? Backup kontakata?
Trenutno imam kontakte na memoriji telefona, sinkronizirao sam uz pomoć friendcastera s fejsom i naravno google - ali tamo nemam kontakata... Sada vidim da ljudi stave samo na gmail kontakte i to je to. Za backup koristim mybackup, ali on mi pokupio SVE kontakte i gmail i fejs i telefona...pa kada sam vratio nabaco sve samo unutra... Postoji li kakav program za upravljanje kontaktima, koji su koji, da ih mogu brisati, prenositi...možda i one na SIM-u?
go kontakti zasad po meni jedini najkompletniji program
Ima li koja aplikacija da konvertira između brojevnih sustava?
Bilo koji napredniji kalkulator. Ja koristim RealCalc.
Jel ima kakva app za brisanje duplih kontakata? Tj. peteroduplih.
Za uređivanje kontakata je najbolje otići na Gmail i tamo imaš sve opcije koje ti trebaju.
Upravo sam i ja to napravio, pobrisao kontakte telefona (Postavke, aplikacije, upravljanje aplikacijama...u filter staviti da prikaže sve, zatim naći Pohrana kontakata i Izbrisati podatke tj. SVE kontakte u telefonu (uključujući gmail fejs...) Naravno, prije toga sam izvezao kontakte stock kontakt menadžerom, ono pošalji sve kontatke i taj fajl sam uvezao u gmail i tamo uredio kako želim...dodao mailove, slike...I sada kad sam sinkronizirao gmail kontatke u telefonu sve je lijepo tu. Nema potrebe za backupom - na gmailu je. Nisam sinkronizirao sa fejsom jer onda nabaca slike i brdo gluposti koje netrebaju - uz to ljudi stavljaju neke glupe slike za profil umjesto svoje glavuše...tako da bolje ja dodijelim željenim kontaktima sliku.
Samo da javim vezano za MSN, ovaj IMO radi super. Nije se ni jednom odjavio niti nesta. Ne znam koliko dugo moze biti aktivan jer WiFi gasim navecer ali za mene ok.
Sam opitanje, ne znam koliko je vezano za ovu temu.
Pitanja za rad/probleme uređaja postavi u temu o uređaju. Ako je nema otvori novu
yager
Uskoro stiže GTA 3 za malo jače android pametne telefone, jedva čekam da vidim kako će to sve da izgleda! :)
http://www.bhgamer.org/index.php?opt...alo&Itemid=427
Offtopic obrisan.
@MOSHPIT- upite vezane za flashanje, adb i ostalo možeš postaviti u temi vezanoj za uređaj: LG GW620
Molio bi da dalje nastavimo s temom.
Testiram malo Miren Browser. Dosta je brz i sviđa mi se, samo mi nije jasno na koju foru radi back-forward? Uključeno mi je u postavkama da vučem od ruba do ruba, pokušavao sam ali nemogu otkriti u čemu je caka..
Trebala bi mi neka aplikacija koja izvrsi neku skriptu u pozadini i onda ispise izlaz skripte u homescreen widget. Mislim da sam davno vidio nesto slicno, mislim da se zvalo "generic monitoring" ili nekako slicno, ali sad vise ne mogu niti naci niti se sjetiti. :(
EDIT: Nasao sam nesto sto mislim da mi moze posluziti. Pa ako jos nekome zatreba - WatchWidget.
Postoji li mogucno pracenja svog telefona (SE X10) ,sem onih prey i whers my droid,nesto konkretno i precizno ?
https://market.android.com/details?id=com.rvo.plpro
nazalost nije besplatan---(a mozda i je)
ima li kakva app koja bi mi omogucila odabir vlastitog tona za poruke?
sad mogu izabrati samo nekoliko ponudjenih !
Vec se pricalo o tome vise puta... Odes u ugradjenu Music aplikaciju, nadjes pjesmu, long-tap, Set as ringtone. To je to.
Ili ako bas hoces aplikaciju, Handcent SMS ima ugradjenu podaplikaciju koja sluzi kao zamjena za sistemsku za biranje ringtonova i zvukova.
Da li postoji neka dobra zamena za power taster?
Citam da su na nekim modelima Htc-a ocajno resili power taster.
Pretraživanje, i samo pretraživanje.
Vrijedi za Android, ne za HTC samo(SMS spada u notifcations):
http://cafe.mobil.hr/threads/67896-H...-na-SD-karticu
http://cafe.mobil.hr/threads/67742-H...ht=#post931270
Jesi li uopće pokušao sam potražiti? Prvi link kad sam probao googlat a i sjećam se rješenja. Valjda radi i na LG-u.
= Citat =:
Connect your device to your PC via the data cable.
On your device, drag down the Notification bar to open it and then touch the USB icon: Select to change USB connection type.
Select Disk Drive and touch Done.
On your PC, go to My Computer and your device will be listed as a removable disk drive.
Open the disk drive by double-clicking on it.
Once open, you should see the contents of your SD card.
If you do not have a folder named Notifications, right-click and create one.
Once you have created the Notifications folder, open it and drag and drop the files you want to be available for custom alerts into the folder.
Once you are done, disconnect from your PC and your files will be available for selection under Sound & display on your device.
Pozdrav, dal netko od vas koristi aplikaciju tasker?
Ja sam probao al je jebeno teška za konfiguriranje, treba postavljat neke varijable al mi se neda s tim zezat i nemam baš vremena!
