prostitutka 2 kata ispod :hm:
Printable View
prostitutka 2 kata ispod :hm:
to je i meni palo u oko :D
Ako tko, možda, eventualno, ako, sada, bilo kada, se sjeti, nađe volju , neka slobodno pogleda na ovaj link i da neki savjet ;) :D
http://www.cafe.mobil.hr/showthread....028#post807028
Fakultetske obaveze :kitty:
došao s tekme . . .
polako na spavanje, treba se naspavata za sutra . . .
sutra radim, a u piranhi brucošijada ekonomije . . . :notooth:
bit će veselo . . . ;) ;D
Sutra je i Lana Jurčević u Roku....;)
Ah ti brucoši...:D
ah, mislim da ćeš požaliti . . . ;) ;D
ajde ne glumi i ne žalosti me još više...odi spat :D
:belj:
ajde, dobit ćeš mali review da vidiš kaj si propustio . . . ;) :notooth:
Ajde može...ali neće biti ništa kaj nisam već vidio ili doživio ;)
Idem sad spat....Noć :wave:
Dobar jutar svima... :D
lagano mi od 7:30 svira:
metallica - nothing else matters
:spin:
Jutro...:wave:
Odojak se soli i sprema za većernje pećenje :respect::hrv:
Kak je samo lijepi...nezamjenjiv ;D
Jutros imao drugi dio ispita. Nemam pojma hoću li proći, čekam rezultate u ponedjeljak.
Inače upravo sam obrisao sve postove osim 2 najnovija u temi slike forumaša. Zastarjele su :)
points, zastarjela? why? zelen vise nije in, sad je narandjasta? ;D saim se malo
inace, nas zene pobit treba. kupila sam si ljubicaste stikle. i sad ne znam zasto sam ih kupila, al eto. zensko. cipele. da. pobit.
Ma izgledam premlado na nekima :notooth: Nemam pojma, tako mi došlo da ih obrišem.
Madonna nosi ljubičasto, pa možeš i ti :D
nisam pobornik trendova i rijetko nosim stikle. hajt, posluzit ce za jedne ndolazece svatove. al zaista mi nisu trebale. glupo glupo zensko..
sad malo gledam prve postove ove teme...
tamo, negdje sredinom 11.mj, BlueDevil je predvidio da će Vol II negdje oko 8.mj prestići Vol I teme Što sad radite?
toliko su se tad ljudi bili raspisali...
trenutno ova tema ima cca 15236 postova ,a Vol I je na kraju imao 48550. (znači 3 puta više)
Ico, tebi je fakat dosadno kad takve statistike iskopavas ;D
ma kakvi... :p :D
još malo pa u grad i na tečaj plesa...
http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e050.gif
Mir s vama!!!!:satan::satan::satan:
Stigo si a? :satan:
Zena te kontaminirala,pa te nije bilo... :belj:
Di se Judge jebote riža :D
Već mislio da si nestao u bespućima hrvatskih šuma....;D
A tak sam si i mislio :D
Bitno da si sada tu ;)
Ako nisi vidio kupujem LCD monitor pa pogledaj temu i odgovori na pitanje ako znaš ;) ;D
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=58547
ima ko kakvu info o poskupljenju cigareta? frend mi reko danas da je marlboro 27kn!! :freakout:
stavio 100 evra na kladionici i sad se kajem... :(
bolje da si ih dao meni..ccc
barem znaš da si ih pametno utrošio, a ne ovako :notooth:
a sta ce tebi 100 evra... nije to neka lova .. nego se kajem rizicne parove sam odigro
pa nije neka lova al još tolko i imala bi za traperice :notooth:
hehe, ne :)
al imaju cirkončiće na rubu dolje..njam :D
e jebi ga... ja neznam sta su cirkoncice :D
hm..ajmo reć da su to lažni dijamantići :)
Ko kupuje traperice od 200 eura? :creep:
još su čak i skuplje..ne kupujem ih, samo su mi jako lijepe..ak dobim na kunolovcu ću ih kupit :)
oke, sto je tu mac je tu mac!
pa bogati, to je kolko, soma i petsto kn :freakout: i onda se ja kajem sto sam nedavno ostavila 600 kn za trapke kakve sam citav zivot trazila :-/
pa je previše je..neće mi ih mama kupit 1650kn su.. al su stvarno jakoo lijepe
a prije ljeta sam tamo gledala trapke..bile su 800kn..valjda je tad bilo sniženje
a di to? riplej? nekaj drugo?
