Na kojoj tarifi je bio broj?
Jel bilo mrkih pogleda?
Printable View
Jel netko raskidao Homebox? Jel se može on prebacit na bonove?
Tarifa je bila od 04.10.2012. prijenos iz druge mreže (iz 097 Multimobile u VIP) uzeo tarifu tarifu 222 u akciji prijelaz iz druge mreže u pola cijene (111kn/mj) na 24 mjeseca. Kupio jednokratno HTC One X 32Gb uz popust za 2099kn (cijena na računui je bila 4999kn uz popust -2900kn popusta u ugovornu obvezu). Nije bilo mrkih pogleda pitanja zašto i da li želm drugi pretplatnički ugvor i novi mobitel uz popust. Zbirno ušteda je još najmanje 4 mjeseca pretplate po 111kn + 5kn.
A ti si imao jos malo predplate,al oni koji su prije mjesec dana napravili velike predplate i uzeli jeftino mobove..sad samo ponove isto i imaju koju tisucu u džepu ;)
Ja sam bio danas ujutro isto... Ja imam istu situaciju kao kolega Zhudi. Meni rekil ako prekinem predplatu,gubim broj. Ja reko a što je sa bonovima? On ode,vrati se... Da možete se prebaciti u zakon tarifu. Nikakve uređaje mi nisu nudili. Reko Ok... Razmislit ću...Doviđenja..
šta je s tim nokiama po 18kn za članove obitelji? jel to uz potpisivanje ugovorne obveze za člana na 24 mj. ili?
Kod prelaza sa pretplate na bonove svima je osnovna tarifa Vipme start tarifa - 0,69kn/min, SMS i Mb prometa po 0,39kn. Opcija su Zakon tarife ako hoćeš .
VIše nisu dostupne stare Vipme tarife koje du bile do jućer. (Non stop - traje do isteka 12 mjeseci akcije i sve Hoću tarife). Najavili su da će 01.07.2014 opet doći promjene trajanja bonova (npr. 50 kn je sada 75 dana).
Vjerojatno će skratit vrijeme trajanja bona i to sve kako bi natjerali korisnike da češće kupuju bonove (i ubiru 10% ekstra).
Ovaj namet im je fino sjeo, dobro će zaaraditi na tome (i operateri).
pretpostavljam da imaš 3 člana obitelji koji rade, svaki od njih, više od 1000 minuta mjesečno prema T-comu i T-mobileu.
bar 300 do 1000 uspostava svaki mjesec.
2gb prometa svaki mjesec, po broju.
da ćeš nakon 12 plaćenih računa zatražiti zamjenu nositelja i uzeti novi flagship za 1000 kn.
i da je t-mobile signal u tvom kraju odličan.
ako je tome tako, mislim da je to tarifa za tebe.
i još ako imaš HT-Amex karticu s dodatnim pogodnostima - onda je super po tebe.
O ovome sam se ja danas raspitivao... nazovem szk kaze moze na bonove se prebacit, dodjem u vip centar kaze nemoze.. sad sam poslao upit mailom pa cemo vidjet sta ce rec... ako nemoze rasidam ugovor pa nek si slobodno uzmu moj fixsni broj...
al placat im vise ne mislim za uslugu u kojoj kao imas 5gb nova tarifa sad imaju i sa 7gb, a pritom ti je obracunska jedinica 1Mb, jako se brzo istope gige uz takvu obracusku jed. , sad cemo vidjet ako budu dali na bonove broj prenest..
Samo da napomenem da sam danas uzeo bon za Bonbon broj - 80kn - naplaćen isto toliko, bez ikakvih uvećanja.
Pa tek od 10.7. ce biti vec cijene.
aha, a jbg :D
Nije moguće, već je netko postavio isto pitanje na Facebooku!
http://www.pohrani.com/f/m/SU/3Lrr2XtZ/homebox.jpg
Napokon i tele2 dopustio da ako se raskine ugovor opcija uredaj se i dalje moze otplacivat mjesecno a ne odjednom!
Kaj se tiče homeboxa ja sam ga imao,tj imam uređaj i sada,kad sam ih pitao dali postoji opcija da se stavi druga kartica na bonove u njega rekli su da nemože!Tako da se bojim da ti jedino rješenje prječi u t.mobile ako ti treba samo internet,jel ja imam trenutno tako! I po novom ugovoru imam 7 giga po max brzini a poslje smanje ali nema ograničenja!
Zovi ih i traži na rate.
11. Iznimno od točke 8. ovih Uvjeta korištenja, korisnici koji iskoriste svoje pravo i raskinu pretplatnički
ugovor bez naknade sukladno članku 42. stavku 7. ili 42a. stavku 10. Zakona o elektroničkim
komunikacijama, mogu odabrati da preostale mjesečne naknade nastave plaćati prema otplatnom
planu. Ukoliko ne odaberu takav način plaćanja, preostale mjesečne naknade trebaju platiti
jednokratno.
Rješenje za homeboxm= kako zadržati broj.
1. Raskid u VIP centru
2. Prelazak drugom operateru
3. Povratak u VIP na homebox na bonove
P.s.
Jedan od prvih korisnika homeboxa na bonove u Hrvatskoj sam ja. Čim su ponudili prebacio sam broj iz t-coma (~70 kn/mj).
Već godinama plaćam 15 kn svakih 9 mjeseci. Primam pozive na homebox svaki tjedan, bar jedan poziv, jer se čitava komunikacija preselila na mobitele