Mislim da nece, ocito nesto novo ide vezano uz onu Smiley promociju, uopce font nije isti tele2 kao i boje, mozda bude nekaj dobro.
Printable View
Mislim da nece, ocito nesto novo ide vezano uz onu Smiley promociju, uopce font nije isti tele2 kao i boje, mozda bude nekaj dobro.
Korisnici duplomanije!
Može li mi itko reći koliko dugo im je trebalo da dobiju onih dodatnih 50kn kada su nadoplatili račun?
trebalo bi u roku 24h..al nisam korisnik pa ne znam kak je u praksi :D
tko kaze da nece produzit duplomaniju :D
http://www.tele2.hr/prijenos_broja.html
jesu,bila do 31.8. sad je do 31.10. :)
naravno masovno se prelazi kada sam ja bila par ljudi ispred mene za isto sa vipa na tele 2 naravno pa pa vip...smetljari prevarantski samo da tele 2 sredi mrezu i super!!!
30.8. popodne, registrirao sam 2. broj (prepaid), i sad kao daju prva dva mjeseca 100 besplatnih poruka, a zatim po 30 istih.
Sve je to divno i krasno, da mi tih prvih 100 poruka vrijedi od 1.9. dva mjeseca; ili pak od 30.8. - 30.9. i od 30.9. - 30.10.
Ali ne, prvih 100 poruka, vrijedi mi do 31.8. u 24.00h.
Poslao sam im mail da smatram da taj poklon nema smisla, već da bi bilo lijepo od njih da mi prvih 100 poruka daju u rujnu, a drugih u listopadu; jer u nešto malo više od 24 sata neću iskoristiti te poruke. Što i nisam, iskoristio sam onih 10 što sam imao dodijeljeno 1.8.
Dobivam odgovor od SZK:
zahvaljujemo na Vašem upitu vezano za Tele2 usluge.
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da besplatne SMS poruke za
registraciju
ostvarujete za obračunsko razdoblje od mjesec dana, te se neiskorištene
besplatne SMS poruke ne prenose u slijedeći mjesec.
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite putem maila
korisnik@tele2.com ili na broj telefona 095 1000 444.
Vaše mišljenje nam je važno kako bismo još više unaprijedili naše usluge!
Molimo Vas da odvojite malo vremena i sudjelujete u našoj anketi o
zadovoljstvu korisnika.
Molimo Vas kliknite ovdje kako biste sudjelovali u anketi.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Onda im pišem da to uopće nije bilo moje pitanje, i ponovno objašnjavam.
Danas odgovaraju:
zahvaljujemo na Vašem upitu vezano za Tele2 usluge.
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da se besplatne SMS minute odnose na
razdoblje od mjesec dana tj. da prva dva mjeseca od registracije imate 100
besplatnih SMS -ova, a nakon toga svaki mjesec 30 besplatnih sms poruka.
Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno se obratite putem maila
zadovoljstvu korisnika.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Pa tko je sad tu lud? Namjerno neće odgovarati na pitanja, nego šalju ovakve odgovore, ili šta?
Da se razumijemo, tih 29kn što daju neće mi ništa u životu promijeniti; ali kvragu, stvar je principa; i ja bi im sada najradije pilio s time do sudnjega dana.
A neki odgovor može netko valjda napisati. Ovo je kao da čovjeka, da prostite, zajebavaju. I nikad još nisam dobio konkretan odgovor na konkretno pitanje. Nikada.
I još na kraju svakog tog njihovog odgovora piše: "Molimo Vas kliknite ovdje kako biste sudjelovali u anketi." , a nigdje nikakvog linka, ili nečega na što bi čovjek kliknuo i sudjelovao u anketi :mad:
Ma sve u svemu, pun mi ih je šešir, i stalno gledam što, kako i kamo u svibnju kad ugovor istekne. A opet nisam pametan, jer trenutno nitko ne nudi neku pametnu tarifu; eventualno VIP na prepaidu.
Ja sam dosada ukupno gledano veoma zadovoljan sa Tele2, nikada nikakvih problema nisam imao za razliku kakvih sam sve piz..... imao sa Vipom.
također, zadovoljan sam.. da se nadovežem na neke postove.. pošto je puno ljudi prešlo na tele2, to će im donijet zaradu pa će valjda brže popravit nedostatke, tipa više odašiljača i te šeme, bar ja na to tako gledam..
drugo, gledam danas na moj.tele2 da mi je račun za 8. mjesec 135kn.. na knockout 150 tarifi sam, i uredno mi svaki mjesec dolazi račun 160kn jer ne potrošim iznad, a za 8. mjesec je sad tih 135.. otkud im sad to? pomislil sam, prenio sam 1 frenda i svoj drugi vipov broj na tele2, pa su mi možda umanjili za onih 25kn, jedino mi to pada na pamet.. al evo, i ja nekad imam problema sa signalom, mob mi je postavljen na manualno traženje mreže, pa dugo znam bit bez signala ako ga ne stavim preko tmobile..
Izgorila mi SIM kartica; jučer popodne podnio zahtjev za zamjenu; međutim, nova još nije aktivirana.
Je je kao uredu, budem si pričekao dan-dva-tri? :retardlol:
Quanti Soldi, .... :wall:
24h je rok aktivacije, mislim da to piše i na papiru. Uglavnom, meni su je aktiviraju nakon točno 24h.
Na papiru niš ne piše. Na prodajnom mjestu je rekao neka probam nakon sat vremena; pa nakon sat vremena, ...
Ma da im baš treba 24 sata, ...
Ja sam je mjenjao na Vipu i proradila je za 10-tak min. Naravno nepricamo sada o Vipu ali uglavnom hocu reci da ako je sve ok kartica bi se trebala brzo aktivirati, a to 24h je njihova 'sluzbena fora'.
Da sam ostao na VIP-u, sve bi to "šljakalo". Valjda; bar uvijek je.
Tu je situacija takva da na prodajnom mjestu kaže čovjek neka probam nakon sat vremena. Pa ako nije opet i tako.
Prošlo 18 sati, pa sam poslao mejl SZK. Prošlo 24 sata pa sam zvao SZK. Javljanje operatera zahtjeva dulje vrijeme čekanja (to je uvijek, zvao u 8 ujutro, ili 8 navečer, ili u gluho doba noći). Javlja se gospoja, kažem u čemu je problem. Dobio sam, kaže, službu za pretplatnike. Naravno, rekoh, kad zovem sa broja na pretplatu. Kolege u prepaid službi su zauzeti.
...
Pitam ju ako zna slučajno koliko to obično traje; jer mi je na prodajnom mjestu rečeno neka probam već nakon sat vremena, a sada je prošlo više od 24 sata. Kaže ona, ne gospodine, 24-48 sati.
Ako oću, napisat će ona nalog, pa će mi se javiti netko iz službe za prepaid kad provjere kada bi to mogli uključiti. Rekoh, može, neka me malo nazovu.
Od tada prošlo sada već 6 sati, nitko nije nazvao. Niti odgovorio na onaj mail od jutros.
Niti aktivirao karticu, naravno.
Sad, sve je to okej, to mi je broj na bonove koji gotovo i ne koristim (održavam ga na životu jer su mi pozivi između tog broja i mog broja free; pa možda to zatreba u nekoj budućnosti). Ali da mi je to situacija sa primarnim brojem, ne znam što bih. Stvarno.
Ili pak netko kome je to službeni mobitel i koristi ga za posao.
Meni stvarno ni najmanje nije jasno zašto bi trebala dva dana za to "prespojiti".
Očito nije dovoljno niti 48 sati, ...
To je tebi nesto dobro zaglavilo.
Zvao jučer navečer. Opet dobio službu za pretplatnike, bla, bla; ali me je prespojila službi za prepaid.
I ništa. Gđica me zamlolila za strpljenje, ne zna kad bi moglo biti, moli me opet za strpljenje.
Možda bude ponedjeljak štogod, ...
Ohohooo, 75 sati, uključeno!
Pohvalno, nema šta :blush:
Izgleda da su veoma nesposobni...
Da, užasni su, treba im zapaliti bazne stanice.
Ima li tko problema da kad prvi put nazove korisnika Tele2 da mu se javi poruka "Korisnik je trenutno nedostupan" i tek nakon drugog poziva se upostavi normalno veza?
Ja sam prvo mislio da je to problem kod moje zene jer je imala jos onu staru crvenu sim karticu, ali ti problemi se nastavljaju i nakon nove kartice. Ona kaze da joj se zna desiti to i kad mene zove. Jos mi je jedan prijatelj spomenuo takve probleme. I zna se desiti kad zove sa druge mreze Tele2 korisnika. Rekao bi da je to neka greska u samoj mrezi i kad sustav treba prijaviti na kojoj je baznoj stanici korisnik da mu moze prosljediti poziv jednostavne ne dobije taj odgovor i javi da je nedostupan! :(
Ustanovio sam da se to desava:
- za korisnike u Osijeku
- svi su prepaid
- svi su na Tele2 signalu (t-mobile roaming je ukinut u Os)
Naravno!To mi se desi svakih par dana.Ali jednostavno nemam živaca zvati njihovu službu jer se samo naživciram.I za manje probleme trebalo im je par dana da riješe problem...
Ne znam di da pitam pa cu tu. Prilikom razgovora mi počne zvuk krčati u toj mjeri da ne mogu skuziti sto drugi priča, pa opet moram uspostavljati poziv i onda bude ok. Jel to do tele2 mreze (nendavno prebacio broj s vip-a) ili do mobitela (htd desire) ?
Mene danas zvali neš iz SZK. Bio sam u Sloveniji, pa se nisam javljao.
Da li bi mi taj poziv naplatilo, ili ne? Sve sam si nešto mislio da su vidjeli da sam vani, pa zovu :D
Ako si popunjavao neke prigovore u SZK onda te zovu da te obavjeste o nečemu (ishodu prigovora npr.). Bez brige, neće te zvati dvaput ;)
A za onu SIM karticu što sam mijenjao pa nije aktivirana, su se sjetili zvat nakon tjedan dana, pretpostavljam. Na mail su odgovorili dva dana nakon što su je aktivirali, s odgovorom da mi je aktivirana dana tog i tog u toliko i toliko sati.
Znam da neće zvonit dvaput, ...
Svakim danom mi se sve manje sviđaju!
da li se još nekome događaju problemi na t-mobile signalu?
42 x sam pokusao pozvati jedan broj u sat vremena..... (ne nisam lud,bilo je jako bino) i stalno je javljalo da je osoba nedostupna.
i na kraju kad sam se nasao s tom osobom uzmem mobitel in namjestim ručno t2 mrežu....i sve radi
@raky_b
Vidim da si iz Osijeka, nadam se da znas da u Osijeku nema vise roaminga sa t-mobileom pa mozda to stvara probleme? Nisi naveo da li je bilo rucno na t-mobile namjesteno ili automatski biranje.
iz tenja sam,i da, znam da nema nacionalnog roaminga vec dugo....ali u osijeku,u daljoj i blizoj okolici ima. evo meni je i sada na t-m signalu.
bilo je na automatskom odabiru mreze,upravo iz razloga sto doticna osoba puno putuje i jako joj je bitna dostupnost zbog posla
Web shop stalno javlja da je nedovoljna kolicina proizvoda na skladistu......a radi se o BON-ovima !!!
Ne znaju kako bi prekinuli bonus akciju +25 kn na racunu, pa su deaktivirali cijeli dio web shop-a oko nadoplate.
Dragi kokibj,
došlo je do tehničkih poteškoća, uslijed kojih je korisnicima teže kupiti Tele2 bonove. Radi se na uklanjanju istih, na temu čega ćemo vas obavjestiti.
:)
Što li im bi sa provjerom trenutne potrošnje. Evo, ja u 4 dana potrošio 0,29kn.
Da je bar tome tako!
Na moj.tele2.hr pak stoji trenutna potrošnja ona od prošlog mjeseca; a nepodmirenih dugovanja je 0. Je još kome tako? Računi se inače formiraju do 3. u mjesecu, šta ne?
a meni ispalilo 258kn u ovih 5 dana, a zadnja 3 dana sam posvuda pičio sa gps-om i google maps pa se nadam da nije nešto po zlu pošlo :)
Danas si malo mislim, ostali operateri imaju "jače" pretplate, pa i jeftinije telefone. Tele2 zapeo na minimalnoj mjesečnoj potrošnji od 150kn i to je to. A bilo bi lijepo da se može uzeti pretplata od 400kn kao u VIP-u i telefon za 9kn.
Ovim putem Vas želimo obavijestiti da trenutno postoje tehničke poteškoće s
kupovinom Tele2 bonova putem Tele2 web shopa, te se užurbano radi na
otklanjanju istih. Budući da za kupovinu bona putem web shopa ostvarujete
određeni bonus, isti se ne odnosi za kupovinu putem prodajnih mjesta, te
Vas molimo za strpljennje i razumijevanje dok se navedena poteškoća ne
otkloni.
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite putem maila
zadovoljstvu korisnika.
ETO
oni ZNAJU da im 5 dana ne radi web shop , ljudi koji rade u skz su toliko bezobrazni i bahati, kao da ih netko sili da tamo rade. na pitanja o tele2 uslugama,općenito su kao papagaji koi ponavljaju jednu te istu rečenicu 10x za redom. općenito mi se taj Tele 2 zgadio,
neprofesionalni, bahati, uz to VARAJU korisnike bez beda, to im dođe pod dobar dan .bljak fuj tele2
i sad ova web akcija
piše pokupi DUPLO , al kad po njihovoj matematici ispadne da je duplo od 50 -25, od 100-25, od 200 opet 25.
s obzirom da im web shop ne radi, ni to duplo se ne može dobiti. naravno, oni nemaju nikakvu namjeru korisnicima nadoknaditi bilo kaj, da ih citiram "jer to nije njihov problem"
i da..oni "poteškoću" otklanjaju već 5 -6 dana "u najkraćem mogućem vremenskom roku" , kakve tele2 ima rokove i u kojim vremenskim zonama ta ekipa živi ......
@nijebitno
Pa nije valjda da si tek sad cuo za tu akciju "pokupi Duplo", to ti traje od 5. ili 6.mjeseca i prva tri mjeseca je stvarno bilo duplo. Dobro i tad su imali poteskoca prvih 5-10 dana ali od tada je webshop radio dobro!
Ja za tu akciju imam samo rijeci pohvale!
[QUOTE=posjedon1;950767] Pa dobro morate se odluciti sto zelite : ako cijena nije u pitanju idite na T-mobile (npr).
Ako hocete povoljne cijene poziva i ceste akcije poput pokupi duplo, Tele-2 je super.
Naravno sluzba za korisnike nije bajna i zastoji na prodaju bonova s bonusom (preko web shopa, kao sada) nisu ni najmanje u redu...
Ali ako samo zelite jeftine usluge i ne razmisljati o necem slozenijem, Tele-2 vam moze ustediti dosta novaca.
Ali, u konacnosti svatko sam za sebe treba izvagati sto mi treba...
MA jeli moguće da ovako dugo "nadograđuju" sustav :angry: Nadam se da stvarno nešto dobro nadograđuju jer koliko već dana ne rade usluge, ne smijem ni na net s mobom jer neznam koliko sam potrošio :(
mislim da mjenjaju cijeli sustav za korisnike na pretplati....evo danas je i 8. u mjesecu, a tpo jos ne radi. jel znate da li su krenula iskljucenja?
ona obicno idu 7. u mjesecu,ali ako je sustav mjenjan mozda i to kasni?
e sad koji im se vrag dogadja.....
na jednoj kartici sa brojem koji je prebacen u t2 mi trebaju uz moju nadoplatu 50 kuna dati jos 50 kuna u roku 48 sati...e pogodite...nema love...szk kaze da imaju probleme....na drugoj kartici na smiley tarifi na nadoplacenih 100 kuna su mi trebali dati 150kn podatkovonog paketa...ne samo sto mi nisu dali tih 150 nego su mi i oduzeli 150 od proslog mjeseca....szk kaze opet na to da imaju probleme......WTF.......:angry:.......sto su software kupili u tadjikistanu a postavljaju ga vrhunski stručnjaci mongolije????????????????.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaa.......
Sestog deseti sam kod nih kupio start paket mobilnog interneta na bonove da bi izkoristio promo opciju 5lp/MB. Do dan danas neradi zbog nadogradnje sustava i njihovih "poteskoca". E pa vec me bas briga, nek idu u PM, ako sutra nece do 12:00 radit, idem im to omlatit o glavu i zelit povratak love, zato jer ovo je maximalni bezobrazlog. A naravno da promo tarifu 5lp/MB inzeriruja i dalje i ako ju nisu u mogucnosti aktivirati. :angry:
Moram reci da sam jako razocaran ovim Tele2 ponasanjem, pogotovo zbog toga jer sam prije par mjeseci presao iz vipa na tele2. Kad bi znao da su to takvi muljatori, koji ti nit neznaju reci kad ce od prilike rjesit probleme, ili ti ponudit alternativnu opciju, ostao bi rade kod VIPa.
Bolje receno, u ponedeljak se idem ispricati VIPu sta sam jih napustio i zamolit jih dali se mogu vratit
revo,
molim te javi se privatnom porukom, kako bi smo mogli uzeti tvoje podatke i vidjeti u čemu je problem.
Thnx
ja sam sad vec dugo na T2 i s obzirom na cijenu mogu reci da sam zadovoljna. podatkovni paket je daleko jeftiniji od vip-a a signal i sve je u redu.
sad sam mislila da ce mi racun biti 500-600 kn jer smo imali svadbu i zivkanja ali eto racun je 450 kn :)
sto se tice szk cekam naravno ali sta sad.
sto se tice bonova nemam komentara jer sam pretplata a vidite tpo nisam gledala pa nisam niti primjetila da je nesto posrijedi.
svakako je T2 trebao svim svojim korisnicima poslati sms da ce biti poteskoca. bas kao sto i salju reklamne sms-ove :/
Ovo je strašno, još se potrošnja ne može viditi, a na tele2 portalu mi stoji da sam potrošio 150kn u tekućem mjesecu, što je nemouće
jer ovaj mjesec mobitel praktično nisam ni koristio. Još mi agentica na SZK kaže da ništa ne zna jer imaju poteškoća.
Samo mi još treba da se s njima natežem oko računa.
Ali je isti taj sustav uredno izdao račun za prethodni mjesec, tu nije bilo problema!
Nadam se da su u Tele-2 svjesni koliko su korisnici ogorceni ovom "nadgradnjom" sistema...
Puno im je godina trebalo da se izbore za ovaj, jos uvijek mali. udio na trzistu, unatoc, pogotovo proslih godina, veoma povoljnim cijenama...
Ovakve stvari im zaista ne trebaju...
Sad sam zvao SZK, prvi poziv 43min, drugi 23min, treći 31min i dalje se niko se ne javlja, "javljanje operatera trenutačno...", kvaliteta usluge je jako pala.
Isključili me iako je račun plaćen prije 5 dana i sad ih ne mogu nikako dobiti da me uključe, srećom ugovorna obaveza traje još 7mjeseci, pa adio.
Zato jer SZK koriste kao stitnik izmedu ljutitih korisnika i sebe.
Ja cu ti reci sta je krajni bezobrazlog, inzerirati nesto sta nemozes dodati korisniku. Pitam ja jucer navecer curu, pa zakej vi i dalje inzerirate nesto, sta niste u mogucnosti sada ispuniti. Njezin odgovor "pa znate, to nema veze s tim sto imamo probleme u sustavu, za to je odgovoran marketing".
Sada se malo informiram kakve pravomoci ima drzavni inspektorat u ovom slucaju, zato jer ovo se mi uopce necini OK.
+1
A i na SZK zaposljavaju "klince" koji su tek zavrsili fax.
Bonbon, vip, jerojatno i tmobile i tomato su uveli (ili ce uskoro uvesti) besplatan facebook 0, šteta što naš telac to ne vidi kao priliku.
Dragi korisnici, obavijest za vas.
Kao što su mnogi od vas već primijetili, Tele2 u tijeku proteklih dana provodi nadogradnju sustava koja završava krajem ovoga tjedna, nakon čega će korištenje Tele2 usluga biti još kvalitetnije. Hvala na razumijevanju.
