Ja koristim onaj prvi,029 (R1CA029)...i nadam se da ga neću još dugo koristit jer mi je pojeo već dosta živaca :angry:
Kakvo je tebi stanje na ovom 037 firmwareu? :)
Printable View
@sonyck, kako se ne bi moglo novim softom poboljšati performanse?
Pa stavljaju se modificirani driveri bilo za zvuk, kameru, display....modiralo se w800 i k750 te su fakat bile vidljive promjene...
Druga stvar je da li SE to želi napraviti.. ako toliko poboljšaju pojedine segmente, noviji modeli im se neće prodavati ali opet imaju totalno glup stav....kaj ne bi bilo bolje da su ''doradili'' odmah na početku kameru s obzirom da im je to glavni kec iz rukava kod ovog modela i na taj način privuku masu ljudi....a ne ovo, masa ekipa koja jauče na model a toliko love izvukli iz čarape za njega....lol
izasao je novi firmware R1EA031, ali samo za SC za sada, uskoro ce valjda doci i za SEUS
Pa čuj na prvi pogled malo bolji,naspram 029 koji je blago rečeno koma,znam da je to smo nadogradnja,koja je dobrodošla,al vjerujem novija verzija če ispravit ostatak bugova i donijet poboljšanje i u kameri tj fotiću.Al zasad je ok nije još to to naravno,al velim naspram 029 je malo bolje,kak je kod ostalih s tim firm.?ak ga ko ima
Jel moguce na K850 staviti novi software preko kabla kojeg sam dobio uz mob? S kojim programom to mogu? Molim vas neki link... Hvala!
SEUS
Sony Ericsson Update Service
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=23407
malo koristi serach
još nije dostupan novi firmware za k850 preko SEUS-a,mi isto čekamo
je li to jos nije izasao novi firmware za taj telefon i samo da pitam... da li ce biti moguce sa tim novim firmwareom debrandirati mob... ili ce se morati jos cekati???
?!
Ne znam kakve veze novi ili stari firmware ima sa mogucnoscu debrandanja. :jehon:
To je do alata za debrandanje a ne do firmwarea, a koliko znam K850 je DB3150/CID53 za koji jos nema alata...
jer izaso novi firmware?
gledao sam na jednom forumu i neko je reko da je izaso za nasu regiju jer to tocno?
Za w960 je izašao novi soft, napisat ću promjene u odgovarajućoj temi ali ne znam kako nije izašao za 850?? čudno
nema još za našu regiju,probao prije 10 minuta
Razumljivo je da za w960 izađe negdje odmah nakon p1 jer su identični, ali čemu ovoliko čekanje....nije valjda da si daju vremena da naprave bombu od kamere i da kompletno isprave one djetinjaste bugove.. :)
prema ovome nova verzija firmware-a R1EA031
http://semcblog.wordpress.com/firmwares/
upravo stavljam novi firm.prek update service...
javim se posle:)
uhh,dobar je i dost brz,kameru sutra testiram i ostalo,ekipa požurite dok ima:)
evo baš ga ja update-am,bumo vidli kak bu delal, napokon je došel :D
i kakvi su vam utisci???
dajte malo podijelite to sa nama
Evo mene nazad,ostal ugodno iznenađen,e to je sad to,mob je brz stvarno brz,fotić je isto poboljšan,bacam slike posle da vidite,inače ja zadovoljan,ak naletim na koji bug javim:D
Novi firmware leti!!! U odnosu na prošli brži je 3-4 puta sigurno!!! Obavezno upgradati!
slažem se s dečkima da je mob brz,i fotić je isto poboljšan,a valjda ga se isplatilo čekat,sve u svemu,dobil je prolazu ocjenu kaj se mene tiče :)
super... e sad i ja idem si uzet k850i... samo da vas pitam kolika je cijena kod vas u hr??? ja sam nasao za 320€... da li se isplati???