Bemu, sve je više ljudi kojima nešto krene krivo s updateom softa na Nokijama.
Koliko je to, u biti sigurno? Mislim da ipak ostaje poslati u Mobis da oni to naprave. Ne znam, takav sam dojam dobio.
Printable View
Bemu, sve je više ljudi kojima nešto krene krivo s updateom softa na Nokijama.
Koliko je to, u biti sigurno? Mislim da ipak ostaje poslati u Mobis da oni to naprave. Ne znam, takav sam dojam dobio.
heh ovo sam radio 10 puta do sada i uvjek je negdje bilo problema ali ne ovakvih....ja znam da nije stvar u meni jer radim kao i svi ostali,stvar je u NSU-u koji se pokazao nestabilan,samo znam da je ovo zadnji put da radim preko nsu-a...:cry:
edit.. Evo danas sam ga flešao preko boxa i sad je sve u redu.:hrv:
Ako moze neko da mi pomogne ,hocu da ubacim hrvatski jezik ali ne mogu mi dva koraka :
Zatim kliknite na ikonicu „Phone info“ i sacekajte da NSS ocita podatke o vasem telefonu.
ne ocita mi podatke o telefonu..
Sada mozete promeniti Product code vaseg telefona u odgovarajuci za vas telefon na desnoj strani prozora NSS-a tako sto ce te upisati odgovarajuci kod za VAS MODEL telefona (ovde ne sme biti greske jer mozete ostetiti softver svog telefona ako upisete pogresan kod koji odgovara nekom drugom modelu telefona,bilo slucajno ili namerno,zato pazite) za zemlju ili oblast koju zelite,zatim stiklirajte opciju „Enable“ i onda kliknite na ikonicu „Write“ u donjem desnom uglu prozora
Imam Nokiu N80 (O2 Brand)
ali opet mi je stari product code 0535063 ,i nsu mi ne pokazuje novi firmware
[quote=chiba;644808]Ako moze neko da mi pomogne ,hocu da ubacim hrvatski jezik ali ne mogu mi dva koraka :
Zatim kliknite na ikonicu „Phone info“ i sacekajte da NSS ocita podatke o vasem telefonu.
ne ocita mi podatke o telefonu../quote]
Prvo klikni na ono povećalo sa desne strane, onda phone info, pa onda imaš na desnoj strani nekoliko praznih polja ispod koji piše read i write, tu klikni na read i kad ti izbaci podatke u tim praznim poljima iznad pod product code upiši željeni kod, označi kućicu enable na desno od koda i klikni na write. Ako nakon toga piše u lijevom donjem kutu "Writing....done", uspio si.
sve sam uradio tako ali kada opet poslije toga kliknem read ,opet mi vrati moj stari kod..
Dosad još niko nije prijavio sličnu stvar, mora da negdje griješiš. Opiši točno korak po korak kako radiš, da vidimo...
POkrenem nss V 1.0.38.12 i uradim sve kao sto si mi rekao ,i kaze mi da je write new values..done ali kada opet kliknem read pise mi stari kod
A jel upisuješ ispravan kod 0526973 ili 0527480? Pretpostavljam da trebaš jedan od balkanskih jezika?
probao sam i jedan i drugi ,postoji li neki drugi nacin ubacivanja hrvatskog jezika?
postoji, preko boxa ili preko phoenixa al to je zajebancija malo veća. Boxove ti imaju serviseri, s njima se direkt upucava određen soft.
Najbolje odi kod nekog da upuca soft preko boxa,to ti je najvise 100kn...
Problem člana chiba riješen,javio mi se preko MSNa i trebalo je deinstalirati PC Suite da bi se oslobodila komunikacija potrebna za izmjenu proizvodnog koda.
Nakon maknutog PC Suitea sve je radilo normalno i kod je uspješno izmjenjen.
To se zna događati sa N80.
jel se može flashat nokia 6280 s product codeom od 6288 preko NSU-a ako da neka mi netko da od 6288 product code s hrv jezikom
Meni proslo sve bez problema. (E50)
Samo sam skoro umro od straha kad se ono mob iskuljuci pa ukljuci.
Imam pitanje u vezi upgradea i 6233. Vec sam jednom update-ao mob i promjenio product code, i sad kanim drugi put i zanima me jel moram opet mijenjat kod ili mogu samo updaetat preko NSU-a?
Pa ako nisi vraćao stari kod, onda ne trebaš ništa dirati,samo šišaj update.
Imam nokiu n73 a na njoj software v 3.0638.0.0.1 i kada probam napraviti update kaže da nemože... da li je onda ovo najnoviji software ili oni još nisu stavili neki novi, za ovaj moj piše da je od 30.10.2006. pa vjerujem da su morali već neki novi napravit
Jel to mijenjam s onim nns? to sam napravio i opet mi neće update napravit