neee.nisu u replayu tak skupe
to su one met traperice
onaj dućan na uglu ilice i mesničke (nisam ziher jel mesnička to)
am.j
auch. u takve ni ne ulazim. meni je vec riplej pojam jako jako skupih traperica.. syebano je to, ne znas vise di sta da kupis, cijena apsolutno ne znaci kvalitetu.. isp*zdila sam kad sam prije godinu dana dala nekih 500 kn za trapke u ltb-ju, a one se za mjesec dana isprale. ajd da su se samo isprale, nego su po nogavicama dobile one sugave mucice od krizanja nogu dok sjedis. sada izgledaju kao sto su mi npr big starke izgledale nakon 4 godine nosenja! u biti jos i gore.. fuj fuj. u ltb vise ni mrtva, pa taman da nesto besplatno dijele!
previse je to para, da su ne znam kak lijepe.. tolko dam samo za koznjak ili neke jebacke kozne cizme..
ma..nekak mi se mustang i gas čine najboljima al oni imaju one klasične traperice ; visok struk, dole idu više kao u trapez,a ja nosim samo niskog struka i dole ili ravne ili u mrkvu..
od svih tih mi se nekako diesel čini najbolji..najduže njihove trapke mi traju
a u top shopu više ne kupujem trapke sve i da ih za 20kn prodaju..kvaliteta na 0
a dobro, ducani ala top shop, zara, mango, bla bla, kod njih nikada nisam niti budem kupila trapke, jer to nisu ducani kojima je jeans i njegova kvaliteta prioritet, sve sto izbace otprilike i izbace da iznosis jednu sezonu dok je to moderno, i onda u smece s time.. a sto se tice gasica, imala sam jedne, doduse jos u srednjoj, bile su okej sto se tice kroja i lijepo su stajale, ali nisu bas bile pretjerano kvalitetne, isto su se dost brzo isprale.
Ja za farmerke uvijek dajem max 70 eura, a obično su zapravo oko 50-60.
Levi's, Springfield, casucci, to je to. SPF su ipak malo lošijeg kvaliteta, ali zna se potrefiti da budu extra.
Levi's su u svakom slučaju najkvalitetnije koje sam ja nosio, zar vi cure ne kupujete tamo?
Replay - ne hvala. Ne samo da su preskupe, nego su uvijek neki gej modeli... :thumbdown
levis je neko vrijeme bio teski sit...pocelo pucati nakon 2,3mj...u zadnje vrijeme kada su digli cijene,gle cuda opet ok..
boss trapke kostaju duplo vise,ali vrijede definitvno,tu se ne treba stediti:D...
leviske su mi uvijek kupovali dok sam bila klinka i to su bile leviske koju su stvarno bile kvalitetne. ovo danas nije niti upola kvalitetno kao ti stariji modeli, a nije bas jeftino. levis se pokvario i u kvaliteti, a boga mi i korjevi su im, bar za zene, svi neki cudni :-/
sta je SPF?! jel ima toga kod nas? :dunno:
Springfield, ima sigurno.
Može biti da su from time to time shit i modeli i kvaliteta u levi'su, ali onda kad se potrefe neke tako dobre farmerke, ne bih izlazio iz njih. Evo upravo sam u njihovoj 'petsto-sedmici' :)
a, ima springfilda, al ga nisam posjedovala.
Kod nas je tek nedavno jedan dio u radnji posvećen curama, isprva sam mislio da je SPF samo muški :)
idem polako na posao . . .
pozz svima . . . :wave:
P.S. ako se ne javim ujutro, otele me ekonomistice . . . ;) :notooth:
:wave:
oukej brljo.
hm, al ne kuzim, pa jos nije poceo faks, kak su vec brucosijade? to obicno bude u 10, 11 mjesecu.
Pa ono, jeste se raspisali o trapkama :)
počeo je na ekonomiji
Malo prije odfurao odojka da bude pećen sutra ujutro :respect::banme:
I sada je hebem sa monitorima...kada se konačno odlučim kupiti jednog,skupim teško stećenu lovu i čak se odlučim za točan model i onda ga na kraju ne mogu naći jer su se već rasprodali a tamo gdje ga ima dođu i 200kn više :angry:
Dobra veče dame i gospodo, kaj se radi?
Ja slušam Prodigy, i dosađujem se...
pakujem se f tvornicu
Kaj ćeš tamo...odi rađe na brucošijadu ;D
idem spavat :Podocnjaci:, prepustam ovu temu Ici koji ce kroz koji sat doci kako bi ustanovio da nikog nema ;D
gle fakat, nema mrtvog ku%&@
ipak sam živ i zdarv došao doma . . .
lagano razočarenje s ekipom koja je ušla . . . :thumbdown
ali dobro, sutra je novi radni dan, valjda će sutra biti bolje . . . ;)
a ekonomistice i arhitektice . . . :licklips: ;)
Jutro...