Trebala bi mi konfiguracija Taskera ili neka druga aplikacija koja omogućava da se mobitel spoji na internet svaka recimo 2 sata dok je ekran ugašen tj mob u idle stanju i da provjeri mail face i aplikacije koje imaju veze sa interentom!
Probao sam Juice defender ali mi se mobitel uspori, ne znam zašto! Imam xperiu mini 1ghz 512 rama.
Hvala!
EDIT: skužio i napravio... ako kome treba nek se javi!
o sunce ti žarko ... kao da sam pitao koji su idealni uvjeti za parenje sjevernokorejskog malounmog metuzalema .. :D
postaviš pitanje vezano za mobitel na forumu specijaliziranom za mobitele i dobijem upute da pogledam na googlu ... WTF ... :banme:
btw.... ovo sa otvaranjem foldera na SD ne radi ... Pojavi mi se specifičan ton u ringtonsima, ali ne i za SMS ..
Postoji li neka aplikacija da se sakriju slike i video materijali :)
Da im se pridje , ukucavanjem passworda.
<offtopic>
Samo generalna napomena - to sto je pitanje vezano za tematiku foruma ne znaci automatski da tu i pripada.
Ljudi uglavnom prvo potraze sami, tek ako ne nadju nista ili ako nadju ali ne razumiju, dodju tu pa pitaju.
Za neke trivijalne stvari (ne kazem da je ovo tvoje nuzno jedna od takvih) najcesce ces dobiti odgovor da odes googlati.
</offtopic>
Vec sam ti rekao da probas Handcent SMS jer on ima ugradjen taj selektor.
riješio sam sa ringdroidom ... thx svima za google.. :klap:
@strasilo
Stvar sa folderima radi provjereno na LG gt540, p500 ...jesi li zeljeni ton za sms stavio u notifications ?
bok
Napravio sam 3 profila na Takseru
Profil 1 - mobitel dok je ekran ugašen spoji se na internet svakih 15 minuta po 2 minute i napravi autosync a zatim se apn(3g) ili wifi gasi! te autosync gasi!
Profil 2 - dok je ekran upaljen automatski se internet pali wifi(ako ima) ili 3g i automatski je autosync upaljen.
Profil 3 - dok je ekran ugašen(mob u idle stanju) gasi se cijeli internet i autosync i automatizaciju preuzima profil 1.
u planu: napravit profil da se internet gasi dok su određene aplikacije upaljene npr igre i aplikacije kojima interent nije potreban (zbog uštede baterije)
ne znam kako extractat profile, čim nađem postavit ću ovdje!
ja koristim taj program i provjereno radi
Ja koristim vec dugo vremena QuickPic i ima opcije prikazivanja / skrivanja i ovog sto ti zelis da budu zasticeni password-om.
Pogledaj i skini TU
Pozdrav!
Na svom Samsung Galaxy Aceu u porukama nemam predloške. E, sad. Htio bi imati par brzih, npr. za Zetovce kad mi dođu na pregled karata tako da mogu odmah imati upisan barem tekst, ako ne i broj primatelja. Zna li neko nekakvu korisnu aplikaciju za to ili možda ja u opcijama poruka nisam dovoljno detaljno gledao, pa sam previdio predloške.
Hvala!!!
I na HTCu su isto malčice skriveni, pa probaj ovako: udes u poruke, klik na compose kako bi počeo pisati novu poruku, tapneš na polje za unos teksta (dakle pazi da ti nije na polju za unos kontakta kojem ide poruka) i onda Menu - Quick text. Od tamo ih onda možeš uređivati i ubacivati u poruku.
Napominjem još jednom da je tako kod mene na DHDu, ne mora biti da je i kod tebe :)
@GT-R
Probaj s GO Contacts Ex, ima opciju "Merge" te vise opcija prikaza kontakta i dr. Brže nego Gmail.
Nasao sam resenje.
Napravi se folder u smislu .Ime foldera
Ova tacka (.) je bitna.
Tu sam stavio slike i video.
U video exploreru i pic exploreru ti fajlovi se ne vide.
Ili folder ostaviš ime ali u njega staviš .nomedia file :)
Idealna aplikacija za to, koristim je već neko vrijeme
Kii Safe https://market.android.com/details?i...=search_result
Zanima me kako trajno ukloniti onu ikonicu na taskbaru koja svako malo iskoči i obavijesti me da ažuriranje facebooka nije uspjelo,a u postavkama je isključena sinkronizacija s facebookom. Kad je ukljucim, ista stvar! Toga prije nije bilo, odjednom se počelo pojavljivati, ničim izazvano! :-)
mislim da u postavkama facebook aplikacije postoji opcija vremenskog odabitra apdejta... pa staviš točkicu na "nikad" .. :)
Pozz,
Imam jedno pitanje. U zadnjih par dana sam primjetio da ima nekih na Android marketu ima nekoliko aplikacija koje su nedostupne u Hrvatskoj. Ljepo ja dok pretražujem po marketu, stisnem na neku aplikaciju, i onda se iznad pojavi žuti prozorčić u kojem piše "This item is not available in your country", zašto su neke aplikacije nedostupne? Radi se o Google maps, Drag Racing.
Zato jer developer aplikacije odlučuje na koje će tržište(regiju, države) pustiti aplikaciju.
Ako ti je rootan mob instaliraj Market Enabler i stavit na neku američku mrežu i vidjet ćeš sve.