Meni je sad super- a bilo mi je i prije :D
Jedino što se možda malo premalo živciram oko faksa- ali, bude i to kad tad :)
Printable View
Meni je sad super- a bilo mi je i prije :D
Jedino što se možda malo premalo živciram oko faksa- ali, bude i to kad tad :)
Ček, pa faks još nije ni krenuo, oko čega se to onda živciraš? :D
Zaostalih ispita.
Ali, izgleda da se ne živciram dovoljno :D
Parcijala dušu dala :D
Meni je prije bilo ljepše nego sad.
Kako je lijepo biti uzdržavano lice, uživajte dok možete :)
Evo npr. ja sad mislim kako za nekih sat vremena moram leći spavati, da sutra na poslu ne bih bio zombi. Ubiše me ograničenja.
Pogledao Men in black 3,zabavan film...
Noc.
Procitao sam 3. dio The Hunger Gamesa na njemackom od cca. 425 strana i sad sam dobio istu knjigu, samo sto je na hrvatskom i ona ima 281 stranica.
Nije mi jasno di su oni pogubili tih 140 stranica...
e, taj serijal The Hunger Games je i meni na wish listi. valja li?
mislim da bih se trebala uclaniti u knjizinicu.. jer ovim tempom kojim si ja nabijam knjige na wish listu bankrotiracemo O.o
Prva knjiga je fenomenalna. Druga mi ja ono, tak-tak. Dok sam ju citao imao sam filing ko da autorica nije imala ideje sto da napise i sve mi se cini nekako zbrda zdola i radnja je "pasivna" sve do zadnjih 40-ak stranica kada sve prebrzo zavrsi.
3. sam procitao na njemackom i odlicna je. Svaka preporuka!
Sad sam poceo sa ovom na hrvatskom pa cu vidjet di su izgubili tih 140 stranica..
micek, pa bar bi ti trebao znati da od jedne njemacke rijeci dobijes tri rvacke :D
okej, bas sad da se na to izgubi 140 stranica je malo tu mač, ali u principu, da, svabi imaju abnormalno dugacke rijeci.
tnx za preporuku..
Veličina, font, prored utječu također na broj stranica.
Font je isti. Jedino je duljina knjige na hrvatskom veca za jedno 3-4 cm.
Al opet sumnjam da je to razlog
Ja bih izbrojao broj slova na par stranica obje verzije i izračunao :p
Danas me piči nostalgija, naletio na Modul 8 :D
uuu, tih iz konzuma i iz tisak medije imam cijelo cudo. njih ne gledam kao preveliki trosak. a i nisu mi naslovi pretjerano zanimljivi lately, ja volim fantasy i sf, a oni vecinom izbacuju neke ljubice i krimice.. muce me uglavnom serijali, a popis samo raste i raste.. brijem da sad odem u algoritam i kupim samo dio onoga sto zelim da bih spickala par tisuca kuna, i jos ne bih imala sve knjige koje sam naumila procitati :D nit knjiznica me ne privlaci bas, jer ja te knjige zelim posjedovati!! frik sam i volim istu knjigu procitati vise puta..
najvise me muci to sto bih si htjela nabaviti komplet od enid blyton the famous five.. koji je prastar, tiskan u startu 90ih i sadrzi 21 knjigu!! e to je nemoguce za naci, trebalo bi stalno visit na njuskalu, po antikvarijatima.. citala sam po forumu da ljudi godinama skupljaju knjige dok ih ne kompletiraju.. a ja jednostavno nemam volje upustati se u to :(
Famous five :laluna: Ogi iz Zga je imao tih knjiga, baš ću ga pitati ima li ih još.
edit: "jesi puko, pa toga ima pun k. Naravno da sam ih posuđivao" :D
Prosao i ovaj Nocni hakl. Bas je super bilo, samo steta kaj su u srednjoskolsku kategoriju upadali likovi koji imaju 19-20 godina, pa i nije bio neki gust igrat...
Sad cekam dnevnik Nove, mozda bude na telki kak zakucavam :D
berba gotova.....
Kod mene isto- 394 kile :)
Još je lijepo padala kišica pa nije bilo pčela i vrućine i sve smo brzo riješili.