kako mislim samo na sebe?? prije bi rekao da on to radi.. još da je pričao samnom ili nešto, ipak smo bili dobri prijatelji i znao je da mi se ona sviđa..
i nevirujem da se njemu ona sviđa previše, jer on bude sa svakom s kojom može..
Printable View
ak je ona njemu dala nogu, kako je njegov frendu uzeo njemu curu...? oni nisu vise zajedno ona otisla svojim putem i kaj se on ima ljutit tu kaj je ona sad sa nekim drugim likom u tom slucaju njegovim frendom...? taj frend je trebao pitati za dopustenje da izlazi sa njom... ?
mislim da sam dosta rekao..ipak ovo nije temd da se raspravlja u pola 1...to sjedneš po danu vani na terasu, staviš gajbu na stol i raspravljaš sa frendovima....;) :beer:
ma nije rasprava... pricamo samo :D
čekaj, meni nije jasno kako ti možeš njega branit? oboje su ZNALI da sam u kurcu zbog nje, i onda nakon par dana prohodaju meni iza leđa.. još kad sam ih danas vidio nisu mi rekli ništa, niti sam sumnjao u to, jer se nikad nije tako činilo..
ma dobro, prekidam sa ovim razgovorom, vani ću ja sa prijateljima normalno pričati..
gleda se trek :belj:
aj hebo žene, star trek je počel ..
jao jao... ne vrijedi pisati vise :D aj molim te javi sta se dogodi sutra... bas me zanima...
iako ako ga ti 'izbacis' iz drustva... neces instantno prestati biti zaljubljen u tu djevojku... niti ce ti biti lakse nista... a on ce i dalje da je seta... hvata, zvaka uskoro mozda ode i u downtown kad je vec takva... :D