Šta nisi rekao da nećeš ić na custom ROM-ove? :)
Ja čekam službeni.
Printable View
Pa ima 2 dana je sluzbeno pusten ICS za sgs2 :)
Sent from my Nexus S using Tapatalk
Ma znam, al opet to je SGS2, ak se neš desi nema garancije, a popravak skuplji od novog mobitela :D
Jedino šta me iritira na 2.3.5 (mada i nije do samog softvera) je šugava baterija, nekada ok drži, evo sad samo 3h display, ostalo 30% baterije a nisam ništa pretjerano radio, nešto sitno igrice, malo surfanja i muzike, i tako.. Kako je tebi držala na stocku?
Imam problem koji neznam kako da rijesim....zaboravio sam PIN od memoa i sad ne mogu da otvorim memoe koji su zakljucani.
Da li bi sa factory data resetom ti pinovi bili ponisteni i postoji li koji drugo nacin kako da otkrijem koji je pin?
Hvala na pomoci.
Sa factory reset gubiš i sve zapise koji su spremljenu unutar te aplikacije...
moze pomoc
neke upute kako da stavim Ice Cream na Galaxy S II
Poštovanje ekipa, imam jedno pitanje u vezi s ovim official zadnjim romom.
Naime piše mi da mi je trenutna verzija 2.3.4, kada odem na check for updates kaže da nema novih update-a. Isto tako i na kies-u kaže da imam zadnju verziju... Inače sam na VIP-u...
Zar nebi zadnja verzija trebala biti 2.3.5?
a gdje odes na check for updates u postavkama ?
Evo ovdje imate sve vezano za update http://devsrom4android.blogspot.com/...y%20S2%20I9100 kazu da je zadnji update za vip croatia 2.3.5
Q: nevidljivi tu mogucnos imas tek nakon updejtanja na 2.3.5 za 2.3.4 neznam 2.3.3 nemoze odnosno nema je
inace nalazi se u postavkama o telefonu
Ja imam 2.3.5, a kupljen je u VIP-u.
Bio je na njemu prilikom kupnje pa neznam otkuda mi zadnji ROM :D
Hvala puno, samo još jedna stvar mi nije jasna:
Imam nebrendirani telefon, ali sam na vipovoj mreži. Jel onda svejedno ako stavim VIP-ov official, ili nebrendirani ROM...? Koji da tražim?
trenutna verzija mi je 2.3.3. moze pomoc kako da prebacim na 2.3.5
To nije ljepilo već činjenica da se određeni dijelovi AMOLED ekrana više troše i samim tim, s vremenom, gube na intenzitetu svjetlosti. To konkretno znači da dijelovi gdje se često prikazuje bijela boja će, s vremenom, prikazivati tamniju boju, u odnosu na dijelove koji su, recimo, prikazivali crnu boju, tj. bili isključeni. To će najprije biti vidljivo u taskbaru. Cijeli ovaj efekt se značajno ubrzava ukoliko koristite veliku svjetlinu ekrana.
neznam što bi trebao namjestiti na mobu da mogu instalirati aplikacije sa android marketa preko kompa na mob.. na kompu mi pokaže da je instalirana ali na mobu nema ništa..
Jel ti to jedini telefon povezan sa google accountom?
je, jedini..
A direktno s telefona radi?
da radi.. i kad gledam na portalu od android marketa u instaliranim aplikacijama kaže da su aplikacije instalirane.. a na telefonu ništa..
Settings/applications/manage applications
Nađi: Google frameworks > clear data > force close
Idi na : Android market > clear cache > force close
U slučaju da ne nalaziš gore navedene stvari pod tim imenima, probaj onda:
"Google Services Framework" > clear data
"Market" > clear cache