Upravo gledao Felixov skok, nevjerovatno... :)
Printable View
Upravo gledao Felixov skok, nevjerovatno... :)
Jebote ja sam se tresao dok sam ga vidio kako je padao, srećom veličina njegovih muda su ga usporila pa je sve sretno završilo :D
fak, bio sam na ćevapima..
Bilo je zanimljivo, ali ja ipak čekam i najavljeni NatGeo dokumentarac. ;D
Jedna prigodna
Trebam mišljenje, vi kaj se razmete u to.
Pala mi na pamet ideja (glupa ili ne, vi procijenite).
Nekak u radni stol ugradit LED lampice. Onak, jedino da lijepo izgleda. Ili na rub ih postavljat da mi svijetli u tipkovnicu.
U glavi mi je sve to nekak lijepo i krasno, al ne znam isplati li se, je li uopće dobro bušit il delat nekaj po stolu... :dunno:
Ne ciljam na estetiku, ali napravit ću si nešto slično kada ispilim stol. LED trakica ispod ploče za monitor, lagana difuzna rasvjeta za tipkanje u mraku, ništa preblještavo. Potenciometar i prekidač za on/off, veselje. Nemaš šta bušiti, led trakicu kupiš na ebayu i to je to. Zalijepiš selotejpom :D
Primjer te ploče o kojoj pričam:
http://behance.vo.llnwd.net/profiles...d66d6a5601.jpg
Mislio sam i o ambientalnoj rasvjeti iza monitora, ali to ću srediti jednom lampom i paus papirom :D
mas pater, uz svu tehniku svijeta, još nije zmišljena mašina koja bu vrtila fejzbuk bez trzanja :D
Well well, look what the cat dragged in :D
:notooth:
Pregledavam sadrzaj foruma ...
@TArtis,
A ti si bogme dobrano zaspamao forum... Upravo sam potrošio preko pola sata čisteći tvoje postove. Jel planiraš ostaviti traga baš u svakoj temi na koju naletiš? Ajde ohladi malo. Ovo je tehnički forum a ne chat ili forum.hr pa da svatko drobi što mu trenutno padne na pamet. Znam da si novi, zato prvo prouči malo forum, strukturu i način komuniciranja.
Jel se meni to cini ili netko fakat DDosa youtube?
Nekad otvori, a nekad ne.
= Citat =:
Http/1.1 Service Unavailable
nerviram se.......
Pozdrav, evo vratio sam se nakon dugo vremena iako i nisam nesto aktivan svo ovo vrijeme odkad posjedujem acc ovdje.. Vjerovatno se ne sjecate uopce da postojim :D
Uglavnom, vidim da su se promjene dogodile na forumu i moram priznati da sam ugodno iznenaden..Svaka cast...
way to go!!!
je, tu ti je sve naopačke :D
meh..idem eventualno vjerovatno probati zaspati
Zanimljivo kak je Vert napisao u 00:11, a kod mene je na kompu trenutno 00:07 :D
EDIT: Izgleda da se sat na forumu zdrmao
http://www.jamwithchrome.com/
Uvijek sam nakon ponoći u krevetu ali radi ovog sam još uvijek budan :D
Smradovi, kae, nema ni žive duše ovđe :D