Pozdrav!Mene zanima da li mogu nastaviti plaćati uređaj na rate kod Tele2 a broj prebaciti na simpu?
Printable View
Pozdrav!Mene zanima da li mogu nastaviti plaćati uređaj na rate kod Tele2 a broj prebaciti na simpu?
Homebox na bonove -15kn u 9mj. Kako idu pravila o uplati? Koliko minimalno svakih koliko mj da ne ugase broj?
Kao i VIPme. Bon od 15 kn produži za par dana, ali nakon toga počinje novo razdoblje neaktivnosti od 270 dana ili 9 mj
Ja ću uredno raskinuti ugovore podatkovnih tarifa kod t-mobilea i vipa pa ću nanovo nešto uzeti :) . Bar ću tu uspjeti nešto uzeti :)
Evo i HAKOM se oglasio vezano uz otplatu uređaja na rate:
PRIOPĆENJE ZA MEDIJE
HAKOM: Otplata mobitela moguća i u ratama
Hrvatska agencija za poštu i elektroničke komunikacije pojašnjava kako korisnici, koji su sklopili ugovore za tarifne modele uz obročnu otplatu mobilnih uređaja, i dalje mogu nastaviti plaćati uređaj u ratama, bez obzira jesu li raskinuli ugovor za uslugu.
http://www.hakom.hr/default.aspx?id=3743
Je li HT svima nudio ulazak u retention program ako su htjeli raskinuti ugovore?
Da, hakom se oglasio...
Znaci li to, ako imam recimo x,y,z broj u obiteljskoj tarifi
Raskinem ugovor po x broju, y,z ostaju na istoj tarifi i placaju dalje normalno rate za mobitel ?!
Ima neko iskustva i preporuke ?
Hvala
ne. ovako to ide. npr za L+flat:
1. ponude L + opcija flat za 165+5+10=180 kn
2. onda ponude L + opcija flat za 105+5+10=120 kn
3. onda ponude da zoves službu za savjetovanje gdje nude L + opcija flat za 82,5+5+10=97,5 kn
otplata je vezana za tarifu. ne za broj.
problem su bili oni koji s pretplate prelaze na bonove i trebali su plaćati odjednom sve rate.
Konkretno
Plan za OB xl
1. Broj 20mj. Do kraja
2. Bez UO
3. Bez UO
Sto da napravim u ovom slucaju ? ;)
a gle...
ako ti je tarifa ok zadrži je.
raskini, pa zatraži produljenje ugovora uz subvencioniranu kupnju mobitela.
vidi što ti nude, ali najbolje što ćeš dobiti je 225 kn tarifa + 15 kn rf + 30 kn nova naknada = 270 kn/mj (90 kn/mj po broju)
u toj kombinaciji najpovoljnije ćeš proć ako kupiš iphone (jednokratno plaćanje) = oko 1000 kn manje nego na njuškalu.
ako manje trošite razmisli o prelasku na bonove.
Na bonove ne moze proci manje od 75kn/mj uz umjerenu potrosnju
Pitanje :
imam usb stick na pretplatu mobile net L cini mi se, bila je neka akcija za mlade +10gb, tako da sveukupno imam 13gb u tarifi, to placam 82,5kn.. Je li moguće ishodovati kakav popust?
jesi probao tražiti raskid pa da vidiš što ti ponude?
ja nemam data tarife od t-mobilea
Mislio sam da tko ima kakav info, morat cu zvat da vidim sto nude, iako nisam bas optimističan
Zovi retention odjel pa se s njima posavjetuj.
Vidim da se stalno na ime raskida ugovora s operatorima koristi riječ "retention" , koliko sam shvatio radi se o službi za savjetovanje korisnicima i ponudi povoljnije tarife !? (jel tako ili nije) .
Jednostavno objašnjenje bi bilo ovako :
Danas igra Hrvtaska s Brazilom i mogla bi zgubiti s 3:1 , u pomoć zovemo FiFa retention službu koja poništi jedan "Gool" i onda izgubimo s 2:1 .
Zaključak je : Izgubili smo ovako i onako !
@walter66
Tako je. Vidi:
http://cafe.mobil.hr/threads/72652-Z...omer-retention)
Trebam jedan savjet , što napraviti !?
Imam obiteljsku tarifu Plan za obitelj XL , napravljenu prije 6 mjeseci . Tih 300 kuna ( +novi namet )
nije baš neki velik trošak i razlog za raskid ugovora . U ostalom u 300 kuna ulazi i po 50 kuna rata
za uređaj koji je jednokratno plaćen nekih 900 kuna (bez trajnog naloga) . Dva telefona uopće ne
koriste mobilni internet od 2GB dostupno po većoj brzini , potrošimo nekih 300-500 MB i to ponekad ,
ali ne svaki mjesec . Nemam baš neke potrebe za data podacima , jer mi je Wifi dostupan kod kuće ,
na poslu , a i veći dio grada je pokriven WiFi_om na ulici ili u kafićima u kojima se mogu spojiti ...
Neznam ako je moguće !? Prekinuti sadašnji ugovor i odmah napraviti novi , na nižu tarifu , Plan za
obitelj L , jedan broj bi u tom slučaju trebalo prebaciti na Simpu i to onaj koji se vrlo malo koristi za
razgovore . Osim toga , mogu li u tom slučaju dobiti i i novi uređaj za nositelja . Ne treba mi neki Top
uređaj , dovoljan je mobitel ekrana 4" ili 4.3" (max 4.7) .
Tnx ...
PS: Prognoza koju sam dao gore ostvarila se bez "retion"_a , a bio je penal bez igranja rukom (zaje.. nas japanac) .
Vidi #385
Hakom: "Jednokratna otplata mobilnog uređaja dopuštena je isključivo u slučaju izbora samog korisnika, a ne može biti nametnuta."
znaci, na kraju si dobio 7gb za 52kn i free tablet?
meni su u Tele2 rekli da ne mogu nastaviti plaćati mobitel na rate zbog toga što sam raskinuo ugovor 3.6.