Jutro!
Di ste pospanci? Ja mislio da sam ja spavalica... :)
Printable View
Jutro!
Di ste pospanci? Ja mislio da sam ja spavalica... :)
Dobro jutro...
I dobra večer :D
došao sa posla...
odo na bundek...
Danas: Alen, Tifa, Bebek - Kad bi bio bjelo dugme
Laku noć....
Posla Ico? a ti radis? bas pravi posao? ono, after faks posao u struci? uvedi nam iksica u detalje, i njega to sad ceka ;D
@LaLuna: napisat ću detalje navečer. :) (BTW: ja sam još uvijek student, još jedan frikin ispit do kraja...)
@Drug Mile: laka ti noć ... :)
Bok. JAdan ja. Jako jadan.
Sve me hebe. Škola, ljubav, zdravlje. Sve. Da dobijem ban na ovom forumu, ubil bi se.
Uh. Nemam snage ni da napišem nekaj pametnog.
čkuPi terinuMa . Basta. Finito. Gotovo. Idem se ja dalje sažaljevati.
@ravilov (malo kasnim :))- to je iz milja (sad dok radi :))
@mario- ja mislio da ćeš napisati "finito. Idem se ubiti" :D:D- prigodna
Evo, opet došao s vožnje biciklom (:p), odlučio sam se sad svaku večer, koju mogu, se voziti biciklom, malo vamo- tamo :D- potez Sesvete- Dubrava. :)
Sad si još samo moram piknut neke rukavice za bicikl (ako netko zna gdje ima najjeftinijih- javite, ne trebaju mi nikakve posebne).
Večer svima ;)
Evo mene....i imam važnu vijest ;)
DIPLOMIRAL SAM
:bigjump::bigjump::bigjump::bigjump::bigjump:
:bigjump::bigjump::beer::beer::beer::beer:
Sad ne mogu naći onaj veliki smajlić, ali- ČESTITAM!!!
:bigjump::bigjump::bigjump::bigjump::bigjump:
Hvala :respect:
Častim vas sve prividnom pivom :beer::beer:
:bigjump::bigjump::bigjump::bigjump:
:drink::drink::drink:
Čestitam Gorane :thumbup:
Mah, sutra imam usmeni iz zadnjeg ispita, a dipl je tek in progress.. Imam vremena :)
A ima vremena, samo polako ;) i sretno na tom zadnem ispitu ;)
Ništa ljudi...moram ići...ujutro u pola 6 na noge :crazy:
Još par smajlija za laku noć..;D
:wave:
:bigjump: :bigjump:
:bigjump: :hrv:
gogi, cestitam ;D
a ti iks, ne prodjes li to sutra.. pokrenit cu peticiju da ti se alkohol bana dozivotno (jok, opce pa ne povecavam pritisak ;D)
muci tele jedno o stvarima koje se ne govore profesorima!! i trepci tim plavetnilom iza metlastih trepavica.
jaoooo.kako ce burza biti u rasulu ujutro..ode sve u debelo crveno...
Dajem otkaz, neće mene nitko ucjenjivat alkoholom! :p
Odo krmit, prevezo triput neke krompire i drvenatiju iz Brisela u Lyon :D Preveć!
@Goran Zagorje: Čestitam na diplomi... :beer:
došao sa Bundeka. bio na koncertu: Kad bi bio bijelo dugme
Bilo je pre, predobro... makar sam bio strgan, dobra je bila zabava...
za 4 ipo sata ponovo na posao... :-/
@GoranZagorje,
CESTITAM!
OT: idem spavat.
Dobro jutro :wave:
iks, ne do ti bog da nas izvjestis o icemu manjem od 4 ili 5
(prev. sretno ;D)
X: sretno...
Goran: čestitam!
OT: tražim nekaj po netu...
luna se ne kuzi u burze i pizdarije vezane uz to. pa molim da mi se seljacki objasni wtf se desava, tj kako ce se to odraziti na inine dijonice koje moji posjeduju :jehon:
Big šit, luna, big šit.
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=INA-R-A
promjena -0,36 %
pa kaje to tak puno? :jehon:
Pa, skuži se pad u zadnje vrijeme....
I prmjena je 1,17% (u 11 sati)
a drek, sad je vec 1,77 %
fakat rapidno pada.. al svejedno, neke su pale vec vise od 10%, znaci ina je jos jako okej? il ne? fakin šit, ja to nis ne kuzim.
odo cucat bebe
fAla bando :D
Đii, sve sami crveni brojevi s prefixom "-" ....
Kaj mislite, jel se bu to još više pogoršavalo ili će krenuti na bolje?
