A gle, dobro, onak je kak ti veliš ;)
Printable View
A gle, dobro, onak je kak ti veliš ;)
To su vam sve zavjere i masoni, kako vam nije jasno :D I Čelzi i Milan i Barca, sve iluminati i vanzemaljci! A vi se kladite na njih i kupujete njihove dresove. Sve te pare idu u fond za izgradnji intergalaktičkog svemirskog broda koji će sve njih odvesti na našu matičnu planetu. Da, matičnu, jer smo se prije 100 miljona godina mi zemljani ovdje naselili pri padu svemirskog broda. Trebao je to biti samo izlet, pilot je šlatao neku betazoidkinju na konzoli i nehotice pritisnuo krivo dugme... Od tih 50 preživjelih nastala je današnja populacija. Svi smo plod incesta, to je neupitno, pa vi i dalje navijajte za vama omiljene europske klubove. Radije rezervirajte kartu za svemirski brod :ninja:
ČelZi. Kao izvedenica od Ch'allsa, što s matičnog znači "oni koji su uvijek predzadnji". To što englezi krivo izgovaraju je irelevantno :coffee:
Šta radim? 7 laptopa mi je u sobi i 3 desktop kompa. Ni ja ne znam više šta radim... :lol:
Zašto se ja ne zamaram nogometom pa nemam takvih problema i odma mi je život lakši? :D
Napravi robota. :D
Smanjio sam potrošnju. Svi su na odlasku ujutro. :D
Pozdrav iz Portugala!
Ovaj Porto je odlican grad, di god odes imas free wlan :D
habate, da me pes nije sad steral s kreveta da ga pustim van srat, nebi znal da hrt ima dobre filme u 2 vjutro .....
pozdrav iz kuce!
Ove Grižane su odlicno selo,di god odem u kuci hvatam svoj wifi :)
I tak, sretan vam uskrs :D
ljudi, imam pitanje. (sory na duplom postu ali kad napravim Edit onda se nevidi da ima novi post, a ovo mi je hitno)
Dobio sam poklon jedan iz Amerike, i sad je to došlo na carinu, i probudio me jedan poziv (da će mi poslati dokumente na mail). Ja sam sad to primio, ok, trebao neku punomoć potpisati, preslika osobne, sve to ok. Sad, problem je u, citiram:"Potvrdu o plaćenoj vozarini – budući da po carinskom zakonu čl.38 iznos vozarine ulazi u osnovicu za obračun carine i PDVa (napomena – ukoliko na fakturi postoji naznačen paritet (DDU, CPT) ili iznos vozarine, potvrda o uplaćenoj vozarini nije potrebna."
Pošto je to poklon, ja tu potvrdu nemam, a na računu to isto ne piše. Kaj, da im onda ja kažem da je to poklon, niš da im ne kažem, kak, kaj? :dunno: ovo mi je hitno, treba bit danas rješeno a uskoro moram ići u školu :-/
Kako god da okrenes, to NECE biti brzo rijeseno. I ja sam tako imao problema s carinom u vezi paketa iz inozemstva, ne je*e njih nista jel to poklon ili sto je, mora biti negdje deklaracija u kojoj naznacena vrijednost te robe. Pa sam morao kontaktirati posiljatelja da napravi i posalje deklaraciju (makar fake), pa onda natezanja s tim na carini, pa otvori paket, pa pregledaj, pa cekaj...
Uglavnom, puno srece. Zato se paketi ako je ikako moguce uvijek pakiraju u kuverte, one nemaju ni izbliza toliko provjera. Sve ostalo je neopisiva muka i gnjavaza.
Evo, ja sam svoje poslao i printao i skenirao i potpisao i to sve, i sad me zove i kaže da nema veze šta je to poklon, oče on potvrdu. Ja mu objašnjavam, ja toga nemam, to je poklon, to nije još ni dostupno u HR, dobio sam na nagradnoj igri, NE! Moram kontaktirat prodavača (zato kaj mi to firma šalje).
Kaj je još bolje ovak sam mlad pa nemam pojma ništa o svemu tome, i pod vrstu robe hoće da mu detaljno napišem kaj je. :dunno:
Nek se j**e, idem ja u školu, ne stignem sve to :D
Sad sam ti sve napisao... Ne citas bas.
Posiljatelj je trebao skupa s paketom poslati potvrdu tj. deklaraciju o sastavu i vrijednosti paketa. Ako nema toga (a ocigledno nema), sve dalje je komplikacija. Sve sto ti popunis i isprintas je bezvrijedno i nebitno, ONI to moraju napraviti.
Pošiljatelj je poslao neki Invoice, piše cijena, adresa, potpisi, svašta. Ne znam jel to to, al očito nije...
Nego, ja bi onda trebao platiti to sve (PDV i pizdarije) iako je to poklon, ili ne?
Ne znam šta im treba točno, kad su im ovi poslali taj neki dokument na čemu piše šta je i to sve. Sad čekam odgovor od pošiljatelja, ak niš drugo, rekel bum im barem da naprave taj lažni dokument :)
Čovječe kako ova tema nije ni 0.000001% aktivna kao što je bila :\
Opet moram malkice zaflejmati da se vrkne nešto postova no ne znam kak :D
Al mogu ja :biggreen:
Uefalona