Evo pripreme za berbu...odojak dofuran, ekipa se sprema :respect:
bbbrljo...ti i tvoje studentice :p ;D
Dobar jutar svima... :)
evo, lagano se igram sa SE P1i :)
još samo da skriptu prilagodim... :D
Idem i ja u berbu kod tatinog prijatelja :jea: . Ne bu odojak kak kod Gorana,ali bu roštilj :smajlićzaonekojisuljubomorniaičinimisedajeovoja kodugačaksmajlić:
Jutro. Evo malo pregledavam forum/e i pičim frendu na vjenčanje... a još prije toga moram i malo auto oprati.
Pa što radiš ovđe onda :D
ne moram biti prvi na piru, doći ću ja do 13h (kao i moja ekipa)
vjencanje :grumpy:
a sto me podsjeti..
iduci mjesec prijavljujem bankrot..
idemo kumovima na svadbu, znaci malo oveci dar, nemremo proc sa sto ojrica, plus trebali bismo kaparit bend :(
gad demit.
Evo,berba gotova,odojak (ne,nije bbq) odavno nestao, sad se pije.
evo gledam kako ce me smrdljivi liverpool sjebat na kladionici... kako su jadni
lol, jamal ;D
nevjerovatno... stoke city kuci nemogu pobjedit... da bog da im se avion srusio na sljedecem gostovanju ili stadion zapalio
I ja vama!!!!!:crazy:
au, jamal :mad:
moze avijon, nema beda (samo nek gerard prezivi), ali ainfield road mi ne diraj, jes' cuo!!
otici cu osobno baciti neku bombu na stadion!! koja bjeda od kluba... nikad oni nece osvojit premiership vise.. nikada !!!
subota tek, a u minusu sam 640 evra vec na kladionici :D katastrofa
otkad to se mora imati 30 hiljada da mos uc u kanadu? nebi se kanada svidjela tebi :D
moras imat 15 iljada kanackih dolara na racunu, te prakticki osiguran posao.
po osobi.
znaci, ako si vodim buduceg, to je 30 iljada, zar ne?
ma da !?!? da nisi to zbrojila za mene ja bi se mucio cijeli dan to izracunam... ja sam pitao od kada je taj zakon? kuzis?
ti si rude prema meni, necu ti sredit papire za kanadu :p btw ima i drugih nacina da se dodje i ostane :)
ne bih znala od kada je tocno tako, ali jest, kanada je postrozila ulazak u zemlju.. jbg
ja sam rude prema tebi? nikada! samo kada mi diras liverpul ;D
drugi nacini me ne zanimaju, planiram udana doc' u kanadu ;D
osim ako znas jos koji nacin izuzev udaje za kanadjanina i rada na crno preko turisticke vize??
dignite kredu od 150 hiljada kuna u hrvatskoj i bjezite u kanadu :D ak je to jedini nacin na koji zelis doci, sa novcima ...
pa ne mogu doc bez novaca. nece dat radnu vizu. hajt jos za posao bih se nekako i snasla, iskopala nesto unaprijed, ali te pare.. nisu male :(
a dobro nisu male pare, ali gdje si se ti informirala o dolazku u kanadu?
http://www.cic.gc.ca/english/index.asp
hocu reci da mislim $30 nije za sve nove doseljenike.. neznam mozda su to uveli i za hrvate :hrv:
sad vise nis ne kuzim...
na kraju ispada da je dovoljno 13 i nesto iljada za dvoje, s time da pise da ne trebam sredstva ako imam sredjen posao u kanadi. a jel to vrijedi za mene ili za oboje? mislim, jel oboje trebamo imat sredjen posao?
a bogati, sto je to komplicirano..
http://www.cic.gc.ca/english/immigra...lled/funds.asp
pa lijepo pise da netrebas dokazat da imas lovu ako imas sredjen poso u kanadi, 13 hiljada za vas obadvoje.
al mene zanima trebamo li lovu ukoliko jedno od nas samo ima sredjen posao.. vjerojatno da, al manje.. ah..
ma zaletit cu se ja do konzulata, ambasade, sto li vec imamo tu u rvackoj. znam da po vizu moram u austriju :-/
ajde luna pakiraj se lol ;D
ja bolestan :(