Re: HTC Evo 3D - custom ROM-vi (savjeti, dojmovi, diskusije...)
Mw ti je kompletan rom, sve radi na njemu dok je Viper sense 4 što znači da ne radi 3d i možda još neke sitnice. Ja sam isprobao Virus i moram priznat da je jako brz i sa Ziggy kernelom baterija traje vječno. Ima neke zanemarive bugove, ali u globalu je dobar. Mw koristim već par mjeseci i jedino što umanjuje dojam savršenosti je poneki sense restart. Sa Anthrax kenelom baterija traje do 24 sata umjerenoga korištenja, rom je brz, sve radi glatko i bez trzaja, a majstor Mwakious je vidno poboljšao i kameru
= Citat =:
Izvorno postao
mi16
Mw ti je kompletan rom, sve radi na njemu dok je Viper sense 4 što znači da ne radi 3d i možda još neke sitnice. Ja sam isprobao Virus i moram priznat da je jako brz i sa Ziggy kernelom baterija traje vječno. Ima neke zanemarive bugove, ali u globalu je dobar. Mw koristim već par mjeseci i jedino što umanjuje dojam savršenosti je poneki sense restart. Sa Anthrax kenelom baterija traje do 24 sata umjerenoga korištenja, rom je brz, sve radi glatko i bez trzaja, a majstor Mwakious je vidno poboljšao i kameru
Hvala.
Ovo sa kamerom sam primijetio i ugodno sam iznenađen. Kako si stavio kernel i na kojim frkv ga držiš? Nekako mi se čini da malo previše troši ovaj buttered toast kernel. Volio bih srediti otključavanje ekrana sa cam key ali ne radi button remapper niti root Explorer editiranje.
Mw je imao više bloatware nego očekivano ali generalno gledano sam jako zadovoljan sa romom i Ota updater za nove verzije. Sense launcher sam zamijenio sa Nova L. Ja Sretan :-)
Kernel flasham kroz recovery. Obrišem cashe i dalvik cashe i instaliram ga sa kartice kao i rom. Ja sam na 1620 MHz iako Chad to ne preporučuje i imam uključen V-sync jer isključivanie donosi svakojake probleme na ovome kernelu
BT kernel troši dosta baterije i meni je bio katastrofalno spor (otvaranje aplikacije je trajalo i po 3 sekunde) pa sam ga zamijenio Anthraxom jer je Chad Goodman Bog za kernele i za sad nemam nikakvih problema što se kernela tiče
= Citat =:
Izvorno postao
mi16
E, ni meni nije htjelo od tamo ali hvala bogu na Dropboxu :-)
Za oglase probaj jednu od aplikacija sa marketa koje blokiraju oglase na internetu.
ICS ti ima podršku za hrvatska slova. Primjer - želiš ć, pritisneš i držiš c dok se ne pojave ostala slova i onda samo klizneš do željenoga slova.
Za uklanjanje aplikacija kao što su društvene mjere moraš imat root. Ako nisi siguran da to možeš sam nađi nekoga ko zna ili ostavi mobitel kakav je jer možeš napravit poprilično sr*** ako nešto pogriješiš u procesu.
Jel još netko probao ovaj 4.2.2 ROM što ga wlan preporuča? Ja sam trenutno na viperovom ROM-u R330 sa Ziggy kernelom, u principu sam zadovoljan, ali bih volio probati Jelly Bean. Ono što me sprječava je nedostatak vremena, ne bih htio da uzalud flasham ROM, zato me i zanima jel bolji od vipera.
Custom roma.
Napravi samo root i ostavi stock rom onda.