Zadnje zakucavanje prije kraja djela o nasilju, to sam bio ja :D
Printable View
Zadnje zakucavanje prije kraja djela o nasilju, to sam bio ja :D
dijela* :p
m50r1d6525fd26j5
A već pomislih da je 1337 u pitanju :D
Možda kasnim i to puno, ali što se desilo sa T-Comom da je promjenio i domenu, i logo te naziv T-Com u 'T - Hrvatski Telekom', jel to znači da su se švabe i hrvati izjednačili u posjedovanju dionica prijašnjeg Hrvatskog Telekoma i T-Coma ili šta?
beba u jedne jaslice, mama u druge.. prvi radni dan :(
sretno teta
Hala Madrid!
faja :laluna:
super je proslo.
idemo dan po dan.
da svaki bude bar priblizno dobar kao ovaj prvi, sve ce bit dobro :D
ček da tvoje krene u prvi razred
to su borbe
primjer njemački
čitaj:mah das buh auf
mah das buh cu.....
aspirin trebam
Tubidubidu, arupupuama :D
Baljezgam, želim i nekaj pisati ali ništa pametnog nemam za reći :D
Kakve su vam prognoze za danasnje utakmice LP-a?
Ja se nadam da Chelsea nece kiksat
Haso šta to radiš sam tu na klupi ?
-Sjedim.
Ahaa, sjediš i razmišljaš!
-Joook bolan... samo sjedim.
Eh kad bi ja mogao tako samo sjedit i ne razmišljat, šta bi dao, bar da se ko čovjek odmorim jedan sat ne razmišljajući o ničem :)
Razmišljanje o ničemu je kao dijeljenje s nulom :hm:
Sjedim u zracnoj luci u Ljubljani i cekam let za jug Turske:D
pratim kladionicu :P
Sad citam na vjestima da je pronadjena mrtva zena u Trnskom (kvart u kojem sam iso u osnovnu), da bi 5 min kasnije dobio poruku da je tu zenu ubio jedan moj "poznanik" koji je isao u moj razred, a ta zena mu je bila majka..
Katastrofa...
^
Kod nas je neki čovjek udario ženu na autoputu, produžio vožnju i onda se kasnije sam prijavio policiji rekavši da je mislio da je udario životinju.
Ali opet, radi se o decku 19 godina.. Ja sam se zgrozio kad sam cuo s kakvim sam psihopatom isao u skolu..
S jedne strane je mozda i dobro sto se dogodilo obzirom kako su zivjeli..
Kako moze biti dobro ugasiti bilo koji zivot???
joj, points, vidjela sam clanak na portalu vecernjeg, ali nisam ga htjela otvarati. uzas :(
kako je mene strah prometa otkad imam dete, nevjerojatno.. i postala sam militantni frik za autosjedalice.
jucer bas maloj kupovali novu.. i htjeli joj kupiti ubersuperkvalitetnu, s ooodlicnim rezultatima testova, jedan od novijih krikova sigurosti (nema pojaseve nego sistem jastuka).. i mala nas istukla u ducanu kad smo joj htjeli namontirati taj jastuk. :(
nije vristala jedino u AS koja se meni uopce ne svidja, ne ulijeva mi povjerenje, a nit testovi joj nisu sjajni. oke, prolazi, ali nije medju najsigurnijima :(
al kad mazga mala nece i nece nista drugo. pitam se na koga je :rolleyes:
čekam da se hrvatska probudi iz recesije, nezaposlenosti i bez zokija i radomira :D
Oni su zivjeli u malom stancicu u kojem nebi ni neprijatelja strpo nutra da zivi.
Stara je radila u posti i sjecam se da je uvijek dolazila u skolu ili pijana ili napusena. Izderavala se na njega pred cijelom skolom i uredno lijepila samarcine. Frend koji zivi kat iznad njega mi je prico da je uredno slusao psovke i deracinu duboko u noc. Ona ga je napravila takvim, psihickim bolesnikom.
On je vanbracno dijete, stari ga je dolazi posjetit svake prijestupne i nakon osnonve vise nije isao dalje u skolu.
Stara je nakon sto je izgubila posao se pocela bavit sumnjivim poslovima, ali je i prala stepenice u neboderima.
Bilo je za ocekivat da ce jednog dana puknut. Ako nista drugo, barem ce znat da ce sutra imat 100% nesto za jest.
Bio jučer na Nervu.
Otkrio da su to dvije cure :D A bio sam uvjeren da je tip...
I da čak znam jednu pjesmu (sad, koliko su one radile na njoj osim vokala... :dunno:).
I da nisu nešto...
Makar je i bila gužva i puno seljačina- pa je možda i do toga :notooth: