U koju školu ideš i koji ti to prof predaje?
BTW: pozdrav svima
Printable View
Pozdrav Ico ali i svim ostalima....;)
Jel neko gledao Ne zaboravi stihove sinoć?
E onu pjesmu što je prvu pjevao onaj lik, odmah na početku emisije, ja sam pjevao ljetos na moru, na karaokama :D i to uspješno :D
Nisam gledao,,,,o kojoj je pjesmi riječ ;)
Zlatko Pejaković - Ako odem prijatelji :D
ajd na novatv.hr pa pogledaj emisiju, ja sam je tako i gledao malo, ovdje nemam novu.
idem spat, oči teške ko sam vrag... laku noć društvo.
Idem i ja u krpe....:crazy:
Noć....
3:49 am na kompu sedim, duhan pusim ... katastrofa
Jutro svima...
Danas će dan biti naporan...nećak slavi 5 godina od kako je došao na svijet :D
Bit će oko 35 ljudi u kući...ludilo brale :crazy: sreća da ima puno mjesta u kući ;)
Bit će fešta prava :respect:
Pozz
Usto u 10,popio kavu i cekam rucak.....
popil kavu, idem žderat
nema više plivanja u dubokome..sad samo brčanje do koljena i to je to :D
Ma kakvi plićaci...sad je pravo vrijeme za plivanje po dubokim vodama, gdje vrebaju peseki :D
Brojim zvijezde, tražim voltarene i gibam u krpe :rolleyes: http://ziza.ru/data/emoticons/sick.gif
Idem pred tv i spat....:wave:
Ma gući bući bu ;D
Psihijatrija u Vrapću je otvorena...:D
kaj fakaaaat??? :D
ČITAM temu što je ruskinja stavila i netko je obriše!!!
ZAŠTO???
Skontao sam točno što je pisala jer koristim pomoć :)
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5641
(Ruskinja ;) )
ona zove se igor :D
vuki, sto si uzdrhtao, ti si ozenjen muskarac, nemo's uvest' mladu iz rusije ;D
Da, bas i ja gledam, po cemu si zakljucio da je ona? :hm:
Po meni, хотел = htio, a ne htjela, bez obzira sta ti tvoja "pomoc" rekla. ;)
OT: cekam vikend...
a i pomoc je zesca.. da ti translatori rade kako treba odavno vise zanimanje prevoditelja ne bi imalo smisla ;)
**** printer i sve ostale printere u selu bez farbe :angry:
Sad kad mi najviše treba da sprintam jednu jebenu stranicu nema nitko :mad:
pa imaš foto studio
foken, uvijek propustim neš zanimljivo :angry:
nego, xlr, ne jedi voltarene, oni nisu dobri :nono:
caffetin je najbolji :)
Mah, nema do dobrog starog leda :D
pozdrav raja ... :wave: :)
kako ste?
samo svratio da vidim šta ima novoga na forumu.
malo umoran od posla...
odo dalje...
http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/a015.gif
http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/e023.gif
to mi je bio i drugi plan ako ne uspijem...ali uspio sam sprintati na vrijeme i bez potrebe za odlaskom u foto studio ;)
inače većer svima :wave:
došao doma...bio malo kod nećaka :respect:
Idem jest i pred tv....
i da budući da su rekli lijepo i toplo vrijeme sutra pićim popodne do Bundeka,još malo uživat u suncu dok ga ima a možda se i kupat :D
Popodne s frendom se zajebavao s rukometnom loptom na igralistu,i sad se necu tusirat jer ce druga ekipa najvjerojatnije doc na nogomet,pa cu s njima... U protivnom,tuš,piva...
Veselim se flat adsl-u i maxtv-u :happy:
I`M BACK ! ! !
evo i mene nakon dugo dugo vremena . . . ;)
čestitam svima sve kaj su položili, diplomirali i tako to . . . ;)
živ i u jednom komadu se vratio iz praga, no, nisam imao net malo dulje vrijeme . . .
fuckin t-scum . . .
sad napokon online . . . ;)
vidim, tu se ništa nije promijenilo . . .
danas bio na dovršavanju tattooa, ja prezadovoljan . . . ;)
prelistao sve kaj se pisalo, idem spavati . . . ;)
laku noć . . . :wave:
Ja drmnem paracetamol 500 kad sam mamuran :)
koliko je bezbjedan, dovoljno govori činjenica da je doktor mojoj baki rekao da umjesto jednog brufena bolje da popije 3 puta po 2 paracetamola...
većer :)
zaboravih na 10 znakova...
. :gemište:
falili ste mi :)
Ooo, Zero, sta ima? :)
OT: razmisljam da odem spavat...
dobro jutro . . . ;)
buđenje, premotavanje tattooa i tako to . . . ;)
moja svakodnevnica idućih par dana . . . :)
Jutro svima....
Welcome back bbbrljo i zerobravo :respect:
Vidim danas nekako oblačno a ja se spremam na Bundek...**** vrijeme :angry:
zbudil se opral gume na autu, oblekel odelo i idem feštat do zutra
Doso s posla. Imam trening u pola 5,a do tad cu odmarat malo... :) Ziro,velkom bek! :)
napokon petak..jupi, izlasci :D
"svi operateri su trenutno zauzeti korisničkim upitima..."
i već 9 min ovako.. ili su me banali ili sam ubo pauzu :-/
opet pisem exam... a+ hardware :(
GL jamal ;)
i'll need it :D umjesto da ucim ja cijelo jutro bio u kafani pio kavu i igro stolni nogomet
idem preticat frajera koji se 10 na sat na brdu vozi i idiot gasa da. htjela sam kad sam ga prestigla fino povuć ručnu i stuć ga, idiotina
Stvarno si trebala... :)
pa tak je bivšem jedan frajer tak napravio pa kad su ga prestigli stali izašli iz auta i trčali za njim dok je idiot u rikverc vozio
Došao doma...popodne bio u metropoli, na Bundeku malo u šetnji :respect:
Nego da se pohvalim...bio sam na mjeri za kožnjak, toćnije za kožni kaput :respect: za 10 dana idem po njega....cijena prava sitnica 2100kn ;) :crazy:
malo se na matrix furamo...:D
ta lova ti je bagatela za takvo nesta....
točno tako...ala matrix ;D
Pa znam da je...pretražio sam cijeli ZG i cijene su bile od 2500-2900kn...i to nije bilo mojeg broja pa je izgledalo ko plašt od Batmana ;D
Vidim netko se samo igra sa tim dole tag-om, opće ne vidim ni njegovu svrhu :D
Idem spat...noć :wave:
Tražim neke online igre za igrat, rego se na tanoth, i odmah izbriso acc, smeće od igre...
zast sam ja budna u ovo doba, a vikend je?
aha!
shopping :jump:
;D
Jutro...
joj Luna kak ti se dalo dići tak rano...ma da se radi o bilo kakvom šopingu to je prerano :crazy:
dobro jutro . . .
maloprije se probudio, gledam šta ima novog i tako to . . . ;)
Uh kaj sam živčan...u tri pm :angry: već sam vrata od ormara razbil, šteta kaj nemam onaj crt monitor da ga izlupam ko u dobra stara vremena :crazy::crazy: :D
tolko imam obaveza da bum pukel od toga svega....:crazy:
Idem neke jest da se smirim inače bude svega....:respect:
dobar dan svima...
došao sa posla... :-/
jel netko zna, oće li biti danas prijenos tekme na HRT-u ili RTL-u??
Dok se oni dogovore oko tv prava utakmica će proći,jedini način je sat.tv ili p2p stream.= Citat =:
jel netko zna, oće li biti danas prijenos tekme na HRT-u ili RTL-u??
Ja imam na DIGI satelitu Eurosport,Eurosport 2 CE,i Sport Klub Croatia. Ima li sanse?
0 bodova ,na sport club serbia prenose.
Rođo ako imaš flat rate stream-aj
http://www.intv-inter.net/tv/programm/?channel=2
http://guzei.com/online_tv/watch.php?online_tv_id=2619
http://atdhe.net/live-tv-57.html
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?ma...90&part=sports
http://www.bet365.com/home/LiveStrea...g.asp?langid=1
Imam k****... :cry: Koliko mogu ocekivat prometa ako odgledam tekmu? Otprilike...
Evo, došo iz vožnje (biciklom).
Išo do Markovog Polja i nazad- umro sam :D
Ali barem je cesta asfaltirana (više- manje).