Krasno. Valda neće biti kao i sa datumom 6.10. :D
12-i u mjesecu , oni i dalje nadograđuju. inače koristim Zero out tarifu, imam otkad je tele2 stigao u HR. tele2 nekad i danas su kao nebo i zemlja. nadoplatim ja tak neki dan bon za mob, i njihov mutavi sustav mi skine 60kn sa računa .iz čistog mira, i obavijesti nikakve, ničega. slučajno sam išla provjerit stanje i totalno se zblesirala. naime, tarifa koju ja koristim je 20kn mj. oni su mi je zaračunali 2x previše. i nakon ne znam koliko natezanja sa SZK odluče mi vratit 20kn. ostatak NE žele, rekli su neka se OPET žalim. jer je problem u njihovom sustavu, oni su ga svjesni ali mi ne mogu pomoći.j* podrška svaka čast.
bezobrazluk na kvadrat. i sad si mislim, da nisam slučajno išla pogledat stanje kak bi me ljepo opelješili. i dužni su mi tih 20 kuna. iz principa, to je moja lova, i ganjat ću SZK svaki dan 100x dok mi ih ne vrate.
neka tak svakom korisniku uzmu 20-50kn i dobije se ljepa cifra.fkt su muljatori, sa ispričavanjem ne postižu apsolutno ništa. ak se oće ispričat kak spada , neka to naprave u kunama. ono 2 tjedna nadograđivat sustav ,pa nije došao matija gubec koi nema poima o kompjuterima nadograđivat da tak dugo traje.
i ova reklama za smiley tarifu. jeftino da, ali masa ljudi nije upoznata da tele2 nema signala van većih gradova nego se prebaci na tmobile. cijena surfanja tada iznosi 50 lipa!!!!
isto tako, u svim tim većim gradovima di je 5 lipa, postoje free hotspotovi ,pa čemu onda trošit kad može fkt za badava .
nadogradnja i profesionalnost ljudi koi rade u SZK je totalna sramota. još mi je lik prijetio da će mi sklopit slušalicu jer sam ga pitala koliko će okvirno trajat da to poprave. to mi je valjda nagrada za 5 godina vjernosti tele2
:crazy:
Haha. Koristim opciju knockout zero i vec nekoliko dana pricam na njihov teret, a pretpostavljam da je to zbog ovog nadogradivanja. Neka, neka, proteklih nekoliko mjeseci su mi uredno maznuli po stotinjak minuta mjesecno, a sada cu im lijepo to sve nadoknaditi. :D
Prokletih tjedan dana sam bez bona zbog problema s web shopom. Kupio bih cak i bon na kiosku kad bi mi netko potvrdio da mogu kupiti data paket bez da mi samo maznu pare. Eto, zanima me radi li web shop, radi li akcija duplo i mogu li se kupiti data paketi - sve to za danasnji dan.
http://www.poslovni.hr/vijesti/tele2...ti-160329.aspx
Ma da ih nije sram ovako lagati!= Citat =:
“Nemamo zabilježene poteškoće u sustavu vezane uz aktiviranje navedenog paketa mobilnog interneta”, rekla je Junaci iz Tele2
Draga nijebitno,
molim te javi se privatnom porukom kako bismo mogli uzeti tvoje podatke i vidjeti u čemu je bio problem.
Thnx
@tele2 , problem je u Vašem sustavu. i što će ova nadogradnaj donijeti?
@ nijebiitno, nadogradnja će donijeti veću kvalitetu sustava. Molim te da nam pošalješ svoje podatke privatnom porukom kako bismo mogli riješiti problem koji si konkretno gore navela.
Hvala
@tele2: Imao bi i ja nekolko pitana.
1) Nadogradujete sustav ili popravljate to, sta se vam je totalno raz***** nakon "nadogradnje" 6.10.?
2) Ako ste znali da ce nadogradnja sustava trajati 1,5-2 tjedana dana, zakej onda i dalje reklamirate smiley tarifu i opciju 5lp/MB koju u ovo doba niste u mogucnosti aktivirati?
3) Ako ste znali da ce nadogradnja sustava trajati tako dugo, zakej o tome nisu ljudi na SZK odmah objavjestili korisnike a u mjesto toga cjelo vrjeme muljaju.
4) Planirate nekak odstetiti svoje (i bivse) korisnike u vezi problema s vasom nadogradnjom sustava?
5) Zakej vasa glasnogovornica kaze da nemate nikakve probleme kad imate?
6) Informiraju ljudi na prodajnim mjestima nove korisnike o poteskoci sa sistemom ili glume da je sve u redu, samo nek daju novac?
Još 6 mjeseci...
@tele2 hrv
a sto je s onim "visokovrijednim" porukama koje su dolazile od NTH-medie? "zaprimili smo vas prigovor i on je u obradi"->moj je u obradi od 12mj...wtf?
nit' poruka smsom, nit' pismenim putem, nit' mejlom, nit' pozivom da se nesto RADI ili se nista u tom slucaju nije ni moglo napravit (dok decki i cure iz SZK kazu da je prigovor odbijen zbog nepotpunog prigovora)???
Dragi cime,
molim te javi nam svoje podatke privatnom porukom, kako bismo mogli točno utvrditi u čemu je bio problem.
Hvala
Evo ja ne mogu već 4 dana pristupiti E-Mail inboxu kod Tele2. Otvori mi samo popis gdje mogu vidjeti prvi mejl s popisa i ostalo ništa više.
Ima li tko sličnoh problema?
zar je moguće da još uvijek niste otklonili kvar??? rekli ste krajem tjedna, danas je petak i kraj je tjedna!!!!
nadam se da ćete se nakon ovih sr**a barem ptobati iskuputi, dati nam besplatne minute, sms-ove, MB i sl... kao što inače rade u t-mobile i vip dok nešto ozbiljnije zeznu....
Ovo je jedan veliki minus za tele2. Bolje vam je da se iskupite nekako. Otkad je kvar tu ne mogu na net ni provjeravat mail jer neznam jesam li probio paket, a ako i jesam, tele2 je kriv jer nisam mogao provjerit.
Nije više situacija ko nekad, da ću izjest g**no jer su cijene 5 puta niže od ostalih. Sad svaki operater nudi svoju verziju jeftine telefonije. Pa se ili sredite, ili ja idem (a bilo bi mi žao jer sam na tele2 doslovno od prvog dana)
Uopće me ne zanimaju razlozi, ja samo imam dojam da se u vas posvuda infiltrirala hrpa nesposobnjakovića probisvijeta i nitko nema muda to rastjerat. Podsjeća me na našu vladu. bezveze :thumbdown:thumbdown:thumbdown
Mislim da i zbog toga sto je Tele2 prvi uveo ove cijene, a drugo zato sto i Tomato i bonbon imaju backround tj svoju vecu i skuplju bracu (VIP, t-mobile) pa mogu biti u minusu godinama i raditi dumping cijena dok ne uniste konkurenciju. A sto mislis zasto su tek sada poceli spustati cijene, vjerovatno zato sto tek sada zbog krize i masovnijeg prelaska korisnika na Tele2 osjete posljedice po budjet.
Mislis da ce t-mobile i VIP ostaviti takve cijene ako im uspije dumping i ako se Tele2 povuce sa trzista! :(
Treba siru sliku vidjeti i shvatiti da to nije emocijonalno vezanje uz odredjenog operatera vec suosjecanje za svoj dzep ne samo danas vec i sutra! :)
Da 10aLEX, tocno tako.
Kod nas ne postoji 5 operatera, kako se cesto kaze, pa imamo veliku 'konkurenciju".
Samo Tele2 je konkurencija T-mobile-u i Vipu zato kakav je da je jedini on prisiljava ova 2 glavna igraca da cijene ne odu u nebo. A to ce se sigurno dogoditi ako se Tele-2 povuce s trzista... Onda vise Bonbon i Tomato jednostavno nece imati smisla.
Zašto bi se Tele2 povukao s tržišta?
Mislim, ovaj njihov način rada ne vodi ničemu dobromu; ali valda će se u budućnosti popraviti, a ne biti svakim danom sve gori. Valjda!
@hp compaq
To je samo pretpostavka da bi se mogao povuci sa trzista! Cuo si vec vjerojatno takve izjave (bile te glasine lazne ili ne).
Pretpostavljam sad kad su poceli pozitivno poslovati ta opcija nije toliko vjerojatna.
Tvoje pitanje me je samo ponukalo da dam svoje vidjenje zasto sam na Tele2! :D
ja više nemogu na njihove stranice....
Obozavam nadogradnje sustava od mjesec dana jbte, ali nije to za zlo uzet, glavno je da se usluga poboljsava, kada se tek sjetim Vipa od prije par godina, imali su vjecite radove na mrezi itd. Svako malo mi je se dogadjala neka glupost sa njima a vjecito je opravdanje, radi se na nadogradnji sustava, otklanjanju gresaka itd. Nego da dadnem malu kritiku Tele2 zbog mobilnog interneta, paket od 5GB je preprepremalen i prejadan, nadam se da ce dignuti pakete ali u pravom smislu te rijeci, a ne sa 5GB prijeci na npr. 10GB, ali sta ocekivati drugo, kada jedan Vip/T-mobile uporno zavlace svoje korisnike sa ultra jadnim paketima od 10GB. Mislim ono sada ce 2011. a najveci paket je 10/12GB sramota, Tele2 jos mogu razumjeti jer se uhodavaju ali ove gore navedene lopine nemogu.
jel vi znate da njihovi tzv.programeri ne rade vikende :)) tako bar kažu svi u SZK :D
da se nadopunim na prethodni post....ne moraju se praviti mutavi,niko u szk nije mutav, uglavnom su to studenti,sto bi trebalo znaciti i da su prilicno pametni.... nego nemaju potrebe da znaju vise nego se od njih trazi. (za t-com szk na testiranju je potrebno proci 3 iq testa)
i oni koji znaju puno vise o mobilnim tehnologijama, imaju pred sobom sto tocno moraju reci,ni rijec manje ali ni vise.
i u t2,i kod vipa i t-mobile,szk radi u korist svoje firme,stite ugled iste....i ako firma postavi neke granice, one se ne smiju preci.
al' ljudi svedno na njih najvise pljuju, kao da su oni menageri, kao da su oni izmislili sva ona sitna slova u ugovorima i kao da VAM NE ZELE pomoci.
e pa, to sto nekada ne mogu pomoci, nekada stvarno znaci da ne mogu...
telci svoj sustav za prepaid imaju u litvi(nekoj tako znj zemlji,nisam siguran),i kad dodje do frke....hr szk,malo vam moze pomoci,osim zamoliti za strpljenje
Bok!
Zanime me da li vi možete na moj tele2 provjeriti potrošnju? Ja sam se s bonova prebacila na pretplatu ima 7 dana i od tada naravno nemam pojma koliko sam potrošila. Pokušala s porukom, moj tele2, szk i ništa ofkors, a vidim da neki komentiraju da su vidili potrošnju???? E i da li treba imati aktiviran E racun da bi vidjeli potrošnju, budući da ga ja nemam i nije moguće aktivirati ga trenutno?
Trenutno nije moguće vidjet potrošnju jer se "nadograđuje sustav" već sigurno preko 20 dana. :(
Kad proradi, potrošnju besplatno možeš provjerit slanjem poruke sadržaja "tpo" na broj 880
Cuo sam slucajno razgovor kad je jedna osoba (student) rekao da je prije radio u SZK od t-mobilea a sada radi u Tele2. :)
u osijeku je jedino mogao raditi za t-com-fixni.
t-mobile szk je u zagrebu.
sorry za off
@igor.sb
Samo sam se nadovezao na primjedbu raky_b da za t-com moraju proci IQ test! :)
Inace ja ne krivim studente vec organizaciju kod koje rade pa bilo to t-com, vip, tele2,...
@raky_b
Onda je bio u pitanju t-com a ne t-mobile! Nezgodno (a i nepristojno) je kad na ulici slusas tudji razgovor! :D
Meni se još nije popravio pristup Tele2 inboxu!!!
igore, u pravu si....iq,teorija,psiho i 4. onaj list papira sa 20x nastavi recenicu koja pocinje: "ja...."
;) najjaci
ali,sve u svemu, treba sve proci... znaci niko "glup" tamo ne moze...bar neko znanje,komunikativnost,volja za ucenjem i POZITIVA.
@10aLEX,necbrini,necemo te cikati...