Pogledajte dionice Leda:
http://www.zse.hr/default.aspx?id=10...onica=LEDO-R-A
52tj: najviša: 21.499,00
52tj: najniža: 6.773,00
To zato jer su im sladoledi svake godine sve gori i skuplji :)
dok americki kongres ne odobri 350milijardi,sve bu u k....
ina je najmanje pala od svih...koliko sam vidio..ali poslije mola ce i to rapidno dolje...
ma sve je katastrofa...jebeni ameri..
Hvala svima na čestitkama :respect:
Evo danas dobio i uvjerenje o diplomiranju i tu je sada konačno kraj faksu :hrv:
Idem gledat film, jest čips, debljat se, gajbat, pit, opit...:D :D
pozdav svima...
doša sa posla...
strgan...
odo malo gledat TV...
vidim ovdje sve po starom...
drzmo fige iksu!
ma ziher je X to položio,
samo se ne želi javiti...
:p
slušam pjesme od Bijelog Dugmeta...
koji koncert jučer... uf... nešto predobro...
nije jos. sad ceka usmeni. lud neki faks, tek iza 6 oni ispite imaju ;D vecernja skola ;D
mrrrzim kad me netko iz toplog kreveta na ovakvu zimu odvuče samo da bih do dućana išlaaa :angry:
kakva crna zima?
pa hladno je vaniii :(
ma daj :rolleyes:
iss si lud..nos mi se smrzo,a išla sam sam do dućkasa koji je 200m od mene
iks je dao zadnji ispit!4 je telac dobio!jeeej!cestitam mrcino!
čestitam iksač :beer:
sad se bu zdrobil z derivatima i to bu sve zaboravil :p
čestke X!
I ja se pridružujem čestitkama ;)
A sada idem malo pogledati kaj ima na netu i spat...
Noć...
Razmišljam- kako pobijediti Boga?
Kad god gledam tekmu, moj tim izgubi, kad god odem u dućan, nema onog kaj želim, kad me nema vani u subotu, ekipa je imala super provod (a kad sam ja u subotu vani, dosadno je ili nas ulovi murja blablabla).
Malo je jadno kad možeš samo slušati, a ne možeš sudjelovati.
zgleda da je problem u tebi, preporučam ti da se više nikada ne pokušavaš uspostaviti kontakt sa civilizacijom - simplex ili duplex :p
Fala ekipo! :beer:
I službeno: nemam više šta polagati na tom faksu :D
A jedan dobar motorin! ;D ;D
Misliš na http://www.xs4all.nl/%7Eernstmul/ima...onus/money.gif ? :dunno: Ne kupujem ispite, nisam ta sorta :p
Kaj si mu dal jamahu za diplomu!!??:suicide:
dobar jutar pospanci... :p
kaj je ovo? nema nikoga na forumu...
@X: Čestitam...
eto, vratismo se u rutinu.. ico u 5 ujutro kuk da nema nikog ;D
ikselercino, strebercino jedna, sta's sad s kompletnom akademskom godinom? os dat diplomski odm, il ces se klosarit? ;D
ravilov, cestitat? ti sudiras? :jehon:
X: kongrečulejšn...
OT: ljutim se na debile s IQ-om apsolutne ništice......
Nemrem vjerovati kakvi su to ljudi.......
Ma da, odmah ću to probati rješiti, al prvo si uzimam par dana odmora i tek onda se lagano bacam na dovršavanje rada :) Bit ćete na vrijeme obavješteni o svemu. Hvala još jednom svima svima :beer:
@ravilov: teško se vratiti u klupe nakon prekida te rutine učenja i odlaska na faks i svega uz to.. Šta si studirao ako nije tajna? :)
Jutro :wave:
A FER, šta drugo :D
jep ravilov, mudro iks zbori, nece ti bit lako :/ a sto b' upisiv'o?
@mario, jup, aj nou det filin'
Đe ste? :D
Nešto mi danas moj krntija komp neće da startuje, tako da sam kao pravi internet addict, sad upravo u internet klubu, gledam forume i FB :)
e da, X, čestitam :beer:
Ma znam, sve su mi to vec rekli. :-/
Tjesi me sto imam jos par frendova sto isto vec rade neko vrijeme, a ipak su upisali sad nesto, i dosta dobro im ide. :)
A sta cu, moram i ja neki papir pribavit. ;) A posto su mi unistili plan A akcijom Index... ;D
BTW nije bio FER nego FOI.
Ne znam jos tocno sto bi upisao, razmisljao sam o ovome.
