Jel ima netko da ide na Mobility Day?
Printable View
Jel ima netko da ide na Mobility Day?
Bas mi je super ovaj HT.
"Potvrda stiže po realizaciji zahtjeva, a zahtjev je upravo poslan. Promjena brzine na 10 Mbit/s kreće od ponoći :)"
Naravno, brzina interneta se nije promjenila. Saljem im opet poruku sa pitanjem sto se dogadja..
"Zahtjev je podnesen jučer i rok je 30 dana za promjenu brzine zbog toga što se moraju napraviti mjerenja na centrali."
Reklamiraju jedno, rade drugo. Nema vise natezanja s njima, sutra raskidam ugovor sa tim kretenima.
Koliko ja znam promet se mjenja od ponoći dok brzinu treba dati zahtjev.
A ovaj fail ne bi komentiral :D
Danas oko 12 su mi povecali brzinu na 10Mbit, nakon kaj sam im reko da cu raskinut ugovor i da me interesira koji tip govori gluposti na njihovom fejsu.
može ko objasniti reheat
http://img860.imageshack.us/img860/8...0insertsim.gif
c510 s insert sim problemom
sim card čitač promjenjen
thx
di su mi gutaci knjiga?
citao tko Croninov Prijelaz??
ja je dugo zeljela.. dobila za rodjendan, konacno procitala.
prvih 500 stranica mi je zapravo bilo razocaravajuce, tesko, tromo, nenapeto, razbijeno silnim karakterizacijama svakog pojedinog, cesto nebitnog lika.
al zato zadnjih 300tinjak.. iiiideeeees :laluna:
sad sam toliko navucena da si razmisljam ubost nastavak The Twelve odmah cim izadje 16. 10.
slala sam mail Lumenu, objavljuju je sigurno, ali tek tamo na proljece 2013. jer je opsirna pa ce prijevod trajati...
jel dostavlja amazon u rvacku? vidla sam da ce im The Twelve bit 16ak dolara. sica, ako nema shippinga :D
(skorz sam nova u svijet ebaya, tako da mi je amazon totalna nepoznanica)
Amazon bi trebao slati knjige nama, ali za svaki slučaj kad se regaš tamo, dodaj item u košaricu i prođi checkout - u procesu potvrde će ti izbaciti poštarinu i sve ili reći da se item ne može poslati na tvoju adresu. Sjebano, ne pišu shipping info pored itema kao na ebayu.
Evo baš gledam... Bio sam kupio dvije knjige, jedna 13.97€, druga 10.56€. Poštarina po paketu je 3€. E sad, kod mene je bio slučaj da su oni odlučili to poslat u dva paketa pa su mi naplatili poštarinu dvaput, dakle sveukupno 6€.
On the bright side, jedna od te dvije knjige mi nije stizala JAKO dugo, pa sam se požalio i poslali su mi ponovo bez ikakve nadoknade. Ta druga knjiga stigla, a nakon nešto vremena i prva. :D Pitao sam ih što da sad radim, rekli su da se ne isplati da sad to šaljem nazad (i opet plaćam poštarinu i sve), kažu nek radije to doniram u knjižnicu ili nešto.
pospremam sobu :P
radim, radim....
smijem se ovom GANGNAM STYLE :D
http://www.youtube.com/watch?v=rX372ZwXOEM
Budi se za 3 sata ali nema veze, shanshawk redemption je bio must ovu noć :D
ja sam se opametila..
meni je nocas u 2 isao stream nove sezone serije koju pratim (ne, vjerujte mi, ne bi vas zanimala), ali sam odlucila preskociti jer sam ustajala u 6.
..i sad se grizem k'o kreten, jer je dete na turbo pogon i ja nemrem ulovit mira da pogledam seriju. trebala sam zrtvovat san!!
hebeš san, kad je bilo koristi od toga?
Spavala buš kad umreš.
...osim što ćeš takvim tempom vjerojatno umrijeti ranije nego kasnije. :ninja:
san je precijenjen.
odsad pa nadalje se zdusno drzim toga.
(pol dvanaest navecer, a ja se jos nisam dokopala mira i serije. screw that, guys. iduci tjedan streamam!!)
Sutra na mali put, brb :D
Luna, TVD, ozbiljno???...
Obavio mali šoping, tipkovnica i slušalice, nek se ima :D
O Boze...
Ne zelim komentirat te khhm khhm serije :D
Ja cekam da pocne Walking Dead..
ma ja od tih sumnjivih serija praim jedino TVD.
da skorz unakaze seriju (a bili su na dobrom putu proslu sezonu) ja bih svejedno nastavila gledati zbog faking Iana :facepalm: :D
Svaka cast Felixe!