:wave:
0:0 :hrv: Aj dobro... :)
e a ko bi reko da austrija moze pobjedit francuze i onda nerjeseno odigrat sa farskim otocima... kako me sjebase nevjerovatno !
dobar jutar svima... :)
budan sam od 6:15, pratio utrku F1... :D
Većer....
Evo i mene, mrtav umoran :crazy:
Danas se provozao cijelim gradom da bi na kraju produljio do Luninog kraja Sesveta ;) pa sam išao usput do Markovog polja (jebote kolko je to groblje veliko :crazy: ) i na povratku išao doma kroz Kašinu i naravno sa naše Zagorske strane stap u šumi i išao brat kestene :respect: nabrao oko 5 kila i rekoh idem doma ;)
I da, da se pohvalim...danas si kupio puno puno toga ali ću tu spomenuti samo mrak bijelu košulju za crnim prugicama te odličnu vestu isto sa prugicama :hrv:
ali to nije sve...:D i još sma se najel čevapa, odojka te na kraju svinjetine na roštilju :hrv: ma kud ćeš bolje...život je lijep...i za sada struskao 3 soma kuna :crazy: ;D
Ja sam isto danas bio na jučerašnjoj ruti (Sesvete- Markovo Polje- Sesvete s druge strane).
I vidio sam neko dvoje u šumi, pretpostavljam da su brali kestene.
Možda si to bio ti i... netko.:D
mda, luna ti je olfo najdraza forumasica, a neb se ni za kafu javio dok mi po selendri jases, gogi :p mrs mrs
;)
inace.. u soku sam!! bratic ce mi dobit bebu!!! ono stvorenje koje sam mlatila dok smo bili mali, koje je mlatilo mene dok smo bili malo veci, onaj frajer koji me vodio van, kupovao prve pive i prve cigarete.. on ce biti tata!! :jump:
zivot je lijep ;D
Legao u 5 usto u 13,rucak,utakmica..... Sad vecera sa po sata,piva i tak...
omg, koja muska radodajka ;D nemas li ti ono, kao, curu? ;D kad kazem kava i mislim kava ;D u tvoju iskvarenu percepiju kave ne ulazim..
;D
oh..ovaj vikend spavala sveukupno možda 10 sati :(
i promukla al sam dobila rojžice :D
Netko je i manje i skratio si život za tjedan dana ;) :crazy:
Noć...
_____------_______------______------______------______------______----
:D
Tko je stavio spam lol :D lol
Helllooouuuu....
Šta se radi?
Ja bil jučer u Sloveniji... škrci je'ni bezobrazni...
Zamislite vi ovo: Postojnska jama (rupčaga koja je zakon ali je najmanje u Sloveniji ;D ), i slikaju nas u onom vlaku, te na ulazu... I tak na kraju, izlazim ja van, vidim hrpa slika jedna kraj druge... jea, mislim, sad si mogu izabrati sliku koju hoću za uspomenu,i ja ko pravi balkanac krenem trpati slike u jaknu... dojde do mene neka mrga od Slovenke i pokaže prema kasi na kojoj piše: "1 FOTO = 6 €"
Reko: WTF? Ma zajebi to, nema šanse...
Al pazite vi ovo: oni ne dopuštaju da se slika u jami, kakti da se male životinjice ne uplaše... kazna 100 €. Ja si mislim "OK, ja mogu slikat i bez blica". I slikam ja, kad dojde ona ista kugla od Slovenke i kaže (prevedeno): "još jedna slika i 100 € plaćaš". Ja slikam bez blica, al jok, njoj se živo jebe... Faking EU... Al dobro, barem su im ćevapi dobri u LJubljani... :) Al dobro, oni imaju 200 metara plaže, a mi 2000 km plaže... he he.... sakers.....
došao doma s posla . . .
idem spavati . . .
laku noć . . .
Koga? :confused:
OT: bio zaposlen ovaj vikend, sastavljao DIY osciloskop. :D
(Upravo tako: dobije se kuciste, prazna plocica i hrpetina dijelova, pa lemilicu u ruke i sastavljaj. :spin: )
Jos ne znam jel radi jer moram nabaviti 5V adapter i smisliti kako da ga spojim na laptop koji nema LPT... :-/
dobar jutar svima...
treba danas na fax, a neide mi se nigdje... :-/
Dobar dan.
Baš sam rano ustao danas, u 6:30. Sad ću čitav dan biti pospan, a treba i na fax...