'ebo fejsbuk
:grumpy:
Vidim da ćemo još jednog budućeg FOI-jevca imati na forumu...ravilov ;)
Ma bjež od tud, kud baš tamo ;D
Od kud? FOI? Pa reko da nisam vise. :)
Ne da cete imat, nego ga imate vec neko vrijeme, a da to ni ne znate. :p
:freakout:
ko se kuzi u dijonice? de je stamp kad ga covjek treba!
ima ko od vas inine dijonice? zakaj ih ljudi prodaju? damn! vot tu du, vot tu do??
Nakon što je američki Kongres odbio prijedlog Bush-eve administracije da se da jedna financijska inekcija Wall Street-u došlo je do drastičnog pada dionica koje su se nalazile na njoj.= Citat =:
zakaj ih ljudi prodaju?
Taj pad se osjetio i na Azijskim i europskim burzama ( u to se ubraja i Zagrebačka) kako su dionice Ine bile na toj burzi i one su pretrpile štetu i sad ljudi da spase svoja ulaganja rapidno ih prodaju da im sva uložena lova ne propadne. :cool:
došao maloprije sa posla...
ebeš to...
strgan sam...
kad Dinamo igra protiv Sparte?
BTW: poz svima
ma kontam ja da je sranje na burzama diljem svijeta, ali zasto su svi toliko uvjereni da ce im ulozena lova propast? tj, recimo, nisi mislio prodavat dionice jos godinama, zasto ih onda sada prodati, zasto svi misle da ce im vrijednost padati?? pa cak i da mol postane vecinski vlasnik (a na ovakav panicarski nacin bome i hoce) odakle ideja da se vrijednost ininih dionica nece oporaviti?? ovo je kriza. krize dodju i prodju. right??
Dosađujem se, čudo... Nisam ovdje već neko vrijeme bio u ovoj temi, pa neznam o čemu se radi, a nemam vremena da sve pročitam..
Sve ima svoj vijek trajanja,nitko ne zna kad aće početi ili stati.= Citat =:
krize dodju i prodju. right??
njanja
kako mrzim kad se u nes ne kuzim, a dionice i burza su jedna od tih stvari, nit se kuzim nit me zanimaju.. znam samo da caca ima inih dijonica (ne znam kolko paketa, ne znam nit kolko je dolazilo u paketu, to on kupijo kao zaposlenik, blabla, nebitno).
te dionice nisu kupljene da bismo ih prvom prilikom prodali pa zaradili koju kunu. kupljene su da stoje. da kapa ona neka jadna svotica sto godisnje kapne kad imas dionice. kupljene su da bi se nasle, et, kad zatreba, kad zagusti, da se mogu prodat. nisu kupljene s ciljem da ih se na prvoj "akciji" (ja ovo sad na burzi dozivljavam kao akciju, sezonsko snizenje ;) ) prodaje. al vidim da masa ljudi koja je na isti nacin kao i moj caca kup'la dijonice sada prodaje. zakaj??
sto uciniti?
edit: glava me boli :( kakvi mrtvi fondovi? vot? ako mol dograbi 51% dionica (a oce, jel?) inine padaju. jel ce se oporavit? gad demit.
.= Citat =:
al vidim da masa ljudi koja je na isti nacin kao i moj caca kup'la dijonice sada prodaje. zakaj??
sto uciniti?
edit: glava me boli kakvi mrtvi fondovi? vot? ako mol dograbi 51% dionica (a oce, jel?) inine padaju. jel ce se oporavit? gad demit
Prodaju svoje dionice jer se boje da će im vrijednost drastično pasti pa na kraju neće moći ništa zaraditi ili bi ta zarada bila slaba.
Ljudi koji su kupovali dionice mislili su da se na njima mogu obogatiti preko noći (danas kupim,sutra prodam po većoj cijeni )
Porast ili pad dionica ovise o oporavku američke ekonomije jer oni diktiraju cijenama (pad ili porast).
a stamp se u dionice kuzi??
:tomato:
cijena inine dionice ce 100% pasti nekon 3.10,koliko nemam pojma,do kad nemam pojma..kao niti itko drugi...
nemoj se opterecivati sa time,osim ako ti sada treba kes,onda bi ti savjetovao da sutra prodas:D
+otac ti je dionice kupio po 1600kn ili cak i nize,a sada su 27xx kn,ako to nije ok zarada za nekog tko nema pojma o burzi ili icemo,onda nije nikaj:D
znaci, mi ih nismo kupili s namjerom da ih preko noci prodamo i obogatimo se, jel bi nama onda bilo pametno zadrzat i cekt da se ameri oporave (a budu, samo je pitanje kad) pa da se sve unormali, ili se ina ipak nece oporavit zbog mola? fakat ne znam.. jes da smo mi kupovali dionice za smijesnu cifru (1200kn), jos smo posteno u plusu.. opce nisam pametna.. ne brinu mene ameri, mol me brine..
ako se ne varam danas ameri opet glasaju za krediti plan...ako odobre,sutra dionice definitvno idu gore...
bez obzira na mol?
ajmo ovak, zajeb'te amere, zamislite da krize nema, koncentrirajte se samo na mol. sto bi se desilo kad mol dograbi 51%? s nama malim dionicarima koji nismo prodali molu? koje su sanse da se cijena ine oporavi i ustabili (u doba ne krize, jel, ovo je hipotetsko pitanje sad)
Evo mene iz škole :)
Luna- prodaj pola, da budete sigurni pa bacite tih pola u neku štednju. :)
Nemam pojma o stanju na burzi, ali ovo bi ja napravio da nisam neki "veliki" dioničar.
Jedan dio ljudi sigurno je to napravio,digao kredite za dionice u nadi da će nešto zaraditi na njima kad ih prodaju.= Citat =:
znaci, mi ih nismo kupili s namjerom da ih preko noci prodamo i obogatimo se
Kada bi MOL preuzeo većinski udio u ini (51% ) onda bi preuzeo monopol koji drži INA i nju bi stavio u svoju grupaciju i diktirao cijenama nafte i bezina na HR tržištu.= Citat =:
ajmo ovak, zajeb'te amere, zamislite da krize nema, koncentrirajte se samo na mol. sto bi se desilo kad mol dograbi 51%? s nama malim dionicarima koji nismo prodali molu? koje su sanse da se cijena ine oporavi i ustabili (u doba ne krize, jel, ovo je hipotetsko pitanje sad)
U slučaju da MOL preuzme INU cijene dionica ovisile bi o daljenjem poslovanju INE pod novih vlasnikom.
a gle, nitko ih nije kupio s namjerom da spusi na tim dionicama, svi su isli na neku zaradu pa tako i mi. no ne na brzu zaradu, kuzis? to je trebalo stajat i cekat neke vece pothvate (tipa svatovi, kuca za dvije godine, djeca, blabla) ovo je meni doslo nekako prebrzo, ne bih ja prodavala dionice jos al tatu je strah..
imam osjecaj da sada djeluje masovna panika, al opet, tko moze nat kako ce se kretat dionica ine kad mol bude imao vecinu.. :dunno: boli me glava. idem gledat idijotizam od big brader, totalni debilizam za razbibrigu..
Neki ljudi koji su išli kupovati dionice i smatrali su da mogu brzo zaraditi ,brza zarada je dobrodošla kod svakoga (legalna ) ,sumnjam da se večina njih uopće informirala o mogućim gubitcima/dobitcima kod kupnje dionica i sad pokušavaju spasiti svoj ulog tako što ga prodaju bez razmišljanja hoće li te dionice ponovo skočiti u neko određeno vrijeme.= Citat =:
a gle, nitko ih nije kupio s namjerom da spusi na tim dionicama, svi su isli na neku zaradu pa tako i mi. no ne na brzu zaradu, kuzis? to je trebalo stajat i cekat neke vece pothvate (tipa svatovi, kuca za dvije godine, djeca, blabla) ovo je meni doslo nekako prebrzo, ne bih ja prodavala dionice jos al tatu je strah..
Išli su kao guske u maglu.
Dajte si mira od dionica...radite nešto u životu i zarađujte lovu a nemojte po cijele noći razbijati glavu u vezi dionica :p
Ma mi smo Hrvati neradni narod...htjeli bi novce a da nište nebi radili...e pa nejde to tako :p
Idem ja dalje tekmu gledati :respect:
:wave:
o milo moje, sravnila bih te sa zemljom sada!!
nije li ti palo na um mozda da ne zivim od dionica, to mi nije primarni nacin zarade pa zato i strepim nad ovo malo dionica sto imamo, sto je caca "zaradio" grbeci se na naftnim busotinama i ostavljajuci tamo svoje zdravlje? bogati, da sjedim doma i ceskam imaginarna jaja nasmijala bih se na ovaj tvoj post! al ovako ga ne mogu provarit..
Ajde Luna smiri se...no bed filings ;)
aha
javi se kad naberes radnog staza, da vidimo jel ces imat ista razmisljanja
naravno da pizdim! sve sto su moji roditelji a i ja postigli u zivotu nije puno, ali je posteno i steceno iskljucivo radom! i onda kad mi netko ispali da smo neradnici jer strepimo nad dionicama koje nam bome nisu pale s neba..
:massmurder:
ajde mir hahari...tko još brije na benzin :D
:beer: